GARAGE DE SAEDELEER

Contactgegevens GARAGE DE SAEDELEER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE DE SAEDELEER: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE DE SAEDELEER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DOKTER VAN DE PERRELEI 62; 2140; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32359861 32359861

Fax (fax): +32 (87) 406-15-80 +32 (87) 406-15-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE DE SAEDELEER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE DE SAEDELEER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE DE SAEDELEER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE DE SAEDELEER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE DE SAEDELEER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE DE SAEDELEER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE DE SAEDELEER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE DE SAEDELEER
Products information GARAGE DE SAEDELEER

BTW identificatienummer (tax): BE08681915283
Ondernemingsnummer: 8604736328
Hoofdstad (capital): 827,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 278,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in GARAGE DE SAEDELEER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstellingen and onderhoud van auto's; Onderdelen and accessoires voor auto's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE DE SAEDELEER
(Get full report from official database of BE for GARAGE DE SAEDELEER)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE DE SAEDELEER
Addition kinds of activities for GARAGE DE SAEDELEER

20340301. Aardappelproducten, gedroogd en gedehydrateerd | Potato products, dried and dehydrated
26749903. Glassine zakken: gemaakt van aangekochte materialen | Glassine bags: made from purchased materials
35969906. Spoorwegschalen | Railroad track scales
54419901. Snoep | Candy
73740100. Computerverwerking | Computer processing services

Werken bij GARAGE DE SAEDELEER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE DE SAEDELEER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE DE SAEDELEER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE DE SAEDELEER. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur m/v (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als heftruckchauffeur zal je instaan voor het verplaatsen van palletten in een productieomgeving. Daarbij kan je u flexibel opstellen om in rustige periodes ook andere taken uit te voeren.

  • Boekhoudkundig medewerker regio Sint-Lievens-Houtem (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant regio Sint-Lievens-Houtem zijn wij op zoek naar een enthousiaste boekhoudkundige medewerker. Jou voornaamste taken zullen bestaan uit: - Je maakt deel uit van de financiële afdeling van het bedrijf en verzorgt vanuit deze functie de leveranciersboekhouding. - Je hebt op regelmatige basis contacten met onze verschillende leveranciers, zowel voor het aanmaken van leveranciersbetalingen als voor het verwerken van inkomende facturen. - Verder volg je de tijdige betaling van deze facturen op. Je codeert ook de facturen en voert deze in in het boekhoudprogramma (SAP). - Je zet de betalingen klaar en controleert ook of de binnenkomende facturen correct zijn. - In deze functie rapporteer je aan de verantwoordelijke finance en IT.

  • Mixbereider (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: t-interim Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je start in taak 4 van mixbereiding waar je instaat voor het uitwegen en doseren van grondstoffen, het aanvullen van voorraadbunkers volgens een juiste verhouding en strikte timing zodat een correct recept aangemaakt kan worden. Vervolgens evolueer je naar taak 3 waar je instaat voor het beheer van de bulkgrondstoffen voor de mixbereiding en voor de reiniging van de installaties. Je controleert en analyseert de rework. Daarna groei je door naar taak 2 waar je instaat voor het vul -en reinigingsproces van de rijpingstanks. Na het aanleren van de verschillende taken, werk je in een afwisselend takensysteem.  Na enkele jaren ervaring, en indien je over leidinggevende capaciteiten en ambities beschikt, zijn er reële doorgroeimogelijkheden naar een leidinggevende functie binnen deze afdeling.

  • Sales talent (m/v) gezocht regio Wevelgem (1292004) (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Secretary Plus Management Support

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een uitdagend loonpakket? That's what you certainly get! • Je denkt mee met de klant ikv hun bestellingen & mogelijkheden; • Je kan de noden van de klant goed aanvoelen en geeft advies over het assortiment; • Je staat in nauw contact met de collega's van external sales; • Je volgt de bestellingen van de klanten nauwgezet op; • Je bent in het bezit van een eigen klantenportefeuille en bouwt een goede relatie uit met de klant.

  • Technical conductor packaging (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Instaan voor de werking van de inpaklijnen en organisatie van de inpakactiviteiten. Eindcontrole van afgewerkte producten om enerzijds zeker te stellen dat kwaliteit en verpakking beantwoordt aan de verwachtingen van de klanten en de specificaties van de technische fiches en anderzijds dat deze activiteiten zo rendabel en efficiënt mogelijk georganiseerd worden. ACTIVITEITEN ? ? Organisatie van de inpakactiviteiten op de verpakkingslijn en in functie van een optimale machinebezetting (= garantie productiviteit); ? Instaan voor de ombouw van de machines bij productwissels in de verpakkingszone volgens de productieplanning en in overleg met de Chief Packaging; ? Uitvoeren en registeren (papier en/ of digitaal) van de kwaliteitscontroles op de producten (metaaldetectie gewichtscontrole visuele controles?) en de verpakkingen (lot THT benaming RSPO?) volgens de geldende procedures. ? Meldingsplicht ten aanzien van de hiërarchische lijn in geval van overmatige afvalproductie n.a.v. niet conforme producten (afmetingen zwarte vlekken te hard gebakken veel breuk...); ? Toezien op visuele controle van de kwaliteit van de ingepakt producten volgens de vooropgestelde normen; ? Vrijgave van de inpaklijnen voor opstart en na technische interventies (op technisch vlak en op vlak van hygiëne); ? Coördinatie met de Maintenance afdeling ingeval van problemen/pannes; ? Begeleiding en opleiding van onervaren personeelsleden; ? Toezien op de toepassing van de huisregels in de inpakzone en zorgen voor een veilige en nette werkomgeving; ? Naleving van de werkpostinstructies die ter beschikking zijn op de werkpost.

