'T WEMELHOUT

Contactgegevens 'T WEMELHOUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T WEMELHOUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T WEMELHOUT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEUNTJESSTRAAT 7; 8570; ANZEGEM, België

Telefoon (phone): 56681881 (+32-56681881) 56681881 (+32-56681881)

Fax (fax): +32 (4) 177-68-86 +32 (4) 177-68-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T WEMELHOUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T WEMELHOUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T WEMELHOUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T WEMELHOUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T WEMELHOUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T WEMELHOUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T WEMELHOUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T WEMELHOUT
Products information 'T WEMELHOUT

BTW identificatienummer (tax): BE02396911621
Ondernemingsnummer: 5999053955
Hoofdstad (capital): 570,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 199,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Type de Cuisine: Raclette & Fondue,Grillades & Barbecue. Aménagements & Services: Jardin,Terrasse.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T WEMELHOUT
(Get full report from official database of BE for 'T WEMELHOUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T WEMELHOUT
Addition kinds of activities for 'T WEMELHOUT

326200. Vitreous China tafel en keukengerei | Vitreous china table and kitchenware
737499. Gegevensverwerking en -bereiding, anders | Data processing and preparation, nec
20839903. Malt bijproducten | Malt byproducts
26210601. Bedrijfsformulier papier | Business form paper
34529905. Klinknagels, metaal | Rivets, metal
36340113. Percolators, elektrisch | Percolators, electric

Werken bij 'T WEMELHOUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T WEMELHOUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T WEMELHOUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T WEMELHOUT. Looking for open vacancies in other companies

  • Business support specialist (IT) | Puurs | daguren (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Puurs, actief in de logistieke sector, zijn wij op zoek naar een business support specialist. Vanuit het Business Education & Support Team zal deze persoon ondersteuning geven van bedrijfstools aan de gebruikers van het systeem. Concreet neemt hij volgend gevarieerd takenpakket onder zijn/haar hoede: ondersteuning van het mobility project (pda/gsm-applicatie) opvolgen van belangrijke KPI's opbouwen van documentatie inschatten van de trainingsnoden testen van nieuwe software of verbeteringen aan software meehelpen aan de verbetering van bedrijfsprocessen

  • machinebediener / operator Wielsbeke 3/5 ploegen (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf met een afdeling te Wielsbeke, actief in het produceren van vinyl, laminaat en decoratiepanelen zijn we op zoek naar extra collega's. Je staat in voor het bedienden van machines. Je bent flexibel naar uren toe: je wil werken in 3 of 5 ploegen. Je bent natuurlijk niet bang om met een PC te werken en hiernaast controles uit te voeren.

  • Huishoudhulp (M/V) regio Tielt-Winge- Bekkevoort -Binkom-Lubbeek (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio Haacht - Tielt-Winge - Bekkevoort Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • POETSHULP VOORTKAPEL-WESTERLO (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Uikhoven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (UIKHOVEN)

    Regio: UIKHOVEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Stagiaire Jobadviseur (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor de screening en interviews van potentiële kandidaten. Je helpt mee met de verwerking van de administratie en je volgt je eigen dossiers op.

  • Jobstudent Hoofdanimator Gekkoo Woensdagbende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Gekkoo

    Type: Studentenjob

    Gekkoo is een Antwerpse jeugdwerkorganisatie die leuke en laagdrempelige vrije tijdsactiviteiten organiseert voor jongeren van 3 tot 18 jaar. Je werkt als hoofdverantwoordelijke op één van de locaties van de Gekkoo Woensdagbende waar je verantwoordelijk bent voor de organisatie van de wekelijkse woensdagnamiddagwerking met maximum 50 kinderen. Je biedt ondersteuning aan ongeveer 4 vrijwillige animatoren, waar je bij voorkeur ook mee naar op zoek gaat. Je zorgt ervoor dat de administratie wordt opgevolgd, dat de activiteiten worden voorbereid en dat deze op een kwalitatieve manier worden uitgevoerd. Je staat mee in voor de stagebegeleiding van nieuwe animatoren. Je wordt ondersteund door onze medewerkers woensdagnamiddagwerking. Je bent elke week aanwezig. (uitzonderingen in examenperiodes zijn mogelijk) Je werkuren zijn van 13u30 tot 18u00

  • 1ste Verkoopmedewerker Buurtslagers Delhaize Olen 38 uur (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    • Voeding interesseert je? • Heb je ervaring als verkoopster en ben je klaar voor de volgende stap? Een 1ste verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken: Meewerken in het filiaal: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdatums. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Ondersteunen leidinggevende: Je staat jouw filiaalverantwoordelijke regelmatig bij in het ondersteunen van de medewerkers, het opvolgen van de taken en het plannen van de productie.

