Bibliothèque Communale L Jeunehomme

Particuliere bedrijvenBosbouw • Bibliothèque Communale L Jeunehomme
Private companiesForestry • Bibliothèque Communale L Jeunehomme

Contactgegevens Bibliothèque Communale L Jeunehomme: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bibliothèque Communale L Jeunehomme: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bibliothèque Communale L Jeunehomme

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grand'Route 125A; 4400; Flémalle, België

Telefoon (phone): 04 233 93 68 (+32-04 233 93 68) 04 233 93 68 (+32-04 233 93 68)

Fax (fax): +32 (86) 931-95-20 +32 (86) 931-95-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bibliothèque Communale L Jeunehomme: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bibliothèque Communale L Jeunehomme"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bibliothèque Communale L Jeunehomme"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bibliothèque Communale L Jeunehomme, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bibliothèque Communale L Jeunehomme. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bibliothèque Communale L Jeunehomme, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bibliothèque Communale L Jeunehomme. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bibliothèque Communale L Jeunehomme
Products information Bibliothèque Communale L Jeunehomme

BTW identificatienummer (tax): BE01385620117
Ondernemingsnummer: 3561737060
Hoofdstad (capital): 588,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 884,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in Bibliothèque Communale L Jeunehomme zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Libraries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bibliothèque Communale L Jeunehomme
(Get full report from official database of BE for Bibliothèque Communale L Jeunehomme)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bibliothèque Communale L Jeunehomme
Addition kinds of activities for Bibliothèque Communale L Jeunehomme

2843. Oppervlak actieve stoffen | Surface active agents
284400. Toilet preparaten | Toilet preparations
636100. Titel verzekering | Title insurance
799909. Animal shows / circussen | Animal shows/circuses
911104. Bestuurskantoren, niveau van overheid | Executive offices, level of government
09199900. Diverse mariene producten, nec | Miscellaneous marine products, nec
32510102. Keramische geglazuurde baksteen, klei | Ceramic glazed brick, clay
34899904. Raketlansers | Rocket launchers
89990800. Communicatiediensten | Communication services
96619900. Ruimteonderzoek en -technologie, nec | Space research and technology, nec

Werken bij Bibliothèque Communale L Jeunehomme: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bibliothèque Communale L Jeunehomme: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bibliothèque Communale L Jeunehomme. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bibliothèque Communale L Jeunehomme. Looking for open vacancies in other companies

  • Laadkaai Verantwoordelijke (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een nieuwe, moderne versnijderij zijn we op zoek naar een laadkaai verantwoordelijke voor in de namiddag (11u tot 19u). In deze functie ben je verantwoordelijk voor: Het wegen van de bestellingen. Het klaarzetten van de bestellingen bij de juiste klant. Het plannen van de ritten en het laden van de vrachtwagens in de correcte volgorde. Dit alles gebeurt in nauwe samenwerking met de productie en met naleving van de geldende normen inzake veiligheid, kwaliteit en hygiëne.

  • schrijnwerker binnendienst (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Interpreteer je een bouwkundig plan. Maak je opmetingen en werktekeningen. Monteer en regel je beslag (sluitsystemen van meubels) af. Smet je hout uit > zagen van onderdelen uit ruwe planken. Vervaardig je machinaal onderdelen van houten nschrijnwerk. Doe je aan vakrekenen. Vervaardig en monteer je aluminiumschrijnwerk. Renoveer je schrijnwerk. Bepaal je materiaalhoeveelheden. Bedien je een machine met numerieke besturing (CNC) of conventioneel

  • HIGH POTENTIAL COMMERCIAL CUSTOMER SERVICE (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Internationaal bedrijf Reeds ervaring binnen Customer Service Goede Franse kennis Ben je op zoek naar een functie in een internationale groep? Heb je ervaring als customer service medewerker en met Franstalige klanten? Kom je graag terecht in een zeer dynamische en hechte groep? Dan is deze vacature zeker iets voor jou! Samen met onze klant kijken wij uit naar een customer service medewerker met een vlotte kennis van het Frans. Je zal terechtkomen in een internationale groep, die geëvolueerd is naar een unieke en servicegericht bedrijf. Zij tellen meer dan 25 dynamische medewerkers in hun filiaal in Deurne, met een totaal van 180 medewerkers wereldwijd. In deze functie beheer je volledig zelfstandig een klantenportefeuille, een mix van Franstalige en Nederlandstalige klanten. Je zal verantwoordelijk zijn voor het verlenen van deskundig advies aan klanten in allerlei sectoren. Aan de hand van een klantenanalyse bel je met klanten om de continuïteit van de verkooporders en leveringen te bevorderen. Je krijgt vragen die je klantgericht oplost en het verdere beheer van de bestellingen op jou neemt van A tot Z, waarbij je een nauwe samenwerking aangaat met interne afdelingen. Daarnaast speel je in op eventuele commerciële opportuniteiten bij jouw klanten. Kortom, een zeer afwisselende vacature.

  • Huishoudhulpen (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: HOUSE-CARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen, wassen, strijken bij particulieren

  • Poetshulp Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp te Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: STUZO

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor enkele gezinnen omgeving Drongen zijn we op zoek naar een geschikte huishoudhulp. De taken omvatten vooral schoonmaken, opruimen en eventueel strijken.

  • Jobstudenten bediening charcuterie (WIEKEVORST)

    Regio: WIEKEVORST

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Studentenjob

    Voor een grootwarenhuis te Heist-op-den-Berg zoeken wij een persoon die klantvriendelijk de mensen wil verder helpen aan de afdeling charcuterie. Je werkt hiervoor hygiënisch en zorg voor een nette uitstalling van de vleesproducten. Na de werkuren sta je in om de producten in de koelcel te plaatsen ook weer op een hygiënische manier.

