GAR BORCY PERE ET FILS

Contactgegevens GAR BORCY PERE ET FILS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GAR BORCY PERE ET FILS: address, phone, fax, email, website, opening hours

GAR BORCY PERE ET FILS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Mont 135; 6870; Saint-Hubert, België

Telefoon (phone): 061 61 24 66 (+32-061 61 24 66) 061 61 24 66 (+32-061 61 24 66)

Fax (fax): +32 (16) 848-42-62 +32 (16) 848-42-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GAR BORCY PERE ET FILS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GAR BORCY PERE ET FILS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GAR BORCY PERE ET FILS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GAR BORCY PERE ET FILS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GAR BORCY PERE ET FILS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GAR BORCY PERE ET FILS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GAR BORCY PERE ET FILS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GAR BORCY PERE ET FILS
Products information GAR BORCY PERE ET FILS

BTW identificatienummer (tax): BE09876403808
Ondernemingsnummer: 7677764892
Hoofdstad (capital): 294,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 502,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in GAR BORCY PERE ET FILS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Autombile concessionaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GAR BORCY PERE ET FILS
(Get full report from official database of BE for GAR BORCY PERE ET FILS)

Aanvulling soorten activiteiten voor GAR BORCY PERE ET FILS
Addition kinds of activities for GAR BORCY PERE ET FILS

072399. Crop voorbereiding diensten voor de markt, nec | Crop preparation services for market, nec
399300. Tekens en reclame specialiteiten | Signs and advertising specialties
28920208. Explosieve patronen voor het vormen van metaalharsing | Explosive cartridges for concussion forming of metal
34430209. Warmtewisselaars: koelers (na, inter), condensatoren, enz. | Heat exchangers: coolers (after, inter), condensers, etc.
36940000. Motor elektrische apparatuur | Engine electrical equipment
60999905. Fiduciaire agentschappen anders dan onroerend goed of vertrouwen | Fiduciary agencies other than real estate or trust
73730101. Analyse en ontwerp van computersystemen | Computer systems analysis and design

Werken bij GAR BORCY PERE ET FILS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GAR BORCY PERE ET FILS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GAR BORCY PERE ET FILS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GAR BORCY PERE ET FILS. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Start People Genk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, Greenyard in Bree, zijn wij op zoek naar kandidaten voor de bediening van de depalletiseermachine. Je bent operator en stelt de machine correct in en zorgt voor de bediening ervan zodat de producten van de pallet afgestapeld worden en op de productielijn terechtkomen.

  • Keukenplaatser m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een "keukenplaatser M/V" - Samen met je collega sta je in voor het plaatsen van keukens en maatkasten - Je zorgt voor een nette en verzorgde werkplek ter voorbereiding van de uit te voeren werken. - Je zorgt voor een nette en kwaliteitsvolle afwerking.

  • Servicetechnieker | Daguren | Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werken in de techniek met bekende tandheelkundige merken en technische oplossingen bedenken voor een goede klantgerichte service, dat zijn de uitdagingen die wij een ambitieuze servicetechnieker aanbieden. Ben jij de persoon die wij zoeken? Je levert en plaatst de apparatuur bij de tandartsen en leidt die mensen op wat betreft de bediening en het dagelijks onderhoud. De Service aan de klant staat bij jou altijd voorop. Als servicetechnieker vul jij je werkweek met: Het installeren en onderhouden van apparaten. Het oplossen van storingen. Het adviseren van de klant over de aanschaf van nieuwe apparatuur. Het beheren van je eigen wagenvoorraad. Het bijhouden van de administratie van de werkzaamheden die je hebt uitgevoerd.

  • Chauffeur CE regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Genk zijn we op zoek naar een chauffeur CE die met kip-oplegger wilt rijden. Je zal instaan voor het transport van zand of grind. Je brengt dit van punt A naar punt B. (klant - groeve). Je hebt wegenkennis en enige ervaring als chauffeur CE, dan zijn we op zoek naar jou!

  • Recruitment Consultant (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    samen met jouw team leg je scherpe targets vast je zoekt actief naar passende kandidaten voor jouw vacatures of je zoekt passende vacatures voor jouw kandidaten de telefoon is jouw beste vriend smeer jouw stembanden alvast in dankzij jouw enthousiasme en sales-technische skills neem je kandidaten op sleeptouw je neemt gesprekken en testen af waaruit je snel de behoeften van de tegenpartij in kaart brengt naast sales is er ook een administratief luik: opstellen van contracten invullen sociale documenten?

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-DENIJS-WESTREM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS BIERBEEK (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Bierbeek en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Korbeek-Lo, Opvelp, Lovenjoel en Bierbeek.

  • Jobstudent orderpicker/inpakker (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Voor een firma in de regio van Dendermonde zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent die tijdens het volgende academiejaar elke week één of twee dagen vrij heeft om te werken. In deze functie sta je in voor het algemeen onderhoud van het magazijn, maken van touwrolletjes, ... Kortom, een afwisselende en interessante functie! Ben jij de persoon die we zoeken, stuur dan snel jouw CV naar [email protected] of contacteer ons op 052/25.85.00.

