INVO- VIDEO

Contactgegevens INVO- VIDEO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INVO- VIDEO: address, phone, fax, email, website, opening hours

INVO- VIDEO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HERENTALSEBAAN 232; 2160; WOMMELGEM, België

Telefoon (phone): 33664611 (+32-33664611) 33664611 (+32-33664611)

Fax (fax): +32 (4) 659-30-25 +32 (4) 659-30-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INVO- VIDEO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INVO- VIDEO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INVO- VIDEO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INVO- VIDEO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INVO- VIDEO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INVO- VIDEO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INVO- VIDEO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INVO- VIDEO
Products information INVO- VIDEO

BTW identificatienummer (tax): BE06278381347
Ondernemingsnummer: 6246246337
Hoofdstad (capital): 172,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 139,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in INVO- VIDEO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verhuur video and audio

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INVO- VIDEO
(Get full report from official database of BE for INVO- VIDEO)

Aanvulling soorten activiteiten voor INVO- VIDEO
Addition kinds of activities for INVO- VIDEO

3142. Huis slippers | House slippers
10990102. Bauxietwinning | Bauxite mining
20320100. Bonen en bonen spruitjes, ingeblikt, jarred, enz. | Beans and bean sprouts, canned, jarred, etc.
24219908. Schaafmolen, nec | Planing mills, nec
27410301. Directories, nec: uitgeverij en drukwerk | Directories, nec: publishing and printing
35370103. Wieg, boot | Cradles, boat
59449902. Zilverwerk | Silverware

Werken bij INVO- VIDEO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INVO- VIDEO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INVO- VIDEO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INVO- VIDEO. Looking for open vacancies in other companies

  • Autotechnieker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onderhouden en herstellen van oldtimers Auto's klaarmaken voor technische controle Werken aan benzinemotoren Technische keuringen uitvoeren op een voertuig De voertuigen klaarmaken voor leveringen

  • Orderpicker bij Estée Lauder te Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Estée Lauder te Oevel zoekt gemotiveerde orderpickers! De pickingoperator is verantwoordelijk voor de verschillende taken die te maken hebben met het picken, het afwerken, het verpakkings- en verzendingsklaar maken van de orders. Dit betekent dat je de cosmeticaproducten verzamelt in de pickingzone die aan jou worden toegewezen. Je werkt via het systeem 'pick to light'. De verzamelde producten scan je in met behulp van een handscanner. Bovendien voer je steeds kwaliteitscontroles uit, opdat beschadigde verpakkingen uit de stock worden gehaald.

  • Magazijnier (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal tewerkgesteld worden als magazijnier in de namiddagploeg. Je staat in voor het inladen van de vrachtwagens.

  • Operator (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bestuurder industriële machines zal je divers inzetbaar zijn op verschillende machines voor het transport en verwerking in een recuperatie-/productieproces in de metaalverwerkende industrie. Dit houdt in uitsorteren, zeven van materialen, transport van potten met vloeibaar staal, kraanwerkzaamheden, laden van vrachtwagens. Daarnaast wordt er verwacht flexibel te zijn naar andere werkzaamheden, zoals snijbranden, manueel uitsorteren, … Je wordt tewerkgesteld in een sterk internationale omgeving met de nodige aandacht voor veiligheid. Het betreft hier een functie met optie vast, een degelijke training-on-the-job wordt voorzien.

  • Afleveraar chauffeur C met vakbekwaamheid (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een chauffeur C met attest vakbekwaamheid, voor distributie van watercoolers. Per dag zal je ongeveer een 20 tal stops moeten afwerken in verschillende regio's. Uiteraard sta je mee in voor het laden en lossen van je producten.

  • Huishoudhulp regio Mechelen M/V (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust, recentelijk nog bekroond tot l'entreprise de l' Année 2016, is een Belgisch Human Resources bedrijf dat al meer dan 60 jaar lang actief is in de volgende domeinen: Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. Sinds haar ontstaan hecht Daoust veel belang aan onthaal en diversiteit Daoust Dienstencheques werd opgericht in 2003 en sindsdien stelden onze meer dan 3.200 huishoudhulpen ruim 13.000 klanten tevreden Onze gespecialiseerde Dienstenchequesconsulentes zorgen voor een professionele omkadering en staan bovendien steeds tot je beschikking! Schoonmaken van particuliere woningen, met inbegrip van de ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerkjes (optioneel) Bereiden van maaltijden (optioneel) Afwassen en de vaat opbergen, de keuken en het sanitair opruimen en schoonmaken Boodschappen doen volgens instructies Kleding en ander textiel onderhouden en opbergen (wassen, naaien, strijken, ...) Lakens verversen en bedden opdekken Schoonmaakmaterieel onderhouden, opbergen en toezien op de productvoorraad Schoonmaken: Parket en meubels boenen Schoonmaken: Ramen lappen Vloeren en meubilair schoonmaken en onderhouden Vloeren, tapijten, meubels, voorwerpen ontstoffen en kamers verluchten Voedingswaren voorbereiden (schoonmaken, wassen, ...) of maaltijden bereiden

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio EKE / NAZARETH – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Gezocht: regisseur - camera technicus om kamp te geven - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als lesgever Filmen Heb je een passie voor filmen en regisseren en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! Tijdens een kamp van 5 dagen breng je de kinderen de eerste kennis mee van het filmen en regisseren. De werking van een camera, en wat zijn de basiselementen om tot een goede film te komen zijn de zaken die aan bod komen. Je begeleidt kinderen tussen 10 en 14 jaar. We hebben camera's voor de kinderen en er is een lespakket beschikbaar.

