Battard Superette

Contactgegevens Battard Superette: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Battard Superette: address, phone, fax, email, website, opening hours

Battard Superette

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Alfred Dendal 253; 7300; Boussu, België

Telefoon (phone): 065 63 01 07 (+32-065 63 01 07) 065 63 01 07 (+32-065 63 01 07)

Fax (fax): 065 63 01 07 (+32-065 63 01 07) 065 63 01 07 (+32-065 63 01 07)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Battard Superette: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Battard Superette"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Battard Superette"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Battard Superette, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Battard Superette. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Battard Superette, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Battard Superette. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Battard Superette
Products information Battard Superette

BTW identificatienummer (tax): BE04743591308
Ondernemingsnummer: 2263702392
Hoofdstad (capital): 484,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 746,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in Battard Superette zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Grocers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Battard Superette
(Get full report from official database of BE for Battard Superette)

Aanvulling soorten activiteiten voor Battard Superette
Addition kinds of activities for Battard Superette

352301. Het planten, hooien, oogsten en verwerken van machines | Planting, haying, harvesting, and processing machinery
799703. Gun en jachtclubs | Gun and hunting clubs
02110000. Rundvee veevoeders | Beef cattle feedlots
31499901. Atletische schoenen, behalve rubber of plastic | Athletic shoes, except rubber or plastic
36120313. Reactor transformatoren | Reactor transformers
36799901. Antennes, ontvangen | Antennas, receiving
38120113. Gyro gimbals | Gyro gimbals
52110400. Prefab gebouwen | Prefabricated buildings

Werken bij Battard Superette: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Battard Superette: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Battard Superette. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Battard Superette. Looking for open vacancies in other companies

  • Voltijdse winkelverantwoordelijke bakkerij regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij een grote verantwoordelijkheidszin, hou je van klantencontact en heb je affiniteit met voeding? Dan ben jij waarschijnlijk de kandidaat die wij zoeken! Wat kan jij verwachten? Je waakt over de algemene kwaliteit van jouw winkel en staat in voor de professionele en klantvriendelijke uitstraling ervan. Je zal instaan voor het goede verloop en optimalisatie van jouw winkel. Hieronder valt ook het plaatsen van winkelbestellingen, de dagelijkse kasafsluiting en stortingen. Je werkt naar vooropgestelde targets qua omzet, personeelskost en stock. Uiteraard krijg je hiervoor de nodige ondersteuning van interne diensten. Je coacht jouw team op een inspirerende manier en zorgt voor een goede taakverdeling binnen jouw team. Je maakt werkplanningen op en beheert het verlof. Je staat in voor opleiding, communicatie en coaching van nieuwe medewerkers. Als winkelverantwoordelijke ben jij dé schakel tussen de winkel en de regioverantwoordelijke en zorg je voor een vlotte en heldere communicatie.

  • Verkoper / Verkoopster Tuincentrum & Hobby (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper/verkoopster bij onze klant die gespecialiseerd is in Tuin en hobby artikelen zal jouw takenpakket bestaan uit Begroeten van de klanten met een grote glimlach Actief verkopen Aanvullen Winkel op orde houden Adviseren van de klanten

  • Store manager (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als store manager begint je avontuur met: de eindverantwoordelijke voor je store je staat in voor de realisatie van onze ondernemingsmissie. Je neemt hierin het voortouw en je hebt een voorbeeldfunctie Als teamleider ben je verantwoordelijk voor een efficiënte werkplanning en werkorganisatie ( uurrooster interne communicatie...). Je coacht en motiveert voortdurend je medewerkers om bij het adviseren van klanten hun gespecialiseerde kennis en ervaring op een inspirerende manier over te brengen. Je ondersteunt je medewerkers zodat ze hun competenties ( kennis vaardigheden...) optimaal ontwikkelen en versterken. Samen met je team bied je de klanten een aantrekkelijke winkelomgeving waar een persoonlijke en unieke klantenservice centraal staat. Aandacht voor rendement en efficiëntie vind je vanzelfsprekend. Je volgt dan ook nauwgezet de resultaten op en stuurt dagelijks bij waar nodig. Je rapporteert rechtstreeks aan je District manager.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS EVERBERG (EVERBERG)

    Regio: EVERBERG

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Everberg en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Everberg, Erps-Kwerps, Meerbeek, Vossem en Tervuren.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Boekhout, 10 uur per week (BOEKHOUT)

    Regio: BOEKHOUT

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 10 uren per week, te presteren in 2 dagen, voor een gastgezin wonende te Boekhout. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • strijken voor dienstencheques (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PRIMA PRESSING

    Type: Dienstenchequebaan

    STRIJKEN VAN KLEDINGSTUKKEN -

  • Administratief bediende - studentenjob (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je student en heb je interesse om tijdens de herfstvakantie te werken voor onze klant regio Genk-Opglabbeek? Dan kunnen we jou inzetten voor het scannen en klasseren van documenten, documenten toevoegen in elektronische dossiers, input van gegevens in het computersysteem. Heb je interesse? Mail ons je CV en korte motivatie naar [email protected]. Tot binnenkort!

