A TABLE !

Contactgegevens A TABLE !: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A TABLE !: address, phone, fax, email, website, opening hours

A TABLE !

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ROYALE 290; 1210; SINT-JOOST-TEN-NODE/SAINT-JOSSE-TEN-NOODE, België

Telefoon (phone): 22234868 (+32-22234868) 22234868 (+32-22234868)

Fax (fax): +32 (4) 977-99-37 +32 (4) 977-99-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A TABLE !: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A TABLE !"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A TABLE !"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A TABLE !, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A TABLE !. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A TABLE !, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A TABLE !. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A TABLE !
Products information A TABLE !

BTW identificatienummer (tax): BE02814117431
Ondernemingsnummer: 1238403320
Hoofdstad (capital): 808,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 136,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Type de Cuisine: Fran?aise.. Types de Bars: Clubs de Jazz.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: BARS. ALIMENTATION SP?CIALIS?E

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A TABLE !
(Get full report from official database of BE for A TABLE !)

Aanvulling soorten activiteiten voor A TABLE !
Addition kinds of activities for A TABLE !

265504. Vezelkernen, rollen en bobbins | Fiber cores, reels, and bobbins
07230402. Fruit (verse) verpakkingsdiensten | Fruit (fresh) packing services
20629902. Rietensiroop, uit gekochte ruwe suiker | Cane syrup, from purchased raw sugar
34520100. Pins | Pins
35450326. Sokjes (accessoires voor gereedschapsmiddelen) | Sockets (machine tool accessories)
36340310. Verwarmingstoestellen, elektrisch (stralingshitte): plint of muur | Heating units, electric (radiant heat): baseboard or wall
80219901. Tandverzekeringsplan | Dental insurance plan
86419903. Milieubeschermingsorganisatie | Environmental protection organization

Werken bij A TABLE !: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A TABLE !: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A TABLE !. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A TABLE !. Looking for open vacancies in other companies

  • Telefonische medewerkers voor Eneco (Nederlands of Nederlands-Frans) (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE MIFRATEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Mifratel is het 2de grootste contact center van België. Voor de site in Moeskroen (10 min wandelen van het station en op 10min rijden van Kortrijk) hebben we een vacature als call center medewerker. Mifratel is een werkgever die veel aandacht hecht aan opleiding en een goede omkadering. Als contactcenteragent behoor je immers tot het hart van het bedrijf. Jouw prestaties zijn de directe sleutel tot hun succes. Daarom betekent opleiding voor Mifratel niet alleen het aanleren van de basisprincipes van telefonie. Het is ook meer dan een grondige cursus over de producten van hun klanten. Jou opleiden betekent voor hen investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling en kijken naar jouw doorgroeimogelijkheden binnen Mifratel. Want alleen als jij je bij Mifratel goed voelt, kun je de klanten tevreden maken. Anders gezegd, Mifratel verwacht goede resultaten, maar zorgt er ook voor dat je met plezier bij hen werkt. Mifratel werkt samen met veel verschillende klanten: Proximus, Eneco, Base, Telenet, Mazda, Belfius, ... Als nieuwe medewerker van Eneco word je eerst en vooral ondergedompeld in een Eneco-bad: je leert alles over de producten en over de energiemarkt. Eenmaal aan de slag, is het jouw job om potentiële klanten (particulieren of bedrijven) te contacteren en een afspraak vast te leggen voor een Eneco-adviseur. Deze adviseur gaat vervolgens persoonlijk langs om samen met hen hun energieverbruik te analyseren. Ze bekijken hoeveel er wordt verbruikt en betaald en doen vervolgens een voorstel om klant te worden bij Eneco. Indien dit goed loopt, volg je een 2de opleiding om Care te gaan doen: ° je doet welcome calls bij nieuwe klanten ° retentie-calls bij bestaande klanten ° ...

