Potier Jean-Pierre

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • Potier Jean-Pierre
Private companiesCoal Mining • Potier Jean-Pierre

Contactgegevens Potier Jean-Pierre: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Potier Jean-Pierre: address, phone, fax, email, website, opening hours

Potier Jean-Pierre

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kerkstraat 152; 8370; Blankenberge, België

Telefoon (phone): 050 41 18 60 (+32-050 41 18 60) 050 41 18 60 (+32-050 41 18 60)

Fax (fax): 050 42 98 64 (+32-050 42 98 64) 050 42 98 64 (+32-050 42 98 64)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Potier Jean-Pierre: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Potier Jean-Pierre"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Potier Jean-Pierre"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Potier Jean-Pierre, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Potier Jean-Pierre. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Potier Jean-Pierre, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Potier Jean-Pierre. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Potier Jean-Pierre
Products information Potier Jean-Pierre

BTW identificatienummer (tax): BE03916046142
Ondernemingsnummer: 2564453125
Hoofdstad (capital): 105,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 727,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in Potier Jean-Pierre zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Marble and granite works

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Potier Jean-Pierre
(Get full report from official database of BE for Potier Jean-Pierre)

Aanvulling soorten activiteiten voor Potier Jean-Pierre
Addition kinds of activities for Potier Jean-Pierre

027199. Varkenshoudende dieren en konijnen, n.v. | Fur-bearing animals and rabbits, nec
23399908. Smocks: vrouwen, misses 'en junioren' | Smocks: women's, misses', and juniors'
32920601. Carded fiber, asbest | Carded fiber, asbestos
34480000. Geprefabriceerde metalen gebouwen en componenten | Prefabricated metal buildings and components
36990303. Onderwijsmachines en hulpmiddelen, elektronisch | Teaching machines and aids, electronic
37210204. luchtschepen | Dirigibles
80999901. Kinderopvangkliniek | Childbirth preparation clinic

Werken bij Potier Jean-Pierre: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Potier Jean-Pierre: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Potier Jean-Pierre. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Potier Jean-Pierre. Looking for open vacancies in other companies

  • hout bewerker (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een toffe medewerker met een passie voor hout die onze collega’s kan versterken in allerlei soorten verbouwingen en renovatiewerken (klein en groot Functieomschrijving - Bouw van woningen in houtskelet (nieuwbouw en renovatie) - Timmeren van dakconstructies en dak- of woninguitbreidingen. - Afwerking ruwbouw binnen en buiten (plaatsen gyproc, gevelbekleding, houten terrassen,…) - Laden en lossen van materialen

  • Werfleider (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant ontwerpt, engineert, assembleert en plaatst op maat gemaakte elektriciteitsinstallaties. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering  van projecten van A tot Z, van op maat gemaakte totaalconcepten volgens de wensen van de klant en volgens geldende kwaliteits-, veiligheids - en milieunormen.

  • Derde verantwoordelijke interieur en decoratie. (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal tewerkgesteld worden als eerste verkoper/verkoopster(derde verantwoordelijke). Je zal mee instaan voor het coachen en opleiden van het personeel dit mee in samenspraak met de filiaalverantwoordelijke. Je bent een ware 'manager by example' en sta tevens sta je in voor volgende taken: Verkopen van interieur en decoratie. Offertes opmaken + opvolgen. Groot gedeelte visual merchandising. Orde en netheid te bewaren in de winkel. Voor deze functie zal je een inhouse opleiding krijgen deze zal je volgen in een ander opleidingsfiliaal en zal vervolgens voor een termijn van 6 tot 8 weken zijn.

