NAPOLEON

Contactgegevens NAPOLEON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NAPOLEON: address, phone, fax, email, website, opening hours

NAPOLEON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FLORENT PAUWELSLEI 6; 2100; DEURNE, België

Telefoon (phone): 33660515 (+32-33660515) 33660515 (+32-33660515)

Fax (fax): +32 (71) 854-18-95 +32 (71) 854-18-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NAPOLEON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NAPOLEON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NAPOLEON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NAPOLEON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NAPOLEON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NAPOLEON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NAPOLEON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NAPOLEON
Products information NAPOLEON

BTW identificatienummer (tax): BE05239898681
Ondernemingsnummer: 3242309570
Hoofdstad (capital): 306,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 602,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

kleinegerechten,spagetti,croques,tournedos,vispannetje,kleinekaart,snacks.^^Type de Cuisine: Tavernes.. Gamme de prix: < 12.5 Euros. Type de Cuisine: Belge. Types de Repas: Plats Végétariens. Aménagements & Services: Zones Non Fumeurs,Accès pour Les Moins Valides,Salles de fêtes,Parking,Salles de Réception,Bar. Cadre & Atmosphère: Brasserie,Sympathique. Tenue Conseillée: Libre.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NAPOLEON
(Get full report from official database of BE for NAPOLEON)

Aanvulling soorten activiteiten voor NAPOLEON
Addition kinds of activities for NAPOLEON

10619901. Kobaltertsmijnbouw | Cobalt ore mining
31440000. Damesschoenen, behalve atletisch | Women's footwear, except athletic
50840905. Verpakkingsmachines en uitrusting | Packaging machinery and equipment
73891604. Postkantoor contract stations | Post office contract stations
79991118. Schaatsen instructie, ijs of roller | Skating instruction, ice or roller

Werken bij NAPOLEON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NAPOLEON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NAPOLEON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NAPOLEON. Looking for open vacancies in other companies

  • Adjunct van de directie - ondersteunend aankoper (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Dit houdt in dat hij/zij zal meehelpen om de zeer diverse behoeften die er zijn binnen de organisatie in te vullen. Voorbeelden van dergelijke behoeften zijn aankoop van voedingswaren, tuinmachines, elektrische toestellen, adviesverlening, meubilair¿ De aankoper komt terecht in een team van 9 aankopers dat wordt geleid door een leidinggevende. De dienst aankoop bestaat naast het team van aankopers ook uit het team bestellen en nazorg.

  • Halfautomaat - TIG lasser (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in plaat- en metaalbewerking zijn wij dringend op zoek naar een halfautomaat - TIG lasser. Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Het registreren van de opvolggegevens van interventies en deze info doorgeven aan de betrokken dienst - Verschillende elementen onderling of op een drager assembleren en lassen - Het controleren van de conformiteit van het laswerk, de constructies en de assemblages - Het controleren van het materiaal en de lasparameters (intensiteit, debiet,...) regelen volgens het materiaal en de uit te voeren lasverbindingen - Het evalueren van fouten en de nodige hernemingen of afwerkingsbewerkingen uitvoeren (lasnaden, afzettingen, oppervlaktestaat, etc.) - Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren - De materialen en de laswijzen bepalen op basis van instructies, technische documenten, plannen,... - Wijzigingen voorstellen en mee de werkwijze voor het lassen bepalen - Laswerken uitvoeren volgens een proces: Tungsten Inert Gas (TIG) - De verbindingen voorbereiden en de stukken, platen, buizen of profielen onderling of op een drager positioneren - Het uitvoeren van deze verbindingen: Hoeknaad- en plaatverbindingen - Werken op verschillende plaatdiktes: 0,5 - 5 mm, 5-20 mm, 20+ mm - Werken met materialen: koper, nikkel, aluminium en legeringen, staal en legeringen, inox

  • Handige student herfstvakantie (ROESBRUGGE-HARINGE)

    Regio: ROESBRUGGE-HARINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Roesbrugge zoeken we naar een handige student. Deze klant zal een atelier inrichten en zoekt hierbij hulp. Je helpt bij het schilderen van de muren van het gebouw, plaatsen van rekken,...

  • Jobstudent administratie (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Geel

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Heultje zijn we op zoek naar een toffe jobstudent ter ondersteuning van de administratie. Onze klant is een bedrijf gespecialiseerd in buitenschrijnwerk, zoals carports, tuinhout, poolhouses en speeltoestellen. Je staat in voor het maken van offertes (na een leerperiode), het opnemen van de telefoon, beantwoorden van mails, het verder helpen van klanten, het klassement en dergelijke. Verder sta je ook in voor enkele marketingacties. Het is de bedoeling dat je door het schooljaar op zaterdagvoormiddag gaat werken. Interesse?

  • Jobstudent(e) verzorgende te Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Onze groep is voor woonzorgcentrum Perwijshof te Westerlo op zoek naar een enthousiaste jobstudent verzorgende die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als verzorgende sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, … Daarbij geef je de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel; je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en verzorgenden

  • Jobstudent Makro Eke (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: Kantoor SPO-Makro-metro

    Type: Studentenjob

    Zin om aan de slag te gaan als jobstudent bij Makro? Dat kan in de winkel op de verschillende afdelingen; groenten en fruit, seasonal, kassa (18+), verse vis, zuivelafdeling, ... maar ook in het restaurant of eventueel in de administratie.

