UNITED BISCUITS BELGIUM

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • UNITED BISCUITS BELGIUM
Private companiesMotion Pictures • UNITED BISCUITS BELGIUM

Contactgegevens UNITED BISCUITS BELGIUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data UNITED BISCUITS BELGIUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

UNITED BISCUITS BELGIUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): XAVIER DE COCKLAAN 68B1; 9831; SINT-MARTENS-LATEM, België

Telefoon (phone): 92808181 (+32-92808181) 92808181 (+32-92808181)

Fax (fax): +32 (71) 812-77-10 +32 (71) 812-77-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) UNITED BISCUITS BELGIUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "UNITED BISCUITS BELGIUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "UNITED BISCUITS BELGIUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van UNITED BISCUITS BELGIUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen UNITED BISCUITS BELGIUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of UNITED BISCUITS BELGIUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees UNITED BISCUITS BELGIUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti UNITED BISCUITS BELGIUM
Products information UNITED BISCUITS BELGIUM

BTW identificatienummer (tax): BE04292053222
Ondernemingsnummer: 8127105712
Hoofdstad (capital): 655,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 739,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Produits: Biscuits Sucrés,Biscottes.

Product categorie (product category): G?teaux,p?tisserie and biscuits Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor UNITED BISCUITS BELGIUM
(Get full report from official database of BE for UNITED BISCUITS BELGIUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor UNITED BISCUITS BELGIUM
Addition kinds of activities for UNITED BISCUITS BELGIUM

22530101. Badpakken en badpakken, breien | Bathing suits and swimwear, knit
35370108. Platforms, lading | Platforms, cargo
36740301. Lichtgevoelige apparaten, vaste toestand | Light sensitive devices, solid state
50729903. Chains | Chains
86119903. Gemeenschapszaken en -diensten | Community affairs and services

Werken bij UNITED BISCUITS BELGIUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in UNITED BISCUITS BELGIUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor UNITED BISCUITS BELGIUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for UNITED BISCUITS BELGIUM. Looking for open vacancies in other companies

  • uitsorteerder schroot (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Uitsorteren van kleine stukjes PVC uit oud ijzer en schroot.

  • Demonstrateur/Chauffeur M/V (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Urgentiemaatregelen uitvoeren in geval van ongeval De betrokken diensten waarschuwen - Basisonderhoud uitvoeren Het voertuig reinigen - Een specifiek voertuig besturen: Vaste wagen - Verplaatsingen doen: Nationaal - Opvolg- en activiteitengegevens registreren De informatie doorgeven aan de betrokken dienst - Producten of goederen ophalen, vervoeren en leveren De conformiteit van de goederen samen met de klant controleren - De aanwezigheid en geldigheid van boord- en transportdocumenten nakijken - Het laden van goederen in het voertuig organiseren of controleren - Een voertuig manueel of met behulp van niet-gemotoriseerde machines voor goederenbehandeling laden en lossen - Een specifiek voertuig besturen: Vrachtwagen met laadklep - Het traject bepalen volgens de eigenschappen van het voertuig, de lading en de leveringsprioriteiten

  • Operator M/V te Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een operator m/v met reeds ervaring in een productieomgeving? Is werken in een 3-ploegensysteem geen probleem voor jou? Dan ben jij misschien wel de kandidaat die we zoeken. Je bent als operator verantwoordelijk voor het bediene van een afwerking-en verzegelmachine. Onze klant, gespecialiseerd in het verpakkingen, is op zoek naar een machine operator die naast het bedienen van de machine ook zal instaan voor kwaliteitscontrole van de geproduceerde dozen.

  • Administratief Medewerker Kredietaanvragen (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adecco Expert is op zoek naar een Administratief Medewerker Kredietaanvragen. Onze klant, een internationaal en gerenommeerd bedrijf actief in de automobielsector, is op zoek naar een enthousiaste, tijdelijke kracht die helpt het extra werk tijdens het autosalon op te vangen. Als Administratief Medewerker Kredietaanvragen ben je verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling en het dossierbeheer van nieuwe kredietaanvragen tot en met de levering van de wagen. Jouw taken: Je bent het aanspreekpunt voor de dealers. Je licht de voorwaarden en het wettelijk kader in het aanvraagproces op een gefundeerde manier toe. Je verleent bijstand aan de dealers bij aanvraag van een krediet én biedt ondersteuning bij het zoeken naar een geschikte oplossing voor zowel professionele als particuliere klanten. Je verzamelt en verifieert de nodige documenten voor kredietaanvragen, kredietbeslissingen, contractactivatie.

