EUROQUEEN INDUSTRIES NV

Contactgegevens EUROQUEEN INDUSTRIES NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EUROQUEEN INDUSTRIES NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

EUROQUEEN INDUSTRIES NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 6A, Stapsteenweg 9070 Destelbergen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-92-10-52-10 32-92-10-52-10

Fax (fax): 32-92-29-23-80 32-92-29-23-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EUROQUEEN INDUSTRIES NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EUROQUEEN INDUSTRIES NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EUROQUEEN INDUSTRIES NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EUROQUEEN INDUSTRIES NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EUROQUEEN INDUSTRIES NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EUROQUEEN INDUSTRIES NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EUROQUEEN INDUSTRIES NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EUROQUEEN INDUSTRIES NV
Products information EUROQUEEN INDUSTRIES NV

BTW identificatienummer (tax): BE07948303222
Ondernemingsnummer: 8408355712
Hoofdstad (capital): 458,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 663,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in EUROQUEEN INDUSTRIES NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Electrical & Electronic Equipment

Product klasse (product class): Vacuum cleaner, Vacuum cleaners, Central vacuum cleaner, Central vacuum cleaners

Profiel (profile): Belgian manufacturer of central vacuuming systems Queen comfort List of approved dealers: see site

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EUROQUEEN INDUSTRIES NV
(Get full report from official database of BE for EUROQUEEN INDUSTRIES NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor EUROQUEEN INDUSTRIES NV
Addition kinds of activities for EUROQUEEN INDUSTRIES NV

2761. Manifold business formulieren | Manifold business forms
344800. Geprefabriceerde metalen gebouwen en componenten | Prefabricated metal buildings and components
372802. Aircraft propellers en bijbehorende apparatuur | Aircraft propellers and associated equipment
22990703. Tops, kunstmatige vezel | Tops, manmade fiber
51699902. Carbon zwart | Carbon black
83310101. Communautaire dienstverleningsopleidingsprogramma | Community service employment training program

Werken bij EUROQUEEN INDUSTRIES NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EUROQUEEN INDUSTRIES NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EUROQUEEN INDUSTRIES NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EUROQUEEN INDUSTRIES NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Kraanchauffeur CE (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een productiebedrijf in Noord-Limburg zijn we op zoek naar een gemotiveerde chauffeur voor het leveren van o.a. ramen, deuren, garagepoorten, ... naar hun vaste partners (groothandels) en in mindere mate leveren op werven. Je rijdt met een wipkar met vaste kraan op de vrachtwagen. Je doet ééndagsritten in België, Nederland en Luxemburg. Afhankelijk van de drukte kom je bij 3 à maximum 8 klanten per dag. Langdurige opdracht, optie vaste aanwerving.

 • Magazijnier / teamleader ( M/V) (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je taken en verantwoordelijkheden Als teamleader sta je rechtstreeks onder de magazijnoverste en zal je instaan voor het dagdagelijks goed functioneren van het team. Je zal de organisatie regelen van volgende taken die door een ploeg van 8 medewerkers worden uitgevoerd. " Laden / lossen vrachtwagens " Goederen in ontvangst nemen " Registratie aantal colli's - gewicht - maten en merken " Nazicht bij schade en/of tekorten van goederen " Goederen verplaatsen met behulp van een heftruck / elektrische transpallet " Goederen in opslagzone plaatsen " Goederen volgens kenmerken verzamelen en over verschillende posten van de locatie verdelen " Palletisatie van goederen met plastic film / in palletboxen " Labelen van goederen " Werkzone reinigen en opruimen. Indien nodig kan je inspringen bij de uitvoering van deze taken. Je zal schade, tekorten, non conformities melden aan desbetreffende oversten.

 • Klusjesman (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Synergie Waregem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In deze polyvalente functie mag je rekenen op een afwisselende jobinhoud. Je taken omvatte onder meer : - Het algemeen onderhoud van het bedrijf (parking, koer, refter, trappenhal...). Dit houdt in vuilnisbakken en asbakken ledigen, vegen, toiletpapier aanvullen etc... - Je staat in voor het uitkuisen van regenereermachines en het kuisen van de omgeving rond de machines. - Je helpt mee met de technische dienst voor het lossen van tankwagens. - Je helpt mee buiten op de koer om afval met de heftruck te sorteren. - Je houdt een maandelijkse controle van de heftrucks (waterpeil en tellers nazien, controle van de banden, bijhouden data onderhoud...), alle luchtfilters van het bedrijf en de verschillende waterbehandelingen.

 • Meestergast regio Eeklo. (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor een kwaliatieve, correcte en veilige uitvoering van werken. Je hebt de leiding maar helpt ook mee met collega's. Rapporteren van de stand van zaken en eventueel ondervonden moeilijkheden aan de projectleider. Je gaat klantgericht om met de toezichters van de opdrachtgevers. Je hebt kennis van opmetingen, isometrische tekeningen, pijpleidingsystemen (fitten), fotolaswerkzaamheden van pijpleidingen, in diverse posities.

