BRASSERIE BARROMETER

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • BRASSERIE BARROMETER
Private companiesEducational Services • BRASSERIE BARROMETER

Contactgegevens BRASSERIE BARROMETER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRASSERIE BARROMETER: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRASSERIE BARROMETER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PAPENSTRAATJE 1; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32313125 32313125

Fax (fax): +32 (81) 898-96-68 +32 (81) 898-96-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRASSERIE BARROMETER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRASSERIE BARROMETER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRASSERIE BARROMETER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRASSERIE BARROMETER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRASSERIE BARROMETER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRASSERIE BARROMETER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRASSERIE BARROMETER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRASSERIE BARROMETER
Products information BRASSERIE BARROMETER

BTW identificatienummer (tax): BE03390625000
Ondernemingsnummer: 2160980224
Hoofdstad (capital): 444,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 689,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Gamme de prix: 25 - 37 Euros. Type de Cuisine: Fusion. Restaurants avec spectacle: D?ner & Soirée Dansante. Types de Repas: Brunch,Plats Végétariens,D?ner. Aménagements & Services: Terrasse,Assortiment de Cigares de Marque,Bars à Vin,Salles de fêtes,Parking,Bar,Salles de Réception. Cadre & Atmosphère: Bistrot,Immeuble classé,Brasserie,Romantique,Salon,Sympathique,Branché. Heures d'ouvertures Spéciales: Ouverture Nocturne Tardive. Vue Admirable: Vue Admirable. Tenue Conseillée: Libre.. Types de Bars: Brasserie,Cafés-Discothèques,Bars Avec DJ,Bars à Cocktails,Accès Réservé Aux VIP. Types de Musique: Musique Latino & Salsa,House & Techno,Soul & R&B. Ambiance: Branchée,Chic.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: BARS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRASSERIE BARROMETER
(Get full report from official database of BE for BRASSERIE BARROMETER)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRASSERIE BARROMETER
Addition kinds of activities for BRASSERIE BARROMETER

7376. Computer faciliteiten management | Computer facilities management
013200. Tabak | Tobacco
339800. Metalen hittebehandeling | Metal heat treating
615399. Kortlopend bedrijfskrediet, anders | Short-term business credit, nec
14599905. Dumortieriet mijnbouw | Dumortierite mining
26211001. Kan voorraad, vezel | Can stock, fiber
42159903. Pakket levering, voertuig | Package delivery, vehicular
49530200. Afvalverzameling en verwijdering | Refuse collection and disposal services
86419902. Vereniging van de opvoeder | Educator's association
96319904. Mosquito eradication district, overheid | Mosquito eradication district, government

Werken bij BRASSERIE BARROMETER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRASSERIE BARROMETER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRASSERIE BARROMETER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRASSERIE BARROMETER. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Textiel Finishing (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Milliken

    Type: Vervanging brugpensioen

    Als Operator zorg jij ervoor dat alle finishingmachines blijven draaien en er goede kwaliteit geproduceerd wordt. • Inleggen van weefselrollen • Weefsel aannaaien aan de vorige rol d.m.v. de naaimachine • Kuisen van de foulard en productieklaar maken van de machine en tussentijds onderhoud • Inscheren van de voorloper + doorhalen koord • Werken met bepaalde transacties in SAP • Invullen van kwaliteitsdocumenten • Afsnijden van stalen en inpakken van weefselrollen • Noteren van alle productiefouten • Controleren van proces parameters zoals de druk, temperatuur,... • Orde en netheid machinepark in stand houden

  • Accounts Payable - Sint-Agatha-Berchem (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Accounts Payable (m/v) voor een internationaal bedrijf in Sint-Agatha-Berchem. Het bedrijf is gevestigd in Sint-Agatha-Berchem en makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Accounts Payable zijn: Je volgt alle Nederlandse verkooppunten op en boekt de aankoopfacturen in; Je biedt ondersteuning bij de maandelijkse en jaarlijkse afsluitingen; Je verzorgt de Btw-aangifte; Je verzorgt het contact met leveranciers; Je voert ad hoc administratieve taken uit. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Administratief bediende - Personeelsdienst (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: ASAP

