DORA & CHANTAL

Contactgegevens DORA & CHANTAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DORA & CHANTAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

DORA & CHANTAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DEKEN DE BOSTRAAT 7; 8791; WAREGEM (GROOT), België

Telefoon (phone): 56714589 (+32-56714589) 56714589 (+32-56714589)

Fax (fax): +32 (53) 247-94-67 +32 (53) 247-94-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DORA & CHANTAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DORA & CHANTAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DORA & CHANTAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DORA & CHANTAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DORA & CHANTAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DORA & CHANTAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DORA & CHANTAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DORA & CHANTAL
Products information DORA & CHANTAL

BTW identificatienummer (tax): BE02321655273
Ondernemingsnummer: 6976287841
Hoofdstad (capital): 898,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 198,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames, Coiffeurs pour Hommes, Coiffeurs pour Enfants.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DORA & CHANTAL
(Get full report from official database of BE for DORA & CHANTAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor DORA & CHANTAL
Addition kinds of activities for DORA & CHANTAL

017499. Citrusvruchten, nec | Citrus fruits, nec
265799. Vouwkartonnen dozen, niet inbegrepen | Folding paperboard boxes, nec
329502. Aarden, gemalen of anderszins behandeld | Earths, ground or otherwise treated
358503. Verwarmingsapparatuur, compleet | Heating equipment, complete
32290104. Kandelaars, glas | Candlesticks, glass
34299901. Diervallen, ijzer of staal | Animal traps, iron or steel
36790205. Styli, fonograaf record snijden | Styli, phonograph record cutting
39999942. Walnootschelpmeel | Walnut shell flour

Werken bij DORA & CHANTAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DORA & CHANTAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DORA & CHANTAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DORA & CHANTAL. Looking for open vacancies in other companies

  • REACHTRUCKCHAUFFEUR DSV GENT VOLTIJDS 6266389 / 239 C (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    DSV Solutions, wereldwijd actief in Transport via de weg, lucht en water en bovendien ook Warehousing. De vestiging in Desteldonk (Gent Zeehaven) heeft zich de laatste jaren opgewerkt tot de top van toeleveranciers . Hiervoor zijn wij opzoek naar reachtruckchauffeurs. Interesse? Lees dan zeker verder Jouw taken/verantwoordelijkheden zijn: Laden en verplaatsen van goederen met de reachtruck Verdelen van de ladingen in verschillende opslagzones in het magazijn. Goederen in ontvangst nemen en kwaliteitscontrole uitvoeren Orderpicking/packing

  • Customer service medewerker Estée Lauder Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Customer service medewerker bied je administratieve en operationele ondersteuning aan een team van Customer service medewerkers Affiliate Benelux. Jouw gevarieerd takenpakket omvat het verwerken van klantenorders en opvolgen van deze bestellingen t.e.m. de levering bij de klanten. Dagelijkse opvolging en behandeling van e-mailverkeer is cruciaal teneinde een vlotte afhandeling te garanderen van de klantenvragen. Daarnaast onderhoud je contacten (zowel via e-mail als telefonisch) met diverse interne en externe partijen.

  • Documentenbeheer/administratief bediende (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal verantwoordelijk gesteld worden voor volgende taken: - Voorbereiding van de inkomende post voor scanning - Behandeling van eenvoudige inkomende post - Behandeling van meerdere mailboxen - Behandeling van retouromslagen

  • Technisch coördinator opleidingen (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je brengt alle technische opleidingsbehoeften binnen de bouwgroep in kaart en organiseert hiervoor de noodzakelijke opleidingen in samenspraak met de verschillende bedrijven. Je staat in voor de opvolging en de evaluatie van de door jou georganiseerde opleidingen. Je fungeert als aanspreekpunt t.b.v. het normbeheer en de Technische Bibliotheek. Je werkt nauw samen met de Administratief Coördinator en je rapporteert rechtstreeks aan de verantwoordelijke. Takenpakket: - Je detecteert de technische opleidingsbehoeften voor zowel arbeiders als bedienden en organiseert hiervoor de gepaste opleidingen. - Je spreekt de opleidingsbehoeften, -inhoud en –planning door met de bedrijven. - Je stelt de inhoud van de technische opleidingen samen en werkt ze uit, al dan niet in samenwerking met externen. - Daar waar mogelijk/haalbaar, geef je zelf opleidingen. - Je communiceert met sectorinstellingen t.b.v. de financiële tussenkomsten voor opleidingen. - Je verricht de administratieve en financiële opvolging van de technische opleidingen. - Je evalueert de georganiseerde opleidingen en stuurt daar waar noodzakelijk bij. - Je evalueert de doeltreffendheid van de georganiseerde opleidingen in samenwerking met de bedrijven. - Je bereidt het periodiek intern werkoverleg voor. Je hebt een actieve inbreng in de continue optimalisatie van de interne werking, waarbij je focus ligt op kwaliteitsverbetering en toepassen van nieuwe opleidingsinhoud/uitvoeringsmethodes. - Je fungeert als aanspreekpunt ten behoeve van de technische wetgeving en het normbeheer. - Je ondersteunt de teamverantwoordelijke in zijn samenwerking met de onderwijsinstellingen. (begeleiding werf- en bedrijfsbezoeken, schoolopdrachten, geven van infosessies)

