ST.JORIS

Contactgegevens ST.JORIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ST.JORIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ST.JORIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MARKT 29; 8000; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50333062 (+32-50333062) 50333062 (+32-50333062)

Fax (fax): +32 (61) 159-33-70 +32 (61) 159-33-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ST.JORIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ST.JORIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ST.JORIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ST.JORIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ST.JORIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ST.JORIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ST.JORIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ST.JORIS
Products information ST.JORIS

BTW identificatienummer (tax): BE04281066894
Ondernemingsnummer: 3079986572
Hoofdstad (capital): 138,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 171,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Type de Cuisine: Belge. Aménagements & Services: Terrasse.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ST.JORIS
(Get full report from official database of BE for ST.JORIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ST.JORIS
Addition kinds of activities for ST.JORIS

20370101. Citruspulp, gedroogd | Citrus pulp, dried
28220103. Styreen-butadieenrubbers, (meer dan 50% butadieen), sbr, gr | Styrene-butadiene rubbers, (over 50% butadiene), sbr, grs
35320105. Boren, kern | Drills, core
36120305. Elektronische meter transformatoren | Electronic meter transformers
51929902. Tijdschriften | Magazines
72180100. Wasmachines voor industriële apparatuur | Industrial equipment launderers

Werken bij ST.JORIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ST.JORIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ST.JORIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ST.JORIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Credit Collector voor transportbedrijf in Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is op zoek naar een klantgerichte Credit Collector voor een transportbedrijf in Berchem. Onze klant is actief in de transportsector te Berchem. Er heerst een dynamische sfeer en de collega's zullen je met een glimlach ontvangen. De klant is vlot te bereiken zowel met het openbaar vervoer als met de wagen. Als Credit Collector ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Stipt en efficiënt opvolgen van betalingstegoeden en -achterstanden (B&B klantenportefeuille) Opvolgen en bewaken van KPI's Opvolgen van openbestaande betalingen met het intern marketing en verkoopsteam Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Mechanisch en elektrisch monteurs (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor outsourcing projecten regio Kortrijk zijn we steeds op zoek naar technische profielen. De functie betreft voornamelijk montage werk van nieuwe machines (machinebouw).

  • Klantendienstmedewerker medische sector Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw uitdagingen zijn: Als eerstelijnshulp help je de klant ten allen tijde zo adequaat mogelijk verder. Klantvragen in verband met de specifieke materie van vervangingsinkomen komen bij jou en je 6 collega's terecht. Aangezien het jou niet ontbreekt aan sociale vaardigheden, sta jij onze klant telefonisch met raad en daad bij op een duidelijke manier. Je zal 85% van jouw tijd besteden aan het aannemen en verwerken van binnenkomende calls in verband met de materie van vervangingsinkomen (zowel medisch als uitkeringsgericht). De overige tijd wordt besteed aan het beantwoorden van klantenvragen via e-mail ivm deze materie. Je rapporteert na elk telefonisch contact de indruk die de klant had over onze dienstverlening. Je verwerkt elke positieve en negatieve opmerking. Je probeert de klant op zo'n efficiënt mogelijke manier te helpen, indien nodig door hem of haar door te verbinden met de experts vervangingsinkomen op de back office.

  • Nauwkeurige bobijnopzetter gevraagd (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een job in de textielsector? Lees snel verder! Voor een klant in Ronse zijn wij op zoek naar bobijnopzetters. - Je monteert/demonteert bobijnen van het bobijnrek. - Je verwijdert slechte bobijnen. - Je ruimt je werkplek op - Je Knoopt/lijmt bobijnen

  • Aansluiter gas en/of elektriciteit (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een passie voor elektriciteit? Voor onze klant regio Sint-Truiden zijn we op zoek naar elektriciens en gasfitters voor huisaansluitingen te doen. Als aansluiter zal je dagelijks instaan voor het aansluiten van gas- en/of elektriciteitsaansluitingen. Tot je takenpakket zal o.a. behoren: je voert kleine meterwerken uit, je zorgt voor de aansluitingen (van de hoofdleiding tot de teller)

  • Toonbankverkoper (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Tewerkstelling bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbieden van technische oplossingen op het vlak van verlichting, HVAC, datanetwerken,... Je wordt tewerkgesteld in het filiaal in Wilrijk. De functie bestaat uit toonbankverkoop. Je krijgt een divers takenpakket: - Je komt dagelijks rechtstreeks in contact met klanten en dit voor zowel commerciële als technische productinformatie: via de toonbank, via telefoon of via e-mail. - Je peilt naar de behoeften van de klant en reikt de klant een praktijkgerichte oplossing aan. - Je geeft technisch advies. - Je bewaakt de lokale voorraad van goederen en je garandeert een correcte opvolging. - Je detecteert nieuwe opportuniteiten in de markt ter bevordering van de prospectie door de vertegenwoordiger.

