RESTAURANT CATACOMBEN

Contactgegevens RESTAURANT CATACOMBEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RESTAURANT CATACOMBEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

RESTAURANT CATACOMBEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DOOLHOFSTRAAT 1; 3300; TIENEN, België

Telefoon (phone): 16802911 (+32-16802911) 16802911 (+32-16802911)

Fax (fax): +32 (53) 631-67-81 +32 (53) 631-67-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RESTAURANT CATACOMBEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RESTAURANT CATACOMBEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RESTAURANT CATACOMBEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RESTAURANT CATACOMBEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RESTAURANT CATACOMBEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RESTAURANT CATACOMBEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RESTAURANT CATACOMBEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RESTAURANT CATACOMBEN
Products information RESTAURANT CATACOMBEN

BTW identificatienummer (tax): BE09721771240
Ondernemingsnummer: 4364562988
Hoofdstad (capital): 532,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 587,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Type de Cuisine: Belge.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RESTAURANT CATACOMBEN
(Get full report from official database of BE for RESTAURANT CATACOMBEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor RESTAURANT CATACOMBEN
Addition kinds of activities for RESTAURANT CATACOMBEN

283603. Vaccins en andere immuniserende producten | Vaccines and other immunizing products
12410201. Overbelasting verwijderen, antraciet mijnbouw | Overburden removal, anthracite mining
24310100. Deuren en deurdelen en afwerking, hout | Doors and door parts and trim, wood
32319902. Deuren, glas: gemaakt van aangekochte glas | Doors, glass: made from purchased glass
32920604. Draad, asbest | Thread, asbestos
50840513. Smeltechniek en -apparatuur | Smelting machinery and equipment

Werken bij RESTAURANT CATACOMBEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RESTAURANT CATACOMBEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RESTAURANT CATACOMBEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RESTAURANT CATACOMBEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker voeding (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP TONGEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiearbeider ben je verantwoordelijk voor het opgooien van kaas op een band, vervolgens zal de machine de grote blok kaas in twee snijden. Aan de andere kant van de band zal je collega de gesneden blokken kaas op een pallet leggen. Na verloop van tijd krijg je meer verantwoordelijkheden.

  • Arbeiders voor tijdelijke jobs (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende bedrijven in de regio van Neerpelt zijn wij op regelmatige basis op zoek naar arbeiders voor tijdelijke jobs. DIt kan zijn voor verschillende functies: - Productiewerk - Inpakwerk - Magazijnwerk -.... Afhankelijk van het bedrijf waarin u terecht komt werkt u in een ploegensysteem of in dagdienst. Deze voorkeur kan u zelf opgeven.

  • Telefonist (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je volgt koude en warme leads telefonisch op met het oog op het uitbreiden van het klantenbestand. Je plant afspraken in met prospects voor de Accountmanagers. Je noteert duidelijk alle communicatie betreffende prospects en afspraken.

  • Onderhoudstechnieker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in de buurt van Aalst zijn wij opzoek naar een onderhoudstechnieker voor industriële machines. Je zal verantwoordelijk zijn voor het preventief onderhoud maar ook voor herstellingen en aanpassingen door te voeren op het moment dat er zich problemen voordoen.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS DESSELGEM/BEVEREN-LEIE (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit DESSELGEM & BEVEREN-LEIE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ZEDELGEM (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Zedelgem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Jobstudent verkoop (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: t-interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Jouw taak bestaat uit volgende zaken: De winkel op orde houden; Het opvouwen van kledij; Kassawerk indien het drukker is; De winkel proper houden; Stocktelling; Rekken aanvullen; etc. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een nationale speler in de verkoop van kleding en accessoires. 

  • Credit Analyst (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    De kredietanalist waarborgt en staat garant voor een consistente dienstverlening m.b.t. de Retail Finance kredietbeslissingen naar interne en externe klanten. Verder zien jouw dagelijkse taken er als volgt uit: Je maakt deel uit van het team krediet analisten en bent verantwoordelijk voor het verwerken en beslissen van de inkomende kredietaanvragen (die niet automatisch door de score card beslist werden), dit op basis van de krediet beslissingsrichtlijnen. Je treedt op als contactpersoon voor verkopers inzake de kredietbeslissing en wisselt informatie uit waardoor het aanvraagproces vlot kan uitgevoerd worden. Je staat mee in voor een excellente service level naar het dealer netwerk en voldoet aan de overeengekomen kwaliteitsratio omtrent kredietbeslissingen (bv. snelle beslissingsname). Je geeft correcte feedback aan de Area Sales Managers omtrent jouw krediet beslissingen en het proces van krediet indiening door de dealers. Je bent proactief en continu op zoek naar verbeteringen en ideeën om het aanvraag- en beslissingsproces te optimaliseren. Je rapporteert aan de Supervisor Credit Analysts.

