ZORBA

Contactgegevens ZORBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZORBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZORBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VISSERSKAAI 14; 8400; OOSTENDE, België

Telefoon (phone): 59513923 (+32-59513923) 59513923 (+32-59513923)

Fax (fax): +32 (53) 563-42-55 +32 (53) 563-42-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZORBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZORBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZORBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZORBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZORBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZORBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZORBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZORBA
Products information ZORBA

BTW identificatienummer (tax): BE04932281494
Ondernemingsnummer: 5922973632
Hoofdstad (capital): 229,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 737,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Type de Cuisine: Grecque.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZORBA
(Get full report from official database of BE for ZORBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZORBA
Addition kinds of activities for ZORBA

2046. Nat maïs frezen | Wet corn milling
208501. Distiller's gedroogde korrels en oplosmiddelen, en alcohol | Distiller's dried grains and solubles, and alcohol
738102. Detective diensten | Detective services
22210201. Kledingweefsels, kunstmatige vezels en zijden | Dress fabrics, manmade fiber and silk
28430101. Oplosbare oliën of vetten | Soluble oils or greases
33419910. Nikkel smelten en raffineren (secundair) | Nickel smelting and refining (secondary)
50460100. Bewaar armaturen en uitrustingsstukken | Store fixtures and display equipment
52110504. Kalk en gips | Lime and plaster
59619907. Cosmetica en parfums, postorder | Cosmetics and perfumes, mail order
73639909. Vrachtwagenchauffeur diensten | Truck driver services

Werken bij ZORBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZORBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZORBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZORBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Technicus Assistent Klanten Dienst (LOT)

    Regio: LOT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U staat in voor de herstellingen en het onderhoud van onze verpakkingsmachines. De werken vinden zowel plaats in onze atelier in Lot als bij de klant zelf. U krijgt eventueel een Individuele Beroepsopleiding in de Onderneming (IBO) Vous ê;tes chargé de l’entretien et de la réparation de nos machines d’emballage. Les travaux s’effectuent en nos ateliers et en clientèle. Vous bénéficierez éventuellement d’une Formation professionnelle individuelle en entreprise (FPI).

  • Verkoopmedewerker in een bakkerij (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    als verkoopmedewerker: vul je de toonbank aan snij je de broden aan verkoop en verbak je de voedingswaren reken je correct af verwelkom je de klant met de glimlach

  • bobijnopzetter m/v (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Wielsbeke zijn wij op zoek naar een bobijnopzetter

  • Schrijnwerker (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Groot-Gent, in Deinze, dat meubels maakt voor interieur, badkamers en keukens, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Schrijnwerker. U staat in voor de montage in het atelier van alle soorten meubels voor interieur, badkamer en keuken U staat ook in voor de afwerking ervan

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Linter – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LINTER)

    Regio: LINTER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken,en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een aangename werkomgeving,initiatief nemen is voor het gezin heel belangrijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent Recruiter (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Studentenjob

    Als Recruiter bij Start People heb je een afwisselend takenpakket met de focus op het behalen van vooropgestelde doelen. Je rekruteert kandidaten volgens specifieke selectiecriteria van onze klanten. Met andere woorden, op de arbeidsmarkt ga je op zoek naar kandidaten die het geschikte profiel hebben en voor hen regel je een afspraak op kantoor. De procedure verloopt als volgt: - Je gaat proactief en intens op zoek via de verschillende jobboards naar geschikte kandidaten en je neemt voor het eerst telefonisch contact op. - Tijdens een eerste telefonische screening probeer je zoveel mogelijk af te toetsen of dit een geschikte kandidaat is. - Eenmaal je de kandidaten hebt geselecteerd verstuur je de eerste test die ze thuis kunnen afleggen. - Na het succesvol voltooien van de eerste test, neem je terug contact op en regel je vlot een afspraak op kantoor. Gezien de procedure uit verschillende etappes bestaat is het cruciaal om een goed contact te behouden met deze kandidaten. Je zal werken op 2 kantoren, in Brugge en in Oostende.

  • Student herfstvakantie | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een drukkerij te Herentals zijn we op zoek naar enkele studenten om tijdens de herfstvakantie te werken. Je zal aan de slag gaan in de productie en vooral fijn handwerk uitvoeren. We zoeken studenten om te werken van maandag 29 oktober tot en met woensdag 31 oktober. Je werkt in dagdienst tussen 8u en 16u.

