PHILIPPE LEGRAIN

Contactgegevens PHILIPPE LEGRAIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PHILIPPE LEGRAIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

PHILIPPE LEGRAIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOULEVARD LOUIS SCHMIDT 4B9; 1040; ETTERBEEK/ETTERBEEK, België

Telefoon (phone): 27339215 (+32-27339215) 27339215 (+32-27339215)

Fax (fax): +32 (61) 307-66-49 +32 (61) 307-66-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PHILIPPE LEGRAIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PHILIPPE LEGRAIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PHILIPPE LEGRAIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PHILIPPE LEGRAIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PHILIPPE LEGRAIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PHILIPPE LEGRAIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PHILIPPE LEGRAIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PHILIPPE LEGRAIN
Products information PHILIPPE LEGRAIN

BTW identificatienummer (tax): BE07007324218
Ondernemingsnummer: 4072601318
Hoofdstad (capital): 906,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 654,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Sp茅cialisation: Oculistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PHILIPPE LEGRAIN
(Get full report from official database of BE for PHILIPPE LEGRAIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor PHILIPPE LEGRAIN
Addition kinds of activities for PHILIPPE LEGRAIN

359300. Vloeistofcilinders en actuatoren | Fluid power cylinders and actuators
804901. Voedingsspecialist | Nutrition specialist
22620207. Sueding: kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Sueding: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
22990301. Vlasgarens en roving | Flax yarns and roving
28690104. Ethylalcohol, ethanol | Ethyl alcohol, ethanol
34430201. Luchtkoelers, metalen plaat | Air coolers, metal plate
50459902. Anti-statische apparatuur en apparaten | Anti-static equipment and devices

Werken bij PHILIPPE LEGRAIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PHILIPPE LEGRAIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PHILIPPE LEGRAIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PHILIPPE LEGRAIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Stukadoor (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Hasselt zijn we op zoek naar een stukadoor, binnenbepleistering.

  • Procesoperator veevoeding 2-ploegen M/V (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een proces-operator die in 2- ploegen te Izegem aan de slag wil? Dan hebben wij de job voor jou! Voor onze klant actief in veevoeders zijn we op zoek naar een technisch onderlegde proces - operator. Je controleert de goede werking van de machines en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de productie. Je lost kleine technische storingen op en je stelt de machine-instellingen af bij programmawissels, waarbij je het volledige productieproces vanuit de stuurkamer beheerst. Je werkt hierbij steeds volgens de werkinstructies en vastgelegde procedures. Ook het net houden van de procesinstallatie en de werkvloer behoort tot je takenpakket. Je werkt nauw samen met collega-operatoren, zodat relevante informatie correct wordt overgedragen. Je schrikt er niet voor terug om eens met de heftruck ter rijden, wat te vegen en vooral veel bij te leren.

  • Gemotiveerde handlanger met technische achtergrond (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma, gespecialiseerd in het onderhoud en de herstelling van wielstellen van treinen, ben ik op zoek naar een gemotiveerde handlanger met een technische achtergrond.  Je zal de techniekers assisteren bij de herstelling van technische defecten en het onderhoud aan spoorwegwagons. Na geruime tijd kan je doorgroeien naar technieker.

  • Poetshulp (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Vol enthousiasme spring je ’s morgens met het goede been uit bed. Na een frisse douche geniet je van een stevig ontbijt, want zo’n hele dag poetsen vraagt wel wat energie. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen klanten volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene klant word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald, want zij kijken al uit naar hun wekelijks babbeltje met jou, al dan niet met een kop koffie, en vooral het feit dat hun huis er na jouw bezoek weer helemaal piekfijn uit zal zien. Andere klanten zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij ‘s avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Uiteraard doe jij dit ook met veel plezier, want zowel poetsen als strijken zijn taken waar jij je goed bij voelt. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby’s? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Jij hebt de ervaring en vooral de motivatie, wij hebben de klanten die jou met open armen zullen ontvangen.

  • Huishoudhulp (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: T-INTERIM HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Bedrijfsprofiel: Bij T-dienstencheques word je begeleid en ingeschakeld bij klanten waarbij we rekening houden met jou.