  • International Business Controller (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: BRACHOT-HERMANT N.V.

    Type: Vaste Job

    Je treedt op als vaste vertegenwoordiger van de groep Brachot-Hermant voor één of meerdere buitenlandse vestigingen. Hiervoor ben je bereid om minstens de helft van je tijd in het buitenland te verblijven (niet-EU) Je hebt een stevige financiële achtergrond. Je zorgt voor de planning & control cyclus, periodieke financiële rapportages, investeringsanalyses, interne kostenverrekeningen, personeelskwesties en juridische dossiers. Hierbij word je ondersteund door een plaatselijk meerkoppig management team die je zelf aanstuurt. Je ontwerpt en beheert rapportering- en informatiesystemen, administratieve systemen, uniforme werkwijzen en procedures over de verschillende afdelingen heen. Je rapporteert aan de Belgische directie en de CFO

  • Modis - Senior Business Analist (Security) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben je een ervaren Business Analist die ervaring (of affiniteit) heeft met projecten rond security, zoals gebruikersauthentificatie, digitale ondertekeningen, en identity management? Onze klant in Brussel-Zuid is op zoek naar zo iemand.      Context   Momenteel lopen er 3 projecten rond data security:  Het gebruikersauthentificatie project: de bedoeling is om future proof oplossingen (zowel front als back-end) te implementeren. Gebruikers moeten zonder problemen, veilig en efficiënt kunnen inloggen op de systemen. De nodige technische oplossingen moeten geïmplementeerd kunnen worden (WebSphere, Drupal, mainfraime, SharePoint, Web services, etc). De legacy logon methodes moeten geïntegreerd worden, On Premise oplossingen worden onderzocht en vergeleken met Cloud oplossingen en architectuur standaarden worden vastgelegd. Er wordt  ook een central governance opgezet. Voorts is er het platform voor elektronische handtekeningen. De klant wil zo'n platform opzetten en hiervoor moeten de nodige processen opgezet worden. Er wordt een marktconforme oplossing gekozen en geïmplementeerd. De nodige processen worden uitgewerkt & toegepast en er wordt een central governance opgezet.  Tot slot is er het Identity Management project waarmee men het beheer van verschillende gebruikers (personeel, leveranciers, zelfstandige ondernemers) wil centraliseren. Om eenvoudig de juiste toegangen te bepalen en toe te kennen, gaat men gebruik maken van het Role Based Access Control principe.    Wat we van jou verwachten Het is jouw taak om de verschillende business partners te ondersteunen en advies te geven ivm proces optimalisatie. Je brengt in teamverband de noden, ideeën en problemen (pro)actief in kaart. Je volgt uiteraard ook de marktevoluties op de voet en geeft strategisch advies over toekomstige mogelijkheden. Je deelt jouw kennis en expertise binnen het security domein. Tot slot waak je ook over de uitwerking van een oplossing die in lijn ligt met de verwachtingen van de business. Je werkt onder andere samen met solution analisten, IT architecten en ontwikkelaars.  Je bouwt een netwerk uit bij de zakenpartners, zodanig dat je noden en opportuniteiten tijdig kan capteren en dat je kan rapporteren over de evolutie ervan. Vanuit je rol werk je mee aan de projecten geïnitieerd vanuit roadmap informatieveiligheid. Je werkt mee aan de verdere uitbouw van het security domein.  Je beheerst vlot het Nederlands en het Engels en je hebt al een ruime ervaring als analist. Je hebt op zijn minst affiniteit met het aspect "security". Ervaring met één van bovenstaande projecten is een serieuze meerwaarde.    What's in it for you   Een voltijds project van minstens 6 maanden, waarschijnlijk veel langer. Marktconforme verloning. Je werkt voornamelijk in Brussel-Zuid maar kan ook 2 dagen per week vanuit Deinze of Haasrode werken.      Interesse. Wat nu?    Stuur meteen jouw CV via de knop hieronder.