  • Jobstudenten herfstvakantie (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een chocoladebedrijf regio Ledegem is AGO Jobs & HR op zoek naar jobstudenten voor de herstvakantie. Je zal instaan voor het inpakken van chocolade.

  • Junior Boekhouder / Schoolverlater (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Financial Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Inboeken van aan- en verkoopfacturen  Inboeken van het financieel  Voorbereiding van de BTW aangifte Het opmaken en de opvolging van verkoopfacturen Opmaak van dienstveleningscontracten Voorbereiden van de tussentijdse afsluiting en eindejaarsafsluiting (dit onder begeleiding) Voorbereiden van de jaarrekening, met ondersteuning van de Hoofdboekhoudster Naast de boekhoudkundige taken komen ook nog heel wat administratieve taken aan bod Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een sterk groeiend investeringsfonds, zijn we momenteel op zoek naar een hulpboekhouder die ondersteuning zal bieden aan de Hoofdboekhoudster/Group Controller. Een fulltime of 4/5 is hier mogelijk.

  • Kwaliteitsmanager (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Vaste Job

    In deze kwaliteitsfunctie ben je de drijvende kracht achter heel het kwaliteit gebeuren. Je hebt daarbij maximaal aandacht voor het optimaliseren van het kwaliteitssysteem en het intensifiëren van Quality awareness in de hele bedrijfscultuur. Je uitdaging: Je streeft naar een zero defect culture. Je bent een absoluut voorbeeld op vlak van ‘kwaliteitsbewustwording' ten aanzien van alle medewerkers! Je analyseert heel kritisch het huidige kwaliteitssysteem en gaat (pro) actief op zoek naar de root cause van kwaliteit issues. Je initieert preventieve acties en verbeterprojecten om maximaal te voldoen aan de kwaliteitseisen van klanten. Hierin ben je verantwoordelijk voor kwaliteitsnormen aangaande BRC, ISO, Kosher en Halal. Je bent aanspreekpunt voor de interne audits en klachten van klanten. Je stuurt het chemisch labo aan en geeft leiding aan een team van een 6-tal kwaliteitsmedewerkers. Voor de plant in Brno en Delfzijl ben je tevens eerste aanspreekpunt aangaande kwaliteitsissues en hanteer je een doorgedreven ‘zero tolerance' aanpak. Je maakt deel uit van het management team waarin je grondige analyse, aanpak en creativiteit erg gewaardeerd worden.

  • Interim Verpleegkundige NACHT Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor enkele woonzorgcentra in Sint-Niklaas zijn we op zoek naar verpleegkundigen die op regelmatige basis kunnen inspringen om een nachtshift te draaien. Je werkt volledig volgens je eigen beschikbaarheden!

Zoek naar antwoorden van ZORBA in sociale netwerken
Look for responds of ZORBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZORBA. Laat een reactie achter voor ZORBA. ZORBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZORBA. Leave a respond for ZORBA. ZORBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZORBA op de google maps. Adres en contacten ZORBA
Location of ZORBA on the google maps. Address and contacts of ZORBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ZORBA ZORBA: HUIS YPSILON | LES TILLEUS | MARION LALOUE | INTERNATIONAL COMPUTER MACHINES | OKAY

Other related companies as ZORBA: HUIS YPSILON | LES TILLEUS | MARION LALOUE | INTERNATIONAL COMPUTER MACHINES | OKAY

ZORBA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZORBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04932281494. Het bedrijf ZORBA bevindt zich op het adres: VISSERSKAAI 14; 8400; OOSTENDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 229,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 737,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Grecque..
De hoofdactiviteit van ZORBA is Bedrijfsdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZORBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZORBA, openstaande posities, locatie van ZORBA op de kaart.

ZORBA is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZORBA, company assigned to the tax number BE04932281494. The company ZORBA is located at the address: VISSERSKAAI 14; 8400; OOSTENDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 229,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 737,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Grecque..
The main activity of ZORBA is Business Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ZORBA is not available. You also can look at reviews of ZORBA, open positions, location of ZORBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZORBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZORBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZORBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZORBA, employees, financial statistics.