CENTR. MAATSCHAP. WERK

Contactgegevens CENTR. MAATSCHAP. WERK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENTR. MAATSCHAP. WERK: address, phone, fax, email, website, opening hours

CENTR. MAATSCHAP. WERK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 'S GRAVENWINKELSTRAAT 20; 8820; TORHOUT, België

Telefoon (phone): 50212522 (+32-50212522) 50212522 (+32-50212522)

Fax (fax): +32 (83) 773-10-51 +32 (83) 773-10-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENTR. MAATSCHAP. WERK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENTR. MAATSCHAP. WERK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENTR. MAATSCHAP. WERK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENTR. MAATSCHAP. WERK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENTR. MAATSCHAP. WERK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENTR. MAATSCHAP. WERK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENTR. MAATSCHAP. WERK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENTR. MAATSCHAP. WERK
Products information CENTR. MAATSCHAP. WERK

BTW identificatienummer (tax): BE07303131103
Ondernemingsnummer: 9691284179
Hoofdstad (capital): 741,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 770,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Type de Magasin: Magasin de Bienfaisance.

Product categorie (product category): Biens d'occasion

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENTR. MAATSCHAP. WERK
(Get full report from official database of BE for CENTR. MAATSCHAP. WERK)

Aanvulling soorten activiteiten voor CENTR. MAATSCHAP. WERK
Addition kinds of activities for CENTR. MAATSCHAP. WERK

229602. Koord en stof voor het versterken van de industriële riem | Cord and fabric for reinforcing industrial belting
508704. Tailors 'en schoen reparatie benodigdheden | Tailors' and shoe repair supplies
14299912. Serpentine, verpletterd en gebroken-steengroeven | Serpentine, crushed and broken-quarrying
20150905. Pastrami, pluimvee | Pastrami, poultry
34449905. Spoorrails, snelweg: plaatwerk | Guard rails, highway: sheet metal
38250237. Tijdcode generatoren | Time code generators

Werken bij CENTR. MAATSCHAP. WERK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENTR. MAATSCHAP. WERK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENTR. MAATSCHAP. WERK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENTR. MAATSCHAP. WERK. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker bakkerij (m/v) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het filiaal te Evergem zijn we op zoek naar een parttime medewerker: Je staat in voor de verkoop van onze dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega's vorm je een hecht team dat sterk klant-en verkoopsgericht is. Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor onze klanten. Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen. Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.

  • Houtarbeider (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een houtverwerkingsbedrijf gelegen in een deelgemeente van Diksmuide zijn wij op zoek naar een houtarbeider. Je zorgt voor de afwerking van de houten ramen en deuren. Ook bied je hulp bij het afschilderen van deze ramen en deuren.

  • Assemblagemedewerkers gezocht! (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Trucks te Oostakker werft productiemedewerkers aan! Ben je geboeid door de automotive sector? Geef snel een seintje!

  • Afwerker buizen en putten (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit Brugge is al meer dan 100 jaar de referentie voor prefab beton in België. Door een diversiteit in het productengamma worden er zowel elementen gemaakt voor opvang, transport en behandeling van (afval)water, alsook bestratingsproducten en afboordingen. Hiervoor zijn we op zoek naar een persoon die bij de kwaliteitscontrole van de 'vers' gemaakte rioleringsbuizen de basistaken zorgvuldig kan afwerken en over een gezonde teamspirit beschikt. We zoeken zowel een denker als een doener! Zin voor initiatief en zelfstandig kunnen werken zijn een must. Je controleert elke rioleringsbuis op default of onvoldoende afwerking en je behandelt de buis met mortel zodoende dat deze aan alle kwaliteitsnormen voldoet. Jouw motivatie is meehelpen een hoge kwaliteit te kunnen bieden aan onze klanten. Je bent zorgvuldig in uw werk en wil uw werk perfect gedaan hebben. Op het einde van de dag help je mee met het kuisen en klein onderhoud van machine en materieel.

