S.P.A.M. SA PRIVE

Contactgegevens S.P.A.M. SA PRIVE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data S.P.A.M. SA PRIVE: address, phone, fax, email, website, opening hours

S.P.A.M. SA PRIVE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Lieutenant Maurice Tasse 58A; 6141; Fontaine-l'Evêque (Forchies-la-Marche), België

Telefoon (phone): 071 52 12 60; 0475 47 78 44 (+32-071 52 12 60; 0475 47 78 44) 071 52 12 60; 0475 47 78 44 (+32-071 52 12 60; 0475 47 78 44)

Fax (fax): 071 52 20 00 (+32-071 52 20 00) 071 52 20 00 (+32-071 52 20 00)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) S.P.A.M. SA PRIVE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "S.P.A.M. SA PRIVE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "S.P.A.M. SA PRIVE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van S.P.A.M. SA PRIVE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen S.P.A.M. SA PRIVE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of S.P.A.M. SA PRIVE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees S.P.A.M. SA PRIVE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti S.P.A.M. SA PRIVE
Products information S.P.A.M. SA PRIVE

BTW identificatienummer (tax): BE04186035156
Ondernemingsnummer: 9372406005
Hoofdstad (capital): 796,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 591,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in S.P.A.M. SA PRIVE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rest homes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor S.P.A.M. SA PRIVE
(Get full report from official database of BE for S.P.A.M. SA PRIVE)

Aanvulling soorten activiteiten voor S.P.A.M. SA PRIVE
Addition kinds of activities for S.P.A.M. SA PRIVE

508800. Transportmiddelen en benodigdheden | Transportation equipment and supplies
23999913. Welts: gemaakt van aangekochte materialen | Welts: made from purchased materials
32690500. Aardappelbloemisten artikelen | Pottery florists' articles
39999927. Huisdier benodigdheden | Pet supplies
50880201. Tanks en tank componenten | Tanks and tank components

Werken bij S.P.A.M. SA PRIVE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in S.P.A.M. SA PRIVE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor S.P.A.M. SA PRIVE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for S.P.A.M. SA PRIVE. Looking for open vacancies in other companies

  • Voltijdse winkelverantwoordelijke bakkerij regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij een grote verantwoordelijkheidszin, hou je van klantencontact en heb je affiniteit met voeding? Dan ben jij waarschijnlijk de kandidaat die wij zoeken! Wat kan jij verwachten? Je waakt over de algemene kwaliteit van jouw winkel en staat in voor de professionele en klantvriendelijke uitstraling ervan. Je zal instaan voor het goede verloop en optimalisatie van jouw winkel. Hieronder valt ook het plaatsen van winkelbestellingen, de dagelijkse kasafsluiting en stortingen. Je werkt naar vooropgestelde targets qua omzet, personeelskost en stock. Uiteraard krijg je hiervoor de nodige ondersteuning van interne diensten. Je coacht jouw team op een inspirerende manier en zorgt voor een goede taakverdeling binnen jouw team. Je maakt werkplanningen op en beheert het verlof. Je staat in voor opleiding, communicatie en coaching van nieuwe medewerkers. Als winkelverantwoordelijke ben jij dé schakel tussen de winkel en de regioverantwoordelijke en zorg je voor een vlotte en heldere communicatie.

  • Chauffeur CE - Arendonk (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: RANDSTAD TRANSPORT KEMPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als chauffeur/magazijnier verzorg je hoofdzakelijk de bevoorrading van goederen aan onze filialen in België en Nederland. Verder helpt u uw collega¿s bij het werk in het magazijn, en staat u mee in voor het laden en lossen van de vrachtwagens.

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ADMINISTRATIEF MEDEWERKER WAGENPARK beheer je een vloot van een 1000-tal wagen en ben je verantwoordelijk voor volgende taken: Opvolgen en opmaken van tankkaarten voor werknemers; Inplannen van korte termijn huurwagens; Controleren van binnenkomende auto's op eventuele beschadiging; Opvolgen van ongevallen dossiers;  Correct ingeven van gegevens in het 'car fleet systeem'; Ondersteunen in allround administratieve taken op de HR afdeling;   Bedrijfsprofiel: Samen met onze klant, een internationale speler in zijn domein, gaan wij op zoek naar een ADMINISTRATIEF MEDEWERKER die instaat voor het wagenpark.

  • Schrijnwerker (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Groot-Gent, in Deinze, dat meubels maakt voor interieur, badkamers en keukens, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Schrijnwerker. U staat in voor de montage in het atelier van alle soorten meubels voor interieur, badkamer en keuken U staat ook in voor de afwerking ervan

  • HUISHOUDHULPEN (M/V) - REGIO GENT! Kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: Assist at Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Je poetst graag en zoekt werk kort bij huis. Voor de regio Koersel/Heusden Zolder zijn wij op zoek ,naar een huishoudhulp. Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak bij gezinnen thuis (particulier schoonmaak). Je werkt van maandag tot vrijdag. Uren en planning zijn te bespreken. Je verplaatst je met de fiets of mogelijkheid met openbaar vervoer is dit bespreekbaar. Auto is natuurlijk een pluspunt.

  • Studenten met een passie voor mode (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten (m/v) met een passie voor mode! Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat! Verschillende taken (kassawerk, klantenservice, leveringen verwerken, poetsen, enz…) schrikken je niet af en je bent in staat deze af te werken aan een hoog tempo.

