TAVERNE LE ROI VAINQUEUR

Contactgegevens TAVERNE LE ROI VAINQUEUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TAVERNE LE ROI VAINQUEUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

TAVERNE LE ROI VAINQUEUR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE PERVYSE 72; 1040; ETTERBEEK, België

Telefoon (phone): 27350108 (+32-27350108) 27350108 (+32-27350108)

Fax (fax): +32 (50) 105-46-62 +32 (50) 105-46-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TAVERNE LE ROI VAINQUEUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TAVERNE LE ROI VAINQUEUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TAVERNE LE ROI VAINQUEUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TAVERNE LE ROI VAINQUEUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TAVERNE LE ROI VAINQUEUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TAVERNE LE ROI VAINQUEUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TAVERNE LE ROI VAINQUEUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TAVERNE LE ROI VAINQUEUR
Products information TAVERNE LE ROI VAINQUEUR

BTW identificatienummer (tax): BE05345367431
Ondernemingsnummer: 4894653320
Hoofdstad (capital): 949,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 761,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Type de Cuisine: Tavernes,Bars & Brasseries.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TAVERNE LE ROI VAINQUEUR
(Get full report from official database of BE for TAVERNE LE ROI VAINQUEUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor TAVERNE LE ROI VAINQUEUR
Addition kinds of activities for TAVERNE LE ROI VAINQUEUR

369199. Oplaadbatterijen, anders | Storage batteries, nec
27919901. Typesetting, computer gestuurd | Typesetting, computer controlled
28359902. Bloedderivaat diagnostische middelen | Blood derivative diagnostic agents
32610104. Zeepschotels, glanzend china | Soap dishes, vitreous china
36290107. Thermo-elektrische generatoren | Thermo-electric generators
50139901. Motor onderdelen | Motorcycle parts
50510209. Vorms, betonconstructie (staal) | Forms, concrete construction (steel)
51439901. Boter | Butter

Werken bij TAVERNE LE ROI VAINQUEUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TAVERNE LE ROI VAINQUEUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TAVERNE LE ROI VAINQUEUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TAVERNE LE ROI VAINQUEUR. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker onderhoud (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Garage gelegen te sint-truiden, zijn we op zoek naar een schoonmaker. Je taken pakket is: onderhoud van de kantoren en de sanitaire ruimtes. Wil je graag in een functie als schoonmaker werken en je wil graag 4 uren per week deze job uitvoeren, solliciteer dan meteen!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bornem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Diksmuide (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een flexibele job waarbij je het aantal uren zelf kan kiezen? Ben je op zoek naar een tof bedrijf met leuke collega's? Ben je op zoek naar een job met heel veel voordelen? Kies dan nu voor een job als huishoudhulp met dienstencheques bij HULP IN HUIS. Jouw werk wordt gewaardeerd door ons EN door onze klanten. Altijd voldoening om klanten te laten thuis komen/voelen in een proper huis. Leuke acties en jaarlijkse roadshow.. Mooie voordelen.

  • STUDENT MAGAZIJNBEDIENDE (MAANDAG TE WERKEN) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Mechelen zijn we op zoek naar een student magazijnier voor op maandag een hele dag te werken. Deze studentenjob kan doorlopen tot wanneer je studies gedaan zijn indien gewenst!  

  • STUDENT ZEB (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Zoek jij de ideale job als student richting FASHION. Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij zoeken studenten bij ZEB voor de vakanties ! Woensdagmiddag / Zaterdag / Zondag in een wisselend systeem. De klant staat voor jou centraal! Samen met jouw collega's vorm je een sterk team. Jullie gaan er samen hard tegenaan om de klant een TOPservice te bieden en jullie salesdoelstellingen te realiseren. Samen creëren jullie een plek waar al jullie klanten hun ultieme shoppingplezier beleven! Je garandeert de klant een warm welkom en een uitmuntende service in een stralende winkel. De plek waar jouw klant graag (terug)komt. Om volluit te genieten van jullie unieke fashion experience! Aan de paskamers geef je gepast advies, of het nu over DE jeans gaat, een nieuwe blouse of een geheel nieuwe look, jij weet als geen ander jouw klant te begeleiden bij de nieuwe aankoop Tegelijk combineer je de uitpak van de dagelijkse levering. Je verwerkt de nieuwe stukken in de rekken en nieuwe collecties zet je moeiteloos in beeld door jouw inzicht in visual merchandising! Dankzij jouw klantgerichte en geraffineerde aanpak aan de kassa verlaat de klant de winkel met een goed gevoel en kijkt de klant alvast uit naar een volgend shopmoment!

  • MERCHANDISERS – PROXIMUS (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Beperkte tewerkstelling <13 uren/week

    We zijn op zoek naar ervaren merchandisers voor een nationale speler in de wereld van de telecom! Wil je graag werken voor een dynamisch bedrijf met leuke opdrachten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Jouw uitdaging Je staat in voor de installatie van promotiemateriaal in verschillende winkelpunten/Proximuswinkels. Deze installatie voer je uit na een grondige briefing & coaching op de baan. Deze maandelijkse installaties vinden plaats de 3 eerste dagen van de maand. Deze vacature is perfect combineerbaar met andere opdrachten binnen ons bedrijf.