  • Teamverantwoordelijke OPST (M/V), Campus Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: OLV Ziekenhuis Campus Aalst-Asse-Ninove

    Type: Vaste Job

    Voor het oncologisch psychosociaal support team (OPST) zijn we op zoek naar een teamverantwoordelijke die de aansturing van een multidisciplinair team op zich kan nemen. Het OPST staat in voor het organiseren en implementeren van optimale en uniforme psychosociale oncologische zorg binnen de Oncologie. Het team bestaat uit 5 klinisch psychologen, 5 sociaal verpleegkundigen/maatschappelijk werkers en 8 verpleegkundig consulenten/specialisten. Er wordt MOC overschrijdend gewerkt met aandacht voor de specifieke noden van de patiënten en hun naasten binnen de diverse pathologieën. Taakomschrijving Je organiseert en beheert de zorgverlening binnen het Oncologisch Psychosociaal Support Team met de betrachting een kwalitatief hoogstaande service te leveren aan patiënten, verwijzende artsen en collega’s. Je zorgt voor een inhoudelijke en vormelijke ondersteuning van het programma oncologie voor wat betreft de psychosociale zorg. Je schept en bewaakt de voorwaarden zodat iedere patiënt kwalitatief hoogwaardige zorg ontvangt die op een éénduidige wijze wordt verleend. Je volgt tendensen in de zorg, ontwikkelt, vertaalt, implementeert en bewaakt de kwaliteit van zorg. Je zorgt voor continuïteit van de zorg door een correcte personeels- en werkplanning. Je stelt hiervoor de nodige procedures op en zorgt voor correcte afspraken en een goede communicatiestructuur. Je bewerkstelligt en bewaakt een personeelskader waarin het team optimaal kan functioneren. Je stimuleert maximale ontplooiing van elke werknemer. Je onderhoudt contacten en relaties met andere medewerkers uit hetzelfde of andere departementen. Je staat in voor ziekenhuis brede opdrachten gelinkt aan de oncologische zorg. Je organiseert en werkt mee aan functioneel overleg omtrent de zorgorganisatie en samenwerking met externe organisaties die actief zijn op het terrein van (psychosociale) oncologie. Je staat in voor de eigen beroepsontwikkeling en het onderhouden en aanleren van de voor de functie relevante vaardigheden.

  • Automechanieker (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je al enkele jaren ervaring als automechanieker en kan je probleemloos elektrische schema's lezen? Dan kom jij zeker in aanmerking om als hoofdmechanieker aan de slag te gaan bij onze klant, een professionele en mooie autogarage in regio Beringen. Je zult er onderhoud en herstellingen uitvoeren van wagens.

  • PAYROLL CONSULTANT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Vaste Job

    Als Payroll Consultant help je bedrijven bij de verwerking van hun loon- en tewerkstellingsadministratie. Jouw takenpakket bestaat uit: opbouwen van een vertrouwensrelatie met je klanten. zorgen voor de opvolging, berekening en controle van de lonen. adviseren indien klanten vragen hebben. steeds bijscholen over de loonprocessen en sociale wetgeving. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een Belgische organisatie die dankzij haar innovatieve producten en doorgedreven dienstverlening volledig op maat van de klant kan werken.

  • LICHAAMSTHERAPEUT (fasciatherapeut/psychosomatische kinesitherapeut/experientieel lichaamswerk) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ZUID

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wordt ingezet voor therapeutische lichaamsbehandelingen. Je helpt mensen met moeilijk te verklaren symptomen (angsten, stress en psychosomatiek). Je werkt autonoom in een overleg- en samenwerkingsverband.

Zoek naar antwoorden van INVO- VIDEO in sociale netwerken
Look for responds of INVO- VIDEO in social networks

Lees alle opmerkingen voor INVO- VIDEO. Laat een reactie achter voor INVO- VIDEO. INVO- VIDEO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INVO- VIDEO. Leave a respond for INVO- VIDEO. INVO- VIDEO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INVO- VIDEO op de google maps. Adres en contacten INVO- VIDEO
Location of INVO- VIDEO on the google maps. Address and contacts of INVO- VIDEO

Andere gerelateerde bedrijven als come INVO- VIDEO INVO- VIDEO: Desprets | Verelst P | KRIS VAN DEN NEUCKER | Stortbeton De Meester B.V.B.A. | Eu Environment Awards

Other related companies as INVO- VIDEO: Desprets | Verelst P | KRIS VAN DEN NEUCKER | Stortbeton De Meester B.V.B.A. | Eu Environment Awards

INVO- VIDEO is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INVO- VIDEO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06278381347. Het bedrijf INVO- VIDEO bevindt zich op het adres: HERENTALSEBAAN 232; 2160; WOMMELGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 172,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 139,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Verhuur video and audio. Producten gemaakt in INVO- VIDEO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INVO- VIDEO is Olie- en gaswinning, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INVO- VIDEO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INVO- VIDEO, openstaande posities, locatie van INVO- VIDEO op de kaart.

INVO- VIDEO is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is INVO- VIDEO, company assigned to the tax number BE06278381347. The company INVO- VIDEO is located at the address: HERENTALSEBAAN 232; 2160; WOMMELGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 172,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 139,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Verhuur video and audio. Products created in INVO- VIDEO were not found.
The main activity of INVO- VIDEO is Oil and Gas Extraction, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of INVO- VIDEO is not available. You also can look at reviews of INVO- VIDEO, open positions, location of INVO- VIDEO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INVO- VIDEO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INVO- VIDEO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INVO- VIDEO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INVO- VIDEO, employees, financial statistics.