BRASSERIE TAVERNE ECUYER

Contactgegevens BRASSERIE TAVERNE ECUYER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRASSERIE TAVERNE ECUYER: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRASSERIE TAVERNE ECUYER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHILDKNAAPSSTRAAT 3; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22199099 (+32-22199099) 22199099 (+32-22199099)

Fax (fax): +32 (58) 181-86-86 +32 (58) 181-86-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRASSERIE TAVERNE ECUYER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRASSERIE TAVERNE ECUYER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRASSERIE TAVERNE ECUYER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRASSERIE TAVERNE ECUYER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRASSERIE TAVERNE ECUYER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRASSERIE TAVERNE ECUYER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRASSERIE TAVERNE ECUYER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRASSERIE TAVERNE ECUYER
Products information BRASSERIE TAVERNE ECUYER

BTW identificatienummer (tax): BE09809936523
Ondernemingsnummer: 7292694091
Hoofdstad (capital): 677,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 314,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in BRASSERIE TAVERNE ECUYER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRASSERIE TAVERNE ECUYER
(Get full report from official database of BE for BRASSERIE TAVERNE ECUYER)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRASSERIE TAVERNE ECUYER
Addition kinds of activities for BRASSERIE TAVERNE ECUYER

5511. Nieuwe en gebruikte autodealers | New and used car dealers
01610102. Crenshaw meloen boerderij | Crenshaw melon farm
22310210. Worsted stoffen, breedgeweven | Worsted fabrics, broadwoven
36619904. Berichtconcentratoren | Message concentrators
38430110. Tandheelkundige laboratoriumapparatuur | Dental laboratory equipment

Werken bij BRASSERIE TAVERNE ECUYER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRASSERIE TAVERNE ECUYER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRASSERIE TAVERNE ECUYER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRASSERIE TAVERNE ECUYER. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier / Monteur (m/v) (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Actief Interim Heist

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Heist-op-den-Berg zijn wij op zoek naar een gestructureerde magazijnier, die ook af en toe montagewerk kan verrichten. - Je staat in voor het receptioneren van binnenkomende goederen en doet er de administratie rond. - Je vult voorraden aan en je structureert de magazijn rekken en het automatisch magazijn. - Je doet opvolging van de project gebonden aankopen. - Je staat in voor het verpakken van de installaties en de goederen - Je laadt en lost de vrachtwagens. - Je bent verantwoordelijk voor orde en netheid op de werkvloer. - Je maakt demo installaties voor transport klaar en je stelt deze terug op bij terugkeer. - Af en toe help je bij het monteren op de werkvloer (mechanisch electrisch) - Je controleert en je werkt stuklijsten bij in het ERP systeem.

  • CONVENTIONEEL DRAAIER (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een conventioneel draaier. Deze firma is gespecialiseerd en actief in lagers, aandrijvingen, bevestigingsmaterialen en gereedschappen. Zij besteden hun onderhoudsdiensten uit naar industrie, met als specialisatie balanceren (uitlijnen). Je krijgt jouw opleiding ter plekke in het atelier. Schoolverlaters komen dus zeker ook in aanmerking! Als conventioneel draaier werk je uitsluitend in het atelier. Het werk is niet computergestuurd maar manueel. Ervaring met frezen is een plus! Je werkt van maandag tot en met donderdag van 7u30 - 16u, en op vrijdag tot 15u. Heel sporadisch werk je ook op zaterdag.

  • Werkvoorbereider schrijnwerkerij (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Stegmann

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiende klant zijn wij op zoek naar een enthousiaste werkvoorbereider voor de schrijnwerkerij. Jouw taken: Uitvoeren van opmetingen Bestellen van materialen Opmaken van tekeningen, productielijsten zodat de ateliermedewerkers vlot kunnen produceren Communicatie met projectverantwoordelijke, atelier, klanten en monteurs Het betreft totaalprojecten richting interieur- en kantoorinrichting, binnenschrijnwerkerij, ...

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio GAVERE – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp parttime regio Zwevegem (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Kassamedewerker (m/v) supermarkt Sint-Pauwels (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Sint-Pauwels is Randstad dringend op zoek naar een part-time kassamedewerker (m/v). Je werkt 3 dagen in de week: maandag, dinsdag en zaterdag telkens van 8u30-12u30 en 13u30-18u

  • Student-losse dagen (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je als student nog op zoek naar een uitdagende studentenjob?  Kan je doorheen het schooljaar tijdens de week één of enkele dagen per week werken? Kan je vlot tot in Grobbendonk geraken?    Bel ons dan snel even op! Als student zal je meewerken in het magazijn en verschillende taken kunnen uitvoeren. Zo kan je ingezet worden als orderpicker of sta je in voor de verzending van verschillende pakketjes. 

