ANDORRA

Contactgegevens ANDORRA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANDORRA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANDORRA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZEEDIJK 703; 8300; KNOKKE-HEIST, België

Telefoon (phone): 50610294 (+32-50610294) 50610294 (+32-50610294)

Fax (fax): +32 (19) 213-73-32 +32 (19) 213-73-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANDORRA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANDORRA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANDORRA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANDORRA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANDORRA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANDORRA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANDORRA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANDORRA
Products information ANDORRA

BTW identificatienummer (tax): BE02788024902
Ondernemingsnummer: 3876495361
Hoofdstad (capital): 255,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 691,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Type de Cuisine: Fran?aise. Petite Restauration & Tearooms: Glacier,Tearooms. Aménagements & Services: Terrasse.. Types de Cuisine: Fran?aise.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. CATERING AND ORGANISATION DE F?TES. RESTAURANTS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANDORRA
(Get full report from official database of BE for ANDORRA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANDORRA
Addition kinds of activities for ANDORRA

823103. Algemene openbare bibliotheken | General public libraries
20389910. Wafels, bevroren | Waffles, frozen
50990208. Houtproducten, ruw | Timber products, rough
57349900. Computer en software winkels, nec | Computer and software stores, nec
73610102. Arbeidscontractanten (arbeidsbureau) | Labor contractors (employment agency)
80620000. Algemene medische en chirurgische ziekenhuizen | General medical and surgical hospitals
96519900. Regeling, diverse commerciële sectoren, nv | Regulation, miscellaneous commercial sectors, nec

Werken bij ANDORRA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANDORRA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANDORRA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANDORRA. Looking for open vacancies in other companies

  • Vervangingsopdracht schoonmaker/-ster regio Oostende (38u20/week) - dagwerk (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze afdeling “Cleaning” zijn we dringend op zoek naar een schoonmaker/-ster voor een bedrijf regio Oostende. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: maandag t.e.m. vrijdag van 7u-14u40 (38u20/week)

  • Chauffeur Rijbewijs C/E (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekende klant in Antwerpen zijn we opzoek naar 2 chauffeurs met rijbewijs C of CE. Je gaat aan de slag bij stadsreiniging Je bestuurt voertuigen zoals vrachtwagens, huisvuilwagens en kraanwagens. Je werkt samen met enkele collega’s om afval op te halen, vuil te verwijderen, materiaal te vervoeren … Indien nodig veeg je zelf mee, laad je materiaal in of uit, voer je herstellingen uit of voer je andere taken uit. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van de collega’s met wie je samenwerkt. Je vult de weegbonnen, autovoerderkaart en controlelijsten van het voertuig in. Ook het onderhoud en de goede werking van de voertuigen en materialen waarmee je werkt, maken deel uit van je opdracht als chauffeur. Verder help je mee tijdens sneeuw-en ijzelacties.  

  • Magazijnier (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage te Aarschot zoeken een medewerker magazijn. Je staan in voor het op orde houden van het magazijn, stockbeheer etc. Je taak bestaat eruit onderdelen voor wagens op te zoeken, te verdelen, te bestellen en te stockeren, Je werkt voor externe klanten als voor collega's in de werkplaats mechaniek, Je hebt de verantwoordelijkheid over de bestelde en ontvangen onderdelen, alsook over de volumes, rotatie en correctheid van de voorraden. Je verzorgt de communicatie tussen dienst nieuwe wagen, werkplaats en receptie mbt uw afdeling. Je werkt van maandag tem vrijdag en dit in een voltijds regime. Kans op vast contract na de interimperiode mits positieve evaluatie

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Zelzate (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Hasselt centrum (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student afwasser (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Als student afwasser (m/v) werk je in een brasserie te Kruishoutem. Je wast alle bestek, borden, pannen,…af en zet alles netjes terug op de juiste plaats. Dit doe je snel, maar ook nauwkeurig.