  • JOBSTUDENT VERKOOP BAKKERIJ regio Koksijde (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij regio Koksijde zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die zich willen engageren om op zaterdag en/of zondag te werken, alsook tijdens de schoolvakanties. Dagen en uren zijn bespreekbaar.

  • Procesoperator (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Nyrstar Belgium

    Type: Vaste Job

    Als operator sta je in voor de bediening en de opvolging van de installaties in je afdeling.  Je volgt mee parameters op, stuurt bij waar nodig.   Je ziet er mee op toe dat alles veilig kan verlopen. Verder zorg je ook mee voor de orde en netheid op je afdeling.

  • Accountant M/V (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: DE CEUNYNCK & Co

    Type: Vaste Job

    Als Accountant binnen onze Finance afdeling maken volgende taken deel uit van je takenpakket : Maand afsluitingen : Realiseren of controleren van alle operaties m.b.t. de grootboek transacties BTW en vennootschapsbelasting: fiscale aangiftes opmaken om aan wettelijke verplichtingen te voldoen Jaarrekeningen en alle Belgische wettelijke verplichtingen: opstellen in samenspraak met de bedrijfsrevisoren Begeleiding van de medewerkers van het Shared Service Center (focus op AP) Budgettering en forecast : de BE controller ondersteunen bij het opstellen van de budgetten Andere ad hoc taken gelinkt aan accounting / reporting

  • Consulent(e) victoria juwelen (België)

    Regio: België

    Bedrijf: VICTORIA JUWELEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar enthousiaste, energieke collega's met een passie voor juwelen.Op professionele wijze werken wij aan een optimale dienstverlening voor onze klanten. Je gaat langs bij de klanten thuis en demonstreert victoria juwelen. Je staat ook in voor de dienst na verkoop. Lijkt dit iets voor u? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer info. Zowel in bijberoep als voor werklozen met behoud van werkloosheidsuitkering!

  • Homeopaat (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek en Heffen zijn we op zoek naar een homeopaat. Je werkt samen met sportcoach, kinesist, psycholoog, studiecoach, seksuoloog, ... Meer info over de praktijkhuizen op: www.praktijkhuispleintje.be www.praktijkhuissen.be

  • bakkershulp en opkuis (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RUBEN COOLS

    Type: Flexijob

    Flexijob bakkerij voor het week ev. jong gepensioneerde Geen nachtwerk. Geen ervaring vereist. Wel leergierig zijn en intresse voor het product.

Zoek naar antwoorden van NAPOLEON in sociale netwerken
Look for responds of NAPOLEON in social networks

Lees alle opmerkingen voor NAPOLEON. Laat een reactie achter voor NAPOLEON. NAPOLEON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NAPOLEON. Leave a respond for NAPOLEON. NAPOLEON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NAPOLEON op de google maps. Adres en contacten NAPOLEON
Location of NAPOLEON on the google maps. Address and contacts of NAPOLEON

Andere gerelateerde bedrijven als come NAPOLEON NAPOLEON: TAVERNE PACIFIC | MICHEL LORAUX | H?TEL L'EMBRUN | Riquette A | Van Coillie F

Other related companies as NAPOLEON: TAVERNE PACIFIC | MICHEL LORAUX | H?TEL L'EMBRUN | Riquette A | Van Coillie F

NAPOLEON is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NAPOLEON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05239898681. Het bedrijf NAPOLEON bevindt zich op het adres: FLORENT PAUWELSLEI 6; 2100; DEURNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 306,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 602,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn kleinegerechten,spagetti,croques,tournedos,vispannetje,kleinekaart,snacks.^^Type de Cuisine: Tavernes.. Gamme de prix: < 12.5 Euros. Type de Cuisine: Belge. Types de Repas: Plats Végétariens. Aménagements & Services: Zones Non Fumeurs,Accès pour Les Moins Valides,Salles de fêtes,Parking,Salles de Réception,Bar. Cadre & Atmosphère: Brasserie,Sympathique. Tenue Conseillée: Libre..
De hoofdactiviteit van NAPOLEON is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NAPOLEON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NAPOLEON, openstaande posities, locatie van NAPOLEON op de kaart.

NAPOLEON is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is NAPOLEON, company assigned to the tax number BE05239898681. The company NAPOLEON is located at the address: FLORENT PAUWELSLEI 6; 2100; DEURNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 306,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 602,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Restaurants. List of products are kleinegerechten,spagetti,croques,tournedos,vispannetje,kleinekaart,snacks.^^Type de Cuisine: Tavernes.. Gamme de prix: < 12.5 Euros. Type de Cuisine: Belge. Types de Repas: Plats Végétariens. Aménagements & Services: Zones Non Fumeurs,Accès pour Les Moins Valides,Salles de fêtes,Parking,Salles de Réception,Bar. Cadre & Atmosphère: Brasserie,Sympathique. Tenue Conseillée: Libre..
The main activity of NAPOLEON is Membership Organizations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of NAPOLEON is not available. You also can look at reviews of NAPOLEON, open positions, location of NAPOLEON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NAPOLEON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NAPOLEON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NAPOLEON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NAPOLEON, employees, financial statistics.