'T HOFKE VAN HEDEN

Contactgegevens 'T HOFKE VAN HEDEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T HOFKE VAN HEDEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T HOFKE VAN HEDEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TERVURENSTEENWEG 145; 1981; ZEMST, België

Telefoon (phone): 15620909 (+32-15620909) 15620909 (+32-15620909)

Fax (fax): +32 (19) 241-77-50 +32 (19) 241-77-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T HOFKE VAN HEDEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T HOFKE VAN HEDEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T HOFKE VAN HEDEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T HOFKE VAN HEDEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T HOFKE VAN HEDEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T HOFKE VAN HEDEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T HOFKE VAN HEDEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T HOFKE VAN HEDEN
Products information 'T HOFKE VAN HEDEN

BTW identificatienummer (tax): BE03151397705
Ondernemingsnummer: 4084960937
Hoofdstad (capital): 841,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 170,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Type de Cuisine: Fran?aise. Aménagements & Services: Terrasse,Jardin.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T HOFKE VAN HEDEN
(Get full report from official database of BE for 'T HOFKE VAN HEDEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T HOFKE VAN HEDEN
Addition kinds of activities for 'T HOFKE VAN HEDEN

507203. Gereedschapsmiddelen en accessoires | Power tools and accessories
782202. Film verhuur diensten | Film rental services
20110200. Varkensproducten, van varkens geslacht ter plaatse | Pork products, from pork slaughtered on site
36290201. Condensatoren, a.c., voor motoren of fluorescentielampen | Capacitors, a.c., for motors or fluorescent lamp ballasts
51490309. sauzen | Sauces
52110400. Prefab gebouwen | Prefabricated buildings

Werken bij 'T HOFKE VAN HEDEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T HOFKE VAN HEDEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T HOFKE VAN HEDEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T HOFKE VAN HEDEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Medewerker Ziekenfonds te Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de interne klantendienst van onze klant, actief in de dienstensector, zijn we op zoek naar een customer service medewerker. Als eerstelijnshulp probeer je de klant ten aller tijde zo adequaat mogelijk te helpen. Aangezien het jou niet ontbreekt aan sociale vaardigheden, sta jij onze klant met raad en daad bij op een duidelijke manier. Je zal 90% van jouw tijd besteden aan het aannemen en verwerken van binnenkomende calls. De overige tijd wordt besteed aan het beantwoorden van klantenvragen via e-mail. Je rapporteert de indrukken die de klant had over de dienstverlening. Je verwerkt dus elke positieve en negatieve opmerking. Je probeert de klant op zo’n efficiënt mogelijke manier te helpen, indien nodig stuur je de vraag door naar de experts op de back office.

  • Metselaar met interesse in een job kort bij huis! (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als vakman bent u op zoek naar een job kort bij huis, geen onnodige verplaatsingen meer,...? Dan is deze job zeker iets voor jou! jouw takenpakket bestaat uit: het uitzetten van profielen op de werf uitvoeren van metselwerkzaamheden voorbereidende taken, mortel maken,... orde bewaren, materiaal onderhouden,...

  • HUISHOUDHULP VOOR MELLE - MERELBEKE (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Melle, Merelbeke.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS DIKSMUIDE (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: GREENHOUSE DIKSMUIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Diksmuide zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Roeselare 13 u , combineren met andere gezinnen is mogelijk. (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Continuïteit & spontaniteit is hier heel belangrijk bij dit gezin.De uren zijn als volgt ; ma.di.woe van 16:00-19:00 & de vrijdag van 15:00-19:00.Bent u een betrouwbaar persoon , rustgevend & punctueel, dan ben je hier zeker aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Werken als huishoudhulp regio Olen? Kies voor Domestic Services! (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Bijverdienst verkoop H & M (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Randstad zoekt vlotte medewerkers om een 2 à 3 tal dagen per week bij te springen bij H&M in Roeselare Je helpt bij het labelen van nieuwe kledij, pashokjes, afprijzen, uitpakken, uithangen op kapstokken.... Wekelijks kan je een aantal dagen aan de slag

  • Jobstudent (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • CHAUFFEUR CE nationaal (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: VERGO

    Type: Vaste Job

    LEVEREN VAN KLANTEN MET EEN TREKKER - OPLEGGER CE - ADR ATTEST IS EEN VOORDEEL -

  • Foodcornermedewerker bij het one-stop-shop tankstation te Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: CELEKO

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant met verschillende vernieuwde tankstations in Limburg zijn we opzoek voor hun vestiging in Sint-Truiden naar 2 foodcorner medewerkers.1 Foodcorner medewerker gaat meer ingezet worden aan de "KASSA", & de andere hoofdzakelijk aan het "FOODGEDEELTE". Je takenpakket bestaat o.a.. uit: - taken: het maken van broodjes/pizza's, het bedienen van dranken/gerechten ( foodgedeelte) & verschillende taken aan de kassa, aanvullen, carwash, ... Heb je al ervaring in de sector, dan is dit natuurlijk een pluspunt. Indien geen ervaring en/of je komt uit een heel andere sector, dan ben je ook een geschikte kandidaat want bij deze werkgever krijg je een grondige opleiding & begeleiding op de werkvloer !

