Résidence Notre-Dame de Lourdes

Contactgegevens Résidence Notre-Dame de Lourdes: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Résidence Notre-Dame de Lourdes: address, phone, fax, email, website, opening hours

Résidence Notre-Dame de Lourdes

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Quai Mativa 43; 4020; Liège 1 (Liège 2), België

Telefoon (phone): 04 340 41 00 (+32-04 340 41 00) 04 340 41 00 (+32-04 340 41 00)

Fax (fax): +32 (53) 238-74-85 +32 (53) 238-74-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Résidence Notre-Dame de Lourdes: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Résidence Notre-Dame de Lourdes"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Résidence Notre-Dame de Lourdes"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Résidence Notre-Dame de Lourdes, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Résidence Notre-Dame de Lourdes. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Résidence Notre-Dame de Lourdes, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Résidence Notre-Dame de Lourdes. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Résidence Notre-Dame de Lourdes
Products information Résidence Notre-Dame de Lourdes

BTW identificatienummer (tax): BE04133300781
Ondernemingsnummer: 8546234130
Hoofdstad (capital): 474,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 110,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in Résidence Notre-Dame de Lourdes zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rest homes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Résidence Notre-Dame de Lourdes
(Get full report from official database of BE for Résidence Notre-Dame de Lourdes)

Aanvulling soorten activiteiten voor Résidence Notre-Dame de Lourdes
Addition kinds of activities for Résidence Notre-Dame de Lourdes

327500. Gipsproducten | Gypsum products
20350106. Geurstoffen, zeevruchten-sauzen (behalve tomaat en droog) | Seasonings, seafood sauces (except tomato and dry)
24930301. Bagasse bord | Bagasse board
37699905. Neuskegels, geleide raketten | Nose cones, guided missiles
51549900. Vee, nec | Livestock, nec
72619900. Begrafenisdiensten en crematoria, nec | Funeral service and crematories, nec
82490000. Beroepsopleidingen, nec | Vocational schools, nec

Werken bij Résidence Notre-Dame de Lourdes: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Résidence Notre-Dame de Lourdes: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Résidence Notre-Dame de Lourdes. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Résidence Notre-Dame de Lourdes. Looking for open vacancies in other companies

  • BANKETBAKKER (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: 'T KRAMIKSKE

    Type: Vervanging brugpensioen

    In onze bakkerij zal je instaan voor volgende taken: maken van patisserie bakken van broden afwerken van producten nejtes en ordelijk houden van de werkplek ...

  • Mailroom operator te Anderlecht (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Mechelen zijn we DRINGEND op zoek naar een Mailroom Operator VANAF MAANDAG 08/10. Als Mailroom Operator sta je in voor de postverwerking in functie van een correcte en tijdige levering van poststukken (ontvangen, verdelen, verzamelen, ... van interne post). Ook ontvang je aangetekende zending en diverse koerierdiensten en maak je poststukken verzendklaar. Ook algemene operationele taken zoals opladen van de frankeermachine en uitvoeren van algemene administratieve taken behoren tot het takenpakket van een Mailroom Operator.

  • Technieker - 2 ploegen - regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AGO Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een voedings firma in de regio Lokeren, zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker (2 ploegen). Doel: Samen met het team van techniekers sta je in voor het preventief en curatief onderhoud. Verder tracht je zo snel als mogelijk voorkomende storingen op te lossen. Je takenpakket: Als technieker sta je in voor het elektrisch en mechanisch onderhoud in de plant. Afhankelijk van de geplande werken doe je herstellingen aan machines, pompen, installaties,... Indien een machine stilvalt heeft dit uiteraard prioriteit op de dagdagelijkse onderhoudstaken. Verder werk je ook mee aan verbeteringen met betrekking tot het volledige machinale gedeelte van de plant.

  • Administratief medewerker staalontvangst (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: AGO JOBS & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een laboratorium in Turnhout zijn wij dringend op zoek naar een administratief bediende voor staalontvangst. Je zorgt voor een kwaliteitsvolle administratief van de stalen. Je taken zijn: - Uitpakken van stalen - Verwerking van gegevens - Verwerking doorsturen van stalen - Contact met klanten - preventief onderhoud van toestellen

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Kalken - Laarne solliciteer via sms (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Student kassa 18+ (m/v) (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Studentenjob

    Je taak bestaat er voornamelijk uit om de kassa te bemannen. Je kan je iedere zaterdag of zondag vrijmaken van 9u30 tot 18 uur.

  • Verkoper / Verkoopster slagerij (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Winkelbediende m/v gezocht voor slagerij regio Avelgem. Jouw taken : Je vult de toonbank aan Je bestelt de klanten Je doet kassawerk Je zorgt mee voor een propere winkel en atelier Je maakt eenvoudige bereidingen (hamburgers maken, brochettes steken enz.) Jouw uurrooster : Te bespreken Ze zijn open op zaterdag en zondagvoormiddag dus flexibiliteit in het weekend is een must

  • Student verkoop charcuterie Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in Westerlo weekend werk op zondag Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • STUDENT CHAUFFEUR B - regio groot Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People

    Type: Studentenjob

    Voornamelijk: verplaatsen van leasingvoertuigen over heel België - leveren en ophalen van bedrijfswagens Klantencontact: schade- en afleveringsdocumenten vervolledigen

  • OPERATOR PLOOIBANK 2 PLOEGEN GEZOCHT 7294780 / 24 C (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Genk

    Type: Vaste Job

    Samen met onze klant in Genk zijn we dringend op zoek naar een operator voor het bedienen van de plooibank. Je staat in voor het opstarten, instellen en bedienen van de CNC gestuurde plooibank van het type Trumpf. Je bewerkt diverse metalen stukken/onderdelen door deze op maat te plooien. Je staat tevens in voor de controle van de geplooide werkstukken met schuifmaat, gradenboog en/of winkelhaak. Je bent in staat zelfstandig technische tekeningen te lezen. Je bent ook verantwoordelijk voor het onderhoud van de machine.