  • Lijnoperator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM FOOD HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Lijnoperator sta jij in voor : Het klaarzetten van de lijn Het ombouwen van de lijn (banden verstellen) Het instellen van de robot op het juiste programma  Het opvolgen van de lijn en de kwaliteit

  • Logistiek/Commercieel bediende m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De onderstaande taken behoren tot jouw takenpakket: je staat in voor de orderverwerking je maakt verzendnota's op je verzorgt de facturatie je bezorg maandelijkse forecasts aan belangrijke klanten je stelt prijslijsten op en volgt deze verder op je geeft ondersteuning aan de externe sales je geeft ondersteuning aan andere interne diensten je helpt jouw collega's in geval van grote drukte

  • Werfleider asfalt/wegenwerken (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider in de asfalt/wegenbouw ben je verantwoordelijk voor de organisatie en de coördinatie van 1 of meerdere werven afhankelijk van de omvang van het project. ?Je bent verantwoordelijk voor de organisatie van een bouwplaats materieel en je leidt de werkkrachten. ?Je houdt rekening met de financiële middelen. ?Je inspecteert de werken rekening houdend met het opgemaakte bestek. ?Je controleert de kwaliteit van het afgeleverde werk met behulp van meetinstrumenten zoals meetlint waterpas. ?Je bent verantwoordelijk voor een gedeelte van de werkzaamheden of voor het geheel. ?Je hou toezicht op de werf ter plaatse en voor de administratieve taken werk je vanuit het kantoor.. ?Je brengt dagelijks de nodige administratie in orde zoals mankracht en materieel berekenen vorderingsstaten of werkstaten opmaken bouwplaats vergaderingen voorbereiden bijhouden van het werfdagboek enz. ?Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder van het bedrijf. ?Je werkuren zijn doorgaans regelmatig met uitzonderingen omwille van technische redenen en deadlines.

  • STUDENT(E) BONGO SHOP KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: SMARTBOX GROUP BELGIUM NV

    Type: Studentenjob

    Voor onze winkel in centrum Kortrijk (Shopping Center K) zoeken wij een spontane, enthousiaste student(e) die onze klanten het perfecte cadeautje helpt te vinden. Klanten met raad en daad bijstaan, hun vragen met een glimlach beantwoorden, hun aankoop afrekenen, de voorraad in de gaten houden, de winkel op orde houden. Kortom, alles wat met het reilen en zeilen van een winkel te maken heeft, spreekt jou dat aan? Waar wacht je dan nog op? Stuur ons snel een reactie en misschien doe jij binnenkort wel een strik om één van onze mooie Bongo’s!

  • Studentenjob Finance (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben je analytisch ingesteld? Kan je vlot met Excel werken? En ben je tijdens het schooljaar 1 ? 2 dagen per week vrij? Dan is deze functie iets voor jou! Jouw takenpakket als student Finance: Je helpt mee met de opmaak van bestellingen Met je kennis van Excel help je data te implementeren en te analyseren Je staat in voor ad hoc administratieve taken Je geeft ondersteuning waar nodig

  • Project Engineer (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    Uitwerken van een kwalitatief ontwerp en detailtekening van de projectvraag conform de wetgeving, geldende constructiecodes en vooropgestelde contractbepalingen en dit in nauw contact met onze klanten. Garant staan voor een goed idee en lay-out Instaan voor de opmaak van stuklijsten voor de nodige aankoopbehoeften om de productie van het ontwerp te garanderen. Je maakt calculaties en berekent welke materialen nodig zijn, besteld moeten worden,.. Ondersteuning bieden aan de werkplaats tijdens engineeringstraject en constructiefase van het project (vb. bijstand rond de opmaak van procedures en technische documenten, opvolgen en bijsturen van de ontwerpen in productie) Je bent tevens verantwoordelijk voor het technisch klantendossier met de nodige certificaten.

  • Commercieel bediende (m/v) met kennis van Duits (1291904) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Vaste Job

    oor een innovatief en internationaal bedrijf, in de regio van Dendermonde, zijn wij op zoek een commercieel bediende (m/v) die beschikt over een grote dosis communicatieve vaardigheden. Als commercieel bediende zal je instaan voor de volgende zaken: Je maakt de offertes op Je staat in voor de orderverwerking Je beheert de voorraad Je stel verkoopcontracten op (administratief) Je bent de interface tussen de klant en de dienst productie Je hebt dagelijks klantencontacten i.v.m. tarieven, leveringstermijnen, leveringsvoorwaarden,... Je zorgt ervoor dat problemen worden opgelost Je bent een administratieve duizendpoot

