TAVERNE HET GULDEN HOOFD

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • TAVERNE HET GULDEN HOOFD
Private companiesMetal Mining • TAVERNE HET GULDEN HOOFD

Contactgegevens TAVERNE HET GULDEN HOOFD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TAVERNE HET GULDEN HOOFD: address, phone, fax, email, website, opening hours

TAVERNE HET GULDEN HOOFD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MARKTPLEIN 13; 9220; HAMME, België

Telefoon (phone): 52479758 (+32-52479758) 52479758 (+32-52479758)

Fax (fax): +32 (83) 700-38-98 +32 (83) 700-38-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TAVERNE HET GULDEN HOOFD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TAVERNE HET GULDEN HOOFD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TAVERNE HET GULDEN HOOFD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TAVERNE HET GULDEN HOOFD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TAVERNE HET GULDEN HOOFD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TAVERNE HET GULDEN HOOFD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TAVERNE HET GULDEN HOOFD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TAVERNE HET GULDEN HOOFD
Products information TAVERNE HET GULDEN HOOFD

BTW identificatienummer (tax): BE06192413330
Ondernemingsnummer: 9727539062
Hoofdstad (capital): 491,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 366,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Type de Cuisine: Tavernes.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: CAF?S

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TAVERNE HET GULDEN HOOFD
(Get full report from official database of BE for TAVERNE HET GULDEN HOOFD)

Aanvulling soorten activiteiten voor TAVERNE HET GULDEN HOOFD
Addition kinds of activities for TAVERNE HET GULDEN HOOFD

027200. Paarden en andere paarden | Horses and other equines
30889904. Sink, kunststof | Sinks, plastics
34290204. hangsloten | Padlocks
38210121. Pipetten, hemocytometer | Pipettes, hemocytometer
39449902. Manden, speelgoed | Baskets, toy
42259902. Miniwarehouse, warehousing | Miniwarehouse, warehousing
59991605. Heraldische insignes | Heraldic insignia
63519903. Aansprakelijkheidsverzekering | Liability insurance
73590504. Verhuur van mobiele communicatie apparatuur | Mobile communication equipment rental
75429903. Vrachtwagen wassen | Truck wash

Werken bij TAVERNE HET GULDEN HOOFD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TAVERNE HET GULDEN HOOFD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TAVERNE HET GULDEN HOOFD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TAVERNE HET GULDEN HOOFD. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator vaste namiddag of vaste nacht (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Ronse zijn we op zoek naar operatoren. Je zal tewerkgesteld worden aan een machine die kartonnen kokers produceert. Je bent verantwoordelijk voor het inpakken van de kokers, het besturen van een heftruck, de conrole van de stock en het onderhoud van de productie omgeving.

  • Elektriciens (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio Bilzen zijn we op zoek naar een ELEKTRICIENS + PLOEGBAZEN Je installeert elektro-technische uitrustingen in gebouwen, gaande van de normale elektrische circuits tot alarm- en beveiligingsuitrusting.

  • chefkok (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Sta je samen met je medewerkers/collega?s in voor het voorbereiden klaarmaken en serververen van verzorgende maaltijd aan de klanten en dit op een efficiënte manier. Draag je naast het geven van suggesties om de algemene werking van het restaurant te verbeteren ook bij tot een goede afwisseling van maaltijden: samenstellen van dagelijkse menu?s en keuze van speciale maaltijden. Bestaat je takenpakket uit het correct en zorgvuldig machines werktuigen en materiaal te gebruiken en het schoonmaken opruimen en onderhouden van de geldende voorschriften. Sta je in voor de voorraad en de aanvragen van bestellingen en geef je deze correct door aan de keukenchef en deze vervang je deze bij afwezigheid. Door zich continue bij te scholen en het bezoeken van vakbeurzen blijf je up-to-date!

  • Huishoudhulp (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Agilitas Roeselare

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Bedrijfsprofiel: Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden?  Dan ben je bij Agilitas home services aan het juiste adres!! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp in de regio Roeselare, Beveren, Hooglede, Gits, Moorslede… Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.  

