A L'ABRI DES ETOILES

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • A L'ABRI DES ETOILES
Private companiesCoal Mining • A L'ABRI DES ETOILES

Contactgegevens A L'ABRI DES ETOILES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A L'ABRI DES ETOILES: address, phone, fax, email, website, opening hours

A L'ABRI DES ETOILES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE HAUTE14; 5332; ASSESSE, België

Telefoon (phone): 83690541 (+32-83690541) 83690541 (+32-83690541)

Fax (fax): +32 (12) 737-51-57 +32 (12) 737-51-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A L'ABRI DES ETOILES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A L'ABRI DES ETOILES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A L'ABRI DES ETOILES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A L'ABRI DES ETOILES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A L'ABRI DES ETOILES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A L'ABRI DES ETOILES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A L'ABRI DES ETOILES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A L'ABRI DES ETOILES
Products information A L'ABRI DES ETOILES

BTW identificatienummer (tax): BE08474822998
Ondernemingsnummer: 3016540527
Hoofdstad (capital): 351,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 678,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Type de Cuisine: Fran?aise. Aménagements & Services: Jardin,Terrasse.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A L'ABRI DES ETOILES
(Get full report from official database of BE for A L'ABRI DES ETOILES)

Aanvulling soorten activiteiten voor A L'ABRI DES ETOILES
Addition kinds of activities for A L'ABRI DES ETOILES

3398. Metalen hittebehandeling | Metal heat treating
016199. Groenten en meloenen, nec | Vegetables and melons, nec
481200. Radiotelefoon communicatie | Radiotelephone communication
20820101. Brouwers graan | Brewers' grain
28510209. Shellac (beschermende coating) | Shellac (protective coating)
32610105. Handdoekhouders, glanzend china | Towel bar holders, vitreous china
36790203. Opname- en afspeelkoppen, magnetisch | Recording and playback heads, magnetic

Werken bij A L'ABRI DES ETOILES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A L'ABRI DES ETOILES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A L'ABRI DES ETOILES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A L'ABRI DES ETOILES. Looking for open vacancies in other companies

  • kassamedewerker part-time (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan om de aangekochte goederen met de nodig zorgvuldigheid af te rekenen. Je hebt oog voor detail en kijkt alles goed na met de nodige oplettendheid. Je bedient de klanten met service enthousiasme en geeft hen correct advies. Je bent een ware multitasker die graag veelzijdig wilt werken aangezien je naast kassa ook de inkomende oproepen zal beantwoorden alsook retours en uitleendiensten zal verzorgen. In het begin zal je tewerkgesteld worden voor 20 uur per week maar na verloop van tijd kan dit naar meer uren worden omgezet. Het betreft hier om een job optie-vast studenten komen niet aanmerking.

  • Chef / gerant (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: Compass Group Belgilux

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    * Voor onze uitbating te Sint Pieters Woluwe zijn we op zoek naar een gedreven horecaprofessional wie een grote passie voor kwaliteitscatering uitstraalt. * Als chef-gerant van deze uitbating ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de keukenmedewerkers en schrikt het jou niet af om zelf de handen uit de koksmouwen te steken. * Je bent verantwoordelijk voor en neemt deel aan de productie van maaltijden alsook het opstellen van de menu's * Je bent verantwoordelijk voor het coachen van een team van 6 personen: je legt de taken van uw team vast rekening houdend met de motivatie en teamspirit * Je staat in voor de praktische organisatie, uitvoering en controle van de werkzaamheden . * Je zorgt voor efficient werkvoortgang en lost problemen op. * Je waarborgt de naleving van richtlijnen i.v.m. productie (keukenactiviteiten), kwaliteit & hygiëne (HACCP) * Je doet de bestellingen via intranet. * Je controleert en je beheert de foodcost. * Je controleert de leveringen (overeenstemming, kwaliteit, hoeveelheid, respect van de leveringsprocedures) * Je zorgt daarenboven voor een optimaal food cost beheer van jouw keuken waarbij je er steeds in slaagt om kwaliteitsvolle & gezonde maaltijden voor te stellen.

  • Arbeider Wegenbouw (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar wegenbouwarbeiders in de regio Lier  Je staat in voor de afwerking :  Plaatsen van straatkolken  Plaatsen van greppels  Plaatsen van boordstenen  Grondwerken

  • bekister m/v (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als bekister ben je zeer gedreven om aan de slag te gaan. Dit takenpakket wordt jou toevertrouwd: Uitvoeren van kleine en grote bekistingswerken; Je leest plannen en werktekeningen; Met houten planken en panelen maak je mallen; je timmert en monteert de bekisting en voegt ze samen; Je stort het beton in de bekisting; Wanneer het beton is uitgehard tot een bouwelement verwijder je de bekisting; Je verstevigt beton met ijzeren vlechtwerk of wapening daarvoor knip buig en verbind je metalen staven; Voor grote betonconstructies zijn er geprefabriceerde metalen bekistingelementen die je aan elkaar monteert. Werken op werven van bouw van industriegebouwen appartementsgebouwen zwembaden kantoorgebouwen ziekenhuizen scholen rust- en verzorgingstehuizen sportzalen ... zowel nieuwbouw als renovatie.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • STUDENTENJOB: magazijnwerk 2 dagen/week (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je een hogeschool- of universiteit student en minimum 2 dagen per week beschikbaar? Je wenst graag wat centjes bij te verdienen? Wij zoeken een student om mee te helpen in een magazijn: laden/lossen, eenvoudig administratief werk, meehelpen in het atelier,...