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Hasselt (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: DIENSTENBRIGADE

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenbrigade is heel trots op zijn team van toffe en gemotiveerde huishoudhulpen in regio Hasselt en Diepenbeek ! Onze mensen zijn onze troef en ons kapitaal, en worden ook overeenkomstig behandeld. Wil jij deel uitmaken van onze brigade ? Hou jij ervan om een woning onder handen te nemen en weer netjes achter te laten ? Dan pas jij in ons bedrijf ! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die in prive-woningen willen instaan voor alle huishoudeliijke taken zoals poetsen, strijken, vensters wassen...bij verschillende gezinnen in regio Hasselt

  • Studenten Verpleegkunde (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Medical

    Type: Studentenjob

    studenten die in de gezondheidszorg zich wensen te verdiepen tijdens de vakantieperiode juli/ augustus/ september kunnen zich aanmelden om in één van onze zorginstellingen aan de slag te gaan. Je wordt mee ingezet in de dagelijkse werking van de dienst waar je terecht komt je werkt mee in de dynamiek van de gezondheidssector Je krijgt de mogelijkheid om je opgedane kennis en vaardigheden toe te passen Je kan de kans grijpen om extra skills te ontwikkelen Bedrijfsprofiel: Niemand is hetzelfde. Elk mens heeft iets moois. En dat vergt tijd om te begrijpen. Want neem je de tijd, dan volgt kwaliteit onvermijdelijk. Bij Select Medical nemen we dan ook oprecht graag de tijd om te luisteren naar de behoeften van zowel de zorginstelling als van de kandidaat werknemer. Select Medical zet zich, vanuit zijn passie voor de mens in om de juiste kandidaten op de juiste plaats te kunnen verbinden in de gezondheidszorg.  Vanuit onze eigen expertise in zowel HR als in de zorgsector begeleiden we de professionals in hun tewerkstellingstraject. Want zo kunnen we de juiste mensen plaatsen binnen de juiste  werkomgeving en kan er echt iets moois ontstaan.

  • Student Bachelor Accountancy-Fiscaliteit gezocht - Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1670761-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze klant is een middelgroot kantoor gelegen in Wilrijk. Je komt terecht in een aangename werkomgeving omringd door een divers team van collega's. Het is een groeiend kantoor met een divers clienteel. Als student zal je instaan voor volgend takenpakket: Je werkt mee aan het voorbereiden van auditdossiers Je stemt de rekeningen af van de vennootschap met de bankstatements Je controleert of de vaste activa van de vennootschap, vermeld staat op de passende rekeningen en op de juiste manier wordt gewaardeerd Je verwerkt aanvragen aan klanten, leveranciers, banken Je voert ad-hoc taken uit in functie van jouw competenties Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Vermogensbeheer (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    30 jaar kennis binnen de financiële wereld Nieuw, modern kantoor Inspraak tijdens strategische beslissingen Heb jij passie voor Beleggingen en wil je proactief bezig zijn met het uitzoeken binnen bestaande Beleggingsportefeuille naar nieuwe opportuniteiten? In deze zelfstandige job vervul je een sleutelpositie voor ons kantoor. Als Adviseur Beleggingen/Vermogen zijn jouw takenpakket omvat: Enerzijds volg je de bestaande beleggingsportefeuille op, anderzijds contacteer je ook de spaarklanten met beleggingspotentieel. Je voert persoonlijke gesprekken met de klanten op kantoor en adviseert hen over de beleggingsproducten, waarbij je rekening houdt met hun persoonlijke situatie. Tijdens die gesprekken pols je eveneens naar het potentieel binnen de andere pijlers als sparen, verzekeringen en kredieten. Dit geef je door aan je gespecialiseerde collega's ter verdere opvolging en uitdieping. Op die manier bouw je aan een vertrouwensrelatie op lange termijn.

