TIP-TOP SANDWICHBAR

Particuliere bedrijvenWatervervoer • TIP-TOP SANDWICHBAR
Private companiesWater Transportation • TIP-TOP SANDWICHBAR

Contactgegevens TIP-TOP SANDWICHBAR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TIP-TOP SANDWICHBAR: address, phone, fax, email, website, opening hours

TIP-TOP SANDWICHBAR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FELIXMOONSSTRAAT 12; 3290; DIEST, België

Telefoon (phone): 13337293 (+32-13337293) 13337293 (+32-13337293)

Fax (fax): +32 (82) 673-85-15 +32 (82) 673-85-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TIP-TOP SANDWICHBAR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TIP-TOP SANDWICHBAR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TIP-TOP SANDWICHBAR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TIP-TOP SANDWICHBAR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TIP-TOP SANDWICHBAR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TIP-TOP SANDWICHBAR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TIP-TOP SANDWICHBAR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TIP-TOP SANDWICHBAR
Products information TIP-TOP SANDWICHBAR

BTW identificatienummer (tax): BE05905120849
Ondernemingsnummer: 4195373535
Hoofdstad (capital): 201,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 870,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Type de Cuisine: Sandwiches.. Types de Cuisine: Sandwiches & Salades. Services: Consommation sur Place.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. RESTAURANTS LIVRAISON ? DOMICILE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TIP-TOP SANDWICHBAR
(Get full report from official database of BE for TIP-TOP SANDWICHBAR)

Aanvulling soorten activiteiten voor TIP-TOP SANDWICHBAR
Addition kinds of activities for TIP-TOP SANDWICHBAR

793300. Bowling centra | Bowling centers
35670201. Distillatie ovens, houtskool en cola | Distillation ovens, charcoal and coke
35679907. Infrarood ovens, industrieel | Infrared ovens, industrial
38290700. Thermometers en temperatuursensoren | Thermometers and temperature sensors
50880304. Vliegtuiguitrusting en -benodigdheden, nec | Aircraft equipment and supplies, nec
59410703. Voetbaluitrusting | Football equipment
73829904. Containerbeveiligingssystemen onderhoud en monitoring | Confinement surveillance systems maintenance and monitoring

Werken bij TIP-TOP SANDWICHBAR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TIP-TOP SANDWICHBAR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TIP-TOP SANDWICHBAR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TIP-TOP SANDWICHBAR. Looking for open vacancies in other companies

  • Gemotiveerde technieker 2-ploegen regio Ieper M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Start People Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Taken: Je staat in voor de nodige interne herstellingswerken of onderhoudswerken volgens de werkplanning. Je helpt technische verbeteringsprojecten opsporen, uitwerken en testen. Je zal de veiligheid van het machinepark in orde houden volgens de geldende normen. Klaarzetten van de productiemachines en uitvoeren van formaatwissels, opvolgen van productieproces. Je helpt meedenken op groepsniveau en streeft mee naar een verbeteringscultuur.

  • Bandenmonteurs regio Zellik (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vestiging in Zellik ben ik op zoek naar een (ervaren) bandenmonteur. Jouw taak bestaat uit het demonteren en monteren van banden voor de seizoenswissel. Je zal tewerkgesteld worden van oktober tot maart. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekende bandencentrale met verschillende vestigingen in heel België.

  • Poetshulp (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DIENSTEN.NET

    Type: Dienstenchequebaan

    Je poetst en verricht huishoudelijk werk (poetsen, strijken, ...) bij klanten thuis in kader van de dienstencheques. Onze klanten zijn gesitueerd in de regio Knokke-Heist. Je kan deeltijds of voltijds bij ons aan de slag.

  • winkelbediende student ZEB FASHION (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor de ZEB-winkel in Sint-Eloois-Vijve zijn we op zoek naar studenten M/V die in de week of in het weekend kunnen werken, zowel tijdens het schooljaar als de vakantie. Jouw taken: Je staat samen met het vaste personeel van ZEB in voor de verkoop in de winkel. Je helpt klanten verder en als de gepaste maat niet meer aanwezig is, ga je in de stock kijken of stel je een ander product voor. Je helpt mee aan de paskamers en vouwt volgens de aangeleerde techniek de kleding juist op. Daarnaast word je opgeleid om aan de kassa te werken. Je verrekent de verkochte artikelen, stelt hen een lidkaart of andere promoties voor en zorgt dat ze de winkel tevreden buiten stappen.