  • Brunel - Helpdesk IT (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Help!! Mijn PC start niet op, ik krijg mijn mail niet open, ik kan niet printen, Ik kan niet inloggen van thuis... Alledaagse It problemen waar we allemaal mee te maken krijgen. Slimme ICT'ers zijn van onschatbare waarde voor onze klanten. We zijn daarom op zoek naar jou! Goed opgeleid, een kei in jouw vakgebied, en vooral gemotiveerd om samen met andere ICT-professionals vanuit een organisatie een belangrijke steen bij te dragen. Profiel Communicatie is uw 2de nature. Jouw klanten verder helpen en ondertussen kennis op doen, daar krijg je voldoening van Je hebt een zeer goede kennis van IT. Deze kunnen zich situeren op niveau van Hardware (PC, laptop, server, printers) of software. Est-ce que tu parles français? Ah oui, bien sûr! I know what being a team player means Adedia company 60K aministratief de binnenkomende It problemen verwerken, schrikt je niet af. (ticketing systeem, etc.) Aanbod Wij bieden je een uitdagende functie binnen een stabiele omgeving Een uitdagende baan binnen een internationale organisatie met een work Hard en play Hard mentaliteit. Aantrekkelijk loonpakket aangevuld met interessante voordelen (firmawagen, tankkaart, maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering...). Een functie waarin je jezelf kan blijven ontplooien. Reële doorgroeimogelijkheden. Ben jij de helpdeskmedewerker die we zoeken... bezorg ons nu je CV!

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een bedrijf in de voedingssector, gelegen te Evergem, zijn we op zoek naar een vlotte administratieve kracht. Tot je takenpakket behoren: - het ingeven van bestellingen - Hierover communiceren met productie - afleveringsnota's maken, palletstickers maken - de transportplanning opmaken en doorgeven aan de transporteur - communiceren met de klant in verband met de bestellingen - de gewerkte uren van het personeel doorgeven aan het interim kantoor Naast deze taken zal je ook ingezet worden ter ondersteuning van de huidige administratief bediende in functie van facturatie, bestellingen en dergelijke.

Zoek naar antwoorden van Résidence Notre-Dame de Lourdes in sociale netwerken
Look for responds of Résidence Notre-Dame de Lourdes in social networks

Lees alle opmerkingen voor Résidence Notre-Dame de Lourdes. Laat een reactie achter voor Résidence Notre-Dame de Lourdes. Résidence Notre-Dame de Lourdes bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Résidence Notre-Dame de Lourdes. Leave a respond for Résidence Notre-Dame de Lourdes. Résidence Notre-Dame de Lourdes on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Résidence Notre-Dame de Lourdes op de google maps. Adres en contacten Résidence Notre-Dame de Lourdes
Location of Résidence Notre-Dame de Lourdes on the google maps. Address and contacts of Résidence Notre-Dame de Lourdes

Andere gerelateerde bedrijven als come Résidence Notre-Dame de Lourdes Résidence Notre-Dame de Lourdes: FLOM PARTNERS NV | ASLK-CGER Bank | ILIAN MAATKLEDING | JOZEF MERTENS | AXEL MILLER

Other related companies as Résidence Notre-Dame de Lourdes: FLOM PARTNERS NV | ASLK-CGER Bank | ILIAN MAATKLEDING | JOZEF MERTENS | AXEL MILLER

Résidence Notre-Dame de Lourdes is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Résidence Notre-Dame de Lourdes, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04133300781. Het bedrijf Résidence Notre-Dame de Lourdes bevindt zich op het adres: Quai Mativa 43; 4020; Liège 1 (Liège 2). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 474,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 110,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Rest homes. Producten gemaakt in Résidence Notre-Dame de Lourdes zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Résidence Notre-Dame de Lourdes is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Résidence Notre-Dame de Lourdes is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Résidence Notre-Dame de Lourdes, openstaande posities, locatie van Résidence Notre-Dame de Lourdes op de kaart.

Résidence Notre-Dame de Lourdes is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Résidence Notre-Dame de Lourdes, company assigned to the tax number BE04133300781. The company Résidence Notre-Dame de Lourdes is located at the address: Quai Mativa 43; 4020; Liège 1 (Liège 2). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 474,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 110,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Rest homes. Products created in Résidence Notre-Dame de Lourdes were not found.
The main activity of Résidence Notre-Dame de Lourdes is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Résidence Notre-Dame de Lourdes is not available. You also can look at reviews of Résidence Notre-Dame de Lourdes, open positions, location of Résidence Notre-Dame de Lourdes on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Résidence Notre-Dame de Lourdes, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Résidence Notre-Dame de Lourdes, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Résidence Notre-Dame de Lourdes, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Résidence Notre-Dame de Lourdes, employees, financial statistics.