VAN DE VELDE EN ZONEN

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • VAN DE VELDE EN ZONEN
Private companiesHealth Services • VAN DE VELDE EN ZONEN

Contactgegevens VAN DE VELDE EN ZONEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN DE VELDE EN ZONEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN DE VELDE EN ZONEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DORPSSTRAAT 41; 9052; GENT, België

Telefoon (phone): 92221211 (+32-92221211) 92221211 (+32-92221211)

Fax (fax): +32 (81) 627-11-35 +32 (81) 627-11-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN DE VELDE EN ZONEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN DE VELDE EN ZONEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN DE VELDE EN ZONEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN DE VELDE EN ZONEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN DE VELDE EN ZONEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN DE VELDE EN ZONEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN DE VELDE EN ZONEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN DE VELDE EN ZONEN
Products information VAN DE VELDE EN ZONEN

BTW identificatienummer (tax): BE01880004882
Ondernemingsnummer: 5682098388
Hoofdstad (capital): 454,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 781,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in VAN DE VELDE EN ZONEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Bouwmaterialen Gh; Gespecialiseerde residenti?le bouw; Hout and afgeleiden Gh; IJzerwaren, bouw- and verfmaterialen; Installatie van metalen schrijnwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN DE VELDE EN ZONEN
(Get full report from official database of BE for VAN DE VELDE EN ZONEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN DE VELDE EN ZONEN
Addition kinds of activities for VAN DE VELDE EN ZONEN

2329. Herenkleding, heren | Men's and boy's clothing, nec
354205. Knurling en kralen machines | Knurling and beading machines
12410101. Exploratie, antracietwinning | Exploration, anthracite mining
22410303. Bandbandjes, geweven of gevlochten | Tie tapes, woven or braided
76992302. Gereedschap reparatie | Power tool repair

Werken bij VAN DE VELDE EN ZONEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN DE VELDE EN ZONEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN DE VELDE EN ZONEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN DE VELDE EN ZONEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteitscontroleur/Q-Check MONTAGE m/v (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Meten, testen, controleren van een grote variëteit van montagegroepen in voormontage en montage in de lijn. - Opsporen van mogelijke fouten, slechte regelingen of onderdelen tijdens de opbouw van de producten. - Organiseert zelf zijn werk in het aangewezen domein. - Bestudeert en analyseert de gegevens. - Bepaalt zelfstandig de geschikte controlemethode en -volgorde, rekening houdend met de ter beschikking staande hulpgereedschappen en omstandigheden. - Kiest zelfstandig de meest aangewezen meetgereedschappen naargelang het toegewezen domein. -Naast de controle op variabelen controleer je ook op attributen. - Maakt noodzakelijke berekeningen om oorzaak van de problemen op te sporen. - Registreert de resultaten van controles in duidelijke, overzichtelijke rapporten. Deze rapporten zijn de basis voor verdere verwerking, analyse en repair. Ingeval er afwijkingen vastgesteld worden, verwittig je de sectieleider en maak je een afkeurbon op met een duidelijke omschrijving van de afwijking en de foutencode en staat in voor de splitsing volgens voorgeschreven indeling. - Zelfstandig opsporen van de oorzaken van montagemoeilijkheden door zelf onderdelen te demonteren en terug te monteren. - Periodiek uitvoeren van steekproeven op belangrijke parameters in opdracht van de sectieleider. Nazicht op wisselstukken gemaakt in montage. - Opstellen en up-to-date houden van checklijsten. - Nazicht op het herstel uitgevoerd in vorige secties. - Onderzoeken van klachten, bepalen van oorzaken, gebaseerd op ervaring van de montagecyclus