  • Huishoudhulp Regio Oostakker (20u/week) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: AMBY Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening van je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOKEREN (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Jobstudent zorg (SCHERPENHEUVEL)

    Regio: SCHERPENHEUVEL

    Bedrijf: RVT ONZE-LIEVE-VROUW STER DER ZEE

    Type: Studentenjob

    Je staat garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: Je ondersteunt onze bewoners van het WZC bij hun dagelijkse activiteiten en zorgt dat zij zorg op maat krijgen Je respecteert de eigenheid, behoeftes en privacy van de bewoner Je waakt over de zinvolle dagbesteding en levenskwaliteit van onze bewoners

  • JOBSTUDENTEN MONITOR-SPORTBEGELEIDERS (VLAMERTINGE)

    Regio: VLAMERTINGE

    Bedrijf: SPORT-TRACK

    Type: Studentenjob

    Periode: maand september en weekends in 2018 We zoeken enthousiaste kandidaten voor het begeleiden van allerhande sportactiviteiten. allemaal sporten die gemakkelijk aan te leren zijn zoals avonturentochten, vlotten bouwen, mountainbiken, muurklimmen, boogschieten, kano, enz. Interesse? Solliciteer snel.

  • Elektromechanieker - Bachelor - Regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: AGO Technics

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een voedingsfirma in de regio van Deinze is AGO Technics op zoek naar uitvoerend elektromecanieker (bachelor) . Als elektromecanieker word je all round ingezet op de preventieve en curatieve taken van het onderhoudsteam. Je functie: Je bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud. Doordat jij het aanspreekpunt bent op vlak van machines en infrastructuur, zorg je ervoor dat je ten alle tijde op de hoogte bent van de stand van zaken omtrent al dan niet geplande onderhoudswerken. Als er zich storingen voordoen, probeer je zo snel mogelijk ter plekke te gaan om zo eventueel samen met een collega-technieker, een oplossing te zoeken. Je zoekt gericht oplossingen op zowel mechanisch als elektrisch vlak. Je brengt verbeteringen aan waar nodig.

  • Magazijnmedewerker Receptie (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: STACI BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Leider in detail logistiek Staci Belgium is een logistieke dienstverlener uit Boom, gespecialiseerd in opslag, distributie en merchandising van promotiematerialen en bedrijfsondersteunende producten. Wij zorgen ervoor dat onze klanten het nodige promotiemateriaal op tijd ontvangen: van folders, posters en gadgets tot grote displays en winkelinrichtingen. Staci Belgium is een bedrijf in volle ontwikkeling dat veel aandacht schenkt aan innovatie en investeringen in mensen en middelen. (zie www.staci.be) Als medewerker receptie zorg je voor de ontvangst van binnenkomende goederen van levering tot stockage: je lost vrachtwagens, controleert leveringsdocumenten, voert controles uit op aantallen en kwaliteit, registreert alle gegevens in het WMS, zoekt de geschikte locaties in het magazijn en brengt de nodige stockage-etiketten aan. Je werkt met respect voor kwaliteit, snelheid, orde, veiligheid, processen, collega’s en klanten.

  • Kraantechnieker (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Vaste Job

    Voor een groot logistiek bedrijf in Verrebroek zijn we momenteel op zoek naar een kraantechnieker (m/v). Jouw takenpakket: • Je zorgt samen met je collega mechanicien dat onze 4 Liebherr kranen naar behoren functioneren en tijdig worden nagekeken, om een goede werking van de terminal te garanderen • Sleutelen aan zowel brugkranen, mobiele kranen als spreaders behoort tot jouw dagelijkse taken • Met behulp van de verantwoordelijke van de technische dienst en je collega leer je waar de prioriteiten liggen en je past je hieraan vlot aan

