SNACKBAR 'T GALJOEN

Contactgegevens SNACKBAR 'T GALJOEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SNACKBAR 'T GALJOEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

SNACKBAR 'T GALJOEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-MICHIELSKAAI 36; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32371681 32371681

Fax (fax): +32 (59) 273-51-17 +32 (59) 273-51-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SNACKBAR 'T GALJOEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SNACKBAR 'T GALJOEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SNACKBAR 'T GALJOEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SNACKBAR 'T GALJOEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SNACKBAR 'T GALJOEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SNACKBAR 'T GALJOEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SNACKBAR 'T GALJOEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SNACKBAR 'T GALJOEN
Products information SNACKBAR 'T GALJOEN

BTW identificatienummer (tax): BE05482147216
Ondernemingsnummer: 3381286621
Hoofdstad (capital): 996,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 255,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Petite Restauration & Tearooms: Snack-Bars.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SNACKBAR 'T GALJOEN
(Get full report from official database of BE for SNACKBAR 'T GALJOEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor SNACKBAR 'T GALJOEN
Addition kinds of activities for SNACKBAR 'T GALJOEN

351902. Onderdelen en accessoires, verbrandingsmotoren | Parts and accessories, internal combustion engines
354503. Bijlagen en toebehoren van gereedschapsmiddelen | Machine tool attachments and accessories
509105. Fitnessapparatuur en benodigdheden | Fitness equipment and supplies
22990208. Matten, vilt: behalve geweven | Mats, felt: except woven
28330213. Opium derivaten | Opium derivatives
30690502. Zolen, laars of schoen: rubber, compositie of vezel | Soles, boot or shoe: rubber, composition, or fiber
38240303. snelheidsmeters | Speedometers
39990815. Straw goederen | Straw goods

Werken bij SNACKBAR 'T GALJOEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SNACKBAR 'T GALJOEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SNACKBAR 'T GALJOEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SNACKBAR 'T GALJOEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur twee ploegen m/v (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een ervaren heftruckchauffeur, op zoek naar een nieuwe uitdaging in twee ploegen te regio Waregem? Dan is deze job iets voor jou! Als heftruckchauffeur ga je aan de slag bij een Europese producent van isolatiemateriaal (glaswol, blaaswol en geëxtrudeerd polystyreen). Hun verschillende productfamilies bieden een uniek en ruim assortiment aan duurzame oplossingen voor alle toepassingen in nieuwbouw en renovatie, zowel voor residentiële als niet-residentiële gebouwen. Het is een Belgische fabrikant, die sinds 1968 in België aanwezig is. De heftruckchauffeur staat in voor het transporteren (met de heftruck) van de afgewerkte producten van het einde van de lijn. Daarnaast dient de heftruckchauffeur vrachtwagens te laden met afgewerkte producten. Je controleert de producten. Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens.

  • Procesoperator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf gelegen te Herentals zijn wij op zoek naar een procesoperator in de vaste nachtploeg. Je zorgt voor de correcte bereiding en verwerking van de afgewerkte sauzen. Je bent technisch aangelegd, voert kwaliteitscontroles uit, je neemt stalen en het reinigen van de machines behoren ook tot jouw takkenpakket.

  • Poetshulp Retie (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur ? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp Maasland (NEEROETEREN)

    Regio: NEEROETEREN

    Bedrijf: Assist at Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken een huishoudhulp voor 13 uur per week te poetsen, met geleidelijke uitbreiding van uren. De hoofdtaken zijn: poetsen, strijken en maaltijden bereiden Je werkt bij gezinnen thuis in de regio Neeroeteren/ Maaseik

  • Jobstudent supermarkt (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student voor een supermarkt regio Zepperen. Je staat voornamelijk in voor kassawerk, uitpak, aanvullen van rekken enzoverder.

  • Jobstudent supermarkt Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Voor een gloednieuwe supermarkt in Borgloon zoeken we gemotiveerde studenten om bij te springen tijdens de drukke momenten in het weekend en/of door de week. Je zal op regelmatige tijdstippen ingezet worden aan de kassa, in de bediening op de traiteurafdeling en bij het aanvullen op de verschillende afdelingen.

  • Studenten voor BIS-Beurs 2018 te Gent weekdagen (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Hostess en begeleiden van potentiële klanten

  • Stabiliteitsingenieur (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Als stabiliteitsingenieur maak je stabiliteteitsberekeningen van structuren en de bijhorende lastenboeken en ramingen. Je maakt stabiliteitsplannen en meetstaten op. Je controleert plannen. Je brieft helder de berekeningen aan de CAD-ontwerper. Daarnaast meldt je pro-actief knelpunten en problemen aan de projectleider.

  • Chauffeur CE (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: HEUMATOP

    Type: Vaste Job

    Als chauffeur lever je de bouwmaterialen met een autolaadkraan bij onze klanten. Bij voorkeur heb je dus ervaring met kraanwerk. Je levert aan werven van aannemers, andere BMB vestigingen en bij particulieren.