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons in Pulle zijn wij op zoek naar een administratief bediende om het tijdelijke tekort op de afdeling op te vangen. We zijn op zoek naar iemand die weet wat werken is, snel van begrip en zich ergens kan insmijten. Iemand die cijfers erg leuk vindt en mensen graag verder helpt, maar steeds efficiënt blijft. Jobinhoud bestaat onder andere uit: • Personeelsadministratie • Loonverwerking (redelijk manueel) • Opleidingen organiseren, aanvragen, facturatie er rond en subsidies aanvragen • Schadegevallen verwerken (deel preventie)

  • werfleider installatie laadstations elektrische wagens (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Frans bedrijf zoeken we met onmiddellijke indiensttreding een werfleider voor de installatie van laadstations. Je gaat langs bij een 50-tal garages (van 2 merken in het hogere segment) in de Benelux, je detecteert de behoeften van de klant. Je werkt het project per klant uit en je legt dit voor aan de klant. Van zodra het project van start gaat sta je in voor de coördinatie van de installatie van de laadstations. Hierbij communiceer je dagelijks met de klant en stuur je je techniekers aan. Je helpt mee waar nodig en je leidt het project in goede banen. Na de installaties ga je langs bij de klant om op te volgen of alles vlot verloopt.

  • chefkok (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Sta je samen met je medewerkers/collega?s in voor het voorbereiden klaarmaken en serververen van verzorgende maaltijd aan de klanten en dit op een efficiënte manier. Draag je naast het geven van suggesties om de algemene werking van het restaurant te verbeteren ook bij tot een goede afwisseling van maaltijden: samenstellen van dagelijkse menu?s en keuze van speciale maaltijden. Bestaat je takenpakket uit het correct en zorgvuldig machines werktuigen en materiaal te gebruiken en het schoonmaken opruimen en onderhouden van de geldende voorschriften. Sta je in voor de voorraad en de aanvragen van bestellingen en geef je deze correct door aan de keukenchef en deze vervang je deze bij afwezigheid. Door zich continue bij te scholen en het bezoeken van vakbeurzen blijf je up-to-date!

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Ekeren (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: Gezinszorg Villers

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinszorg Villers is een onafhankelijke vzw die actief is in de gezinszorg en aanvullende thuiszorg. Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor onze dienstenchequeafdeling. Je staat in voor het onderhoud bij mensen thuis: - stofzuigen - stof afnemen - bedden opmaken en verschonen - sanitair en keuken onderhouden - vloeren onderhouden - ramen wassen -strijken - enz. Daarnaast heb je ook sociaal contact met de cliënten;zij zijn aanwezig tijdens de uitvoering van jouw taken. Het betreft een tewerkstelling in de regio's Kapellen, Berendrecht en Stabroek.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding - donderdag (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Aide-soignant(e) à Woluwe-St-Lambert (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    En tant qu'aide-soignant, vous jouez un rôle capital dans le département des soins. Vous assurez le bien être psychique, physique et social de nos résidents. Notre groupe est à la recherche pour notre établissement Les Floralies à Wolwe-St-Lambert d'un(e) enthousiaste aide-soignant(e) qui aime évoluer dans un environnement innovant et dynamique. Vous assistez à l'exécution des soins d'hygiène Vous assurez les soins quotidiens d'alimentations Vous veillez au confort des personnes Vous collaborez aux soins paramédicaux (prises de température, pesées, aide à la prise de médicaments, ...) Vous apportez une aide relationnelle au résident et à son entourage dans les moments difficiles Vous travaillez en collaboration avec les infirmiers et aide-soignant. Vous rapportez à l'infirmier en chef

  • Shifttechniekers (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ALERIS ALUMINUM

    Type: Vaste Job

    In deze functie ben je verantwoordelijk voor het oplossen van technisch urgente storingen om zodoende een maximale machinebeschikbaarheid te bekomen. Verder zal je technische verbeteringen aanbrengen door het uitvoeren van preventieve taken zodanig dat het machinepark optimaal technisch in orde gebracht wordt waardoor productiviteit en kwaliteit gewaarborgd worden. Je staat in voor het opstarten, afzetten en het veilig schakelen van machines om zodoende het machinepark tijdig klaar te zetten voor de opstart van productie, om onnodig energieverbruik bij niet productieve machines te beperken en om te zorgen voor een veilige toestand voor de aanvang van werkzaamheden. Je zal ook eerstelijns onderhoud voor of op IT toepassingen verzorgen om ervoor te zorgen dat MES toepassingen optimaal functioneren.