  • Bijlesgever wiskunde (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Jobstudent (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • SENIOR SALES EXECUTIVE (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: THINFACTORY

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een Senior Sales Executive met een sterk portfolio van contacten in de Belgische en Benelux-markt en daarbuiten. Een doorgewinterd, ervaren en gemotiveerde professional met een succesvol trackrecord in de Benelux in een verwante bedrijfstak (IT-hardware, -software, -services) die graag een nieuw portfolio van producten en services wil aannemen en de bestaande kansen die zich voordoen opnemen, maar ook constant nieuwe klanten/partners zoekt. Je hebt volledige P&L-verantwoordelijkheid over de verkoopafdeling en rapporteert direct aan het strategisch management. Je hebt een ambitieuze doelstelling, een breed portfolio van cloud computing-producten en -diensten, een uniek en disruptief platform voor cloud orchestration en een team dat zowel outbound sales agents als relatiebeheerders telt om je te helpen leads te openen en deals te sluiten.

  • Mecanicien - Technisch Raadgever (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VANHOECKE - PEUGEOT, CITROËN & DS

    Type: Vaste Job

    Je doet herstellingen op gebied van elektriciteit en elektronica; Je doet ook mechanische herstellingen; Diagnosestelling is een belangrijk aspect van je job

  • Automekanieker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HEIWEGEN CONSULTANCY BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je wordt als Automekanieker Onze onderhoudstechnieker die het periodiek onderhoud uitvoert naar de richtlijnen van de constructeur; De hersteller die de slijtage van onderdelen vervangt; De onderzoeker die diagnoses stelt met behulp van de gebruikelijke testapparatuur en gereedschappen; De voorbereider die wagens klaarmaakt voor keuring of voor levering; De klantgerichte medewerker die met de werkplaatsleider de herstellingen na analyse bespreekt; Als ‘teamplayer’ de steun en toeverlaat van je collega’s om hen bij te staan in het herstellingsproces; De controleur van de uitgevoerde herstellingen; De bewaker van onze technische kwaliteitszorg, die altijd kwaliteitsvol werk wil afleveren en optimaal oog heeft voor de wensen van de klant.

Zoek naar antwoorden van BRASSERIE TAVERNE ECUYER in sociale netwerken
Look for responds of BRASSERIE TAVERNE ECUYER in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRASSERIE TAVERNE ECUYER. Laat een reactie achter voor BRASSERIE TAVERNE ECUYER. BRASSERIE TAVERNE ECUYER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRASSERIE TAVERNE ECUYER. Leave a respond for BRASSERIE TAVERNE ECUYER. BRASSERIE TAVERNE ECUYER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRASSERIE TAVERNE ECUYER op de google maps. Adres en contacten BRASSERIE TAVERNE ECUYER
Location of BRASSERIE TAVERNE ECUYER on the google maps. Address and contacts of BRASSERIE TAVERNE ECUYER

Andere gerelateerde bedrijven als come BRASSERIE TAVERNE ECUYER BRASSERIE TAVERNE ECUYER: FLAPOTHEKEN BUYCK NV | Hupperts S | KEYSERS | M.P. DEPARTMENT CREASTYLE | GARAGE PEETERS ROBERT

Other related companies as BRASSERIE TAVERNE ECUYER: FLAPOTHEKEN BUYCK NV | Hupperts S | KEYSERS | M.P. DEPARTMENT CREASTYLE | GARAGE PEETERS ROBERT

BRASSERIE TAVERNE ECUYER is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BRASSERIE TAVERNE ECUYER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09809936523. Het bedrijf BRASSERIE TAVERNE ECUYER bevindt zich op het adres: SCHILDKNAAPSSTRAAT 3; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 677,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 314,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Restaurants. Producten gemaakt in BRASSERIE TAVERNE ECUYER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BRASSERIE TAVERNE ECUYER is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRASSERIE TAVERNE ECUYER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRASSERIE TAVERNE ECUYER, openstaande posities, locatie van BRASSERIE TAVERNE ECUYER op de kaart.

BRASSERIE TAVERNE ECUYER is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is BRASSERIE TAVERNE ECUYER, company assigned to the tax number BE09809936523. The company BRASSERIE TAVERNE ECUYER is located at the address: SCHILDKNAAPSSTRAAT 3; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 677,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 314,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Restaurants. Products created in BRASSERIE TAVERNE ECUYER were not found.
The main activity of BRASSERIE TAVERNE ECUYER is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BRASSERIE TAVERNE ECUYER is not available. You also can look at reviews of BRASSERIE TAVERNE ECUYER, open positions, location of BRASSERIE TAVERNE ECUYER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRASSERIE TAVERNE ECUYER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRASSERIE TAVERNE ECUYER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRASSERIE TAVERNE ECUYER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRASSERIE TAVERNE ECUYER, employees, financial statistics.