LOUIS LE DEBOUCHEUR

Contactgegevens LOUIS LE DEBOUCHEUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LOUIS LE DEBOUCHEUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

LOUIS LE DEBOUCHEUR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Kersbeek 222; 1190; Bruxelles (Forest), België

Telefoon (phone): 02 356 11 74; 02 376 35 30 (+32-02 356 11 74; 02 376 35 30) 02 356 11 74; 02 376 35 30 (+32-02 356 11 74; 02 376 35 30)

Fax (fax): 02 376 77 63 (+32-02 376 77 63) 02 376 77 63 (+32-02 376 77 63)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LOUIS LE DEBOUCHEUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LOUIS LE DEBOUCHEUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LOUIS LE DEBOUCHEUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LOUIS LE DEBOUCHEUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LOUIS LE DEBOUCHEUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LOUIS LE DEBOUCHEUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LOUIS LE DEBOUCHEUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LOUIS LE DEBOUCHEUR
Products information LOUIS LE DEBOUCHEUR

BTW identificatienummer (tax): BE01900604248
Ondernemingsnummer: 5020446777
Hoofdstad (capital): 748,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 343,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Drain pipes (Unblocking); Plumbing contractors

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LOUIS LE DEBOUCHEUR
(Get full report from official database of BE for LOUIS LE DEBOUCHEUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor LOUIS LE DEBOUCHEUR
Addition kinds of activities for LOUIS LE DEBOUCHEUR

267902. Kookgerechten en gereedschap, uit geperste en gegoten pulp | Food dishes and utensils, from pressed and molded pulp
282400. Organische vezels, noncellulosic | Organic fibers, noncellulosic
921100. rechtbanken | Courts
15219900. Eengezinswoningbouw, nv | Single-family housing construction, nec
20150505. Ganzen, verwerkt: bevroren | Geese, processed: frozen
22690102. Labels, katoen: gedrukt | Labels, cotton: printed
34690400. Dozen, gestempeld metaal | Boxes, stamped metal
35450210. Reamers, gereedschapsmiddelen | Reamers, machine tool
49250100. Gemengd natuurlijk en gefabriceerd gas, behalve aardolie | Mixed natural and manufactured gas, except petroleum
92290000. Openbare orde en veiligheid, nv | Public order and safety, nec

Werken bij LOUIS LE DEBOUCHEUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LOUIS LE DEBOUCHEUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LOUIS LE DEBOUCHEUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LOUIS LE DEBOUCHEUR. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief Bediende || Technische Affiniteit || SNELLE OPSTART VERZEKERD! (LOPPEM)

  Regio: LOPPEM

  Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Administratieve ondersteuning Het beheren van de mailbox, agenda, planaanvragen, transport en materiaalbeheer Planning opmaken van kleine aannemerswerken Input van de gevens in de tool van onze klant Stockbeheer van de gebruikte materialen Signalisatievergunningen aanvragen Meetstalen en bestelbonnen opmaken Aanvragen en beheer van Klip/Klim

 • Verkoopsmedewerker Schoenenwinkel (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een schoenenwinkel te Lier zijn wij op zoek naar een voltijdse medewerker. Ben je klantgericht en help je graag mensen verder in het uitkiezen van het perfecte paar schoenen? Dan ben jij misschien wel de geknipte kandidaat! Je staat in voor het uitpakken van de schoenen, kassa werk en het verder helpen van de klanten.

 • Nederlandstalige customer service medewerkers in Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Start People Call Antwerpen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je beantwoordt courante vragen en behandelt vaak voorkomende klachten. Hiervoor onderhoud je telefonische en schriftelijke contacten. Je registreert elke telefonische oproep Je let er steevast op dat de gegevens correct weergegeven worden. Je houdt je kennis up-to-date, door opleidingen te volgen of door zelfstudie. Waardevolle informatie die kan bijdragen tot een betere service, geef je door aan je teamleader. Onze strikte regels rond confidentialiteit en fraudegevoeligheid komen bij jou steeds op de eerste plaats.

 • Technieker Bus M/V (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in de regio van Asse zijn we momenteel op zoek naar een Technieker Bus M/V. Je voert onderhoud & herstellingen uit, je stelt diagnoses en werkt aan de elektronische systemen van bussen en voert softwareprogrammaties uit, je maakt nieuwe voertuigen klaar, doet depannages, zowel binnen als buiten de werkuren.

 • Bekister (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het vervaardigen van traditionele bekisting en het plaatsen van systeembekisting volgens de aangeleverde plannen. Je leest plannen en werktekeningen of bent bereid dit aan te leren.

 • Plaatbewerker dagwerk (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  voor een outsourcingbedrijf zijn wij dringend op zoek naar EEN PLAATBEWERKER  Functie : De plaatbewerker produceert stalen en inox plaatwerk Indien je kennis hebt van mechanisch onderhoud, dan zijn er nog bijkomende taken

 • Gemotiveerde huishoudhulp voor regio Oedelem (deeltijds of voltijds) (OEDELEM)

  Regio: OEDELEM

  Bedrijf: TRIXXO HOME OEDELEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij van poetsen en wil jij er ook jouw job van maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden jou een aangename werkomgeving met leuke klanten en een consulente die jou respectvol en correct behandelt. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer... jij bent onze grootste troef! Jouw taak bestaat hoofdzakelijk uit het onderhoud/schoonmaken van de woning van onze particulieren maar kan aangevuld worden met volgende taken: wassen en strijken, boodschappen doen en koken. Werken met dienstencheques kan zowel deeltijds als voltijds. Je spreekt met jouw consulent af welke dagen en uren jij wenst te werken. Een rooster op maat voor een perfect evenwicht tussen werk en privé! Werk je momenteel al als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

 • Huishoudhulp Dienstencheques Regio Lubbeek (LUBBEEK)

  Regio: LUBBEEK

  Bedrijf: Actief Dienstencheques Leuven

  Type: Dienstenchequebaan

  Momenteel zijn wij op zoek naar huishoudelijke hulpen in het kader van de dienstencheques voor de regio Lubbeek, Linden, Binkom en Pellenberg en Kessel - Lo. - Je staat in voor huishoudelijke taken bij mensen thuis; - Jouw taken kunnen zijn: poetsen, strijken, wassen, koken, kleine boodschappen.