  • Stabiliteitsingenieur (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Tielt zijn we op zoek naar een stabiliteitsingenieur (M/V): Je maakt stabiliteitsstudies op van gebouwen en constructies Je bent op de hoogte van verschillende funderingsmethodes Je volgt de wetgevingen op voor België, Duitsland en Europa  

  • Student kassa (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Kalken zijn wij nog op zoek naar een student die in het weekend wilt helpen in de winkel. -Kassawerk -Broodjes maken -Voorbereidings- en opruimwerk -Aanvullen

  • Jobstudent boekhouding (m/v) in Wetteren. (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Studentenjob

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Jobstudent boekhouding (m/v). Onze klant is gevestigd in Wetteren. De verantwoordelijkheden als Junior Accountant zijn: Aan- & verkoopfacturen inboeken; Financiële verrichtingen inboeken; BTW aangiftes voorbereiden. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • STUDENT horeca (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een gemotiveerde en ervaren horeca-medewerker! Zie jij jezelf een twee sterren restaurant werken? FUNCTIEOMSCHRIJVING: Hij/zij zal instaan voor het ontvangen van de klanten en deze naar het restaurant te leiden. Nadien krijg je ondersteunende taken: glazen, borden etc op hun plaats zetten. U kan enkele dagen werken van ma - vrijdag (avond of dagshift 12:00 - 18:00 / 18:00 - 00:00) U spreekt zeer goed Nederlands, andere talen zijn een pluspunt. U presteert goed onder druk en kan goed multitasken. Je hebt er zin in. Je ziet het elke dag weer als een mooie uitdaging om elke gast met een wow gevoel te deur uit te laten gaan. Herkent u zich in dit profiel? Solliciteer dan snel, vergeet niet uw CV volledig in te vullen met gsm nummer, adres, opgedane ervaring...

  • PRAKTIJKTRAINERS TUINAANLEG MET ERVARING (WEST-VLAANDEREN) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: PCLT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding in één van volgende groen cursussen: gebruik en basisonderhoud van tuinmachines (kettingzaag, bosmaaier, haagschaar, hakselaar,…); planten en snoeien; constructies en verhardingen; ... U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Kapper / Hairextensionstyliste (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Maison Maite

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ter vervanging van een zwangerschap van 1 van onze vaste teamsleden in Styling Lounge Hasselt zoeken wij 1 kapper met een passie voor lang haar. Je staat in voor het ontvangst van de klanten & het plaatsen + opvolgen van allerhande hairextensiontechnieken. Een kappersdiploma en/of 1j ervaring in de kapperswereld is een must maar een extra hairextensiontraining krijg je natuurlijk van ons. Wil je na haar terugkomst graag in het team blijven, dan bekijken wij heel graag de mogelijkheden Solliciteren : [email protected]

Zoek naar antwoorden van GARAGE DE SAEDELEER in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE DE SAEDELEER in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE DE SAEDELEER. Laat een reactie achter voor GARAGE DE SAEDELEER. GARAGE DE SAEDELEER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE DE SAEDELEER. Leave a respond for GARAGE DE SAEDELEER. GARAGE DE SAEDELEER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE DE SAEDELEER op de google maps. Adres en contacten GARAGE DE SAEDELEER
Location of GARAGE DE SAEDELEER on the google maps. Address and contacts of GARAGE DE SAEDELEER

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE DE SAEDELEER GARAGE DE SAEDELEER: HABETS | PL FASHION | LEONARDUS DEBEN | GEERT MARTENS | Dumont F

Other related companies as GARAGE DE SAEDELEER: HABETS | PL FASHION | LEONARDUS DEBEN | GEERT MARTENS | Dumont F

GARAGE DE SAEDELEER is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE DE SAEDELEER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08681915283. Het bedrijf GARAGE DE SAEDELEER bevindt zich op het adres: DOKTER VAN DE PERRELEI 62; 2140; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 827,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 278,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Herstellingen and onderhoud van auto's; Onderdelen and accessoires voor auto's. Producten gemaakt in GARAGE DE SAEDELEER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GARAGE DE SAEDELEER is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE DE SAEDELEER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE DE SAEDELEER, openstaande posities, locatie van GARAGE DE SAEDELEER op de kaart.

GARAGE DE SAEDELEER is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE DE SAEDELEER, company assigned to the tax number BE08681915283. The company GARAGE DE SAEDELEER is located at the address: DOKTER VAN DE PERRELEI 62; 2140; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 827,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 278,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Herstellingen and onderhoud van auto's; Onderdelen and accessoires voor auto's. Products created in GARAGE DE SAEDELEER were not found.
The main activity of GARAGE DE SAEDELEER is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE DE SAEDELEER is not available. You also can look at reviews of GARAGE DE SAEDELEER, open positions, location of GARAGE DE SAEDELEER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE DE SAEDELEER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE DE SAEDELEER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE DE SAEDELEER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE DE SAEDELEER, employees, financial statistics.