FLBORMS CVBA

Contactgegevens FLBORMS CVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLBORMS CVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLBORMS CVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Fabriekstr. 70 9200 Dendermonde - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-52-41-51-00 32-52-41-51-00

Fax (fax): 32-52-22-53-17 32-52-22-53-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLBORMS CVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLBORMS CVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLBORMS CVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLBORMS CVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLBORMS CVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLBORMS CVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLBORMS CVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLBORMS CVBA
Products information FLBORMS CVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02491394042
Ondernemingsnummer: 2604278564
Hoofdstad (capital): 696,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 592,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in FLBORMS CVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Agriculture & Livestock

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLBORMS CVBA
(Get full report from official database of BE for FLBORMS CVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLBORMS CVBA
Addition kinds of activities for FLBORMS CVBA

15319900. Operatieve bouwers, nec | Operative builders, nec
20330406. Groentesappen: vers | Vegetable juices: fresh
20610200. Vloeibare rietsuikerproducten, behalve raffinage | Liquid cane sugar products, except refining
35439900. Industriële patronen, nec | Industrial patterns, nec
79991118. Schaatsen instructie, ijs of roller | Skating instruction, ice or roller

Werken bij FLBORMS CVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLBORMS CVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLBORMS CVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLBORMS CVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • WEVER (M/V) (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je werkt als wever met vandewiele getouwen. Je werkt in 2 ploegen

 • Inpakker Vlees (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Aartselaar zijn we op zoek naar productiearbeiders. Je staat in voor het verpakken van salami en bent verantwoordelijk voor het nazicht en de controle van de afgewerkte producten. Je werkt hierbij voltijds (38u) op 4 werkdagen. Zo heb je 1 dag in de week vrij. Je start dagelijks om 6u en sluit je werkdag af om 16u30.

 • Operator Nachtpost Zonhoven (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: ASAP HASSELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een voedingsbedrijf in Zonhoven zijn wij op zoek naar een Technisch operator. Dit bedrijf is sinds enkele jaren uitgegroeid tot een toonaangevende speler op de internationale zuilvelmarkt. Het talent & de inzet van de medewerkers, de innoverende aanpak, de uitstekende kwaliteit van de producten, het brede assortiment in combinatie met de filosofie van het duurzaam ondernemen, dragen bij aan het succesverhaal. Wil je deel uitmaken van dit team dan zal je nieuwe job er als volgt uitzien: Als operator ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, opstarten, instellen, ombouwen en bedienen van de productie-installaties. Je bewaakt het productieproces, voert de nodige controles uit en registreert relevante gegevens. Je probeert storingen aan de installatie te lokaliseren en eenvoudige storingen op te lossen. Je reinigt regelmatig de installatie en je werkomgeving. Je hebt oog voor kwaliteit tijdens het uitoefenen van je functie.

 • Operator Productie (VLETEREN)

  Regio: VLETEREN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Vleteren zijn wij op zoek naar een ervaren operator (m/v) Preventief en curatief onderhoud en herstellingen van de productie en verpakkingslijnen

 • Huishoudhulp (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Agilitas Turnhout

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

 • Huishoudhulp regio Oosterzele (M/V) (OOSTERZELE)

  Regio: OOSTERZELE

  Bedrijf: ASSIST AT HOME

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,.. Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

 • Huishoudhulp in Beveren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Herzele (HERZELE)

  Regio: HERZELE

  Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Jobstudenten horeca (m/v) - regio Tongeren (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een Spaans restaurant in het centrum van Tongeren, zijn we op zoek naar jobstudenten voor de afwas als voor de bediening.

 • Verkoopmedewerker kampeermateriaal (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

  Type: Vaste Job

  Voltijdse betrekking van dinsdag tot zaterdag Kassawerk Kleine herstellingen Ervaring in kamperen en kampeermateriaal Leergierig Klantvriendelijk Een goede kennis Frans Is deze opsomming volledig jouw ding? Stuur dan snel jouw cv Bedrijfsprofiel: De winkel is een relatief kleine keten met een groot verhaal. Het bedrijf focust op kamperen en avontuurlijke reizigers.

 • Allround System Engineer (PUTTE)

  Regio: PUTTE

  Bedrijf: Spot Group

  Type: Vaste Job

  Als Allround System Engineer ben je verantwoordelijk voor de installatie en service van ICT infrastructuren bij onze klanten. Je staat in voor technische oplossingen op vlak van systeembeheer, virtualisatie, AD, Applicaties, storage, Security en audio-visuele toepassingen. Je bent bij voorkeur vertrouwd met de oplossingen van Microsoft, VMware, Citrix, ... Je neemt klantendossiers ter harte, denkt mee met de klant en adviseert hen in de optimalisatie in hun ICT park alsook de mogelijke evolutie naar cloud oplossingen. Je staat ook in voor een volledige documentatie van het geleverde werk alsook de administratie rond je prestaties.

 • HR medewerker met payroll ervaring (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Voor een dynamisch bedrijf, actief in de bouwsector, zijn wij op zoek naar een HR medewerker met payroll ervaring. Dit ter uitbreiding van hun team:  Loonadministratie van PC 124 in samenwerking met het sociaal secretariaat  Je bent het aanspreekpunt voor vragen van de personeelsleden: Sociale wetgeving, salarisadministratie, verlof, afwezigheden Je volgt alles op betreffende dimona, contracten, aanvraag groeps en hospitalisatieverzekering, opvolging documenten, outsourcing.. Opleidingen opvolgen  Nieuwe werknemers verwelkomen Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

Zoek naar antwoorden van FLBORMS CVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLBORMS CVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLBORMS CVBA. Laat een reactie achter voor FLBORMS CVBA. FLBORMS CVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLBORMS CVBA. Leave a respond for FLBORMS CVBA. FLBORMS CVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLBORMS CVBA op de google maps. Adres en contacten FLBORMS CVBA
Location of FLBORMS CVBA on the google maps. Address and contacts of FLBORMS CVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLBORMS CVBA FLBORMS CVBA: PEAK A. | PHILIPPE EMOND | DORA & CHANTAL | Berkenhof Residentie | CHRISTIAN BOUTON

Other related companies as FLBORMS CVBA: PEAK A. | PHILIPPE EMOND | DORA & CHANTAL | Berkenhof Residentie | CHRISTIAN BOUTON

FLBORMS CVBA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLBORMS CVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02491394042. Het bedrijf FLBORMS CVBA bevindt zich op het adres: Fabriekstr. 70 9200 Dendermonde - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 696,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 592,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Agriculture & Livestock. Producten gemaakt in FLBORMS CVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLBORMS CVBA is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLBORMS CVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLBORMS CVBA, openstaande posities, locatie van FLBORMS CVBA op de kaart.

FLBORMS CVBA is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLBORMS CVBA, company assigned to the tax number BE02491394042. The company FLBORMS CVBA is located at the address: Fabriekstr. 70 9200 Dendermonde - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 696,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 592,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Agriculture & Livestock. Products created in FLBORMS CVBA were not found.
The main activity of FLBORMS CVBA is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLBORMS CVBA is not available. You also can look at reviews of FLBORMS CVBA, open positions, location of FLBORMS CVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLBORMS CVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLBORMS CVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLBORMS CVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLBORMS CVBA, employees, financial statistics.