Dams Kistof

Contactgegevens Dams Kistof: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dams Kistof: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dams Kistof

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Distellaan 39, Westende, Belgium 8434, België

Telefoon (phone): 61 3 93482441 (+32-61 3 93482441) 61 3 93482441 (+32-61 3 93482441)

Fax (fax): 61 3 9348 1928 (+32-61 3 9348 1928) 61 3 9348 1928 (+32-61 3 9348 1928)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dams Kistof: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dams Kistof"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dams Kistof"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dams Kistof, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dams Kistof. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dams Kistof, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dams Kistof. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dams Kistof
Products information Dams Kistof

BTW identificatienummer (tax): BE06154235839
Ondernemingsnummer: 4113800048
Hoofdstad (capital): 989,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 377,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Dams Kistof zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dams Kistof
(Get full report from official database of BE for Dams Kistof)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dams Kistof
Addition kinds of activities for Dams Kistof

345100. Schroefmachine producten | Screw machine products
357700. Apparatuur voor perifere computerapparatuur, nec | Computer peripheral equipment, nec
871199. Engineering diensten, nec | Engineering services, nec
16230203. Telefoon- en communicatielijnconstructie | Telephone and communication line construction
33170204. Slangen, bewerkt: gelaste of slotgewricht | Tubes, wrought: welded or lock joint
39319905. Octophones | Octophones

Werken bij Dams Kistof: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dams Kistof: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dams Kistof. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dams Kistof. Looking for open vacancies in other companies

  • Begeleider, OC Overpelt (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: Rode Kruis-Vlaanderen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Rode Kruis-Vlaanderen biedt asielzoekers een tijdelijke thuis. Een dynamisch team houdt het opvangcentrum draaiend. Onderdak, maaltijden, begeleiding en veiligheid vormen de spil van de werking. Functieomschrijving: Je staat mee in voor de praktische organisatie van het centrum; Je bent aanspreekpunt voor praktische vragen van bewoners; Je onthaalt en oriënteert nieuwe bewoners; Je staat in voor de psychosociale begeleiding van de asielzoekers; Je vervult ad hoc administratieve opdrachten; Je houdt toezicht op de naleving van het huishoudelijk reglement; Je organiseert activiteiten; Je staat mee in voor een goede informatiedoorstroming in het opvangcentrum; Jouw profiel: Je beschikt over een bachelor in een menswetenschappelijke richting; Je hebt reeds ervaring met psychosociale begeleiding en/of crisishulpverlening. Indien je reeds werkte met personen uit verschillende culturen eventueel met migratieachtergrond, is dit een stevige troef; Gezien je deeltaak binnen digitalisering heb je een zeer goede kennis van MS Office en ben je gewend om met meerdere toepassingen aan de slag te gaan. Je slaagt er daarenboven in om anderen voor dit project enthousiast te maken; Je werkt vlot en efficiënt met verschillende toepassingen binnen MS Office: Word, Excel, Outlook, PowerPoint. Tegelijk heb je ervaring met elektronische opvolging van bewonersdossiers. Kennis en/of ervaring met SharePoint is een stevige plus; Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent flexibel; Je communiceert vlot in meerdere talen naast het Nederlands (o.a. Frans, Engels, ...); Je bent een echte groepsspeler; Je bent bereid in een wisselend ploegenstelsel (vroege, late en dagdienst) te werken met regelmatige weekendprestaties; Je bent gemotiveerd en bereid om samen met het team te zorgen voor een goede opvang en organisatie. Ons aanbod: Voltijdse functie (38u/week); Shiftprestaties (vroeg, dag en late shift + weekendprestaties); Vervangingscontract in kader van clausule noodopvang - tewerkstelling (voorlopig) tot einde juni 2019; Startdatum: zo snel mogelijk; Verloning volgens barema 232 in PC 319.00: we nemen de helft van je totaal aantal jaren werkervaring over. Dit barema varieert tussen 2.343,38 euro bruto/maand (0 jaar werkervaring) en 3583,99 euro bruto/maand (31 jaar werkervaring) Maaltijdcheques van 5€/dag; Groeps- en hospitalisatieverzekering; Woon-werkverplaatsing met de trein wordt volledig terugbetaald; fietsvergoeding van 0,23€/km; vergoeding overige vervoersmiddelen (auto, trein, bus) is overeenkomstig sectorale en wettelijke regels. Plaats van tewerkstelling: Rode Kruis-Vlaanderen, Opvangcentrum Overpelt - Napoleonweg 51 - 3900 Overpelt. Interesse Solliciteer online. Stuur samen met je CV een motiverend schrijven mee.   