  • AUTOTECHNIEKER (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het onderhoud van de wagens. Dit houdt in dat je zowel kleine als grote herstellingen dient uit te voeren. Dit doe je op een efficiënte en kwalitatieve manier.

  • Grondwerker (EINE)

    Regio: EINE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zie je een job als grondwerker/klinkerlegger wel zitten? Lees dan zeker verder. Dit zijn de taken die je zal uitvoeren bij onze klant in regio Oudenaarde: > het aanleggen van opritten en parking in klinkers > het uitvoeren van grondwerken en asfaltwerken Aarzel niet te solliciteren!

  • Bijrijder te Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Al eens gedacht om te werken als vuilnisman of vuilnisvrouw? Renewi te Aalst is op zoek naar een betrouwbare flexibele vuilnisvrouw of vuilnisman voor achter een vuilniswagen. Ben je gemotiveerd en heb jij eigen vervoer? Dan ben jij misschien wel dé vuilnisman of vuilnisvrouw die wij zoeken! Hoe ziet een dag als vuilnisvrouw of vuilnisman er uit? Je meldt je aan om 6h 's morgens op de site te Aalst. Samen met de chauffeur zal je de afvalcontainers ophalen bij de klanten van Renewi. Zodra de route is afgerond, zal je samen met de chauffeur terug naar de site te Aalst rijden.

  • Lesgever om jongeren een website te leren bouwen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in om jongeren de wondere wereld van websites maken te leren kennen? Je leert jongeren met html5 en css te werken, en je geeft hen inzicht in de basis van javascript. Je begeleidt hen bij het maken van hun eerste website en tegen het einde van de lessenreeks staat deze live! Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Lesmateriaal wordt door ons voorzien. Deze lessen gaan door na schooltijd tussen 16 en 17 uur op een school in Mechelen. Max 12 leerlingen van 14 -16 jaar.

  • Jobstudent: Brasserie Medewerker (VELDWEZELT)

    Regio: VELDWEZELT

    Bedrijf: KIM'S BRASSERIE

    Type: Studentenjob

    Je zal instaan voor volgende taken: Bestellingen opnemen Bestellingen brengen Ijs verkopen Meehelpen poetsen

  • Service Technieker Automotive (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Service Technieker Automotive Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een service technieker automotive; Onderhoud en herstellingen van personenwagens volgens de procedure van onze klant; Diagnose en opvolging interventies en campagnes ; Klaarmaken nieuwe voertuigen; Onderhoud werkzones en gereedschappen en beheren opslagzones; Na uw opleiding als volwaardig service technieker sta je in voor het inboeken van de planning en servicebeurten, inclusief stukken bestellen, werken in teamverband, klanten ontvangen en afhandelen en communiceren;

  • Business Manager - Volume (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: INGRAM MICRO