  • dakwerkers m / v (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    DAKWERKERS M / V met ervaring zowel platte als hellende daken zowel nieuwbouw als renovatie traditioneel, prefab , isoleren, dakramen , koepels ... alle dakwerken

  • bakkersgast (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: HET BAKKERSHUIS

    Type: Vaste Job

    bakker of hulp in bakkerij

  • KAPPER / KAPSTER (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: KAPSALON VANY GRIM

    Type: Vaste Job

    U kan zelfstandig werken in ons kapsalon. U staat in voor het wassen van de haren, knippen, brushen, kleuren... Schoolverlaters zijn eveneens welkom.

  • Medior Java Developer (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: ABC Groep

    Type: Vaste Job

    Weet je wat een ThreadLocal klasse is en waarvoor het wordt gebruikt? Of wat een Java Classloader is en waarvoor het dient? Als Medior Java developer zou je die begrippen moeten kennen. Naast deze begrippen verwachten we van een medior Java developer ook dat hij zicht verdiept in de meest gangbare frameworks (EJB, Maven, Hibernate..etc. ) Daarnaast verwachten we van een medior ook de volgende zaken: Meedenken met de senior consultants over nieuwe technologieën Actief meedenken met de klant om nieuwe opportuniteiten te spotten Meehelpen met het organiseren van technische sessies en workshops Juniors meehelpen en eventueel coachen Je krijgt bij ons al vrij vroeg redelijk wat verantwoordelijkheid en zal snel doorgroeien als je dat zelf ook wil.  Bij ABC-groep is bovendien het groepsgevoel heel belangrijk. Als consultant kan je soms het gevoel hebben dat je wat ver zit van de andere collega's. We proberen door een goeie wekelijkse coachmeeting of gesprek het groepsgevoel toch wat aan te wakkeren. bovendien hebben we regelmatig technische sessie en leuke activiteiten. Als consultant ben je niet alleen, maar met een heel team. 

  • DOCENTEN FRANS (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In een erkende privéschool geeft u op freelance basis Frans aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o., bso of tso bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) als om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

  • Psycholo(o)g(e) / psychotherapeut(e) voor volwassenen bij groepspraktijk AXI te Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: AXI

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een klinisch psycholo(o)g(e) / psychotherapeut(e) voor volwassenen die als zelfstandige in bijberoep bereid is om mee te stappen in een groeiende groepspraktijk te Merchtem (Vlaams-Brabant), met een langdurig en loyaal engagement.

  • Stage Office Management met interesse in HR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Heb je zin om jouw eerste stappen op de werkvloer bij Robert Half te beleven? Graag! Een enthousiaste stagiair begeleiden we met veel plezier én een pak professionele ervaring. Voor ons kantoor te Gent (aan de Ghelamco Arena) zijn wij op zoek naar een Gedreven Stagiair(e) met interesse in HR. WAT GA JE DOEN? Onthaal & telefonie zijn top of mind tijdens jouw stage: Je ontvangt onze bezoekers (collega's, klanten, kandidaten…) op een gastvrije manier & verzorgt de onthaalmappen; Je fungeert als eerste telefonisch aanspreekpunt: met jouw vlotte telefoonstem beantwoord en verbind jij elk telefoontje op een professionele manier door; Je beheert de mailboxen & verwerkt de binnenkomende instroom aan sollicitaties; Je staat in voor het agendabeheer & het versturen van afspraakbevestigingen; Je plant assessments in & verwerkt tijdig de testresultaten en interviewdocumenten; Je schrijft vacatureteksten op een aantrekkelijke & professionele manier uit om die nadien op de verschillende online job boards & sociale media te verspreiden; Je stelt toffe & creatieve mailings op ter promotie van geïnterviewde kandidaten en/of interessante jobs; Je neemt actief deel aan het rekruteringsproces via verschillende kanalen (VDAB, LinkedIn…); Je verzamelt commerciële informatie & detecteert sales opportuniteiten; Je neemt actief deel aan team meetings; Je biedt ondersteuning bij de organisatie van jobbeurzen; Je mag een project naar keuze uitwerken van A tot Z; Je biedt administratieve ondersteuning aan de sales assistants: klassement, opvolging contracten… ; Naargelang de evolutie kan je ook rekenen op tal van andere ad hoc taken om jouw administratieve & commerciële skills verder aan te scherpen. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Flexi-Job Keukenhulp koude keuken (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: IN HET KLEIN STADHUIS