  • PRODUCTIEPLANNER regio Heist-op-den-Berg (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Heist-op-den-Berg zijn wij opzoek naar een productieplanner voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in hoogwaardige componenten uit aluminium, staal en kunststof. Wat verwachten we van jou? Jouw taken Je plant de werkorders in het ERP- en planningssysteem in In overleg met de verschillende interne afdelingen (productie, engineering, office) bespreek je de dagelijkse detailplanning. Daarbij hou je rekening met de personeelsbezetting, technische complexiteit van de te maken onderdelen (optimale volgorde), machinecapaciteit, commerciële afspraken en doorlooptijden van de onderaannemingen Je staat in nauw contact met de klanten en informeert hen over de leverdatums Je brengt voorstellen aan om het huidige planningsproces te optimaliseren en werkt mee aan de implementatie van een nieuwe planning tool

  • Huishoudhulpen/poetshulpen, Sint-Niklaas - Temse - Kruibeke - Beveren (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

  • STUDENT VERKOPER JACK & JONES Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    JACK & JONES HASSELT IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van JACK & JONES? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: • Service is bij JACK & JONES prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je maakt de klanten wegwijs in de verschillende collecties, je geeft hen styling advies op maat en informeert hen over de verschillende producten, fittings en materialen; • Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; • Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); • Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; • Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Receptionist(e) (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: EUBELIUS

    Type: Vaste Job

    Eerste aanspreekpunt en visitekaartje van onze associatie. Onthaal van bezoekers. Beheer van inkomende oproepen. Boeken en beheren van vergaderzalen. Beheer van inkomende en uitgaande post. Voorraadbeheer en bestellingen. Administratieve ondersteunende taken. Actualiseren van documenten en lijsten. Archiefbeheer. EUBELIUS is het grootste onafhankelijke advocatenkantoren in België, met kantoren in Brussel, Kortrijk en Antwerpen. Eubelius hecht veel belang aan een boeiende, gezonde en aangename werkomgeving. Het welzijn van de mensen die er werken is een topprioriteit.

  • Calculator Ramen en Deuren (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TALENT ANGELS

    Type: Vaste Job

    Je interpreteert de vraag van de klanten en begeleidt hen in de juiste keuze Je kunt de aanvraag technisch inschatten en omrekenen naar een correcte offerte Bij vragen sta je klanten te woord zodat u de offerte begeleidt tot een definitieve bestelling Je analyseert aanbestedingsdossiers en berekent de kostprijs Je houdt rekening met de deadlines van de klant Je contacteert diverse leveranciers en zoekt telkens de voordeligste kwalitatieve oplossing Je bent verantwoordelijk voor de administratie van je dossiers en geeft uitleg aan projectleiders Bij het afsluiten van een dossier doe je de nacalculatie en formuleer je verbeteringsvoorstellen

  • Assistent Winkelverantwoordelijke (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SPAR SUPERMARKT

    Type: Vaste Job

    Je staat de winkelverantwoordelijke bij in het dagelijks beheer van een supermarkt: - de activiteiten van het team coördineren - instructies en aanwijzingen geven aan het team - de geleverde producten ontvangen en controleren - klanten adviseren en informeren over producten - kassahandelingen uitvoeren (bedienen kassa, betaalmiddelen controleren) - verkoopeenheid in orde brengen - bestellingen plaatsen - producten uitstallen

  • flexijob afwas (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: D'AFSPRAAK

    Type: Flexijob

    verzorgen van het vaatwerk

Zoek naar antwoorden van DORA & CHANTAL in sociale netwerken
Look for responds of DORA & CHANTAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor DORA & CHANTAL. Laat een reactie achter voor DORA & CHANTAL. DORA & CHANTAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DORA & CHANTAL. Leave a respond for DORA & CHANTAL. DORA & CHANTAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DORA & CHANTAL op de google maps. Adres en contacten DORA & CHANTAL
Location of DORA & CHANTAL on the google maps. Address and contacts of DORA & CHANTAL

Andere gerelateerde bedrijven als come DORA & CHANTAL DORA & CHANTAL: FORTIS | KANTOOR VAN WESEMAEL | LES MACHIROUX-FRAISIERS | ASSURANCES BARISEAU | VRIJE BASISSCHOOL

Other related companies as DORA & CHANTAL: FORTIS | KANTOOR VAN WESEMAEL | LES MACHIROUX-FRAISIERS | ASSURANCES BARISEAU | VRIJE BASISSCHOOL

DORA & CHANTAL is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DORA & CHANTAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02321655273. Het bedrijf DORA & CHANTAL bevindt zich op het adres: DEKEN DE BOSTRAAT 7; 8791; WAREGEM (GROOT). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 898,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 198,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames, Coiffeurs pour Hommes, Coiffeurs pour Enfants..
De hoofdactiviteit van DORA & CHANTAL is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DORA & CHANTAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DORA & CHANTAL, openstaande posities, locatie van DORA & CHANTAL op de kaart.

DORA & CHANTAL is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is DORA & CHANTAL, company assigned to the tax number BE02321655273. The company DORA & CHANTAL is located at the address: DEKEN DE BOSTRAAT 7; 8791; WAREGEM (GROOT). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 898,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 198,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames, Coiffeurs pour Hommes, Coiffeurs pour Enfants..
The main activity of DORA & CHANTAL is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DORA & CHANTAL is not available. You also can look at reviews of DORA & CHANTAL, open positions, location of DORA & CHANTAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DORA & CHANTAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DORA & CHANTAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DORA & CHANTAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DORA & CHANTAL, employees, financial statistics.