  • Host/hostesses en promoteam (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: BC HOSPITALITY SERVICES

    Type: Studentenjob

    Jij bent hét uithangbord voor diverse topmerken! Je straalt de hele dag door en bent heel flexibel ingesteld... (Wij zoeken geen studenten die enkel tijdens de vakanties willen werken! Enkel kandidaten die het hele jaar door beschikbaar zijn komen in aanmerking!) Wij van BC Hospitality Services geloven in een open communicatie waarbij zowel de klanten als de werknemers op de eerste plaats staan. Door deze persoonlijke aanpak word je niet als een nummer behandeld, maar als een medewerker van ons team! Onthaal, vestiairebeheer, flyering en demonstraties zijn slechts enkele voorbeelden van het uitgebreide takenpakket. Ben jij enkele dagen in de werkweek (maandag-vrijdag) vrij en schrikt weekendwerk je niet af? Heb je een rijbewijs + wagen ter beschikking? Solliciteer dan nu! Sollicitaties moeten verstuurd worden via het online sollicitatieformulier. Stuur zeker je CV + enkele recente foto's. Anders kunnen we je kandidatuur niet behandelen.

  • PLAATSER VERLICHTING - Elektricien (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: LICHTARCHITECTUUR MOL (LICHTHUIS)

    Type: Vaste Job

    U bent verantwoordelijk voor het leveren en plaatsen (en herstellen) van onze design LED verlichting.

  • Stottertherapeut (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde stottertherapeut. Je werkt samen met sportcoach, yoga therapeut, pedicure, psyholoog, loopbaancoach, studiecoach, kinesist, ... Meer info over het praktijkhuis: www.praktijkhuissen.be

  • RESERVE schoonmaak regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Sint-Niklaas zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

  • Zaalmedewerker (Tsjechië)

    Regio: Tsjechië

    Bedrijf: Intersoc

    Type: Werfreserve

    Als zaalmedewerker ben je medeverantwoordelijk voor een vlot verloop van de maaltijden in het restaurant. Samen met de zaalverantwoordelijke stuur je een ploeg vrijwilligers aan. Jullie zorgen ervoor dat de vakantiegasten een aangename tijd kunnen doorbrengen in het restaurant en dat ze niets tekortkomen. Je vult buffetten aan, ruimt tafels af en helpt bij het schoonmaken van het restaurant en het indekken van de tafels.

  • Friturist (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Het Frit - Fontein

    Type: Flexijob

    Je bakt snacks en frietjes. Je beheert de kassa en neemt bestellingen op. Je verzorgt de mise en place van de toonbank. Je leeft de richtlijnen na inzake hygiëne, kwaliteit en veiligheid.

Zoek naar antwoorden van ANDORRA in sociale netwerken
Look for responds of ANDORRA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANDORRA. Laat een reactie achter voor ANDORRA. ANDORRA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANDORRA. Leave a respond for ANDORRA. ANDORRA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANDORRA op de google maps. Adres en contacten ANDORRA
Location of ANDORRA on the google maps. Address and contacts of ANDORRA

Andere gerelateerde bedrijven als come ANDORRA ANDORRA: ATRIO | UNITED BISCUITS BELGIUM | L. SALMON | Coupez G | In Den Bierkelder

Other related companies as ANDORRA: ATRIO | UNITED BISCUITS BELGIUM | L. SALMON | Coupez G | In Den Bierkelder

ANDORRA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANDORRA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02788024902. Het bedrijf ANDORRA bevindt zich op het adres: ZEEDIJK 703; 8300; KNOKKE-HEIST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 255,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 691,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. CATERING AND ORGANISATION DE F?TES. RESTAURANTS. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Fran?aise. Petite Restauration & Tearooms: Glacier,Tearooms. Aménagements & Services: Terrasse.. Types de Cuisine: Fran?aise..
De hoofdactiviteit van ANDORRA is Motion Pictures, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANDORRA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANDORRA, openstaande posities, locatie van ANDORRA op de kaart.

ANDORRA is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANDORRA, company assigned to the tax number BE02788024902. The company ANDORRA is located at the address: ZEEDIJK 703; 8300; KNOKKE-HEIST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 255,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 691,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. CATERING AND ORGANISATION DE F?TES. RESTAURANTS. List of products are Type de Cuisine: Fran?aise. Petite Restauration & Tearooms: Glacier,Tearooms. Aménagements & Services: Terrasse.. Types de Cuisine: Fran?aise..
The main activity of ANDORRA is Motion Pictures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ANDORRA is not available. You also can look at reviews of ANDORRA, open positions, location of ANDORRA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANDORRA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANDORRA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANDORRA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANDORRA, employees, financial statistics.