  • Allround winkelmedewerker jobstudent (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Studentenjob

    Voor een buurtwinkel in Vrasene zijn we op zoek naar jobstudent voor in het weekend en vakanties te werken. Omdat het gaat om een kleinere winkel sta je in voor een breed takenpakket: kassa, rekken aanvullen, charcuterie snijden, winkel schoonmaken, enz. We zijn voor de functie dus op zoek naar iemand die het fijn vindt om in een klein team nauw samen te werken. Bovendien kan ook je werken in het weekend. De ene week werk je zaterdag, de andere week zondag. Voel jij je hierdoor aangesproken? Contacteer ons snel en misschien is de job wel voor jou!

  • International R&D Product Developer (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe producten en verbetering van bestaande producten Je bent actief betrokken in ontwikkelings- en verbeteringsprojecten en je bent verantwoordelijk voor het definiëren van productspecificaties. Je werkt aan alle fases van productontwikkeling van piloottesten tot industriële validatie. Kennis van en inzicht in ingrediënten en het effect van procesparameters op het recept zijn hierbij de basis. Je gebruikt verschillende technieken om de ontwikkeling te ondersteunen, om inzichten te vergroten, te kunnen anticiperen en doorlooptijden te verkorten. Je introduceert en installeert ook nieuwe ondersteunende tools. Adviseren en ondersteunen van  de interne diensten op basis van je diepgaande kennis over ingrediënten en recepten om zo te streven naar een continue verbetering van ons assortiment. Meebouwen aan uitstekende relaties over departementen heen en het opbouwen van uitstekende relaties met externe partijen om onze interne kennis te verbreden zoals met externe laboratoria en leveranciers. Bijblijven en verbreden van je kennis over de ingrediënten, technologie en de markt  Je bent een vast lid van onze intern proefpanel. Bedrijfsprofiel: Wil je aan de slag bij een pionier en marktleider? Wil je deel uitmaken van een toonaangevend en innovatief voedingsbedrijf? En wat denk je hiervan: aandacht en zorg voor mens en planeet, ondersteuning van  sociale en duurzame projecten in de buurt van de verschillende bedrijfsvestigingen, daar wil ik bij horen! Dan ben je aan het goede adres bij onze klant.

  • New Channel Manager | O-Vl (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SterkeRaven

    Type: Vaste Job

    Een nieuwe functie binnen een snel groeiende internationale organisatie. Dit wil zeggen dat je je stempel kan zetten en dat je met de nodige vrijheid om kan. Creativiteit, drive, commercieel inzicht en onderhandelingstechnieken zijn zaken die je goed van pas komen, naast je talenkennis natuurlijk. Je opereert op high level, je nieuwe klanten worden distributeurs en resellers allerlei.

  • Accountant (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Titeca Accountancy Maldegem

    Type: Vaste Job

    Welkom! Titeca Accountancy is geen standaard boekhoudkantoor dat enkel met cijfers jongleert. Wij leven en werken dichtbij ondernemers, zij aan zij. Titeca Accountancy is een sterk groeiend, fullservice, vooruitstrevend boekhoudkantoor met 10 verschillende vestigingen en 200 medewerkers en accountants verspreid over West-, Oost-Vlaanderen en Henegouwen. Bij Titeca Accountancy is werken fun, het resultaat van een inspirerende en energieke dialoog met onze ondernemers. Smaakt naar meer? Vergezel ons in een open werkomgeving, met ruimte voor initiatief, mens en communicatie. Door onze groei zijn wij momenteel op zoek naar een Accountant om het dynamische Titeca team in Maldegem aan te vullen. Als accountant beheer je autonoom je dossiers. Je bent steeds de eerste contactpersoon, waardoor je in geen tijd een echte sparringpartner wordt van je klantondernemers. Je verantwoordelijkheden Opvolgen van boekhoudingen van klanten (van A tot Z) Opvolgen en beheer van balansen, jaarrekeningen, eindejaarafsluitingen en fiscale aangiftes (btw, PB en Venb) Adviesverlening Voorbereiden en bijwonen van fiscale controles Reeds ervaring? Dan krijg je een coachende rol ten opzichte van je junior collega’s.