  • Huishoudhulp regio Nazareth (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: AMBY

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Studenten (10/09 - 14/09) (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Ben je student en volgende week vrij om te werken van 10/09 tot 14/09? We zoeken 20 studenten om te werken van 10/09 tot 14/09. Ook als je maar enkele dagen kan werken, zijn er opties! Je werkt voor een verpakkingsbedrijf in Kampenhout Je taken bestaan uit het inpakken en sorteren van drankflessen of chocolade in daguren van 7u30 - 16u30. Interesse? Bel snel op het nummer 015250720!

  • Customs Officer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerd bedrijf met een sterke naamsbekendheid binnen de sector, zoeken we een Customs Officer. Heb jij een grote interesse voor douane en weet je in elke situatie je kalmte te bewaren? Dan ben jij de geknipte persoon voor deze vacature. De missie: Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van alle douanegerelateerde documenten. Je controleert de aangiftes en stuurt ze door naar de douane. Hiervoor verzamel je de nodige documenten en maak je een volledig dossier. Je behandelt dossiers van A tot Z, wat inhoudt dat je ook instaat voor de facturatie. Je bent een centraal aanspreekpunt voor klanten en weet hun vragen te beantwoorden.

  • Aankoper (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office kijkt uit naar een technisch Aankoper (M/V) voor een bedrijf gelegen in de regio. Als aankoper ben je verantwoordelijk voor het volledige A-Z aankoopproces met betrekking tot de aankoop van materialen en diensten, met focus op transport en logistiek. Concrete taken hierbij zijn: • het – tijdig en tegen optimale condities – aankopen volgens het opgestelde aankoopbeleid en volgens de wensen van de interne klanten • zoeken van leveranciers en plaatsen van bestellingen, inclusief het onderhandelen van prijs- en leveringsvoorwaarden en het verzekeren van het correcte wettelijke kader • kennis hebben van de marktprijzen • afsluiten van contracten met geselecteerde leveranciers in het kader van een project • advies geven aan de interne opdrachtgevers met betrekking tot de commerciële en wettelijke aspecten van de aankoop van goederen en diensten • correcte relaties met leveranciers en onderaannemers onderhouden • potentiële leveranciers selecteren en beoordelen op betrouwbaarheid en kwaliteit • rapportering verzorgen met betrekking tot behaalde resultaten, de verwerking en opvolging van de geregistreerde bestellingen en de toepassing van de werkwijzen binnen de afdeling

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Econocom - Database Administrator (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are looking for a Database Administrator for an opportunity in Brussels. You will have the chance to evolve in technical environment including: HP Unix, Linux, Windows, VMware,Tomcat, Oracle DB & MS SQL Server.   For the management of the databases of the different systems, we are looking for a DBA whose area of responsibility will be to put the databases continuously, safely and efficiently at the disposal of the users. The consistency of the data between the different databases must therefore be guaranteed.   The majority of the databases are of the Oracle type, the others are of the MS SQL Server type. We are looking for a database specialist with varied interests, able to dive into a technology according to the needs. An interest in server management and Storage is an added value.     Main tasks Service requests & ticketting: You provide second and third line support for database technical service requests & tickets You are in charge of coordinating problem solving, between the various ICT disciplines, and 3rd line support for external suppliers You are responsible for knowledge management through the development of standard procedures for the 1st line Proactif database monitoring: You monitor database performance via standard tools Database backup, recovery & cloning: You are responsible for setup, monitoring & maintenance Change requests: Your mission is to propose and defend realistic improvement initiatives   Required competences You have a bachelor's degree in computer science or equivalent by experience You have at least 3 years of experience as an Oracle Database Administrator You have in-depth knowledge of Hardware, software and related tools for Oracle databases You have in-depth knowledge of Unix & Linux Essentials, Oracle DBA Administration, Dataprotector 9 Knowledge of Oracle Failsafe, Oracle DataGuard, Oracle 12c, Oracle Streams, MS SQL Server in AlwaysOn groups You work solution-oriented and task-oriented You are able to organize your work autonomously In agreement with your colleagues, you are able to develop and defend a vision in order to make the right Hardware and software choices You make decisions for the skills that are assigned to you and are able to estimate when the line of authority should be involved. You are fluent in Dutch, French and English

  • Kinderbegeleider (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Kinderdagverblijven DOL-FIJN vzw

    Type: Werfreserve

    Als medewerker van een klein team zal je instaan voor de begeleiding en verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar oud. Samen met je collega's kijk je naar wat kinderen boeit, naar wat kinderen nodig hebben, en speel je hierop in.