  • ASSISTENT-TUINCHEF (werfreserve) (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: ARBORETUM KALMTHOUT

    Type: Werfreserve

    Als assistent-tuinchef geef je leiding aan een team van 5 tuiniers, 1 klusjesman, 30 vrijwilligers en 10 studenten. Je assisteert de tuinchef en neemt zijn taken over in geval van afwezigheid (20%) - assisteren van de tuinchef bij het invullen en opvolgen van de planning en de dagelijkse werkzaamheden - aansturen, bijsturen en controleren van de teamleden bij het uitvoeren van hun taken - opstellen van werkinstructies om een veilig gebruik van materialen, machines en producten te waarborgen - beheren van keuringen, kap- en vuurvergunningen alsook de gifkast en alle administratie hieromtrent - opzetten en opvolgen van ongediertebestrijding - uitvoeren van verschillende administratieve taken zoals het beheer van labels, opzoekingen in databases, aanvragen van offertes, … - uitwerken van tentoonstellingen rondom bepaalde thema’s en planten - eindverantwoordelijk voor de opkweek in serre en kwekerij Je bent meewerkend tuinier (80%) - als meewerkend tuinier de onberispelijke uitvoering van alle werkzaamheden op en rond het domein garanderen en controleren - toezien op het toepassen van procedures en werkinstructies om aan veiligheids-, kwaliteits- en milieueisen te voldoen - waarborgen dat onderhoud aan machines en gebouwen alsook kleine herstellingen uitgevoerd worden - erover waken dat het team steeds over voldoende materiële middelen beschikt om de opdrachten uit te voeren - assisteren bij evenementen, opbouwen, afbreken en opruimen - optreden als EHBO-hulpverlener

  • Afwasser slagerij (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: PEERSMAN

    Type: Flexijob

    Afwas bijhouden en op zijn plaats zetten machines afwassen

Zoek naar antwoorden van 'T WEMELHOUT in sociale netwerken
Look for responds of 'T WEMELHOUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T WEMELHOUT. Laat een reactie achter voor 'T WEMELHOUT. 'T WEMELHOUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T WEMELHOUT. Leave a respond for 'T WEMELHOUT. 'T WEMELHOUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T WEMELHOUT op de google maps. Adres en contacten 'T WEMELHOUT
Location of 'T WEMELHOUT on the google maps. Address and contacts of 'T WEMELHOUT

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T WEMELHOUT 'T WEMELHOUT: C.T.R. M?DIA | V.I.P.-Soft BVBA | Ladies First | HERCK JOUETS | KATRIEN VAN DER HAEGHEN

Other related companies as 'T WEMELHOUT: C.T.R. M?DIA | V.I.P.-Soft BVBA | Ladies First | HERCK JOUETS | KATRIEN VAN DER HAEGHEN

'T WEMELHOUT is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T WEMELHOUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02396911621. Het bedrijf 'T WEMELHOUT bevindt zich op het adres: HEUNTJESSTRAAT 7; 8570; ANZEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 570,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 199,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Raclette & Fondue,Grillades & Barbecue. Aménagements & Services: Jardin,Terrasse..
De hoofdactiviteit van 'T WEMELHOUT is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T WEMELHOUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T WEMELHOUT, openstaande posities, locatie van 'T WEMELHOUT op de kaart.

'T WEMELHOUT is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T WEMELHOUT, company assigned to the tax number BE02396911621. The company 'T WEMELHOUT is located at the address: HEUNTJESSTRAAT 7; 8570; ANZEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 570,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 199,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Raclette & Fondue,Grillades & Barbecue. Aménagements & Services: Jardin,Terrasse..
The main activity of 'T WEMELHOUT is Administration of Human Resource Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T WEMELHOUT is not available. You also can look at reviews of 'T WEMELHOUT, open positions, location of 'T WEMELHOUT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T WEMELHOUT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T WEMELHOUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T WEMELHOUT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T WEMELHOUT, employees, financial statistics.