  • Medewerker databeheer & IT support (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    * Met jouw groot verantwoordelijkheidsgevoel doe je het volledige beheer van alle data in het ERP pakket (Microsoft Dynamics AX). Hiervoor kan je rekenen op de nodige ondersteuning van de product administrator voor de technische know how van onze producten. * Je maakt artikelnummers aan, voegt specificaties toe en houdt de database up to date. * Jij wordt voor jouw collega’s de key user AX en biedt zo de eerstelijnsondersteuning. * Met jouw zin voor nauwkeurigheid bereid je ook de prijslijsten voor in Excel. * Je biedt dagelijkse ondersteuning bij het beheer van de IT systemen en helpt je collega’s bij bijvoorbeeld opstartproblemen met PC, netwerkproblemen, programma’s installeren, mailproblemen etc. * Je neemt de fysieke installaties ( printers, Portables, desktops,) voor jouw rekening en biedt ondersteuning aan de IT manager bij beheer van Sharepoint, netwerk, server, telefonie, mailing etc... * Aan het einde van de dag staat dankzij jou iedere komma en punt in de database correct en ben je trots op jouw service die je bood en de behaalde deadlines. Hiervoor kon je rekenen op ondersteuning van de IT manager.

  • Tekenaar Elektriciteit & Inplantingen (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een tekenaar / ontwerper met ervaring in het uittekenen van lay-out plannen van elektrische hoogspanningsinstallaties. Dit is een functie op een studiebureau. De werklocatie ligt in de Noordrand van Brussel. Ervaring in tekenwerk is noodzakelijk. Ervaring in de hoogspanning is niet noodzakelijk. Ervaring in algemene elektricteit, ook bouwkunde of landmeter - ervaring speelt mee.

  • Tour guide Gent, Brugge (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: VIVA BRUSSELS

    Type: Flexijob

    At Viva’s Tour we are looking for tour guides in Ghent and Bruges in SPANISH language. You don’t need previous studies in the touristic area. We are looking for people that are charismatic, fun, communicative and energetic. Also those, who are passionate about the city and enjoy sharing it with people from all over the world. Send you applications, together with a CV to : [email protected] http://www.vivastour.com

Zoek naar antwoorden van PHILIPPE LEGRAIN in sociale netwerken
Look for responds of PHILIPPE LEGRAIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor PHILIPPE LEGRAIN. Laat een reactie achter voor PHILIPPE LEGRAIN. PHILIPPE LEGRAIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PHILIPPE LEGRAIN. Leave a respond for PHILIPPE LEGRAIN. PHILIPPE LEGRAIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PHILIPPE LEGRAIN op de google maps. Adres en contacten PHILIPPE LEGRAIN
Location of PHILIPPE LEGRAIN on the google maps. Address and contacts of PHILIPPE LEGRAIN

Andere gerelateerde bedrijven als come PHILIPPE LEGRAIN PHILIPPE LEGRAIN: Librairie des Grands Champs | MURIEL LAURENT | TOP VAKANTIE | FONC. CARREFOUR EUROPE | Usirec SPRL

Other related companies as PHILIPPE LEGRAIN: Librairie des Grands Champs | MURIEL LAURENT | TOP VAKANTIE | FONC. CARREFOUR EUROPE | Usirec SPRL

PHILIPPE LEGRAIN is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PHILIPPE LEGRAIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07007324218. Het bedrijf PHILIPPE LEGRAIN bevindt zich op het adres: BOULEVARD LOUIS SCHMIDT 4B9; 1040; ETTERBEEK/ETTERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 906,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 654,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: Oculistes..
De hoofdactiviteit van PHILIPPE LEGRAIN is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PHILIPPE LEGRAIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PHILIPPE LEGRAIN, openstaande posities, locatie van PHILIPPE LEGRAIN op de kaart.

PHILIPPE LEGRAIN is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is PHILIPPE LEGRAIN, company assigned to the tax number BE07007324218. The company PHILIPPE LEGRAIN is located at the address: BOULEVARD LOUIS SCHMIDT 4B9; 1040; ETTERBEEK/ETTERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 906,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 654,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: Oculistes..
The main activity of PHILIPPE LEGRAIN is Insurance Agents, Brokers and Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PHILIPPE LEGRAIN is not available. You also can look at reviews of PHILIPPE LEGRAIN, open positions, location of PHILIPPE LEGRAIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PHILIPPE LEGRAIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PHILIPPE LEGRAIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PHILIPPE LEGRAIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PHILIPPE LEGRAIN, employees, financial statistics.