 • Huishoudhulp in Hove (HOVE)

  Regio: HOVE

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Aluminium Schrijnwerker (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Jouw takenpakket bestaat uit: assemblage van ramen, schuiframen en deuren; Montage van het aluminium schrijnwerk, plaatsen van beslag,...

 • Freelance Projectingenieur Technieken (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ARTES ROEGIERS

  Type: Zelfstandige activiteit

  In eerste instantie zul je op een werf opgeleid worden door een ervaren collega in electriciteit, HVAC en sanitair. Daar leer je dus het reilen en zeilen van een werf, de kneepjes van het vak. Na deze opleidingsperiode, ben je in ruime mate verantwoordelijk voor de volledige praktische organisatie en totaaluitvoering voor het luik technieken van één of meerdere werven. Dit zowel op technisch, commercieel als financieel-administratief vlak. Na de door jou gevoerde onderhandelingsfase, stuur je onze onderaannemers aan om de projecten vlot te laten verlopen. Wekelijks vergader je met de bouwheer, architect, etc. over het verloop van de werken. Dit doe je in nauwe samenwerking met het bouwteam. Daarnaast word je ook in de voorbereidende fase van een dossier betrokken door de aanbestedingsdienst om optimaal gebruik te maken van jouw kennis en expertise. Je geeft jouw visie mee op de aanpak, de varianten, de offertes die aangevraagd moeten worden etc. Het doel is steeds om de gekende Artes kwaliteit te leveren binnen de vooropgestelde planning en met de gewenste financiële resultaten. Dit doe je voor één of twee grotere werven tegelijk en telkens in een constructieve samenwerking met het bouwteam.

 • Verkoper/verkoopster (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: RYCKEBOER

  Type: Flexijob

  Wij zijn een familiebedrijf met een aantal werknemers, een bakkerij met brood, gebak, boterkoeken, pralines, belegde broodjes, kaas en charcuterie. Ben jij geïnteresseerd in gevarieerd werk zoal klanten bedienen, groenten voorzien voor de belegde broodjes, opkuis van de winkel 's avonds, was ophangen, rekjes aanvullen en afwassen, ... Stuur dan je CV naar ons e-mailadres. Hopelijk tot snel!

Zoek naar antwoorden van LOUIS LE DEBOUCHEUR in sociale netwerken
Look for responds of LOUIS LE DEBOUCHEUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor LOUIS LE DEBOUCHEUR. Laat een reactie achter voor LOUIS LE DEBOUCHEUR. LOUIS LE DEBOUCHEUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LOUIS LE DEBOUCHEUR. Leave a respond for LOUIS LE DEBOUCHEUR. LOUIS LE DEBOUCHEUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LOUIS LE DEBOUCHEUR op de google maps. Adres en contacten LOUIS LE DEBOUCHEUR
Location of LOUIS LE DEBOUCHEUR on the google maps. Address and contacts of LOUIS LE DEBOUCHEUR

Andere gerelateerde bedrijven als come LOUIS LE DEBOUCHEUR LOUIS LE DEBOUCHEUR: OFFENTLICHE BIBLIOTHEK | Ter Heide Hostellerie | MURIEL LAURENT | J.L. FOLLONG | THE COM OF THE COMS

Other related companies as LOUIS LE DEBOUCHEUR: OFFENTLICHE BIBLIOTHEK | Ter Heide Hostellerie | MURIEL LAURENT | J.L. FOLLONG | THE COM OF THE COMS

LOUIS LE DEBOUCHEUR is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LOUIS LE DEBOUCHEUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01900604248. Het bedrijf LOUIS LE DEBOUCHEUR bevindt zich op het adres: Avenue Kersbeek 222; 1190; Bruxelles (Forest). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 748,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 343,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Rubbish removal. Lijst met producten zijn Drain pipes (Unblocking); Plumbing contractors.
De hoofdactiviteit van LOUIS LE DEBOUCHEUR is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LOUIS LE DEBOUCHEUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LOUIS LE DEBOUCHEUR, openstaande posities, locatie van LOUIS LE DEBOUCHEUR op de kaart.

LOUIS LE DEBOUCHEUR is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is LOUIS LE DEBOUCHEUR, company assigned to the tax number BE01900604248. The company LOUIS LE DEBOUCHEUR is located at the address: Avenue Kersbeek 222; 1190; Bruxelles (Forest). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 748,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 343,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Rubbish removal. List of products are Drain pipes (Unblocking); Plumbing contractors.
The main activity of LOUIS LE DEBOUCHEUR is Insurance Agents, Brokers and Service, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LOUIS LE DEBOUCHEUR is not available. You also can look at reviews of LOUIS LE DEBOUCHEUR, open positions, location of LOUIS LE DEBOUCHEUR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LOUIS LE DEBOUCHEUR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LOUIS LE DEBOUCHEUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LOUIS LE DEBOUCHEUR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LOUIS LE DEBOUCHEUR, employees, financial statistics.