  • Onderhoudsmecanicien regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant regio Genk biedt een interessante job als mechanieker. Ze bieden een gespecialiseerd dienstverleningsconcept aan in de industrieel-technische arbeidsmarkt. Wat zal jou takenpakket juist inhouden? - je voert werken uit zoals herstelling, revisie of onderhoud aan industriële productiemachines of -installaties in jouw regio (straal van 30km rond onze vestiging in Genk). Dit bij verschillende bedrijven met diverse installaties. - de opdrachten kunnen variëren van enkele weken tot maanden bij vaste klanten. - de werking van het materiaal, de instrumentengegevens (druk, debiet, temperatuur,..) en de kritieke punten (slijtage, smering,...) controleren. - defecte mechanische stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen (tandwieldrijfwerk, lagers, kettingwielen,..). - technische ondersteuning verlenen aan de afdelingen productie, kwaliteit, onderhoud, ... - preventieve of correctieve onderhoudsinterventies bepalen volgens de aard van de werkzaamheden (inwerkingstelling, productiewijziging,...) of de onderhoudshistoriek. - het preventieve onderhoud van de mechanische uitrustingen uitvoeren (schoonmaken, smeren, bijstellen, herstellen, controleren...) - de opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst. - mechanische stukken en onderdelen lassen

  • Tijdelijke opdracht winkelbediende herenwinkel (oktober) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Je werkt voor een deel in de stock om de kledij voor te bereiden in de winkel, daarnaast help je mee bij de verkoop van de kledij. Je geeft advies waar nodig en helpt de klanten op een vriendelijke en klantgerichte manier. Je bent iemand die graag de handen uit de mouwen steekt. Daarnaast stel je jou flexibel op naar werkuren toe.

  • Gezocht: Jong en sociaal geweld voor in de eventsector (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EVER PRESENT

    Type: Studentenjob

    Hou jij van de sfeer en gezelligheid van evenementen? Voel je jezelf als in vis in het water als je omringd wordt door verschillende mensen? Heb jij de nodige goesting om de eventwereld te ontdekken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant, een belangrijke speler in de eventsector zijn wij op zoek naar het jonge geweld. Je staat in voor het ontvangen van de mogelijke klanten; je biedt ze een drankje aan; je haalt de topfotograaf in jezelf boven en legt enkele sfeerbeelden vast met een polaroid; je bent gewoon je mooie zelf; je bent flexibel om dagen in de week of in het weekend te werken.

  • Studenten gezocht !!!!! (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ITZUJOBS

    Type: Studentenjob

    Samen met een cateringbedrijf zijn wij op zoek naar studenten voor 17/08 + 18/08 + 19/08 - In een eet- of drankkraampje mensen voorzien van hapjes en drankjes

  • Teambuilding - Sales Hero (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Moodmaker Events

    Type: Vaste Job

    Moodmaker groeit en daarom zoeken we een commerciële creatieveling. Moodmaker organiseert Teambuildings en Corporate Games. We doen dit graag en… het mag gezegd… ook heel goed. We streven iedere dag opnieuw naar een bijzonder hoge kwaliteit in ons werk en doen dat steeds met een Big Smile. We zoeken een gepassioneerde Teambuilding Sales Hero. Je staat in voor prospectie en commerciële opvolging van offertes. Je stelt de best passende teambuildingactiviteit aan je klanten voor en zorgt voor een perfecte projectopvolging.

  • Winkelmdewerker bij Panos Gent Zuid (voltijds) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DELI GENT ZUID

    Type: Vaste Job

    -Je werkt als winkelmedewerker in de panos te Gent Zuid en staat in voor het bedienen van klanten , bereiden van verse producten, en bemannen van de kassa. -Je zorgt voor een uitstekende service en bent zeer klantvriendelijk. -Je ziet toe op HACCP je helpt bij de dogelijkse schoonmaak van de winkel, en waaktv over de kwaliteit van alle producten.

Zoek naar antwoorden van ST.JORIS in sociale netwerken
Look for responds of ST.JORIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ST.JORIS. Laat een reactie achter voor ST.JORIS. ST.JORIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ST.JORIS. Leave a respond for ST.JORIS. ST.JORIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ST.JORIS op de google maps. Adres en contacten ST.JORIS
Location of ST.JORIS on the google maps. Address and contacts of ST.JORIS

Andere gerelateerde bedrijven als come ST.JORIS ST.JORIS: CIB INCENTIVES BVBA | Battard Superette | LBA EUPEN | MAISON GULLER | PHILIPPE LEGRAIN

Other related companies as ST.JORIS: CIB INCENTIVES BVBA | Battard Superette | LBA EUPEN | MAISON GULLER | PHILIPPE LEGRAIN

ST.JORIS is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ST.JORIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04281066894. Het bedrijf ST.JORIS bevindt zich op het adres: MARKT 29; 8000; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 138,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 171,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Belge. Aménagements & Services: Terrasse..
De hoofdactiviteit van ST.JORIS is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ST.JORIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ST.JORIS, openstaande posities, locatie van ST.JORIS op de kaart.

ST.JORIS is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is ST.JORIS, company assigned to the tax number BE04281066894. The company ST.JORIS is located at the address: MARKT 29; 8000; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 138,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 171,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Belge. Aménagements & Services: Terrasse..
The main activity of ST.JORIS is Insurance Agents, Brokers and Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ST.JORIS is not available. You also can look at reviews of ST.JORIS, open positions, location of ST.JORIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ST.JORIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ST.JORIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ST.JORIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ST.JORIS, employees, financial statistics.