  • enthousiaste kinder - en jongerentherapeut (M/V) (LAUWE)

    Regio: LAUWE

    Bedrijf: PSYWORKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De mogelijkheid om ambulant therapeutisch te werken met kinderen, jongeren en hun ouders in een brede waaier van problemen. Dit is een tijdelijke vacature voor een zwangerschapsvervanging tot eind maart 2019. Er bestaat een mogelijheid tot verlenging of samenwerking van onbepaalde duur afhankelijk van de mogelijkheden binnen het team.

  • Koerier delicious Fried chicken (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: TIJARI

    Type: Flexijob

    Koerier met B rijbewijs om maaltijden aan huis te brengen. liefst flexijob

  • kelner gelegenheidswerker/ Flexi-job (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: MAGNUS feestzaal

    Type: Flexijob

    Om ons vast team aan te vullen zijn wij opzoek naar kelners ( gelegenheidswerkers: Flexi jobs) met horeca ervaring. Zowel in de week als in het weekend kunnen wij u inzetten op kleine en grote feesten of events. Nederlandstalig zijn is een vereiste. Bent u ordelijk, steeds op tijd en een aangenaam persoon om in groep samen te werken, dan zouden wij u graag in ons team. Stuur vandaag nog een email en dan nemen we contact met u op. Ervaring in de traiteurswereld is van belang.

  • bakker voor weekend (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SINT-ELOOI

    Type: Flexijob

    Je bent een ervaren bakker die 1 of 2 dagen per week zelfstandig wil werken, dan zoeken wij Bakkerij Vanherck te Deurne jou.

Zoek naar antwoorden van TIP-TOP SANDWICHBAR in sociale netwerken
Look for responds of TIP-TOP SANDWICHBAR in social networks

Lees alle opmerkingen voor TIP-TOP SANDWICHBAR. Laat een reactie achter voor TIP-TOP SANDWICHBAR. TIP-TOP SANDWICHBAR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TIP-TOP SANDWICHBAR. Leave a respond for TIP-TOP SANDWICHBAR. TIP-TOP SANDWICHBAR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TIP-TOP SANDWICHBAR op de google maps. Adres en contacten TIP-TOP SANDWICHBAR
Location of TIP-TOP SANDWICHBAR on the google maps. Address and contacts of TIP-TOP SANDWICHBAR

Andere gerelateerde bedrijven als come TIP-TOP SANDWICHBAR TIP-TOP SANDWICHBAR: Imtrade BVBA | ROBERT | ALL FREIGHT CO-ORDINATORS | STUDIOTEL LE BOSQUET | Christophe

Other related companies as TIP-TOP SANDWICHBAR: Imtrade BVBA | ROBERT | ALL FREIGHT CO-ORDINATORS | STUDIOTEL LE BOSQUET | Christophe

TIP-TOP SANDWICHBAR is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TIP-TOP SANDWICHBAR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05905120849. Het bedrijf TIP-TOP SANDWICHBAR bevindt zich op het adres: FELIXMOONSSTRAAT 12; 3290; DIEST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 201,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 870,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. RESTAURANTS LIVRAISON ? DOMICILE. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Sandwiches.. Types de Cuisine: Sandwiches & Salades. Services: Consommation sur Place..
De hoofdactiviteit van TIP-TOP SANDWICHBAR is Watervervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TIP-TOP SANDWICHBAR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TIP-TOP SANDWICHBAR, openstaande posities, locatie van TIP-TOP SANDWICHBAR op de kaart.

TIP-TOP SANDWICHBAR is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is TIP-TOP SANDWICHBAR, company assigned to the tax number BE05905120849. The company TIP-TOP SANDWICHBAR is located at the address: FELIXMOONSSTRAAT 12; 3290; DIEST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 201,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 870,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. RESTAURANTS LIVRAISON ? DOMICILE. List of products are Type de Cuisine: Sandwiches.. Types de Cuisine: Sandwiches & Salades. Services: Consommation sur Place..
The main activity of TIP-TOP SANDWICHBAR is Water Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of TIP-TOP SANDWICHBAR is not available. You also can look at reviews of TIP-TOP SANDWICHBAR, open positions, location of TIP-TOP SANDWICHBAR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TIP-TOP SANDWICHBAR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TIP-TOP SANDWICHBAR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TIP-TOP SANDWICHBAR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TIP-TOP SANDWICHBAR, employees, financial statistics.