  • Logopedist met specialisatie Stottertherapie - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken voor Senses Praktijkhuis in Mortsel een zelfstandig logopedist met specialisatie Stottertherapie. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Ben je op zoek naar een fijne werkplek om je praktijk uit te bouwen en doe je dit graag in een groepspraktijk waar allerlei andere disciplines aanwezig zijn, dan is dit een unieke kans voor jou. Indien interesse, kan je deze deeltijdse job uitbreiden naar een voltijdse job door ook op onze tweede locatie in Lier te gaan werken. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

Zoek naar antwoorden van BRASSERIE BARROMETER in sociale netwerken
Look for responds of BRASSERIE BARROMETER in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRASSERIE BARROMETER. Laat een reactie achter voor BRASSERIE BARROMETER. BRASSERIE BARROMETER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRASSERIE BARROMETER. Leave a respond for BRASSERIE BARROMETER. BRASSERIE BARROMETER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRASSERIE BARROMETER op de google maps. Adres en contacten BRASSERIE BARROMETER
Location of BRASSERIE BARROMETER on the google maps. Address and contacts of BRASSERIE BARROMETER

Andere gerelateerde bedrijven als come BRASSERIE BARROMETER BRASSERIE BARROMETER: AVEVE WAREGEM | VANLUCHENE | AVEVE | Newton Engineering | Dams Kistof

Other related companies as BRASSERIE BARROMETER: AVEVE WAREGEM | VANLUCHENE | AVEVE | Newton Engineering | Dams Kistof

BRASSERIE BARROMETER is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BRASSERIE BARROMETER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03390625000. Het bedrijf BRASSERIE BARROMETER bevindt zich op het adres: PAPENSTRAATJE 1; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 444,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 689,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is RESTAURANTS: BARS. Lijst met producten zijn Gamme de prix: 25 - 37 Euros. Type de Cuisine: Fusion. Restaurants avec spectacle: D?ner & Soirée Dansante. Types de Repas: Brunch,Plats Végétariens,D?ner. Aménagements & Services: Terrasse,Assortiment de Cigares de Marque,Bars à Vin,Salles de fêtes,Parking,Bar,Salles de Réception. Cadre & Atmosphère: Bistrot,Immeuble classé,Brasserie,Romantique,Salon,Sympathique,Branché. Heures d'ouvertures Spéciales: Ouverture Nocturne Tardive. Vue Admirable: Vue Admirable. Tenue Conseillée: Libre.. Types de Bars: Brasserie,Cafés-Discothèques,Bars Avec DJ,Bars à Cocktails,Accès Réservé Aux VIP. Types de Musique: Musique Latino & Salsa,House & Techno,Soul & R&B. Ambiance: Branchée,Chic..
De hoofdactiviteit van BRASSERIE BARROMETER is Educatieve diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRASSERIE BARROMETER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRASSERIE BARROMETER, openstaande posities, locatie van BRASSERIE BARROMETER op de kaart.

BRASSERIE BARROMETER is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is BRASSERIE BARROMETER, company assigned to the tax number BE03390625000. The company BRASSERIE BARROMETER is located at the address: PAPENSTRAATJE 1; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 444,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 689,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is RESTAURANTS: BARS. List of products are Gamme de prix: 25 - 37 Euros. Type de Cuisine: Fusion. Restaurants avec spectacle: D?ner & Soirée Dansante. Types de Repas: Brunch,Plats Végétariens,D?ner. Aménagements & Services: Terrasse,Assortiment de Cigares de Marque,Bars à Vin,Salles de fêtes,Parking,Bar,Salles de Réception. Cadre & Atmosphère: Bistrot,Immeuble classé,Brasserie,Romantique,Salon,Sympathique,Branché. Heures d'ouvertures Spéciales: Ouverture Nocturne Tardive. Vue Admirable: Vue Admirable. Tenue Conseillée: Libre.. Types de Bars: Brasserie,Cafés-Discothèques,Bars Avec DJ,Bars à Cocktails,Accès Réservé Aux VIP. Types de Musique: Musique Latino & Salsa,House & Techno,Soul & R&B. Ambiance: Branchée,Chic..
The main activity of BRASSERIE BARROMETER is Educational Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BRASSERIE BARROMETER is not available. You also can look at reviews of BRASSERIE BARROMETER, open positions, location of BRASSERIE BARROMETER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRASSERIE BARROMETER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRASSERIE BARROMETER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRASSERIE BARROMETER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRASSERIE BARROMETER, employees, financial statistics.