    Type: Vaste Job

    Ben jij dat extravert type dat energie krijgt van het creëren van new business en het positioneren van een innovatief product op de IT markt? Fit jij het beste in een dynamische omgeving waar je voortdurend gechallenged wordt? Well, this is our challenge! Als Business Manager Volume bij Ingram Micro ben je verantwoordelijk voor het creëren van new business van de Volume Retail Business: Accessoires, Networking, Pc Je stelt jouw acties commercieel af op de doelstellingen van de retail vendoren en je weet in te spelen op de behoeften van onze klanten (B2B en B2C). Je beheert een aanzienlijk marketing budget en legt een continue focus op het gericht positioneren van onze volume producten op de IT markt. Jij bent een belangrijke pionier binnen het team van Business Managers en maakt actief onderdeel uit van de Volume strategie van Ingram Micro. Meedenken over de juiste profilering van Ingram Micro als IT-distributeur in de markt en initiatieven durven voorstellen ter verbetering, zit in jouw DNA! Jouw rol: Je fungeert als ambassadeur van één of meerdere vendoren binnen jouw portfolio. Je zet je dagelijks in om belangrijke werkrelaties te bestendigen en te onderhouden. Je doet het nodige om nieuwe klanten te winnen en Ingram Micro’s marktaandeel te vergroten. Jij hebt direct contact met de Vendor en bent verantwoordelijk voor het afstemmen van proposities, de markt, voorraad, etc. Je reageert en anticipeert op marktontwikkelingen en concurrentietrends. Je stemt de voorraad af met Purchasing en Marketing. Je organiseert de QBR – Business Review met de Vendor om resultaten te bespreken / vooruit te blikken (met Marketing / Inkoop / directie) Jij bent verantwoordelijk voor de identificaite: wie zijn IM klanten, interessant voor vendor business en gaat je klanten gaan bewerken, in samenwerking met accountmanager. Je werkt resultaatsgericht samen met verschillende afdelingen binnen Ingram Micro BE, oa : - Je werkt samen met de General sales en Field Sales om leads te verkrijgen, die jij verder beoordeelt op potentiële afzet. - Je formuleert samen met het Account Management proposities, die de toegevoegde waarde vertegenwoordigen van het portfolio voor de geselecteerde leads.

  • Ploegbazen HVAC (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: DAENINCK & DEWEERDT

    Type: Werfreserve

    Je bent als ploegbaas HVAC verantwoordelijk voor de opvolging van het volledige HVAC-project op de werf. Je zorgt ervoor dat alle materialen die nodig zijn aanwezig zijn op de werf. Je stuurt een groep monteurs aan.

Zoek naar antwoorden van UNITED BISCUITS BELGIUM in sociale netwerken
Look for responds of UNITED BISCUITS BELGIUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor UNITED BISCUITS BELGIUM. Laat een reactie achter voor UNITED BISCUITS BELGIUM. UNITED BISCUITS BELGIUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for UNITED BISCUITS BELGIUM. Leave a respond for UNITED BISCUITS BELGIUM. UNITED BISCUITS BELGIUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie UNITED BISCUITS BELGIUM op de google maps. Adres en contacten UNITED BISCUITS BELGIUM
Location of UNITED BISCUITS BELGIUM on the google maps. Address and contacts of UNITED BISCUITS BELGIUM

Andere gerelateerde bedrijven als come UNITED BISCUITS BELGIUM UNITED BISCUITS BELGIUM: ABS | JEAN-MARIE COSSE | VAN DER SANDE | JOHAN VANGELDER | CIBORGS

Other related companies as UNITED BISCUITS BELGIUM: ABS | JEAN-MARIE COSSE | VAN DER SANDE | JOHAN VANGELDER | CIBORGS

UNITED BISCUITS BELGIUM is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is UNITED BISCUITS BELGIUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04292053222. Het bedrijf UNITED BISCUITS BELGIUM bevindt zich op het adres: XAVIER DE COCKLAAN 68B1; 9831; SINT-MARTENS-LATEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 655,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 739,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is G?teaux,p?tisserie and biscuits Fab. Lijst met producten zijn Produits: Biscuits Sucrés,Biscottes..
De hoofdactiviteit van UNITED BISCUITS BELGIUM is Motion Pictures, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van UNITED BISCUITS BELGIUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van UNITED BISCUITS BELGIUM, openstaande posities, locatie van UNITED BISCUITS BELGIUM op de kaart.

UNITED BISCUITS BELGIUM is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is UNITED BISCUITS BELGIUM, company assigned to the tax number BE04292053222. The company UNITED BISCUITS BELGIUM is located at the address: XAVIER DE COCKLAAN 68B1; 9831; SINT-MARTENS-LATEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 655,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 739,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is G?teaux,p?tisserie and biscuits Fab. List of products are Produits: Biscuits Sucrés,Biscottes..
The main activity of UNITED BISCUITS BELGIUM is Motion Pictures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of UNITED BISCUITS BELGIUM is not available. You also can look at reviews of UNITED BISCUITS BELGIUM, open positions, location of UNITED BISCUITS BELGIUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over UNITED BISCUITS BELGIUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf UNITED BISCUITS BELGIUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about UNITED BISCUITS BELGIUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company UNITED BISCUITS BELGIUM, employees, financial statistics.