TAVERNE PACIFIC

Contactgegevens TAVERNE PACIFIC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TAVERNE PACIFIC: address, phone, fax, email, website, opening hours

TAVERNE PACIFIC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROTE MARKT 4; 3800; SINT-TRUIDEN, België

Telefoon (phone): 11671490 (+32-11671490) 11671490 (+32-11671490)

Fax (fax): +32 (86) 541-41-29 +32 (86) 541-41-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TAVERNE PACIFIC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TAVERNE PACIFIC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TAVERNE PACIFIC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TAVERNE PACIFIC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TAVERNE PACIFIC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TAVERNE PACIFIC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TAVERNE PACIFIC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TAVERNE PACIFIC
Products information TAVERNE PACIFIC

BTW identificatienummer (tax): BE08227081298
Ondernemingsnummer: 4854003906
Hoofdstad (capital): 302,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 341,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Type de Cuisine: Tavernes.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TAVERNE PACIFIC
(Get full report from official database of BE for TAVERNE PACIFIC)

Aanvulling soorten activiteiten voor TAVERNE PACIFIC
Addition kinds of activities for TAVERNE PACIFIC

511301. Verzendkosten | Shipping supplies
01319901. Cottonseed boerderij | Cottonseed farm
34999913. Meubelen delen, metaal | Furniture parts, metal
57319900. Radio-, televisie- en elektronische winkels, nec | Radio, television, and electronic stores, nec
73190100. Transit reclame diensten | Transit advertising services
73890305. Exposit bouw van industriële aannemers | Exhibit construction by industrial contractors
92299901. Rampbereidheid en managementkantoor, overheid | Disaster preparedness and management office, government

Werken bij TAVERNE PACIFIC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TAVERNE PACIFIC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TAVERNE PACIFIC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TAVERNE PACIFIC. Looking for open vacancies in other companies

  • Techniekers On-site (m/v) (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote logistieke speler in de regio, zijn wij dringend op zoek naar 2 techniekers. Als On-site technieker ben je, naar de klanten toe, de spilfiguur van het bedrijf. Je bent verantwoordelijk voor de herstellingen van onder andere TV's, koelkasten, vaatwassers, wasmachines, etc... Hiernaast zorg je ook voor een efficiënte installatie van deze toestellen. Je zorgt voor een professionele opvolging (periodiek onderhouden van koffiemachines). De herstellingen, installaties gebeuren bij de klant (vooral particulieren en/of bedrijven). Je installeert of bouwt nieuwe apparaten nauwkeurig in. Je staat de klanten eveneens te woord bij vragen en geeft hen de nodige raad bij problemen met hun toestellen. Je registreert de uitgevoerde werkzaamheden nauwkeurig op de tablet. Indien nodig, draag je zorg voor een correcte afhandeling van de verbruikte onderdelen. Kortom een afwisselende functie met genoeg sociale contacten en waarin jij voldoende uitdaging hebt.

  • Mekanieker (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als mekanieker sta je onder andere in voor: - Het uitvoeren van het onderhoudswerk aan de installaties - Het oplossen/herstellen van productiestoringen - Het in orde houden van persoonlijk en groepsgereedschap - Het leveren van bijdragen voor het verbeteren of verminderen van het onderhoudswerk

  • Onderhoudstechnieker (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn permanent op zoek naar gedreven technische ‘hands-on’ profielen en hebben plaats voor ervaren en liefst industriële storingstechniekers.  

  • Elektricien (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: Het uitvoeren van algemene elektriciteitswerken; Automatiseringsprojecten; Het plaatsen van Camerabewaking, alarminstallaties en branddetectie; ...

  • Student(e) Voedingsbeurs (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: ADECCO AALST OFFICE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een student Host(ess) M/V voor een beurs georganiseerd door onze klant actief in de voeding. Deze beurs zal doorgaan op 14 november in Groot-Bijgaarden (bereikbaar met openbaar vervoer) Taken: klaarzetten van de demo-producten op werktafels aanvullen van de producten klanten laten degusteren van de patisserieproducten opruimen van de werktafels

  • TECHNICUS AUTOMATISATIE - MOOIE VERLONING (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Samen met je team sta je in voor het tijdig, correct en veilig uitvoeren van storingsinterventies binnen een productieproces gebaseerd op nieuwe technologieën. Je staat in voor het onderhoud van de elektro-en automatiseringsinstallaties. Bovendien zorg je voor preventief onderhoud en periodieke revisies van het machinepark en  onze procesapparatuur. Het gaat om industriële meetomvormers- en versterkers, geregelde aandrijvingen/robotten en pneumatische, hydraulische en PLC-sturingen Je bent sterk in storing analyse en de bediening van computer gesimuleerde industriële processen Dit alles doe je met als doel om de productie efficiënt en kwalitatief te laten verlopen en de levensduur van de installaties te optimaliseren Je denkt mee na over verbeterprojecten die de efficiëntie en effectiviteit van je functie en/of afdeling ten goede komen Veiligheid staat voorop in jouw dagelijkse werking. Je volgt daartoe nauwgezet de veiligheidsvoorschriften. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gerenommeerd bedrijf in Limburg. Wij zijn momenteel op zoek naar gedreven mensen die actief willen meewerken aan de groei en versterking van hun positie op de markt.

