FLGEBROEDERS VERCAMMEN NV

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • FLGEBROEDERS VERCAMMEN NV
Private companiesMetal Mining • FLGEBROEDERS VERCAMMEN NV

Contactgegevens FLGEBROEDERS VERCAMMEN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLGEBROEDERS VERCAMMEN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLGEBROEDERS VERCAMMEN NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gelrodestr. 17 3200 Aarschot - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-16-56-94-04 32-16-56-94-04

Fax (fax): 32-16-56-69-30 32-16-56-69-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLGEBROEDERS VERCAMMEN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLGEBROEDERS VERCAMMEN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLGEBROEDERS VERCAMMEN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLGEBROEDERS VERCAMMEN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLGEBROEDERS VERCAMMEN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLGEBROEDERS VERCAMMEN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLGEBROEDERS VERCAMMEN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLGEBROEDERS VERCAMMEN NV
Products information FLGEBROEDERS VERCAMMEN NV

BTW identificatienummer (tax): BE04476898193
Ondernemingsnummer: 5069885253
Hoofdstad (capital): 489,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 812,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in FLGEBROEDERS VERCAMMEN NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Agriculture & Livestock

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLGEBROEDERS VERCAMMEN NV
(Get full report from official database of BE for FLGEBROEDERS VERCAMMEN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLGEBROEDERS VERCAMMEN NV
Addition kinds of activities for FLGEBROEDERS VERCAMMEN NV

078201. Tuin diensten | Garden services
382599. Instrumenten om elektriciteit te meten, nv | Instruments to measure electricity, nec
501300. Motorvoertuigbenodigdheden en nieuwe onderdelen | Motor vehicle supplies and new parts
01759910. Prune Orchard | Prune orchard
09190103. Walvisolieproductie, ruw | Whale oil production, crude
17949900. Graafwerkzaamheden, nec | Excavation work, nec
20240302. Gelatinepoppen, bevroren | Gelatin pops, frozen
33510203. Buizen, koper en koperlegering | Tubing, copper and copper alloy
35249900. Gras- en tuinapparatuur, niet inbegrepen | Lawn and garden equipment, nec
59629902. Nieuwigheid automaten | Novelty vending machines

Werken bij FLGEBROEDERS VERCAMMEN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLGEBROEDERS VERCAMMEN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLGEBROEDERS VERCAMMEN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLGEBROEDERS VERCAMMEN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser-samensteller (M/V) (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een bedrijf actief in de metaalconstructie regio Hamont-Achel, zijn we op zoek naar een lasser-samensteller (M/V). U staat in voor het zelfstandig aflassen van stalen constructies op basis van plan in het atelier. Fulltime job in dagdienst.

  • Enthousiaste lasser halfautomaat (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiebedrijf in Arendonk zijn we op zoek naar een gedreven lasser. Heeft een halfautomatisch lasapparaat geen geheimen meer voor jou? Dan ben jij degene die we zoeken! Aarzel niet om ons te contacteren via [email protected] of 014404330

  • HR Officer / Business Support medewerker (contract van 1 jaar) m/v (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als HR Officer/ medewerker Business Support lever je op administratief en logistiek vlak support aan het bedrijf om klanten- en medewerkers- tevredenheid te vergroten. Je zet jouw administratieve en cijfermatige skills in om een professionele dienstverlening te garanderen en bent verantwoordelijk voor: Contractadministratie: Je doet al het nodige om de administratie van de contracten van klanten, medewerkers en leveranciers (freelancers) correct en tijdig te laten verlopen. Verlenen van algemene support aan contractors, klanten, collega's en leveranciers: Als vaste contactpersoon zal je algemene vragen van klanten, interne stafmedewerkers en contractors beantwoorden en/of doorverwijzen naar het betreffende departement. Facturatie (aan- en verkoopfacturen) Rapporteringen: opmaken basisrapporteringen, support bij financiële analyses, beheer provisies contractors HR support (incl. voorbereiden loons- & personeelsadministratie) waaronder opvolgen arbeidsongevallen, opvragen en nakijken timesheets, sociale documenten en vakantieattesten, verblijfs- en werkvergunningen beheren, administratieve ondersteuning opleidingen. Je werkt hiervoor nauw samen met de collega's binnen de betreffende Business Units van Professional Staffing.

  • Huishoudhulp in Brecht-Wuustwezel (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Jobstudent m/v (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Als je aan de slag gaat als jobstudent bij dit bedrijf sta je in voor de finishing touches van het project. - Je gaat in team of alleen, naargelang de grootte van de werf,  met je tools (poetsmateriaal) aan de slag; - Je hebt de verantwoordelijkheid om de oppervlaktes, vloeren  en meubilair te reinigen; - Kortom je staat in voor de orde en netheid op onze werven.