  • Autoverkoper Junior (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: WAASLANDMOBIEL

    Type: Vaste Job

    Wij zijn opzoek naar een nieuwe collega om ons sales team aan te vullen. Door de aanhoudende groei en versterking van onze marktpositie zijn we opzoek naar een junior autoverkoper. U staat in voor het adviseren, informeren en opvolgen van de potentiële klanten in onze toonzaal. Dagelijks werk je actief aan de promotie van onze merken en denkt mee aan de marketing strategie die we kunnen volgen. Als officieel verdeler zijn we verantwoordelijk voor de regio Waasland voor het merk KIA en zijn tevens ook actief in het 2dehands premium/exclusief segment onder de naam Autobedrijf NVD. Wat op zich zorgt voor een grote afwisselingsfactor en natuurlijk een leuke uitdaging. Ons familiebedrijf bestaat reeds 32 jaar en staat garant voor een aangename sfeer om in te werken, waar professionaliteit en mogelijkheid tot zelfontplooiing gestimuleerd worden. Wij zijn uitsluitend opzoek naar engagement op langere termijn en standvastige personen die zich willen inwerken in de fundamenten van ons bedrijf.

  • Balieverantwoordelijke (Zwitserland)

    Regio: Zwitserland

    Bedrijf: Intersoc

    Type: Werfreserve

    De balieverantwoordelijke is verantwoordelijk voor een vlotte werking aan de balie. Samen met je collega’s zorg je voor een hartelijke ontvangst voor alle vakantiegasten. Je bent beschikbaar om vragen en problemen op te vangen en zorgt steeds voor een snelle oplossing. Op die manier heb je een cruciale rol in het streven naar een maximale klantentevredenheid. Je taken bestaan onder andere uit: Onthaal van klanten verstrekken van allerhande informatie over het hotel en de streek verkoop van receptie-artikelen inschrijvingen en administratie regelen voor excursies of uitleenartikelen Klachten doorgeven aan de hotelbeheerder Opleiden en aansturen van vrijwilligers die meewerken aan de balie (max 3) Office management Administratieve taken (printen en kopiëren) Periodieke inventaris opmaken

Zoek naar antwoorden van 'T HOFKE VAN HEDEN in sociale netwerken
Look for responds of 'T HOFKE VAN HEDEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T HOFKE VAN HEDEN. Laat een reactie achter voor 'T HOFKE VAN HEDEN. 'T HOFKE VAN HEDEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T HOFKE VAN HEDEN. Leave a respond for 'T HOFKE VAN HEDEN. 'T HOFKE VAN HEDEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T HOFKE VAN HEDEN op de google maps. Adres en contacten 'T HOFKE VAN HEDEN
Location of 'T HOFKE VAN HEDEN on the google maps. Address and contacts of 'T HOFKE VAN HEDEN

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T HOFKE VAN HEDEN 'T HOFKE VAN HEDEN: MAVEAU FRANCKY | CHRISTIANE FOCKAERT | Y. REUMONT | CYMIC NV | CONSTRUCTIONS ET EQUIPEMENTS

Other related companies as 'T HOFKE VAN HEDEN: MAVEAU FRANCKY | CHRISTIANE FOCKAERT | Y. REUMONT | CYMIC NV | CONSTRUCTIONS ET EQUIPEMENTS

'T HOFKE VAN HEDEN is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T HOFKE VAN HEDEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03151397705. Het bedrijf 'T HOFKE VAN HEDEN bevindt zich op het adres: TERVURENSTEENWEG 145; 1981; ZEMST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 841,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 170,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Fran?aise. Aménagements & Services: Terrasse,Jardin..
De hoofdactiviteit van 'T HOFKE VAN HEDEN is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T HOFKE VAN HEDEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T HOFKE VAN HEDEN, openstaande posities, locatie van 'T HOFKE VAN HEDEN op de kaart.

'T HOFKE VAN HEDEN is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T HOFKE VAN HEDEN, company assigned to the tax number BE03151397705. The company 'T HOFKE VAN HEDEN is located at the address: TERVURENSTEENWEG 145; 1981; ZEMST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 841,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 170,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Fran?aise. Aménagements & Services: Terrasse,Jardin..
The main activity of 'T HOFKE VAN HEDEN is Wholesale Trade - Durable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T HOFKE VAN HEDEN is not available. You also can look at reviews of 'T HOFKE VAN HEDEN, open positions, location of 'T HOFKE VAN HEDEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T HOFKE VAN HEDEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T HOFKE VAN HEDEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T HOFKE VAN HEDEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T HOFKE VAN HEDEN, employees, financial statistics.