  • Verpleegkundige voor nachtdienst (NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRUSSEL-STAD))

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: DE OVERBRON

    Type: Vaste Job

    Woonzorgcentrum De Overbron vzw is op zoek naar deeltijdse of voltijdse verpleegkundigen voor ons Nederlandstalig, kleinschalig, betaalbaar en familiaal woonzorgcentrum voor ouderen. De Overbron is gelegen aan de rand van Vlaams-Brabant, in Neder-Over-Heembeek, grenzend aan Vilvoorde en Grimbergen. We zijn gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. We hebben een RVT en een ROB-erkenning. We werken bewust met een ruime personeelsploeg. We hebben een zorgteam dat 50% boven de Vlaamse norm zit. We willen onze bewoners gelukkig maken en daarvoor ook investeren in kwaliteit voor onze bewoners. We willen dat ons personeel tijd kan vrijmaken voor onze bewoners en niet vol stress van hier naar daar moeten hollen omdat er gewoon te weinig zorgpersoneel aanwezig is. Gelukkig personeel zorgt ook voor gelukkige ouderen. U werkt mee aan een gezellige, warme en veilige sfeer voor onze 59 bewoners. We verwachten van onze verpleegkundigen dat ze een excellente zorg verstrekken en medische hulp verlenen aan onze bewoners. Maar we verwachten echt meer dan dat. Het is onze uitdrukkelijke doelstelling dat onze bewoners niet alleen kwaliteitsvolle zorg krijgen, maar bovendien gelukkig kunnen zijn in De Overbron. De functie van verpleegkundige is daarin cruciaal. We zoeken mensen die graag met ouderen samenwerken. We zoeken verpleegkundigen die hun job met liefde vervullen en graag in groep werken. We zoeken warme en zorgzame medewerkers die in een kleinschalig woonzorgcentrum deel willen uitmaken van een enthousiaste en uitgebreide personeelsploeg. Onze nieuwe verpleegkundigen maken deel uit van een ploeg met een ergotherapeut, twee kinesisten, twee hoofdverpleegkundigen, een dagelijks verantwoordelijke, een animator, zes andere verpleegkundigen, negen zorgkundigen, zeven mensen voor de logistiek en het onderhoud en drie mensen voor de techniek en het zakelijk beheer. Er is dus bij ons echt ruimte om tijd te nemen voor een babbel met onze bewoners en om te zorgen voor een goede band met de collega's en bewoners. Wij zijn géén commercieel centrum. We zitten gemiddeld ruim onder de dagprijs van andere woonzorgcentra en toch fors boven de personeelsnorm van de Vlaamse overheid. Alle middelen gaan naar de ondersteuning van onze bewoners en investeringen in personeel en infrastructuur. We willen jullie met open armen ontvangen. We kunnen bieden wat andere centra bieden, maar bovenal kunnen we je een warme werksfeer aanbieden. We kijken met interesse uit naar je kandidatuur.

  • Logopedist (SINT-JOB-IN-'T-GOOR)

    Regio: SINT-JOB-IN-'T-GOOR

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een toffe collega logopedist om ons team van logopedisten en psychologen te komen versterken. Je taken bestaan voornamelijk uit de behandeling van articulatie-, taal- en leerstoornissen. Je werkt deels een aantal uren op een school en deels in de praktijk. Heb je nog een extra specialisatie, is dat een pluspunt.

  • Zaalhulp - flexijob (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BODEGA LORENAS

    Type: Flexijob

    Je takenpakket bestaat uit: bestellingen opnemen; drank en eten serveren; menu's uitdelen, borden afruimen.

Zoek naar antwoorden van SNACKBAR 'T GALJOEN in sociale netwerken
Look for responds of SNACKBAR 'T GALJOEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor SNACKBAR 'T GALJOEN. Laat een reactie achter voor SNACKBAR 'T GALJOEN. SNACKBAR 'T GALJOEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SNACKBAR 'T GALJOEN. Leave a respond for SNACKBAR 'T GALJOEN. SNACKBAR 'T GALJOEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SNACKBAR 'T GALJOEN op de google maps. Adres en contacten SNACKBAR 'T GALJOEN
Location of SNACKBAR 'T GALJOEN on the google maps. Address and contacts of SNACKBAR 'T GALJOEN

Andere gerelateerde bedrijven als come SNACKBAR 'T GALJOEN SNACKBAR 'T GALJOEN: B.C. FAMENNE | FA. VANKI | TRAITEUR NANTUA | RUDI NEIRYNCK | Hudig Freight Services NV

Other related companies as SNACKBAR 'T GALJOEN: B.C. FAMENNE | FA. VANKI | TRAITEUR NANTUA | RUDI NEIRYNCK | Hudig Freight Services NV

SNACKBAR 'T GALJOEN is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SNACKBAR 'T GALJOEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05482147216. Het bedrijf SNACKBAR 'T GALJOEN bevindt zich op het adres: SINT-MICHIELSKAAI 36; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 996,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 255,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Petite Restauration & Tearooms: Snack-Bars..
De hoofdactiviteit van SNACKBAR 'T GALJOEN is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SNACKBAR 'T GALJOEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SNACKBAR 'T GALJOEN, openstaande posities, locatie van SNACKBAR 'T GALJOEN op de kaart.

SNACKBAR 'T GALJOEN is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is SNACKBAR 'T GALJOEN, company assigned to the tax number BE05482147216. The company SNACKBAR 'T GALJOEN is located at the address: SINT-MICHIELSKAAI 36; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 996,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 255,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Restaurants. List of products are Petite Restauration & Tearooms: Snack-Bars..
The main activity of SNACKBAR 'T GALJOEN is Administration of Human Resource Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SNACKBAR 'T GALJOEN is not available. You also can look at reviews of SNACKBAR 'T GALJOEN, open positions, location of SNACKBAR 'T GALJOEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SNACKBAR 'T GALJOEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SNACKBAR 'T GALJOEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SNACKBAR 'T GALJOEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SNACKBAR 'T GALJOEN, employees, financial statistics.