  • kinesitherapeut specialisatie kinderen (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: KINDERPRAKTIJK DE BLOKKENDOOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In onze zelfstandige multidisciplinaire groepspraktijk begeleiden wij kinderen tussen 0 en 18 jaar met psychomotorische problemen (fijne en grove motoriek, schrijfmotoriek, ruimtelijke vaardigheden, lateralisatie, rekenen,etc) , leer- en ontwikkelingsachterstand, neuromotorische stoornissen en kinderen met specifieke (leer)stoornissen zoals dyspraxie, dyslexie, dyscalculie, dysorthografie, AD(H)D, ASS,etc. Daarnaast wordt ook ademhalingskinesitherapie aan baby’s en kinderen gegeven. Ook baby's worden er behandeld in onze praktijk. Het team bestaat uit 3 kinderkinesisten en 1 logopedist. Wij zijn op zoek naar een pediatrisch - psychomotorisch therapeut / kinesist om de agenda van een collega die definitief naar het buitenland vertrekt, over te nemen. Het gaat voornamelijk over naschoolse uren, en soms al in de namiddag (baby's en kleuters). Bij voorkeur een specialisatie psychomotoriek/Bobath/Kritische Ontwikkelingsbegeleiding volgens Hendrickx/ ... gevolgd of de afstudeerrichting pediatrie.

  • Vivid Resourcing - Senior Java Developer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client based in Antwerp is looking for a Senior Java / Scala developer for a 12-month freelance contract with extensions. Role To take a leading role in the development team undergoing a large expansion with an interesting project. To be able to deal with a lot of data in real-time. Be able to structure the workload and work independently. Required Skills Very strong Java developer Able to help more Junior developers Provide sound architectural guidance Knowledge with Spring Boot and REST API's Experience with distributed and scalable systems A background in real time data streaming could be beneficial - AKKA Should have an interest / practical experience with AWS Bonus Skills Knowledge / interest in Scala could be a bonus Experience with Kafka (or another message broker) Should be able to speak English Dutch/French is a plus Details Location: Antwerp Duration: 12 Months+ Start Date: ASAP If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.

  • Flexijob Oud-Turnhout in Beenhouwerij (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Flexijob

    Voor ons filiaal te Oud-Turnhout zijn wij op zoek naar een flexijob om ons team te versterken : Samen met de collega's sta je in voor de verkoop van vers vlees , charcuterie en kaas en traiteurproducten Je helpt mee met de voorbereidingen / afsluiting van de verstoog Door je kennis van de producten kan je steeds de klanten adviseren in hun aankopen De werkuren zijn bespreekbaar met de chef van het filiaal Je bent klantvriendelijk

Zoek naar antwoorden van A TABLE ! in sociale netwerken
Look for responds of A TABLE ! in social networks

Lees alle opmerkingen voor A TABLE !. Laat een reactie achter voor A TABLE !. A TABLE ! bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A TABLE !. Leave a respond for A TABLE !. A TABLE ! on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A TABLE ! op de google maps. Adres en contacten A TABLE !
Location of A TABLE ! on the google maps. Address and contacts of A TABLE !

Andere gerelateerde bedrijven als come A TABLE ! A TABLE !: Renommée (La) | WILLEKENS | INVO- VIDEO | A.T.B.C. | J. MARKUS

Other related companies as A TABLE !: Renommée (La) | WILLEKENS | INVO- VIDEO | A.T.B.C. | J. MARKUS

A TABLE ! is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A TABLE !, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02814117431. Het bedrijf A TABLE ! bevindt zich op het adres: RUE ROYALE 290; 1210; SINT-JOOST-TEN-NODE/SAINT-JOSSE-TEN-NOODE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 808,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 136,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is RESTAURANTS: BARS. ALIMENTATION SP?CIALIS?E. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Fran?aise.. Types de Bars: Clubs de Jazz..
De hoofdactiviteit van A TABLE ! is Olie- en gaswinning, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A TABLE ! is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A TABLE !, openstaande posities, locatie van A TABLE ! op de kaart.

A TABLE ! is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is A TABLE !, company assigned to the tax number BE02814117431. The company A TABLE ! is located at the address: RUE ROYALE 290; 1210; SINT-JOOST-TEN-NODE/SAINT-JOSSE-TEN-NOODE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 808,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 136,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is RESTAURANTS: BARS. ALIMENTATION SP?CIALIS?E. List of products are Type de Cuisine: Fran?aise.. Types de Bars: Clubs de Jazz..
The main activity of A TABLE ! is Oil and Gas Extraction, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A TABLE ! is not available. You also can look at reviews of A TABLE !, open positions, location of A TABLE ! on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A TABLE !, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A TABLE !, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A TABLE !, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A TABLE !, employees, financial statistics.