 • HUISHOUDHULP GROOT IEPER (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: MAKKIE POPERINGE

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

 • Huishoudhulp regio groot Leuven (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Oostkamp - Ruddervoorde (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Jobstudent administratie (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: Konvert Interim Geel

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Heultje zijn we op zoek naar een toffe jobstudent ter ondersteuning van de administratie. Onze klant is een bedrijf gespecialiseerd in buitenschrijnwerk, zoals carports, tuinhout, poolhouses en speeltoestellen. Je staat in voor het maken van offertes (na een leerperiode), het opnemen van de telefoon, beantwoorden van mails, het verder helpen van klanten, het klassement en dergelijke. Verder sta je ook in voor enkele marketingacties. Het is de bedoeling dat je door het schooljaar op zaterdagvoormiddag gaat werken. Interesse?

 • Student winkelmedewerker (KRUIBEKE)

  Regio: KRUIBEKE

  Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

  Type: Studentenjob

  Wil jij als student (M/V) werken op in een supermarkt? Heb je geen 9 to 5 mentaliteit? Lees dan verder! Je helpt in vakanties en in het weekend met het aanvullen van de bakkerij afdeling in deze supermarkt te Kruibeke. Indien nodig help je ook bij de aanvulling van de rekken en levering van binnenkomende goederen.

 • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Hasselt! (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Activate

  Type: Studentenjob

  Ben je nog op zoek naar een toffe bijverdienste dat makkelijk te combineren is met je studies? Goed nieuws, want Activate zoekt naar enthousiaste collega’s! Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

 • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in AARSCHOT (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: HAIRCLUB

  Type: Leercontract

  Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Aarschot. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

 • Flexijob McDonald's Weekend (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: McDonald's Kortrijk

  Type: Flexijob

  Ben je een sociale persoon die er alles aan doet om onze klant als koning te bedienen? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn! Na een grondige opleiding kun je helemaal zelfstandig aan de slag in de servicezone of de productiezone van ons restaurant. We zoeken mensen die minstens 8 uur per week kunnen werken, (vrijdagavond, zaterdagmiddag en/of avond-, zondagmiddag- en/of avond, kan eventueel aangevuld worden in de week)

Zoek naar antwoorden van EUROQUEEN INDUSTRIES NV in sociale netwerken
Look for responds of EUROQUEEN INDUSTRIES NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor EUROQUEEN INDUSTRIES NV. Laat een reactie achter voor EUROQUEEN INDUSTRIES NV. EUROQUEEN INDUSTRIES NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EUROQUEEN INDUSTRIES NV. Leave a respond for EUROQUEEN INDUSTRIES NV. EUROQUEEN INDUSTRIES NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EUROQUEEN INDUSTRIES NV op de google maps. Adres en contacten EUROQUEEN INDUSTRIES NV
Location of EUROQUEEN INDUSTRIES NV on the google maps. Address and contacts of EUROQUEEN INDUSTRIES NV

Andere gerelateerde bedrijven als come EUROQUEEN INDUSTRIES NV EUROQUEEN INDUSTRIES NV: LOUIS LE DEBOUCHEUR | V. MOUBAX | Hammond Center NV | GAR BORCY PERE ET FILS | FABIEN DE CUGNAC & ASS.

Other related companies as EUROQUEEN INDUSTRIES NV: LOUIS LE DEBOUCHEUR | V. MOUBAX | Hammond Center NV | GAR BORCY PERE ET FILS | FABIEN DE CUGNAC & ASS.

EUROQUEEN INDUSTRIES NV is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EUROQUEEN INDUSTRIES NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07948303222. Het bedrijf EUROQUEEN INDUSTRIES NV bevindt zich op het adres: 6A, Stapsteenweg 9070 Destelbergen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 458,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 663,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Profile is Belgian manufacturer of central vacuuming systems Queen comfort List of approved dealers: see site. Branchecategorie is Electrical & Electronic Equipment. Producten gemaakt in EUROQUEEN INDUSTRIES NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EUROQUEEN INDUSTRIES NV is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EUROQUEEN INDUSTRIES NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EUROQUEEN INDUSTRIES NV, openstaande posities, locatie van EUROQUEEN INDUSTRIES NV op de kaart.

EUROQUEEN INDUSTRIES NV is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is EUROQUEEN INDUSTRIES NV, company assigned to the tax number BE07948303222. The company EUROQUEEN INDUSTRIES NV is located at the address: 6A, Stapsteenweg 9070 Destelbergen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 458,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 663,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Profile is Belgian manufacturer of central vacuuming systems Queen comfort List of approved dealers: see site. Industry category is Electrical & Electronic Equipment. Products created in EUROQUEEN INDUSTRIES NV were not found.
The main activity of EUROQUEEN INDUSTRIES NV is Insurance Agents, Brokers and Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of EUROQUEEN INDUSTRIES NV is not available. You also can look at reviews of EUROQUEEN INDUSTRIES NV, open positions, location of EUROQUEEN INDUSTRIES NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EUROQUEEN INDUSTRIES NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EUROQUEEN INDUSTRIES NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EUROQUEEN INDUSTRIES NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EUROQUEEN INDUSTRIES NV, employees, financial statistics.