  • Studenten weekendwerk (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: VIO Herentals

    Type: Studentenjob

    Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een tuincentrum in Olen, zoeken we gemotiveerde studenten die tijdens het weekend kunnen werken.  Je zal verschillende taken uitvoeren, zo leer je werken met de kassa en zal je ook allround meewerken in de winkel.  Je zal steeds afwisselend ingepland worden op zaterdag/zondag en feestdagen. Kan je meer werken dan kan je ook meer ingepland worden. 

  • Assistent Productiemanager (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: NOHAU

    Type: Vaste Job

    Als rechterhand van de Productie Manager sta je in voor volgende taken; Aansturen, motiveren, coachen en ondersteunen van het team; Samenwerken met kwaliteit en productieverantwoordelijke; Opvolgen en controleren van nieuwe recepten volgens de voorschriften en procedures; Bedenken van oplossingen bij niet geplande stilstanden; Afstemmen met externe partijen voor geplande onderhoud; Rapporteren aan de productieverantwoordelijke.

  • COMMERCIEEL VASTGOEDMEDEWERKER (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: SURCONNEX

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar commerciële talenten voor ons vastgoedkantoor (www.surbuilt.be). Je hoofdtaak bestaat hoofdzakelijk uit telefonische prospectie, intakegesprekken te voeren bij de klanten thuis met het oog op het binnenhalen van een verkoopopdracht. Je tracht ook uw opgebouwde portefeuille van panden te verkopen. Hierbij wordt u administratief ondersteund door het kantoor.

  • Technisch Tekenaar (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Technisch tekenaar Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een technisch tekenaar; Ondersteunend tekenwerk; Deeltekeningen omzetten in productietekeningen ; De klant is gespecialiseerd in podiumbouw, dus jou taak bestaat oa uit het mee ontwerpen en uittekenen van deze podia;

  • Enthousiaste verpleegkundige in de thuiszorg setting (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: THUISVERPLEGING ZUID OOST VLAANDERE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als thuisverpleegkundige ga je zelfstandig de baan op om de patiënten in hun thuisomgeving de juiste zorgen (hygiënische zorg, wondzorg, inspuitingen, stomazorg, enz.) toe te dienen. Je doet afwisselend een week enkel de vroegdienst, gevolgd door een week vroeg-laatdienst. Het werk is heel variërend en de patiënten dankbaar. Bijzondere aandacht voor het behoud van de continuïteit van de dienstverlening (technische verpleegkundige handelingen en de bijhorende administratie) en nauwkeurig werken zijn jouw mantra. Patiënten zet je steeds op de eerste plaats. Je bent sociaal en kan makkelijk een band opbouwen met mensen. Herken jij je hierin? Dan ben jij de collega die we zoeken!

Zoek naar antwoorden van Bibliothèque Communale L Jeunehomme in sociale netwerken
Look for responds of Bibliothèque Communale L Jeunehomme in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bibliothèque Communale L Jeunehomme. Laat een reactie achter voor Bibliothèque Communale L Jeunehomme. Bibliothèque Communale L Jeunehomme bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bibliothèque Communale L Jeunehomme. Leave a respond for Bibliothèque Communale L Jeunehomme. Bibliothèque Communale L Jeunehomme on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bibliothèque Communale L Jeunehomme op de google maps. Adres en contacten Bibliothèque Communale L Jeunehomme
Location of Bibliothèque Communale L Jeunehomme on the google maps. Address and contacts of Bibliothèque Communale L Jeunehomme

Andere gerelateerde bedrijven als come Bibliothèque Communale L Jeunehomme Bibliothèque Communale L Jeunehomme: MEESEN J-M - EUROVIA-TEERBAU GMBH | BUYL | Falque W | AU BON COIN | ENGICOM

Other related companies as Bibliothèque Communale L Jeunehomme: MEESEN J-M - EUROVIA-TEERBAU GMBH | BUYL | Falque W | AU BON COIN | ENGICOM

Bibliothèque Communale L Jeunehomme is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bibliothèque Communale L Jeunehomme, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01385620117. Het bedrijf Bibliothèque Communale L Jeunehomme bevindt zich op het adres: Grand'Route 125A; 4400; Flémalle. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 588,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 884,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Libraries. Producten gemaakt in Bibliothèque Communale L Jeunehomme zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bibliothèque Communale L Jeunehomme is Bosbouw, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bibliothèque Communale L Jeunehomme is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bibliothèque Communale L Jeunehomme, openstaande posities, locatie van Bibliothèque Communale L Jeunehomme op de kaart.

Bibliothèque Communale L Jeunehomme is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bibliothèque Communale L Jeunehomme, company assigned to the tax number BE01385620117. The company Bibliothèque Communale L Jeunehomme is located at the address: Grand'Route 125A; 4400; Flémalle. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 588,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 884,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Libraries. Products created in Bibliothèque Communale L Jeunehomme were not found.
The main activity of Bibliothèque Communale L Jeunehomme is Forestry, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Bibliothèque Communale L Jeunehomme is not available. You also can look at reviews of Bibliothèque Communale L Jeunehomme, open positions, location of Bibliothèque Communale L Jeunehomme on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bibliothèque Communale L Jeunehomme, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bibliothèque Communale L Jeunehomme, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bibliothèque Communale L Jeunehomme, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bibliothèque Communale L Jeunehomme, employees, financial statistics.