  • Tijdelijk Bidcenter medewerker (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor ons kantoor te Berchem zijn we op zoek naar een Bidsupport medewerker die ons team komt versterken voor 4 - 8 weken, met mogelijkheid tot verlenging. Je hebt de natuurlijke aanleg om effectief te werken in een specialistische rol binnen een gestructureerde omgeving. Je hebt een positieve voorliefde naar zeer nauwkeurige en gedetailleerde taken. Je kan een ondersteunende rol in een team vervullen en je bezit de capaciteit om te reageren op een soms afwisselend, soms routinematige werkdruk. •Je werkt zelfstandig een volledige offerte uit in samenwerking met de Accountmanager; •Je zal publicaties op internet beoordelen en doorsturen naar de accountmanager; •Je werkt bij grote en complexe offerte trajecten samen met de Bidmanager aan het opstellen van de offerte documenten; •Je kwalificeert de aanvraag (RFP, aanbesteding, offerte aanvraag,…); •Je zorgt dat het overzicht aankondiging & opvolging ingevuld en up-to-date blijft. •Je verzorgt het concept voorstel bij offerte trajecten; je maakt het raamwerk voor het voorstel en beantwoordt vragen waar mogelijk; •Je bestudeert de aanvraag goed of de manier van indienen helder is en formuleert vragen om te stellen aan opdrachtgever; •Je stelt het selectiedossier samen voor in de offerte; •Je verzamelt de stalen, fiches, attesten en certificaten en verwerkt deze in het dossier; •Aanmaken/updaten/corrigeren van standaard documenten, brieven, … •Je verwerkt volgens planning de aangeleverde input; •Je communiceert conceptversie volgens planning naar de projectgroep; •Je verzorgt de afronding van het voorstel; •Je vraagt tijdig nieuwe verklaringen aan.

  • Magazijnsmedewerker LOON: 16.20euro/u in 2-ploegen (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil jij tewerkgesteld worden bij één van de grootste spelers op vlak van hoogstaande bagage? Contacteer ons op 056/620590 Jij bent fysiek sterk en organisatorisch? Dan kan je aan de slag als magazijnier! Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens en het klaarzetten van bestellingen. Dit gebeurt vooral manueel. Je kan ook ingezet worden als orderpicker.

  • Administratief medewerker aankoopdienst | Hemiksem | Daguren (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van zijn klanten, actief in de chemische sector, gaat Synergie op zoek naar een enthousiast administratief medewerker. Je maakt deel uit van de aankoopdienst en biedt vooral administratieve ondersteuning voor de interne aankopen over de verschillende vestigingen heen. Als aankoopassistent sta je in nauw contact met andere vestigingen om de bestellingen intern op te volgen. Je voorziet een correcte administratie voor het aankoopproces, weet gemaakte afspraken nauwkeurig te noteren in de courante computerprogramma's en geeft ondersteuning in het proces van aankoop tot bestelling. Hierbij treedt je tevens in nauw contact met de productie-afdeling om te garanderen dat de aangekochte grondstoffen tijdig en voldoende aanwezig zijn volgens de productieplanning. Deze vacature is initieel voorzien als tijdelijke vacature tot begin januari, afhankelijk van de verdere groei en structuur binnen de firma bestaat de kans op verlenging of vaste indienstname.

  • Reachtruckbestuurder vrieshuis (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je plaatst alle paletten met afgewerkte producten correct en overzichtelijk in het magazijn/vrieshuis. Je zorgt dat de juiste paletten aan de laadkaai terecht komen om te laden in de vrachtwagens. Je doet zelf het laden en lossen van de vrachtwagen met je zijdelingse heftruck.

  • Operator (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Agilitas Malle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je stelt de machines in en bedient deze.   Je werk de eerste weken in de inpak van het bedrijf om alle producten te leren kennen.  Nadien leer je de verschillende machines in te stellen en te bedienen. Je werkt in 2 ploegen. Bedrijfsprofiel: De organisatie is een voedingsbedrijf dat instaat voor de productie van chocolade voor industrieel gebruik. Denk hierbij aan chocolade schilfers, staafjes, ... voor o.a. bakkers en ijssalons.

  • sanitair installateur (MATER)

    Regio: MATER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sanitair installateur regio Oudenaarde zal je instaan voor de montage en plaatsing van: Centrale Verwarming Sanitair Zonneboilers Condensatie ketels op Gas en Stook Olie Warmtepompen Bodem/Water en Lucht/Water Ventilatie

  • Huishoudhulp regio Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bazel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BAZEL)

    Regio: BAZEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Etudiant bilingue (h/f) (SPIERE)

    Regio: SPIERE

    Bedrijf: Konvert Interim Mouscron

    Type: Studentenjob

    Pour l'un de nos clients de la région de Mouscron, nous sommes à la recherche d'étudiants bilingues (Fr-Nl). Vous travaillez en magasin. Vous gérez la caisse et l'accueil des clients. Vous renseignez les clients sur les produits. Vous êtes dynamique, courageux et motivé.