  • Industrieel elektricien (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een multitechnische firma met internationale aanwezigheid en diverse afdelingen is Impact op zoek naar een industrieel elektricien. Je wordt tewerkgesteld op vooral langdurige projecten waar je elektrisch werk uitvoert. Dit is vooral in ziekenhuizen, universiteiten,... maar je kan ook op een industriële site worden tewerkgesteld. Daarnaast ben je ook in staat om de werfadministratie bij te houden.

  • MECANICIEN (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic is op zoek naar Mechaniekers die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als mechanieker weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

  • Medewerker verkoop groenten en fruit (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Brasschaat zijn we dringend op zoek naar 2 verkoopsters Verkopen van groenten en fruit Onderhoud winkel Bedienen kassa Mensen onthalen en verder helpen

  • Zelfstandige Sport of medisch specialist - Villa Vita (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Villa Vita

    Type: Zelfstandige activiteit

    Villa Vita is een professioneel bewegings- en gezondheidscentrum waar je intensief sport en heerlijk ontspant. Onze ervaren experts begeleiden je bij je persoonlijk doel of vraag. Van fitness tot kinesitherapie, revalidatie, wellness en voedingsadvies. Een unieke beleving in een warm huis waar je met plezier je grenzen verlegt. Villa Vita is op zoek naar een gedreven collega om ons team van kinesitherapeuten, personal trainers en voedingsdeskundigen te versterken .We verhuren een prachtige praktijkruimte die naar wens kan worden ingericht. Het groeiende belang van voeding en een gezonde attitude en lifestyle intrigeren je? Dan ben jij de therapeut voor ons team. Ben je ondernemend en wil je graag je schouders mee onder dit project zetten? Neem dan zeker contact met ons op. www.villavita.life

  • KAPSTER KAPPER (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: HAARSTYLISTE HEIDE

    Type: Leercontract

    LEERJONGERE OF IBO De klant verwelkomen en installeren De wensen over het kapsel bepalen (snit, kleuring, behandeling, ...)inplanting van de haren, ... De haardiagnose stellen, het wassen voorbereiden en het haar wassen Het haar vorm of volume geven (krullen, brushen, ..watergof.) Het kapsel vanuit verschillende hoeken aan de klant tonen en de mening van de klant vragen Het salon schoonmaken, producten en materieel opruimen en de schappen en de werktafel opnieuw aanvullen Kleurings- en ontkleuringsproducten klaarmaken en aanbrengen Klantenfiches bijhouden l Behandelingen uitvoeren: Manicure Behandelingen uitvoeren: Snorren, baarden en bakkebaarden verzorgen, scheren en knippen Een permanent aanbrengen Deelnemen aan de dagelijkse organisatie en taken van het bedrijf

  • FLEXIJOB keuken (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: ISLANDIA

    Type: Flexijob

    Voornaamste taak meehelpen met de voorbereidingen in de keuken en afwassen. Af en toe op zaterdagavond van 19h tot 22h en zondagmiddag van 12h tot 15h.

Zoek naar antwoorden van TAVERNE LE ROI VAINQUEUR in sociale netwerken
Look for responds of TAVERNE LE ROI VAINQUEUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor TAVERNE LE ROI VAINQUEUR. Laat een reactie achter voor TAVERNE LE ROI VAINQUEUR. TAVERNE LE ROI VAINQUEUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TAVERNE LE ROI VAINQUEUR. Leave a respond for TAVERNE LE ROI VAINQUEUR. TAVERNE LE ROI VAINQUEUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TAVERNE LE ROI VAINQUEUR op de google maps. Adres en contacten TAVERNE LE ROI VAINQUEUR
Location of TAVERNE LE ROI VAINQUEUR on the google maps. Address and contacts of TAVERNE LE ROI VAINQUEUR

Andere gerelateerde bedrijven als come TAVERNE LE ROI VAINQUEUR TAVERNE LE ROI VAINQUEUR: Antonof J | TEBE | POM D'API | Francesca (Snack Pita) | APOTHEEK BERKENBOS

Other related companies as TAVERNE LE ROI VAINQUEUR: Antonof J | TEBE | POM D'API | Francesca (Snack Pita) | APOTHEEK BERKENBOS

TAVERNE LE ROI VAINQUEUR is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TAVERNE LE ROI VAINQUEUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05345367431. Het bedrijf TAVERNE LE ROI VAINQUEUR bevindt zich op het adres: RUE DE PERVYSE 72; 1040; ETTERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 949,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 761,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Tavernes,Bars & Brasseries..
De hoofdactiviteit van TAVERNE LE ROI VAINQUEUR is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TAVERNE LE ROI VAINQUEUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TAVERNE LE ROI VAINQUEUR, openstaande posities, locatie van TAVERNE LE ROI VAINQUEUR op de kaart.

TAVERNE LE ROI VAINQUEUR is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is TAVERNE LE ROI VAINQUEUR, company assigned to the tax number BE05345367431. The company TAVERNE LE ROI VAINQUEUR is located at the address: RUE DE PERVYSE 72; 1040; ETTERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 949,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 761,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Tavernes,Bars & Brasseries..
The main activity of TAVERNE LE ROI VAINQUEUR is Administration of Human Resource Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of TAVERNE LE ROI VAINQUEUR is not available. You also can look at reviews of TAVERNE LE ROI VAINQUEUR, open positions, location of TAVERNE LE ROI VAINQUEUR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TAVERNE LE ROI VAINQUEUR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TAVERNE LE ROI VAINQUEUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TAVERNE LE ROI VAINQUEUR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TAVERNE LE ROI VAINQUEUR, employees, financial statistics.