  • STUDENT BEDIENDE PERSONEELSDIENST (M/V) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Werken met mensen is je passie? Je opvallende communicatieve en administratieve talenten wil je graag inzetten binnen een HR afdeling? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken! De opdrachtgever zoekt een student(e) die verantwoordelijk is voor het uitvoeren, coördineren en opvolgen van een brede waaier aan HR activiteiten. Zo sta je in voor de personeelsadministratie, introductie van nieuwe collega’s, werving & selectie en treedt je op als aanspreekpunt m.b.t. personeelsvragen. Hoe vaak werk ik? Als student(e) bediende personeelsdienst werk je minstens 1 dag binnen dit bedrijf van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Meer werken kan uiteraard!

  • Elektricien (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: ESV-BLOMME

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een installateur met enige ervaring. Als installateur sta je in voor het plaatsen en vernieuwen van de elektriciteit bij voornamelijk particuliere klanten. Dit zowel bij renovatie als nieuwbouw. Je plaatst de elektrische leidingen en sluit zelfstandig de zekeringkasten aan. Samen met de zaakvoerder maak je de elektrische schema's op. Je staat in voor foutopsporing. Ons bedrijf plaatst niet enkel elektriciteit, maar ook sanitair, verwarming, airco, ventilatie, zonnepanelen en zonneboilers. Je krijgt de mogelijkheid om deze technieken aan te leren en met tijd zelf te plaatsen. Voor deze aanwerving wensen wij GEEN beroep te doen op de tussenkomst van interimkantoren.

  • Verkoopmedewerker - Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: JYSK

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: De verkoop in de store, je draagt bij aan de algehele prestaties van de store en het team Je eigen productgebied in de store, inclusief het aanvullen en ordenen van producten op zo’n manier dat het gebied er altijd netjes en inspirerend uitziet Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad Het overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Het opzetten van nieuwe acties en het maken van productpresentaties Kortom: Als enthousiaste verkoopmedewerker wil je elke dag het beste uit jezelf en uit je collega’s halen.

  • Projectleider Speciale Technieken (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: Technieken Bogaerts

    Type: Vaste Job

    Als jong en dynamisch studiebureau technieken zijn wij opzoek naar een projectleider speciale technieken voor het opvolgen van diverse werven over Vlaanderen. Als projectleider speciale technieken ben je verantwoordelijk voor de opvolging van de uitvoering van allerlei speciale technieken in gebouwen zoals HVAC, liften, elektriciteit, sanitair, ... bij diverse type van gebouwen. Onze kantoren in Laarne – Kalken zijn jou uitvalsbasis, de werven zijn verspreid over heel Vlaanderen. Je begeleidt de speciale technieken op verschillende werven mee in goede banen; Je kan goed in een bouwteam en met aannemers samenwerken; Je staat in voor de contracten, de uitvoering en oplevering van allerlei speciale technische installaties; Je bewaakt het budget, de kwaliteit en volgt deze op;

  • Online content marketing (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: MATRASSEN FOUCART

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken iemand dynamisch die kan werken met websites (magento) en social media en hierrond acties, promoties en dergelijke te verwezelijken zodat er een goeie verkoop uit volgt.

Zoek naar antwoorden van S.P.A.M. SA PRIVE in sociale netwerken
Look for responds of S.P.A.M. SA PRIVE in social networks

Lees alle opmerkingen voor S.P.A.M. SA PRIVE. Laat een reactie achter voor S.P.A.M. SA PRIVE. S.P.A.M. SA PRIVE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for S.P.A.M. SA PRIVE. Leave a respond for S.P.A.M. SA PRIVE. S.P.A.M. SA PRIVE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie S.P.A.M. SA PRIVE op de google maps. Adres en contacten S.P.A.M. SA PRIVE
Location of S.P.A.M. SA PRIVE on the google maps. Address and contacts of S.P.A.M. SA PRIVE

Andere gerelateerde bedrijven als come S.P.A.M. SA PRIVE S.P.A.M. SA PRIVE: CENTR. MAATSCHAP. WERK | JEAN WEERELDS | Pieters A | PORTE DES LILAS PLUS | YVONNE MENTEN

Other related companies as S.P.A.M. SA PRIVE: CENTR. MAATSCHAP. WERK | JEAN WEERELDS | Pieters A | PORTE DES LILAS PLUS | YVONNE MENTEN

S.P.A.M. SA PRIVE is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is S.P.A.M. SA PRIVE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04186035156. Het bedrijf S.P.A.M. SA PRIVE bevindt zich op het adres: Rue Lieutenant Maurice Tasse 58A; 6141; Fontaine-l'Evêque (Forchies-la-Marche). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 796,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 591,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Rest homes. Producten gemaakt in S.P.A.M. SA PRIVE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van S.P.A.M. SA PRIVE is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van S.P.A.M. SA PRIVE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van S.P.A.M. SA PRIVE, openstaande posities, locatie van S.P.A.M. SA PRIVE op de kaart.

S.P.A.M. SA PRIVE is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is S.P.A.M. SA PRIVE, company assigned to the tax number BE04186035156. The company S.P.A.M. SA PRIVE is located at the address: Rue Lieutenant Maurice Tasse 58A; 6141; Fontaine-l'Evêque (Forchies-la-Marche). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 796,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 591,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Rest homes. Products created in S.P.A.M. SA PRIVE were not found.
The main activity of S.P.A.M. SA PRIVE is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of S.P.A.M. SA PRIVE is not available. You also can look at reviews of S.P.A.M. SA PRIVE, open positions, location of S.P.A.M. SA PRIVE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over S.P.A.M. SA PRIVE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf S.P.A.M. SA PRIVE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about S.P.A.M. SA PRIVE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company S.P.A.M. SA PRIVE, employees, financial statistics.