  • Mystery shopper student regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    je wordt ingeschakeld voor controle van verkoop van loterij tickets aan minderjarigen door de nationale loterij. Voor de realisatie van dit marktonderzoek zijn wij op zoek naar gemotiveerde 15- en 16-jarigen. Samen met een volwassen enquêteur zal je een aantal winkelpunten bezoeken, in kader van je opdracht. de controles lopen van februari tot juni op schoolvrije momenten die jou passen

  • Medewerker ontbijt - Salons Cortina (m/v) (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: SALONS CORTINA

    Type: Flexijob

    Om ons team te versterken, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor het ontbijt. Je verzorgt het ontbijt, zowel het klaarzetten, bedienen, ontvangen, afrekenen en opruimen behoren tot uw taken. Je onthaalt onze gasten en staat open voor het uitvoeren van diverse andere opdrachten volgens uw capaciteiten.

Zoek naar antwoorden van VAN DE VELDE EN ZONEN in sociale netwerken
Look for responds of VAN DE VELDE EN ZONEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN DE VELDE EN ZONEN. Laat een reactie achter voor VAN DE VELDE EN ZONEN. VAN DE VELDE EN ZONEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN DE VELDE EN ZONEN. Leave a respond for VAN DE VELDE EN ZONEN. VAN DE VELDE EN ZONEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN DE VELDE EN ZONEN op de google maps. Adres en contacten VAN DE VELDE EN ZONEN
Location of VAN DE VELDE EN ZONEN on the google maps. Address and contacts of VAN DE VELDE EN ZONEN

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN DE VELDE EN ZONEN VAN DE VELDE EN ZONEN: V.D.M. | Ganda Ham | All News BVBA | BRUXELLES COMPTOIR DE L'AUTOMO | European Ferrous Recovery and Recycling Federation-EFR

Other related companies as VAN DE VELDE EN ZONEN: V.D.M. | Ganda Ham | All News BVBA | BRUXELLES COMPTOIR DE L'AUTOMO | European Ferrous Recovery and Recycling Federation-EFR

VAN DE VELDE EN ZONEN is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN DE VELDE EN ZONEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01880004882. Het bedrijf VAN DE VELDE EN ZONEN bevindt zich op het adres: DORPSSTRAAT 41; 9052; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 454,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 781,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Bouwmaterialen Gh; Gespecialiseerde residenti?le bouw; Hout and afgeleiden Gh; IJzerwaren, bouw- and verfmaterialen; Installatie van metalen schrijnwerk. Producten gemaakt in VAN DE VELDE EN ZONEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN DE VELDE EN ZONEN is Gezondheidszorg, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN DE VELDE EN ZONEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN DE VELDE EN ZONEN, openstaande posities, locatie van VAN DE VELDE EN ZONEN op de kaart.

VAN DE VELDE EN ZONEN is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN DE VELDE EN ZONEN, company assigned to the tax number BE01880004882. The company VAN DE VELDE EN ZONEN is located at the address: DORPSSTRAAT 41; 9052; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 454,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 781,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Bouwmaterialen Gh; Gespecialiseerde residenti?le bouw; Hout and afgeleiden Gh; IJzerwaren, bouw- and verfmaterialen; Installatie van metalen schrijnwerk. Products created in VAN DE VELDE EN ZONEN were not found.
The main activity of VAN DE VELDE EN ZONEN is Health Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN DE VELDE EN ZONEN is not available. You also can look at reviews of VAN DE VELDE EN ZONEN, open positions, location of VAN DE VELDE EN ZONEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN DE VELDE EN ZONEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN DE VELDE EN ZONEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN DE VELDE EN ZONEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN DE VELDE EN ZONEN, employees, financial statistics.