  • PLAATSERS RAMEN EN DEUREN TE HASSELT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: WINFERA HASSELT

    Type: Vaste Job

    Zin om een toffe ploeg te vervoegen? Kom dan snel eens praten, want plaatsers ramen en deuren zijn van harte welkom bij Winfera in Hasselt.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Zelfstandig kantoorhouder Argenta druivenstreek (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ARGENTA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor diverse Argenta kantoren zijn we momenteel op zoek naar echte ondernemers om een bestaande klantenportefeuille over te nemen. Vandaag zijn er onder meer beschikbare portefeuilles in de Druivenstreek Als kantoorhouder bank & verzekeringen ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een lange termijnrelatie op, met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien. Door jouw ondernemerszin en commercieel inzicht slaag je erin om jouw bankkantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken. Je staat in voor de organisatie en de werking van jouw bankkantoor, als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.

  • Voedingdeskundige (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: THIRY PERSONAL TRAINING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt in een multidisciplinaire praktijk terecht waarin je in samenwerking met Personal trainers je klanten kan behandelen. Je kan gebruik maken van je eigen kleine consultatieruimte en kan gebruik maken van de sportruimte voor specifieke oefeningen.

  • Centric - Business Analist (B2B) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Omgeving   Onze klant recruteert momenteel een Business Analyst, verantwoordelijk voor het uitwerken en onderhouden van coherente business processen en business requirements documentatie. Als Business Analyst werk je voornamelijk binnen een project context en heb je een brugfunctie tussen de verschillende business teams en de IT collega's.     Jouw taken  Business proces analyse: Je identificeert de vraag van de business. Je analyseert hun behoeften en je bepaalt de impact op bestaande processen, systemen en tools.  Business requirements gathering: Op basis van workshops en interviews met de business verzamel je de business requirements en definieer je zelfstandig de gedetailleerde business requirements in een business requirements document.  Business proces modelering en optimalisatie:  Je brengt de as-is in kaart en bepaalt in samenspraak met de business, de to-be. Je werkt de nodige proces aanpassingen uit en documenteert deze in flowcharts. Je ondersteunt IT en business bij het converteren van de business requirements naar een implementatie.  Je bent SPOC voor business en IT.  Business acceptance testing: Je coördineert de business acceptance testing en begeleidt de business ook bij het testen van nieuwe systeem implementaties.   Jouw profiel Je beschikt over een master diploma en hebt ten minste 5 jaar relevante werkervaring. Je werkt graag in projecten. Je hebt ervaring met proces modeling en business analyse. Je hebt sterke analytische vaardigheden, conceptueel denkvermogen en realiteitszin. Je bent pragmatisch. Je stelt ideeën in vraag en weegt verschillende opties kritisch af. Je werkt op een gestructureerde manier. Je hebt oog voor detail zonder het overzicht te verliezen. Je kan autonoom werken. Je bent proactief en vraagt spontaan hulp. Je bent een teamspeler maar durft ook de eindverantwoordelijkheid te dragen. Je neemt ownership over je takenpakket en bent in staat om te werken in een dynamische en snel veranderende omgeving. Je bent communicatief sterk en kan je taal aanpassen naargelang de gesprekspartner. Ervaring of affiniteit met IT is een troef. Kennis van Telecom producten of ervaring binnen een telco omgeving is een pluspunt. Je hebt kennis van Nederlands en Engels.

  • flexi's Pizzakoerier - Pizza Hut Delivery Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

Zoek naar antwoorden van TAVERNE PACIFIC in sociale netwerken
Look for responds of TAVERNE PACIFIC in social networks

Lees alle opmerkingen voor TAVERNE PACIFIC. Laat een reactie achter voor TAVERNE PACIFIC. TAVERNE PACIFIC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TAVERNE PACIFIC. Leave a respond for TAVERNE PACIFIC. TAVERNE PACIFIC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TAVERNE PACIFIC op de google maps. Adres en contacten TAVERNE PACIFIC
Location of TAVERNE PACIFIC on the google maps. Address and contacts of TAVERNE PACIFIC

Andere gerelateerde bedrijven als come TAVERNE PACIFIC TAVERNE PACIFIC: Chris | GERDA DE RESE | NEBO | LOGIS QUAREGNONNAIS | WIJNS, PHILIPPE V. C.

Other related companies as TAVERNE PACIFIC: Chris | GERDA DE RESE | NEBO | LOGIS QUAREGNONNAIS | WIJNS, PHILIPPE V. C.

TAVERNE PACIFIC is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TAVERNE PACIFIC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08227081298. Het bedrijf TAVERNE PACIFIC bevindt zich op het adres: GROTE MARKT 4; 3800; SINT-TRUIDEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 302,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 341,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Tavernes..
De hoofdactiviteit van TAVERNE PACIFIC is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TAVERNE PACIFIC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TAVERNE PACIFIC, openstaande posities, locatie van TAVERNE PACIFIC op de kaart.

TAVERNE PACIFIC is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is TAVERNE PACIFIC, company assigned to the tax number BE08227081298. The company TAVERNE PACIFIC is located at the address: GROTE MARKT 4; 3800; SINT-TRUIDEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 302,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 341,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Tavernes..
The main activity of TAVERNE PACIFIC is Membership Organizations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of TAVERNE PACIFIC is not available. You also can look at reviews of TAVERNE PACIFIC, open positions, location of TAVERNE PACIFIC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TAVERNE PACIFIC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TAVERNE PACIFIC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TAVERNE PACIFIC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TAVERNE PACIFIC, employees, financial statistics.