  • Android ontwikkelaar (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een van onze klanten gelegen in de regio van Leuven zijn we op zoek naar een gemotiveerde Android ontwikkelaar. Je zal worden ingezet voor het onderhoud en ontwikkeling van apps.

  • DOUANEDECLARANT (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    U voert douaneboekingen uit, volgens interne procedures en lokale douane instructies; u classificeert attesten volgens opgelegde instructies; u factureert klanten voor geleverde diensten; in nauw contact met de klanten behandelt u klantgerichte problemen en lost ze op; u gaat voor een goede verstandhouding met de douane autoriteiten en andere taakgebonden partners. Bedrijfsprofiel: Voor een grote logistieke speler te Zaventem zijn wij dringend op zoek naar een Douanedeclarant.

  • Chauffeur CE (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: XWIFT

    Type: Vaste Job

    Xwift is op zoek naar nieuwe chauffeurs om ons groeiend team te versterken! Bij Xwift ben je geen nummer en wij hechten belang aan het menselijke verhaal achter iedere werknemer. Zo sta je onder begeleiding van een eigen HR-traject coach en heb je steeds een persoonlijk aanspreekpunt. Wil jij ons transportteam vervoegen als chauffeur CE? Aarzel dan niet om ons te contacteren. CHAUFFEUR bij Xwift: Vertrek vanuit de eigen woonplaats Je werkt 10 à 13 uur per dag Bereid zijn om zelf te laden en te lossen Werken met bache Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen te volgen

  • FLEXI-JOB Barman/kelner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AAN HET STRAND VAN OOSTENDE

    Type: Flexijob

    "Aan het strand van Oostende" is intussen een vaste waarde en nog steeds een speelse, vrolijke, kleurrijke tent die valt onder de noemer Brasserie - Grand Café, maar dan "freestyle" Onze drukbezochte zaak is gelegen op de alombekende Dageraadplaats en biedt plaats aan een vijftigtal gasten tijdens de winter en in de zomer een honderdtal. Wij verzorgen, met de glimlach, ontbijt, lunch & diner. Ons team bestaat uit een 10-tal medewerkers die vriendelijk, vrolijk & gastvrij zijn. Passie en gedrevenheid zijn per definitie een absolute must! Neem ook eens een kijkje op onze website: www.aanhetstrandvanoostende.be

Zoek naar antwoorden van GAR BORCY PERE ET FILS in sociale netwerken
Look for responds of GAR BORCY PERE ET FILS in social networks

Lees alle opmerkingen voor GAR BORCY PERE ET FILS. Laat een reactie achter voor GAR BORCY PERE ET FILS. GAR BORCY PERE ET FILS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GAR BORCY PERE ET FILS. Leave a respond for GAR BORCY PERE ET FILS. GAR BORCY PERE ET FILS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GAR BORCY PERE ET FILS op de google maps. Adres en contacten GAR BORCY PERE ET FILS
Location of GAR BORCY PERE ET FILS on the google maps. Address and contacts of GAR BORCY PERE ET FILS

Andere gerelateerde bedrijven als come GAR BORCY PERE ET FILS GAR BORCY PERE ET FILS: JENNEN ALOIS | DOKTER GRAFIEK | COPY SERVICE VEESTRAETEN | DESIGN PRINT SERV.WALTERR | LA DINANDERIE

Other related companies as GAR BORCY PERE ET FILS: JENNEN ALOIS | DOKTER GRAFIEK | COPY SERVICE VEESTRAETEN | DESIGN PRINT SERV.WALTERR | LA DINANDERIE

GAR BORCY PERE ET FILS is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GAR BORCY PERE ET FILS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09876403808. Het bedrijf GAR BORCY PERE ET FILS bevindt zich op het adres: Rue du Mont 135; 6870; Saint-Hubert. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 294,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 502,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Autombile concessionaires. Producten gemaakt in GAR BORCY PERE ET FILS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GAR BORCY PERE ET FILS is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GAR BORCY PERE ET FILS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GAR BORCY PERE ET FILS, openstaande posities, locatie van GAR BORCY PERE ET FILS op de kaart.

GAR BORCY PERE ET FILS is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is GAR BORCY PERE ET FILS, company assigned to the tax number BE09876403808. The company GAR BORCY PERE ET FILS is located at the address: Rue du Mont 135; 6870; Saint-Hubert. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 294,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 502,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Autombile concessionaires. Products created in GAR BORCY PERE ET FILS were not found.
The main activity of GAR BORCY PERE ET FILS is Insurance Agents, Brokers and Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GAR BORCY PERE ET FILS is not available. You also can look at reviews of GAR BORCY PERE ET FILS, open positions, location of GAR BORCY PERE ET FILS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GAR BORCY PERE ET FILS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GAR BORCY PERE ET FILS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GAR BORCY PERE ET FILS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GAR BORCY PERE ET FILS, employees, financial statistics.