  • BAKKERSGAST brood&pistolets&gebak - FLEXIJOB (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: SCHEPERS - CELS

    Type: Flexijob

    In de bakkerij te ZELEM sta je in voor de bereiding en afwerking van Gebak, Taarten en Koeken Je helpt af en toe mee in de patisserie met de afwerking met slagroomgebak Je neemt deel aan de productie van Brood , Pistolets en Sandwiches Je staat in voor de voorbereidende productie van koeken Klaarzetten van afgewerkte produkten per klant Je helpt mee aan het onderhoud van de bakkerij en machines Eventueel ook belevering van een winkel met de camionette , indien mogelijk.

Zoek naar antwoorden van TAVERNE HET GULDEN HOOFD in sociale netwerken
Look for responds of TAVERNE HET GULDEN HOOFD in social networks

Lees alle opmerkingen voor TAVERNE HET GULDEN HOOFD. Laat een reactie achter voor TAVERNE HET GULDEN HOOFD. TAVERNE HET GULDEN HOOFD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TAVERNE HET GULDEN HOOFD. Leave a respond for TAVERNE HET GULDEN HOOFD. TAVERNE HET GULDEN HOOFD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TAVERNE HET GULDEN HOOFD op de google maps. Adres en contacten TAVERNE HET GULDEN HOOFD
Location of TAVERNE HET GULDEN HOOFD on the google maps. Address and contacts of TAVERNE HET GULDEN HOOFD

Andere gerelateerde bedrijven als come TAVERNE HET GULDEN HOOFD TAVERNE HET GULDEN HOOFD: FLGEBROEDERS VERCAMMEN NV | M. DE MEERLEER | Tekna B.V.B.A. | VERMEIR RUDI | Dujeux E

Other related companies as TAVERNE HET GULDEN HOOFD: FLGEBROEDERS VERCAMMEN NV | M. DE MEERLEER | Tekna B.V.B.A. | VERMEIR RUDI | Dujeux E

TAVERNE HET GULDEN HOOFD is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TAVERNE HET GULDEN HOOFD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06192413330. Het bedrijf TAVERNE HET GULDEN HOOFD bevindt zich op het adres: MARKTPLEIN 13; 9220; HAMME. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 491,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 366,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is RESTAURANTS: CAF?S. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Tavernes..
De hoofdactiviteit van TAVERNE HET GULDEN HOOFD is Metaalmijnen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TAVERNE HET GULDEN HOOFD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TAVERNE HET GULDEN HOOFD, openstaande posities, locatie van TAVERNE HET GULDEN HOOFD op de kaart.

TAVERNE HET GULDEN HOOFD is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is TAVERNE HET GULDEN HOOFD, company assigned to the tax number BE06192413330. The company TAVERNE HET GULDEN HOOFD is located at the address: MARKTPLEIN 13; 9220; HAMME. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 491,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 366,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is RESTAURANTS: CAF?S. List of products are Type de Cuisine: Tavernes..
The main activity of TAVERNE HET GULDEN HOOFD is Metal Mining, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of TAVERNE HET GULDEN HOOFD is not available. You also can look at reviews of TAVERNE HET GULDEN HOOFD, open positions, location of TAVERNE HET GULDEN HOOFD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TAVERNE HET GULDEN HOOFD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TAVERNE HET GULDEN HOOFD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TAVERNE HET GULDEN HOOFD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TAVERNE HET GULDEN HOOFD, employees, financial statistics.