  • Student kassa (OOSTHAM)

    Regio: OOSTHAM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Ben jij ouder dan 18 jaar en op zoek naar een studentenjob? Neem dan zeker contact op met Ago Tessenderlo! We zoeken nog studenten om aan de kassa te werken op zaterdag en/of zondag.

  • Young Talent logistiek planner (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen te Opwijk gespecialiseerd in windschermen, pergola, parasol zijn we op zoek naar een studierelevant bijbaner voor te werken op de logistieke afdeling. Je optimaliseert de huidige planningtools en doet voorstellen om de planning zo effeciënt mogelijk te laten verlopen. Hiervoor maken ze gebruik van een ERP systeem. Je kan ingezet worden vanaf half augustus en dit tem december. De mogelijkheid bestaat alvast om deze job part time uit te voeren bijvoorbeeld door 2 dagen per week te werken.

  • SITE SUPERVISOR PIPING (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Select Projects Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in Zwijndrecht zijn we momenteel op zoek naar een SITE SUPERVISOR PIPING (M/V). Onze klant is de referentie op het vlak van innovatieve multitechnische installaties en diensten voor de sectoren infrastructuur, gebouwen, industrie, energie en olie & gas. Haar expertise omvat een brede waaier van disciplines zoals elektriciteit, instrumentatie, mechanica, piping, automatisatie en onderhoud.    Taken: Je organiseert en leidt een werf met onder andere werkkrachten, materieel en middelen, in overeenstemming met de financiële middelen. Afhankelijk van de grootte van de werf ben je verantwoordelijk voor de realisatie van een gedeelte of voor alle werkzaamheden. Je rapporteert aan de project manager. Naast de coördinatie op de werf zelf, verzeker je ook de administratieve opvolging, bijvoorbeeld voor het bepalen van mankracht of materieel, voor het opmaken van vorderingsstaten of werkstaten of voor de voorbereiding van werfvergaderingen. WERKVOORBEREIDING Doornemen van de werkinstructies samen met de project manager Werfbezoek en evaluatie van de montagewerkzaamheden Zoeken van oplossingen voor technische problemen rekening houdend met het vooropgestelde buget Bepalen van de werkvolgorde bepalen van de middelen: benodigde materialen, gereedschappen, personeel,... WERKVERDELING Briefing van de werkplanning met de brigadiers en hun teams Controle op orde, netheid en veiligheid van de werf en opstellen van de gevraagde rapporten Leiding geven aan, organiseren en coördineren van de verschillende ploegen (5 - 20 werknemers) en werfactiviteiten. De ploegen staan onder leiding van een brigadier Controleren of de afgesproken termijnen gerespecteerd worden Nagaan of de uitvoering van het project overeenkomt met de vraag van de klantonthaal, coördinatie en administratie van de betrokken onderaannemers Informatie uitwisselen met de klanterkende inspectiebureaus contacteren en de nodige inspecties organiseren EINDE WERF Opmaken van de punch list: openstaande taken oplijsten en uitvoering ervan opvolgen Actieve deelname aan debriefing van de werfhulp bij het opstellen van het technisch dossier en verzamelen van de benodigde documenten hiervoor WERKOMSTANDIGHEDEN Je werkt op de werven zelf, in nauw contact met de arbeiders, de klant en de project manager. De werven kunnen klein, middelmatig tot zeer groot zijn, afhankelijk van uw profiel en capaciteiten           Bedrijfsprofiel: Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België, Nederland en Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectmedewerkers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze medewerkers.

  • Taaltrainer Nederlands (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Zelfstandig vastgoedmakelaar met ervaring (SLEIDINGE)

    Regio: SLEIDINGE

    Bedrijf: ZAKENKANTOOR WILLEMS - VERSELDER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze Groep is op zoek naar een ervaren zelfstandig vastgoedmakelaar ter uitbreiding van onze vastgoedactiviteiten in ons kantoor te Sleidinge. U bent een commercieel talent met BIV nummer dat zowel voor de inkoop als verkoop zorgt in de regio Evergem. De regio zelf heeft voor u geen geheimen en u heeft bestaande contacten met bouwpromotoren, notarissen, investeerders.. Naast het commerciële talent, heeft u ook aandacht voor een juiste administratieve afhandeling van uw dossiers van start tot einde. Flexibele werkuren, gemotiveerd en resultaatgericht werken is geen issue voor u. Wij bieden u een competitief salaris in een groeiend bedrijf met 3 vestigingen in het Meetjesland. Het is daarbij de bedoeling dat U het uithangbord wordt van onze vastgoedafdeling in ons bestaand verzekeringskantoor te Sleidinge.