  • Student schoonmaak gezocht (m/v) 4.5 uur per week te Tielt (West-Vlaanderen) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    CARE EXPERT CLEANING zoekt… Student schoonmaak (M/V/X) 4.5 uur per week te Tielt (West-Vlaanderen) Functieomschrijving Voor de schoonmaakwerkzaamheden bij onze klant in Tielt is Care Expert Cleaning op zoek naar een gemotiveerde deeltijdse student schoonmaak. Je bent verantwoordelijk voor het reinigen en desinfecteren van de cleanroom. Dit doe je volgens de regels eigen aan een GMP-omgeving. Je volgt deze geldende regels en procedures op vlak van veiligheid en kwaliteit strikt op. Je werkt met de nodige beschermkledij. Je vult planningsdocumenten in en meldt afwijkingen. We zoeken een student die van 07.00 uur tot 09.30 uur en van 10.00 uur tot 12.00 uur kan werken op zaterdag. De opstart wordt zo snel mogelijk voorzien.

  • Onderhoudstechnieker (2-ploegen of vaste nacht) (M/V) (PROVEN)

    Regio: PROVEN

    Bedrijf: Aviko Belgium NV

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingeschakeld in onze technische dienst waar je zorgt voor de uitvoering van het mechanisch en/of elektrisch onderhoud in onze fabriek. Samen met je collega's houd je onze productie- en inpaklijnen in topconditie! Zowel storingen oplossen als preventief onderhoud behoren tot jouw takenpakket. Je werkt bovendien actief mee aan 5S en bent bereid om ook medewerkers de nodige informatie/uitleg ivm machines te geven.

  • Bedrijfsleider voor start-up (SaaS) (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het idee is er, het prototype is zo goed als af en zit in test naar de finale marktversie toe. Nu is er nood aan een Wijze Raaf die het product in de markt zal helpen zetten, in alle opzichten: je werkt en schrijft het business plan uit, je bepaalt -in overleg met de founders- de commerciële strategie, je zoekt naar de beste financiering. Je neemt dus de lead in een uitdagend, ambitieus project met groot potentieel. Deze Wijze Raaf heeft ervaring met een start up en beschikt over het financieel comfort om een startperiode te overbruggen. Ervaring met SaaS oplossingen en resellerkanalen is een plus.

  • Gentis - Security Engineer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Looking for Senior Security Engineers for different clients based in Brussels --Freelance--     Required criteria Fluent French and English Relevant experience as Security Engineer/Expert Proven experience with FortiNet and Cisco: Switching & routing, Firewall (Cisco and FortiNet), DMZ, VPN (FortiNet)   Interested?   Send your CV via the button below. 

  • Administratief Bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: H & L PEOPLE

    Type: Werfreserve

    Voor een groot bedrijf in de Antwerpse haven zoeken wij een administratief bediende die er de administratieve taken zal overnemen. De functie zal er onder andere in bestaan de uren van werknemers bij te houden en de telefoon op te nemen, alsook zal u meehelpen om de dagdagelijkse taken van het bedrijf mee in goede banen te leiden.

  • VERKOPER TELECOM (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: LINKO-SYSTEMS

    Type: Werfreserve

    We zijn op zoek naar een full time verkoopsmedewerker/klantenadviseur voor ons telenet center. Je zal enerzijds instaan voor het verkopen van hardware en accesoires, alsook de verkoop en de bijhorende service van alle telenet-abonnementen.

Zoek naar antwoorden van A L'ABRI DES ETOILES in sociale netwerken
Look for responds of A L'ABRI DES ETOILES in social networks

Lees alle opmerkingen voor A L'ABRI DES ETOILES. Laat een reactie achter voor A L'ABRI DES ETOILES. A L'ABRI DES ETOILES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A L'ABRI DES ETOILES. Leave a respond for A L'ABRI DES ETOILES. A L'ABRI DES ETOILES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A L'ABRI DES ETOILES op de google maps. Adres en contacten A L'ABRI DES ETOILES
Location of A L'ABRI DES ETOILES on the google maps. Address and contacts of A L'ABRI DES ETOILES

Andere gerelateerde bedrijven als come A L'ABRI DES ETOILES A L'ABRI DES ETOILES: AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING | HENDRIK BROEKX | JEAN-CHRISTOPHE DUPLAT | Potier Jean-Pierre | DIRK BALCAEN

Other related companies as A L'ABRI DES ETOILES: AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING | HENDRIK BROEKX | JEAN-CHRISTOPHE DUPLAT | Potier Jean-Pierre | DIRK BALCAEN

A L'ABRI DES ETOILES is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A L'ABRI DES ETOILES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08474822998. Het bedrijf A L'ABRI DES ETOILES bevindt zich op het adres: RUE HAUTE14; 5332; ASSESSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 351,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 678,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Fran?aise. Aménagements & Services: Jardin,Terrasse..
De hoofdactiviteit van A L'ABRI DES ETOILES is Steenkoolmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A L'ABRI DES ETOILES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A L'ABRI DES ETOILES, openstaande posities, locatie van A L'ABRI DES ETOILES op de kaart.

A L'ABRI DES ETOILES is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is A L'ABRI DES ETOILES, company assigned to the tax number BE08474822998. The company A L'ABRI DES ETOILES is located at the address: RUE HAUTE14; 5332; ASSESSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 351,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 678,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Fran?aise. Aménagements & Services: Jardin,Terrasse..
The main activity of A L'ABRI DES ETOILES is Coal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of A L'ABRI DES ETOILES is not available. You also can look at reviews of A L'ABRI DES ETOILES, open positions, location of A L'ABRI DES ETOILES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A L'ABRI DES ETOILES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A L'ABRI DES ETOILES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A L'ABRI DES ETOILES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A L'ABRI DES ETOILES, employees, financial statistics.