  • UX/UI Developer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FOREACH

    Type: Vaste Job

    Wijs developers en gebruikers de weg als onze nieuwe UX/UI expert. De complexe webapplicaties die we bouwen bij Foreach, hebben een intuïtieve gebruikersinterface nodig. Van belang hierbij is het efficiënt slicen van het design, zodat dit vlot ontwikkeld kan worden. Je maakt graag functionele designs die de gebruikers vlot door onze producten leiden. Maar je bent vooral technisch sterk en ziet vlot de achterliggende structuur van elk design. Dat kan je vervolgens vlot opdelen en doorgeven aan de developers. Je maakt even graag een strakke mock-up als een sprekende illustratie, en kan de behoeften van een klant omzetten naar concrete wireframes en strategieën. De eindgebruiker zit bij elke beslissing in je achterhoofd, en die beslissingen kan je ook goed uitleggen en verantwoorden aan zowel je team als aan de klant.

  • Freelance docent 'sportpsychologie' (locatie:Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een freelance docent sportpsychologie Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties of ervaring met het geven van coachings / trainings. Praktijkervaring is uiteraard het belangrijkste criterium om bij ons aan de slag te gaan! Als docent ben je een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

  • Thuisverpleegkundige (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: KATIA VANDENDRIESSCHE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wegens uitbreiding van de thuisverpleging met een zorgpunt en zorgshop zijn we op zoek naar enthousiaste, dynamische collega's. Wij zoeken verpleegkundigen die voltijds en in bijberoep ons team wil komen versterken. U werkt op zelfstandige basis binnen een groepspraktijk.

  • Zelfstandige kinderverzorg(st)er (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: ' T PETOETERKE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken versterking voor ons team! Als kinderverzorg(st)er sta je in voor de verzorging en begeleiding van kinderen van 0 tot 3 jaar. – Naast verzorging (eten geven, luiers verversen,...sta je ook in voor de begeleiding en animatie van kinderen van 0 tot 3 jaar (activiteiten doen, knutselen, – Ook logistieke taken behoren tot deze job (ruimtes proper houden,... – Je staat mee in voor het onthaal van ouders, invullen van heen-en weerschriftjes,... Je werkt 4 dagen per week op dinsdag-woensdag-donderdag en vrijdag Op Maandag moet je niet werken

Zoek naar antwoorden van RESTAURANT CATACOMBEN in sociale netwerken
Look for responds of RESTAURANT CATACOMBEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor RESTAURANT CATACOMBEN. Laat een reactie achter voor RESTAURANT CATACOMBEN. RESTAURANT CATACOMBEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RESTAURANT CATACOMBEN. Leave a respond for RESTAURANT CATACOMBEN. RESTAURANT CATACOMBEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RESTAURANT CATACOMBEN op de google maps. Adres en contacten RESTAURANT CATACOMBEN
Location of RESTAURANT CATACOMBEN on the google maps. Address and contacts of RESTAURANT CATACOMBEN

Andere gerelateerde bedrijven als come RESTAURANT CATACOMBEN RESTAURANT CATACOMBEN: FLDISTRILIM-LPA NV | GARAGE DE SAEDELEER | LEURS WIM KBC VERZEKERINGEN | Beverrent | THE OFFICE OF THE FUTURE

Other related companies as RESTAURANT CATACOMBEN: FLDISTRILIM-LPA NV | GARAGE DE SAEDELEER | LEURS WIM KBC VERZEKERINGEN | Beverrent | THE OFFICE OF THE FUTURE

RESTAURANT CATACOMBEN is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RESTAURANT CATACOMBEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09721771240. Het bedrijf RESTAURANT CATACOMBEN bevindt zich op het adres: DOOLHOFSTRAAT 1; 3300; TIENEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 532,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 587,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Belge..
De hoofdactiviteit van RESTAURANT CATACOMBEN is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RESTAURANT CATACOMBEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RESTAURANT CATACOMBEN, openstaande posities, locatie van RESTAURANT CATACOMBEN op de kaart.

RESTAURANT CATACOMBEN is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is RESTAURANT CATACOMBEN, company assigned to the tax number BE09721771240. The company RESTAURANT CATACOMBEN is located at the address: DOOLHOFSTRAAT 1; 3300; TIENEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 532,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 587,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Belge..
The main activity of RESTAURANT CATACOMBEN is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of RESTAURANT CATACOMBEN is not available. You also can look at reviews of RESTAURANT CATACOMBEN, open positions, location of RESTAURANT CATACOMBEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RESTAURANT CATACOMBEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RESTAURANT CATACOMBEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RESTAURANT CATACOMBEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RESTAURANT CATACOMBEN, employees, financial statistics.