INTERNATIONAL COMPUTER MACHINES

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • INTERNATIONAL COMPUTER MACHINES
Private companiesBusiness Services • INTERNATIONAL COMPUTER MACHINES

Contactgegevens INTERNATIONAL COMPUTER MACHINES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INTERNATIONAL COMPUTER MACHINES: address, phone, fax, email, website, opening hours

INTERNATIONAL COMPUTER MACHINES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MUSSTRAAT 5; 3570; ALKEN, België

Telefoon (phone): 11313492 (+32-11313492) 11313492 (+32-11313492)

Fax (fax): +32 (12) 634-21-85 +32 (12) 634-21-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INTERNATIONAL COMPUTER MACHINES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INTERNATIONAL COMPUTER MACHINES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INTERNATIONAL COMPUTER MACHINES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INTERNATIONAL COMPUTER MACHINES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INTERNATIONAL COMPUTER MACHINES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INTERNATIONAL COMPUTER MACHINES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INTERNATIONAL COMPUTER MACHINES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INTERNATIONAL COMPUTER MACHINES
Products information INTERNATIONAL COMPUTER MACHINES

BTW identificatienummer (tax): BE03294219970
Ondernemingsnummer: 6697509765
Hoofdstad (capital): 362,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 336,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Produits: Mat茅riel d'Automatisation.

Product categorie (product category): Mat茅riel de contr?le des processus industriels Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INTERNATIONAL COMPUTER MACHINES
(Get full report from official database of BE for INTERNATIONAL COMPUTER MACHINES)

Aanvulling soorten activiteiten voor INTERNATIONAL COMPUTER MACHINES
Addition kinds of activities for INTERNATIONAL COMPUTER MACHINES

239700. Schiffli machine borduren | Schiffli machine embroideries
20910209. Oesters: verpakt in blikjes, potten, enz. | Oysters: packaged in cans, jars, etc.
20999910. Gelei, Corncob (Gelatine) | Jelly, corncob (gelatin)
22210307. Satins | Satins
31999906. Embossed lederwaren | Embossed leather goods
33399912. Rhenium-raffinage (primair) | Rhenium refining (primary)
33989905. Tempering van metaal | Tempering of metal
35890101. Koffiebierinstallatie | Coffee brewing equipment
36919900. Oplaadbatterijen, anders | Storage batteries, nec
73319902. Adresboekdienst | Addressographing service

Werken bij INTERNATIONAL COMPUTER MACHINES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INTERNATIONAL COMPUTER MACHINES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INTERNATIONAL COMPUTER MACHINES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INTERNATIONAL COMPUTER MACHINES. Looking for open vacancies in other companies

  • Productontwikkeling - Technisch R-D medewerker - Product ingenieur met groeimogelijkheden! (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent de link tussen de klant en de verschillende afdelingen: aankoop, productie, verkoop,.... Aan de hand van de klantenorders, denk en werk je mee aan een op maat gemaatke oplossing. Je wordt dus betrokken bij het volledige ontwerp- en productieproces: leveranciersinstructies, productie, verbeteringsprocessen,... Je zal de volledige evolutie van ontwerp tot afgewerkt product dus op de voet kunnen volgen en zelf actief richting geven. Je werkt hiervoor niet alleen samen met interne medewerkers en R&D-afdeling, maar doet ook beroep op universiteiten, onderzoekcentra en andere instellingen ifv een optimale innovatie! Je slaagt er met andere woorden in om, via jouw expertise, klantenorders om te zetten naar werkinstructies en - tekeningen voor de productieafdeling. De werkvoorbereiding gebeurt in een bedrijfseigenprogramam waarvoor een interne opleiding is voorzien

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudelijke taken (poetsen, strijken,...) bij particulieren.

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Hasselt (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: DIENSTENBRIGADE

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenbrigade is heel trots op zijn team van toffe en gemotiveerde huishoudhulpen in regio Hasselt en Diepenbeek ! Onze mensen zijn onze troef en ons kapitaal, en worden ook overeenkomstig behandeld. Wil jij deel uitmaken van onze brigade ? Hou jij ervan om een woning onder handen te nemen en weer netjes achter te laten ? Dan pas jij in ons bedrijf ! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die in prive-woningen willen instaan voor alle huishoudeliijke taken zoals poetsen, strijken, vensters wassen...bij verschillende gezinnen in regio Hasselt

  • Enthousiaste huishoudhulpen te Kruishoutem (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp regio Heist-op-den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Etikhove/Maarkedal (ETIKHOVE)

    Regio: ETIKHOVE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Barman Jobstudent (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: THE PUB

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar een toffe medewerker om ons team te versterken. Je helpt de drankbestellingen uitschenken. Je vult achteraf de toog en de frigo's terug aan. Je sorteert het leeggoed onderhoud van de bar terrasbediening tewerkstelling in een gezellig volkscafé

  • Shopverantwoordelijke computer winkel (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: Spot Group

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de commerciële en operationele management van computerwinkel Je neemt initiatieven om de omzet en winstcijfers te optimaliseren Je motiveert het team om de commerciële doelstellingen te behalen Je bewaakt de klantvriendelijkheid en netheid van de winkel en het team Je zorgt er voor dat je team zijn taken en verantwoordelijkheden perfect en vlekkeloos uitvoert Je verwelkomt, informeert, adviseert en gebeleidt de klanten bij hun aankoop

  • Dossierbeheerder verzekeringen (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: SIMPLY SELECT