  • ploegbaas metser (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: HERBO

    Type: Vaste Job

    leiding geven over een ploeg metsers plan lezen meewerkend ploegbaas

  • Technisch Ontwerper (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672952-inline.html?cid=Partner_VDAB Ben je op zoek naar een gevarieerde functie als ontwerper? Bekijk dan zeker deze vacature! Onze klant is een engineering bureau gespecialiseerd in alle facetten van engineering en project management. Zowel haalbaarheidsstudie, budgettering als aansturing en opvolging van projecten worden op een hoog professioneel niveau verzorgd. Ze staan eveneens garant voor het juiste ontwerp van alle installaties, en dit zowel in een 2D maar meer nog in een 3D CAD omgeving. Dit start vanaf inplantingsvoorstellen tot aan volledige ontwerpen van industriële installaties tot het gewenste gedetailleerde niveau. Ze verzorgen projecten voor diverse industrieën vooral in Oost- en West-Vlaanderen. Zowel proceschemie als petrochemie, metallurgie en grondstoffenbehandeling, cement en betonindustrie, maar ook bulkgoederentransport en specifieke installaties uit de voedingsnijverheid kennen voor hen geen geheimen. Ter uitbreiding van hun team zijn ze op zoek naar een gedreven Technisch Ontwerper. Als Ontwerper voer je als lid van het projectteam het tekenwerk en eventueel rekenwerk uit voor nieuwe installaties, productie-eenheden, enz. Hierbij heb je oa volgende taken en verantwoordelijkheden: het maken van layout modellen in 3D van compleet nieuwe installaties (Greenfield) of van bestaande installaties die worden omgebouwd het uitdetailleren van specifieke installaties in 3D het maken van isometrische tekeningen van de procesleidingen en/of utiliteitsleidingen het maken van de staalplannen en het uitdetailleren van mechanische componenten je krijgt ondersteuning van de projectingenieurs en werkt hun berekeningen en ideeën uit tot bruikbare ontwerpen je speelt vlot in op veranderingen in projecten en planning je neemt initiatief ter verbetering van bestaande werkwijzen Op langere termijn is er ook de mogelijkheid om verder door te groeien naar de functie Project Engineer.

Zoek naar antwoorden van Potier Jean-Pierre in sociale netwerken
Look for responds of Potier Jean-Pierre in social networks

Lees alle opmerkingen voor Potier Jean-Pierre. Laat een reactie achter voor Potier Jean-Pierre. Potier Jean-Pierre bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Potier Jean-Pierre. Leave a respond for Potier Jean-Pierre. Potier Jean-Pierre on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Potier Jean-Pierre op de google maps. Adres en contacten Potier Jean-Pierre
Location of Potier Jean-Pierre on the google maps. Address and contacts of Potier Jean-Pierre

Andere gerelateerde bedrijven als come Potier Jean-Pierre Potier Jean-Pierre: LEON VERCAUTEREN | De Dietrich Belgium | ELDI | DEDECKER & DE PEUTER | ALPHONSUS CORNELIS

Other related companies as Potier Jean-Pierre: LEON VERCAUTEREN | De Dietrich Belgium | ELDI | DEDECKER & DE PEUTER | ALPHONSUS CORNELIS

Potier Jean-Pierre is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Potier Jean-Pierre, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03916046142. Het bedrijf Potier Jean-Pierre bevindt zich op het adres: Kerkstraat 152; 8370; Blankenberge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 105,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 727,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Marble and granite works. Producten gemaakt in Potier Jean-Pierre zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Potier Jean-Pierre is Steenkoolmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Potier Jean-Pierre is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Potier Jean-Pierre, openstaande posities, locatie van Potier Jean-Pierre op de kaart.

Potier Jean-Pierre is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Potier Jean-Pierre, company assigned to the tax number BE03916046142. The company Potier Jean-Pierre is located at the address: Kerkstraat 152; 8370; Blankenberge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 105,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 727,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Marble and granite works. Products created in Potier Jean-Pierre were not found.
The main activity of Potier Jean-Pierre is Coal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Potier Jean-Pierre is not available. You also can look at reviews of Potier Jean-Pierre, open positions, location of Potier Jean-Pierre on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Potier Jean-Pierre, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Potier Jean-Pierre, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Potier Jean-Pierre, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Potier Jean-Pierre, employees, financial statistics.