  • dossierbeheerder (boekhouder-fiscalist) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Om de continue groei van ons kantoor te ondersteunen, zijn we op zoek naar een boekhouder – fiscalist. U verzorgt de boekhouding van onze klanten, in hoofdzaak vennootschappen.U bent dossierbeheerder van A tot Z: u zorgt voor de input en de verwerking van de boekhouding van onze klanten: aan- en verkoopfacturen en financiële verrichtingen. U maakt de BTW-aangifte op, sluit de boekhouding af en maakt de jaarrekening op. U verzorgt alle fiscale aangiftes (personenbelastingen en vennootschapsbelasting).

  • Logopedist (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: LOGOPEDIE & ADVIES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Logopedie & Advies breidt uit en is op zoek naar een bekwame, enthousiaste logopedist met een groot hart voor de patiënten.

  • Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7) regio Antwerpen (vast of freelance) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    P4P zoekt voor een klant een Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7) in de regio Antwerpen. FUNCTIEBESCHRIJVING: Als Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7) kom je terecht in een consultant rol. In eerste instantie zal je worden ingezet bij een klant gelegen in Antwerpen en actief in de chemische sector. Je zal verantwoordelijk zijn voor de upgrade van een PCS7 systeem. Je gaat versie 6 omzetten naar versie 8 en werkt daarvoor samen met de huidige programmeur. Jouw takenpakket als Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7): Uitvoeren van nauwkeurige technische analyses Het schrijven van software in PCS7 Het opstellen en uitvoeren van testen De indienstname van de software

  • Verkopers M/V regio Genk (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: NIMO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor iedereen die al professioneel bezig is en zijn/haar opties openhoudt als het gaat om geld verdienen buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

  • Interim Corporate Officer Manager (LOUVAIN-LA-NEUVE)

    Regio: LOUVAIN-LA-NEUVE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    The Interim Corporate Facility Manager's key responsibilities will include: Ensure that the corporate sites (3) have the most suitable working environment for its employees and their activities ; Ensure that the facilities remain in good shape to prevent issues ; Strive for reduction of OPEX of facilities and focus on budget control to deliver the highest value to the business ; Manage a team of Facility officers, receptionists, and act as a hands-on leader for his team ; Design and implement processes to deliver the required services across the 3 sites ; Design and implementation of standardised procedures and policies in line with Group/Corporate guidelines.

Zoek naar antwoorden van Battard Superette in sociale netwerken
Look for responds of Battard Superette in social networks

Lees alle opmerkingen voor Battard Superette. Laat een reactie achter voor Battard Superette. Battard Superette bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Battard Superette. Leave a respond for Battard Superette. Battard Superette on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Battard Superette op de google maps. Adres en contacten Battard Superette
Location of Battard Superette on the google maps. Address and contacts of Battard Superette

Andere gerelateerde bedrijven als come Battard Superette Battard Superette: MARC WYCKSTANDT | Raets Goele | VIDEO BOX | De Laet S | Chope (La)

Other related companies as Battard Superette: MARC WYCKSTANDT | Raets Goele | VIDEO BOX | De Laet S | Chope (La)

Battard Superette is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Battard Superette, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04743591308. Het bedrijf Battard Superette bevindt zich op het adres: Rue Alfred Dendal 253; 7300; Boussu. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 484,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 746,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Grocers. Producten gemaakt in Battard Superette zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Battard Superette is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Battard Superette is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Battard Superette, openstaande posities, locatie van Battard Superette op de kaart.

Battard Superette is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Battard Superette, company assigned to the tax number BE04743591308. The company Battard Superette is located at the address: Rue Alfred Dendal 253; 7300; Boussu. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 484,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 746,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Grocers. Products created in Battard Superette were not found.
The main activity of Battard Superette is Insurance Agents, Brokers and Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Battard Superette is not available. You also can look at reviews of Battard Superette, open positions, location of Battard Superette on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Battard Superette, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Battard Superette, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Battard Superette, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Battard Superette, employees, financial statistics.