  • Fiscaal advocaat voor topkantoor - Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le Grand & Associates, selectiekantoor gespecialiseerd in financi?le en juridische profielen, ondersteunt een gerenommeerd fiscaal advocatenkantoor in haar zoektocht naar een ervaren advocaat met focus op het fiscale recht. Het kantoor is op zoek naar een gedreven en ambitieuze nieuwe werkkracht die zijn/haar loopbaan een duwtje wil geven. Je komt terecht in een kantoor met een sterke naam en een rooskleurige toekomst. Het takenpakket van de ervaren advocaat die we zoeken: Je staat in voor een zeer uiteenlopend en interessant cli?nteel en verleent advies over geschillen in het fiscaal recht. Je hebt een sterke focus op vennootschapsbelasting, personenbelasting en vermogensplanning, maar komt ook heel vaak in contact met andere fiscale topics zoals bijvoorbeeld M&A. In dit kantoor krijg je de kans om je kennis breed te houden en tegelijkertijd een specialisatie uit te oefenen. Je krijgt voldoende verantwoordelijkheid maar je kan altijd rekenen op jouw collega's. Het kantoor kent een eerder vlakke structuur.

  • Stagiaire interimkantoor (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: START PEOPLE NIKE

    Type: Leercontract

    Help jij graag een grote onderneming vooruit met de beste uitzendmedewerkers? Ons inhouse-team zorgt voor een vlotte instroom van kwalitatieve kandidaten. Eens de puzzelstukken van je zoekopdracht zijn ingevuld, volgt het administratieve werk. Hierbij speel jij een belangrijke rol. Je zal mee ondersteunen in de administratieve taken van ons inhousekantoor.

Zoek naar antwoorden van FLGEBROEDERS VERCAMMEN NV in sociale netwerken
Look for responds of FLGEBROEDERS VERCAMMEN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLGEBROEDERS VERCAMMEN NV. Laat een reactie achter voor FLGEBROEDERS VERCAMMEN NV. FLGEBROEDERS VERCAMMEN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLGEBROEDERS VERCAMMEN NV. Leave a respond for FLGEBROEDERS VERCAMMEN NV. FLGEBROEDERS VERCAMMEN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLGEBROEDERS VERCAMMEN NV op de google maps. Adres en contacten FLGEBROEDERS VERCAMMEN NV
Location of FLGEBROEDERS VERCAMMEN NV on the google maps. Address and contacts of FLGEBROEDERS VERCAMMEN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLGEBROEDERS VERCAMMEN NV FLGEBROEDERS VERCAMMEN NV: BACOB | P.M.A. Industrial | STAL BELDERBUSCH | Carre E.T.T.E. SPRL | Roger & Zoon

Other related companies as FLGEBROEDERS VERCAMMEN NV: BACOB | P.M.A. Industrial | STAL BELDERBUSCH | Carre E.T.T.E. SPRL | Roger & Zoon

FLGEBROEDERS VERCAMMEN NV is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLGEBROEDERS VERCAMMEN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04476898193. Het bedrijf FLGEBROEDERS VERCAMMEN NV bevindt zich op het adres: Gelrodestr. 17 3200 Aarschot - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 489,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 812,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Agriculture & Livestock. Producten gemaakt in FLGEBROEDERS VERCAMMEN NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLGEBROEDERS VERCAMMEN NV is Metaalmijnen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLGEBROEDERS VERCAMMEN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLGEBROEDERS VERCAMMEN NV, openstaande posities, locatie van FLGEBROEDERS VERCAMMEN NV op de kaart.

FLGEBROEDERS VERCAMMEN NV is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLGEBROEDERS VERCAMMEN NV, company assigned to the tax number BE04476898193. The company FLGEBROEDERS VERCAMMEN NV is located at the address: Gelrodestr. 17 3200 Aarschot - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 489,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 812,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Agriculture & Livestock. Products created in FLGEBROEDERS VERCAMMEN NV were not found.
The main activity of FLGEBROEDERS VERCAMMEN NV is Metal Mining, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLGEBROEDERS VERCAMMEN NV is not available. You also can look at reviews of FLGEBROEDERS VERCAMMEN NV, open positions, location of FLGEBROEDERS VERCAMMEN NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLGEBROEDERS VERCAMMEN NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLGEBROEDERS VERCAMMEN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLGEBROEDERS VERCAMMEN NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLGEBROEDERS VERCAMMEN NV, employees, financial statistics.