GALERIJ THE DOLLMAKER

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • GALERIJ THE DOLLMAKER
Private companiesHealth Services • GALERIJ THE DOLLMAKER

Contactgegevens GALERIJ THE DOLLMAKER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GALERIJ THE DOLLMAKER: address, phone, fax, email, website, opening hours

GALERIJ THE DOLLMAKER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): JODENSTRAAT 30; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32342711 32342711

Fax (fax): +32 (12) 110-80-52 +32 (12) 110-80-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GALERIJ THE DOLLMAKER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GALERIJ THE DOLLMAKER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GALERIJ THE DOLLMAKER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GALERIJ THE DOLLMAKER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GALERIJ THE DOLLMAKER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GALERIJ THE DOLLMAKER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GALERIJ THE DOLLMAKER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GALERIJ THE DOLLMAKER
Products information GALERIJ THE DOLLMAKER

BTW identificatienummer (tax): BE07288574218
Ondernemingsnummer: 5478851318
Hoofdstad (capital): 821,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 279,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Petite Restauration & Tearooms: Tearooms,Glacier,Snack-Bars. Aménagements & Services: Terrasse.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GALERIJ THE DOLLMAKER
(Get full report from official database of BE for GALERIJ THE DOLLMAKER)

Aanvulling soorten activiteiten voor GALERIJ THE DOLLMAKER
Addition kinds of activities for GALERIJ THE DOLLMAKER

206101. Droge rietsuikerproducten, behalve raffinage | Dry cane sugar products, except refining
367700. Elektronische spoelen en transformatoren | Electronic coils and transformers
38610402. Reels, film | Reels, film
39110402. Handtassen, edelmetaal | Handbags, precious metal
51690504. Wassen, behalve aardolie | Waxes, except petroleum
87320103. Bedrijfsonderzoeksdienst | Business research service

Werken bij GALERIJ THE DOLLMAKER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GALERIJ THE DOLLMAKER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GALERIJ THE DOLLMAKER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GALERIJ THE DOLLMAKER. Looking for open vacancies in other companies

  • Sorteerder (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groothandel in fruit en groenten zijn we op zoek naar een sorteerder. Je staat in voor het sorteren van leeggoed, groenten- en fruitbakken.

  • Operator textiel (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is wereldwijd leider op het gebied van systemen en componenten voor de beheersing en distributie van elektrische energie. Heb jij interesse in machines? Dan ben jij de kandidaat dat wij zoeken! Je zal zakken lassen op een 4 kops lasmachine Je plaatst en last plastiek ringen en buitenzakken op machines

  • Metselaar (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf in Deerlijk zijn we op zoek naar een enthousiaste metser om hun team te versterken. Je helpt mee aan verschillende projecten in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Je bent gemotiveerd en steekt graag de handen uit de mouwen.

  • Betoncentralist (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor deze uitdagende job zijn wij op zoek naar iemand om de betoncentrale te bedienen. je staat in voor de besturing van de betoncentrale per computer je zorgt voor de aanmaak beton voor de prefab - elementen controle van de aanvoer van cement, beton en asfalt

  • Commercial Collaborator (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij benieuwd naar het reilen en zeilen van een bank? Heb je altijd eens willen weten wat er precies achter de schermen van een bankkantoor gebeurt? Omschrijf jij jezelf als leergierig, nieuwsgierig en klantvriendelijk? Geeft het adviseren van mensen jou voldoening en haal je een kick uit het behalen van persoonlijke doelen? Dan leren wij jou graag beter kennen! Wij zoeken momenteel voor verscheidene locaties nieuwe commercieel medewerkers. Dit is een uitgelezen startersfunctie voor pas afgestudeerden met de drive om door te groeien binnen de financiële wereld. Jouw voornaamste taken zijn de volgende: Het beantwoorden van de vragen van klanten en desgewenst de klant doorverwijzen naar gespecialiseerde collega’s Het correct uitvoeren van de kasverrichtingen Administratieve invoer van gegevens in onze systemen De klant basisinformatie verschaffen over de producten- en diensten

  • PROJECTLEIDER - OLEN - VOLTIJS - OPTIE VAST (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een hele goede kennis van elektriciteit. Goede kennis van HVAC is een must. Organisatorisch en administratief sterk zijn is zeker een vereiste. Goed kunnen samenwerken in een klein familiebedrijf waar er een open communicatie heerst is heel belangrijk.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS EVERBERG (EVERBERG)