    Type: Flexijob

    Je helpt als extra (flexi-job) mee in de koude keuken, dit tijdens de weekends en/of tijdens de week 's avonds, met het bereiden van de salades, garnituren en desserts, je helpt tijdens het service met het doorgeven van de gerechten en het garneren van de gerechten. Tijdens de dienst neem je eveneens de afwas van de keuken onder handen en reinig je de werktafels en werkomgeving. Je bent een sociaal persoon die nederlandstalig is, vlot en zelfstandig kan werken, een proper en net voorkomen... Wij bieden een correcte verloning volgens de officiële barema's.

Zoek naar antwoorden van CENTR. MAATSCHAP. WERK in sociale netwerken
Look for responds of CENTR. MAATSCHAP. WERK in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENTR. MAATSCHAP. WERK. Laat een reactie achter voor CENTR. MAATSCHAP. WERK. CENTR. MAATSCHAP. WERK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENTR. MAATSCHAP. WERK. Leave a respond for CENTR. MAATSCHAP. WERK. CENTR. MAATSCHAP. WERK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENTR. MAATSCHAP. WERK op de google maps. Adres en contacten CENTR. MAATSCHAP. WERK
Location of CENTR. MAATSCHAP. WERK on the google maps. Address and contacts of CENTR. MAATSCHAP. WERK

Andere gerelateerde bedrijven als come CENTR. MAATSCHAP. WERK CENTR. MAATSCHAP. WERK: KING INTERNATIONAL | Werkwinkel | EETCAF? DEN DORSVLEGEL | INGRID CAFMEYER | LIEVEN MATHYS

Other related companies as CENTR. MAATSCHAP. WERK: KING INTERNATIONAL | Werkwinkel | EETCAF? DEN DORSVLEGEL | INGRID CAFMEYER | LIEVEN MATHYS

CENTR. MAATSCHAP. WERK is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CENTR. MAATSCHAP. WERK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07303131103. Het bedrijf CENTR. MAATSCHAP. WERK bevindt zich op het adres: 'S GRAVENWINKELSTRAAT 20; 8820; TORHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 741,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 770,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Biens d'occasion. Lijst met producten zijn Type de Magasin: Magasin de Bienfaisance..
De hoofdactiviteit van CENTR. MAATSCHAP. WERK is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENTR. MAATSCHAP. WERK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENTR. MAATSCHAP. WERK, openstaande posities, locatie van CENTR. MAATSCHAP. WERK op de kaart.

CENTR. MAATSCHAP. WERK is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is CENTR. MAATSCHAP. WERK, company assigned to the tax number BE07303131103. The company CENTR. MAATSCHAP. WERK is located at the address: 'S GRAVENWINKELSTRAAT 20; 8820; TORHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 741,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 770,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Biens d'occasion. List of products are Type de Magasin: Magasin de Bienfaisance..
The main activity of CENTR. MAATSCHAP. WERK is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CENTR. MAATSCHAP. WERK is not available. You also can look at reviews of CENTR. MAATSCHAP. WERK, open positions, location of CENTR. MAATSCHAP. WERK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENTR. MAATSCHAP. WERK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENTR. MAATSCHAP. WERK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENTR. MAATSCHAP. WERK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENTR. MAATSCHAP. WERK, employees, financial statistics.