  • Business controller (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Opstellen onderhouden en verbeteren van operationele rapportages vooral met betrekking tot nacalculatie van de projecten. Onderdeel hiervan is de uitvoering van project-specifieke analyses. (vb. van rendementen); Kostenanalyses maken van diverse kosten: verbruikskosten werf uurloonkosten kosten wagenpark kosten machines overhead etc; Analyseren van informatie om vervolgens bruikbare adviezen verbetervoorstellen en conclusies op te stellen voor het management; Assisteren bij het opmaken en de opvolging van de kostenbudgetten; Interne procedures voorstellen verfijnen en opvolgen d.m.v. interne audits.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Damme - Moerkerke (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Studenten slachthuis (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Studentenjob

    Als student kan je volgende taken uitvoeren: - stempels plaatsen op varkens - etiketten plakken - ruggenmerg uitkuisen - meehelpen in de frigo Je kan werken in de vakanties en op zaterdagvoormiddag (starten 6u 's morgens)

  • Student keuken- Pizza Hut Delivery Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Jobstudent (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Adviseur/verkoper M/V voor de afdeling Vloeren & Hout (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ZELFBOUWMARKT

    Type: Vaste Job

    Bedrijf: Je komt terecht in een enthousiast team dat deel uitmaakt van een dynamisch, innovatief & financieel gezond familiebedrijf met een 75-tal collega's. Zelfbouwmarkt telt 7 verschillende afdelingen die fungeren als shops in the shop of 7 speciaalzaken onder 1 dak. Het bedrijf bestaat al meer dan 37 jaar en kent succes omwille van zijn professioneel personeel met deskundig advies, goede prijzen, degelijke producten en een aangename winkelsfeer. Functie: We zijn op zoek naar een adviseur/verkoper (M/V) voor onze afdeling vloeren & hout. Volgende taken zijn erg belangrijk: Je zal klanten advies geven over hout, vloer-, wand-en plafondbekleding (tegels, laminaat,…) en de bijhorene accessoires . Je zal offertes opmaken, bestellingen doen en jouw offertes opvolgen. Je kan goed met een PC werken (Excel, Word, Outlook)

  • machineoperator (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Wielsbeke zijn wij op zoek naar een machine operator.

  • Boekhouder AY - regio Aartselaar (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Unique Finance

    Type: Vaste Job

    Voor onze opdrachtgever in de regio Aartselaar zijn we op zoek naar een dynamische boekhouder AY. Je komt in een team van boekhouders waarmee je nauw samenwerk terecht . Daarnaast ondersteun je de Chief Accountant bij verschillende boekhoudkundige taken. De volgende taken worden deel van jouw takenpakket; Je verzorgt de voorbereiding van de maandelijkse financiële rapportages. Je staat in voor de maandelijkse voorbereiding, de controle en het indienen van de Belgische en Luxemburgse BTW-aangiftes en intrastat-aangifte. Je doet de voorbereiding en de aanlevering van info mbt interne en externe audit. Je voert de investering- en structuurenquêtes uit en verzorgt de maandelijkse prijsenquêtes. Je ondersteunt het team bij verschillende administratieve taken (ondersteuning credit control, indiening Belgische BTW aangiftes, nakijken van boekingen, klassement van dossiers, labeling ... ).

  • Taxi chauffeur (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Beringse Taxi

    Type: Vaste Job

    vervoeren van personen. In samenwerking met de belbus.

  • Vroedvrouw (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerde vroedvrouw. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuissen.be (Heffen)

  • Freelance Accountant (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1675485-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor een partner te Hasselt in de HR sector is Financial Talents op zoek naar een freelance Accountant.  Inboeken van aankoop en verkoopfacturen  Ondersteuning bieden tijdens de closing Opvolging onbepaalde facturen  Bijwerken database voor de verwerking van Intrastat   Voorbereiding BTW aangifte  Voorbereiding Intrastat aangifte  Voorbereiding klantenlijsten 

Zoek naar antwoorden van Dams Kistof in sociale netwerken
Look for responds of Dams Kistof in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dams Kistof. Laat een reactie achter voor Dams Kistof. Dams Kistof bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dams Kistof. Leave a respond for Dams Kistof. Dams Kistof on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dams Kistof op de google maps. Adres en contacten Dams Kistof
Location of Dams Kistof on the google maps. Address and contacts of Dams Kistof

Andere gerelateerde bedrijven als come Dams Kistof Dams Kistof: Schils-Collette M | DANIEL VIAENE | Sylvie Coiffure | Label King | Exploitatie van Alternatieven CV

Other related companies as Dams Kistof: Schils-Collette M | DANIEL VIAENE | Sylvie Coiffure | Label King | Exploitatie van Alternatieven CV

Dams Kistof is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dams Kistof, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06154235839. Het bedrijf Dams Kistof bevindt zich op het adres: Distellaan 39, Westende, Belgium 8434. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 989,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 377,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Dams Kistof zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dams Kistof is Educatieve diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dams Kistof is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dams Kistof, openstaande posities, locatie van Dams Kistof op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Dams Kistof is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dams Kistof, company assigned to the tax number BE06154235839. The company Dams Kistof is located at the address: Distellaan 39, Westende, Belgium 8434. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 989,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 377,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Dams Kistof were not found.
The main activity of Dams Kistof is Educational Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Dams Kistof is not available. You also can look at reviews of Dams Kistof, open positions, location of Dams Kistof on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dams Kistof, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dams Kistof, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dams Kistof, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dams Kistof, employees, financial statistics.