    Regio: EVERBERG

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Everberg en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Everberg, Erps-Kwerps, Meerbeek, Vossem en Tervuren.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Paal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Merksplas (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen (Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dicht bij huis, Dankbaarste job, Gezinshulp, Gezinszorg, Thuishulp, Huishouden, Poetsvrouw, Schoonmaakster, Kuisen, Job mooie werkuren, Poetsen aan huis, Poetsen particulieren, Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin, Vast contract, Vaste uren, Goed verdiend, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetstips, Wastips, Strijktips, Schoonmaaktips, Schoonmaakadvies, Huishoudtips, Poetsdienst, Werken dicht bij huis, Sodexo, Goed uurloon, Eindejaarspremie, Vakantiegeld, Koken, Vacature, Papieren dienstencheques, Elektronische dienstencheques, Arbeidsvoorwaarden, Goede verloning, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk)

  • Animator om Minecraft spelers te begeleiden - Heist op den Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als animator minecraft? Ben je een échte minecraft gamer en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! De minecraft activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend minecraft spelen en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • JOBSTUDENTEN horeca (m/v) - Huyze Gezelle (Kuurne) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    Huyze Gezelle (Kuurne) is op zoek naar gemotiveerde jobstudenten (M/V) die graag als kelner of afwasser willen werken. Taken: Opdienen, afruimen, afwas, bar, helpen aan het buffet, ... Je werkt op zaterdagavond en / of zondagmiddag.

  • Paralegal (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: VANDELANOTTE

    Type: Vaste Job

    In deze gevarieerde functie verzorg je na een inwerkingsperiode diverse administratieve taken ter ondersteuning van de afdeling Legal. Zo sta je onder meer in voor het voorbereiden van notulen en verzorg je de nazorg bij diverse vennootschapsrechtelijke transacties. Ook het opmaken van eenvoudige overeenkomsten en het bieden van ondersteuning aan de juristen en fiscalisten bij hun dagelijkse werkzaamheden behoort tot jouw verantwoordelijkheden. Daarnaast verzeker je een tijdig finaliseren en/of neerleggen van belangrijke documenten zoals interne en externe jaarrekeningen en diverse aangiftes. Telefonie, agendabeheer, briefwisseling, opvragen van attesten en optimaliseren van de vormgeving van rapporten en presentaties behoren tevens tot jouw ruim takenpakket.

Zoek naar antwoorden van GALERIJ THE DOLLMAKER in sociale netwerken
Look for responds of GALERIJ THE DOLLMAKER in social networks

Lees alle opmerkingen voor GALERIJ THE DOLLMAKER. Laat een reactie achter voor GALERIJ THE DOLLMAKER. GALERIJ THE DOLLMAKER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GALERIJ THE DOLLMAKER. Leave a respond for GALERIJ THE DOLLMAKER. GALERIJ THE DOLLMAKER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GALERIJ THE DOLLMAKER op de google maps. Adres en contacten GALERIJ THE DOLLMAKER
Location of GALERIJ THE DOLLMAKER on the google maps. Address and contacts of GALERIJ THE DOLLMAKER

Andere gerelateerde bedrijven als come GALERIJ THE DOLLMAKER GALERIJ THE DOLLMAKER: LUC LANGENDRIES | ROBERT DELOGNE | Dolce Coiffure | Vandenbussche R | VAN DE VELDE EN ZONEN

Other related companies as GALERIJ THE DOLLMAKER: LUC LANGENDRIES | ROBERT DELOGNE | Dolce Coiffure | Vandenbussche R | VAN DE VELDE EN ZONEN

GALERIJ THE DOLLMAKER is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GALERIJ THE DOLLMAKER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07288574218. Het bedrijf GALERIJ THE DOLLMAKER bevindt zich op het adres: JODENSTRAAT 30; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 821,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 279,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Petite Restauration & Tearooms: Tearooms,Glacier,Snack-Bars. Aménagements & Services: Terrasse..
De hoofdactiviteit van GALERIJ THE DOLLMAKER is Gezondheidszorg, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GALERIJ THE DOLLMAKER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GALERIJ THE DOLLMAKER, openstaande posities, locatie van GALERIJ THE DOLLMAKER op de kaart.

GALERIJ THE DOLLMAKER is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is GALERIJ THE DOLLMAKER, company assigned to the tax number BE07288574218. The company GALERIJ THE DOLLMAKER is located at the address: JODENSTRAAT 30; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 821,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 279,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Restaurants. List of products are Petite Restauration & Tearooms: Tearooms,Glacier,Snack-Bars. Aménagements & Services: Terrasse..
The main activity of GALERIJ THE DOLLMAKER is Health Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GALERIJ THE DOLLMAKER is not available. You also can look at reviews of GALERIJ THE DOLLMAKER, open positions, location of GALERIJ THE DOLLMAKER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GALERIJ THE DOLLMAKER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GALERIJ THE DOLLMAKER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GALERIJ THE DOLLMAKER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GALERIJ THE DOLLMAKER, employees, financial statistics.