    Type: Vaste Job

    Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar regio Melle zijn wij reeds 30 jaar vertrouwenspersoon naar onze klanten toe ( particulieren en ondernemingen). Bij ons kan je terecht voor zowel kredieten, beleggingen als verzekeringen. Ons doel is om samen met onze klanten te gaan naar de ultieme oplossing op lange termijn. Voor het beheer van onze portefeuille zijn wij op zoek naar een Administratief Medewerker Verzekeringen voor ons kantoor te Aalst. Wat wordt jouw uitdaging? Jouw dagdagelijkse taken kun je als volgt samenvatten: Je staat in voor het administratief beheer van verzekeringsdossiers doch steeds met een klantgerichte en commerciële ingesteldheid. Je zorgt voor correcte opmaak van offertes en polissen en onderhandelt met maatschappijen over voorwaarden en tarieven. Je maakt polissen en bijvoegsels op. Je voert alle administratieve taken nauwkeurig uit en verzekert zo de continuïteit van de dienstverlening. Je behandelt een klantendossier voor upsell- en cross-sell mogelijkheden, je hebt commerciële klantcontacten (voornamelijk via telefoon, e-mail en aan de balie) en volgt een vast toegewezen klantendossier op. Je behandelt briefwisseling en verzorgt de administratie. Je zorgt hierbij steeds voor een professionele en heldere communicatie met de klanten en geeft hen raad bij de verdere opvolging van hun vragen.

  • Ploegbaas schrijnwerker (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Als ploegbaas van de schrijnwerkers stuur je een team van een 2 à 3 tal mensen aan. Uiteraard werk je zelf mee op de werf. Je staat in voor het plaatsen van interieurelementen zoals ramen, deuren, meubilair, plafonds, gyprocwanden,... Je kan planlezen. Je stuurt de andere schrijnwerkers bij waar nodig. Je neemt de starters mee onder jouw vleugels.

  • projectleider (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als projectleider volg je werven en projecten op van A tot Z. Daarbij geef je leiding aan eigen bekisters- en metsersploegen; ben je verantwoordelijk voor de bestelling van alle benodigdheden op de werf; stel je de werfplanning op en hou je toezicht op de naleving ervan; maak je contracten op met onderaannemers; hou je toezicht op de veiligheid en gezondheid op de werf. Je maakt vorderingsstaten en facturen op van leveranciers en onderaannemers. Je bent aanwezig op werfvergaderingen met architect, studiebureaus, nevenaannemers veiligheidscoördinator en bestuur. Uiteraard gooien ze je niet zomaar in het koude water. Je krijgt de ondersteuning van een hoofdprojectleider die voor alles jouw aanspreekpunt is. Tot slot krijg je een opleiding op en naast de werf, die je met alle praktische kneepjes van het vak vertrouwd maakt.

  • Mystery Shopper (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

Zoek naar antwoorden van INTERNATIONAL COMPUTER MACHINES in sociale netwerken
Look for responds of INTERNATIONAL COMPUTER MACHINES in social networks

Lees alle opmerkingen voor INTERNATIONAL COMPUTER MACHINES. Laat een reactie achter voor INTERNATIONAL COMPUTER MACHINES. INTERNATIONAL COMPUTER MACHINES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INTERNATIONAL COMPUTER MACHINES. Leave a respond for INTERNATIONAL COMPUTER MACHINES. INTERNATIONAL COMPUTER MACHINES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INTERNATIONAL COMPUTER MACHINES op de google maps. Adres en contacten INTERNATIONAL COMPUTER MACHINES
Location of INTERNATIONAL COMPUTER MACHINES on the google maps. Address and contacts of INTERNATIONAL COMPUTER MACHINES

Andere gerelateerde bedrijven als come INTERNATIONAL COMPUTER MACHINES INTERNATIONAL COMPUTER MACHINES: SLAGERIJ GEERT & HILDE | Chantal | Petrus | IGNACE MAENHOUT | MEUBELEN HERAF

Other related companies as INTERNATIONAL COMPUTER MACHINES: SLAGERIJ GEERT & HILDE | Chantal | Petrus | IGNACE MAENHOUT | MEUBELEN HERAF

INTERNATIONAL COMPUTER MACHINES is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INTERNATIONAL COMPUTER MACHINES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03294219970. Het bedrijf INTERNATIONAL COMPUTER MACHINES bevindt zich op het adres: MUSSTRAAT 5; 3570; ALKEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 362,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 336,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Mat茅riel de contr?le des processus industriels Fab. Lijst met producten zijn Produits: Mat茅riel d'Automatisation..
De hoofdactiviteit van INTERNATIONAL COMPUTER MACHINES is Bedrijfsdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INTERNATIONAL COMPUTER MACHINES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INTERNATIONAL COMPUTER MACHINES, openstaande posities, locatie van INTERNATIONAL COMPUTER MACHINES op de kaart.

INTERNATIONAL COMPUTER MACHINES is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is INTERNATIONAL COMPUTER MACHINES, company assigned to the tax number BE03294219970. The company INTERNATIONAL COMPUTER MACHINES is located at the address: MUSSTRAAT 5; 3570; ALKEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 362,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 336,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Mat茅riel de contr?le des processus industriels Fab. List of products are Produits: Mat茅riel d'Automatisation..
The main activity of INTERNATIONAL COMPUTER MACHINES is Business Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of INTERNATIONAL COMPUTER MACHINES is not available. You also can look at reviews of INTERNATIONAL COMPUTER MACHINES, open positions, location of INTERNATIONAL COMPUTER MACHINES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INTERNATIONAL COMPUTER MACHINES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INTERNATIONAL COMPUTER MACHINES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INTERNATIONAL COMPUTER MACHINES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INTERNATIONAL COMPUTER MACHINES, employees, financial statistics.