FLOM PARTNERS NV

Contactgegevens FLOM PARTNERS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLOM PARTNERS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLOM PARTNERS NV

Regio (region): Wommelgem, België

Adres (address): Koralenhoeve 23 2160 Wommelgem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-36-50-22-11 32-36-50-22-11

Fax (fax): 32-36-50-22-90 32-36-50-22-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLOM PARTNERS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLOM PARTNERS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLOM PARTNERS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLOM PARTNERS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLOM PARTNERS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLOM PARTNERS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLOM PARTNERS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLOM PARTNERS NV
Products information FLOM PARTNERS NV

BTW identificatienummer (tax): BE05260223388
Ondernemingsnummer: 4029479980
Hoofdstad (capital): 992,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 170,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in FLOM PARTNERS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Electronic data processing - software

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLOM PARTNERS NV
(Get full report from official database of BE for FLOM PARTNERS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLOM PARTNERS NV
Addition kinds of activities for FLOM PARTNERS NV

799200. Openbare golfbanen | Public golf courses
08310000. Bosproducten | Forest products
28999938. Penetrants, inspectie | Penetrants, inspection
30899907. Sluitingen, kunststoffen | Closures, plastics
39490103. Rijden, golf, elektronisch | Driving ranges, golf, electronic
39991000. Coin-operated amusement machines | Coin-operated amusement machines
49530301. Dumps, werking van | Dumps, operation of
51490701. Bakkerijproducten | Bakery products
86110301. Beter zakenbureau | Better business bureau

Werken bij FLOM PARTNERS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLOM PARTNERS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLOM PARTNERS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLOM PARTNERS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektromechanicien (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in de productie van een volledig gamma hang- en sluitwerk voor aluminium ramen en deuren zijn we op zoek naar een productiemedewerker. Als technicus sta je in voor de integrale opbouw en opstart van nieuwe installaties, machines, verbeteringsprojecten,… Alsook ben je mede verantwoordelijk voor de elektrische interventies en revisies op de opgebouwde installaties en het algemeen machinepark

  • Eindejaarsmedewerkers/ Creatief medewerkers (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Konvert Interim is op zoek naar mensen die vrij zijn vanaf nu tot halfweg januari voor een tijdelijke opdracht. De firma verzorgt de relatiegeschenken en bloemstukken voor grote en kleine firma`s die deze met het eindejaar wensen op te sturen. Cadeautjes zoals een doos met enkele flessen wijn, een mandje met verzorgingsproducten, bloemen, ... ze verpakken alles naar wens van de klant en daarvoor zoeken ze extra personeel. De firma zoekt verschillende profielen: creatievelingen, floristen, chocolatiers, magazijniers (met heftruckattest), ... Taken: - Orderpicken van goederen - Alles verpakken volgens de vooropgestelde manier - Je zorgt ervoor dat het eindproduct verzorgd bij de klant kan terecht komen

  • Technieker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een TECHNIEKER. Je takenpakket zal onder meer bestaan uit storingen zelfstandig oplossen, dit zowel mechanisch als elektrisch, en preventief onderhoud. Eveneens ga je aanpassingen verrichten aan de productielijnen, deze optimaliseren en sta je in om nieuwe productielijnen mee op te bouwen.

  • Huishoudhulp Wuustwezel (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: Comforthome

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van schoonmaken, strijken en mensen helpen? En zoek je werk in de omgeving van Wuustwezel ? Aarzel dan niet om bij ons te solliciteren!

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Melle solliciteer via sms (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp met dienstencheques Diepenbeek (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: DIENSTENBRIGADE

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenbrigade is heel trots op zijn team van toffe en gemotiveerde huishoudhulpen in regio Diepenbeek ! Onze mensen zijn onze troef en ons kapitaal, en worden ook overeenkomstig behandeld. Wil jij deel uitmaken van onze brigade ? Hou jij ervan om een woning onder handen te nemen en weer netjes achter te laten ? Dan pas jij in ons bedrijf ! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die in prive-woningen willen instaan voor alle huishoudelijke taken zoals poetsen, strijken, vensters wassen...bij verschillende gezinnen in regio Diepenbeek.

  • COMMUNICATIEF STERKE STUDENTEN GEZOCHT (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Studentenjob

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - Promoten van een nieuw model van een gekend automerk - Pregeselecteerde database opbellen om te horen of er interesse is in het nieuwe model en/of er interesse is in een proefrit - Minstens 2 halve dagen of 1 volledige dag

  • Calculator / Projectingenieur Industriebouw (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: ELEKTI

    Type: Vaste Job

    Als projectingenieur/calculator ben je de spilfiguur tussen de verkoop, onderaannemers, en de projectleider. Je taken en verantwoordelijkheden hierbij zijn: In samenwerking met de verkoop, en op basis van een voorontwerp en/of lastenboek, bereid je prijsoffertes voor. Om een competitieve offerte te bekomen heb je commerciële contacten met de verschillende onderaannemers en leveranciers. In overleg met de projectleider zorg je voor de aankopen van de lopende projecten. Na realisatie en oplevering sta je in voor de nacalculatie. Daarnaast werk je mee aan het uittekenen van voorontwerpen en 3D-ontwerpen, traceren staalstructuur, .. Je geeft ook administratieve ondersteuning aan facturatie, projectopvolging en dienst na verkoop.

  • Atelierverantwoordelijke/magazijnier (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: LAMBRECHT NR 1 IN BANDEN

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor vriendelijke bediening van onze klanten. Je monteert, balanceert en herstelt banden van auto's en vrachtwagens. Je doet magazijnwerk. Je zorgt voor de werkverdeling in het atelier en springt af en toe bij op het bureau.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • winkelbediende (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Brood en Banket Bosent

    Type: Flexijob

    Bestellingen maken, broodjes maken, klanten bedienen, orde houden in de winkel en opruimen

  • FLEXIJOB Verkoper/verkoopster kerststal op kerstmark te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: PICK'S

    Type: Flexijob

    Op de kerstmarkt van Brugge bemant u, gedurende de periode van 23 November tem 6 januari, een kerststal waarin u diverse artikelen verkoopt. De aangeboden artikelen bestaan in hoofdzaak uit kwalitatieve musten, handschoenen, sjaals, kerstdecoratie ( theelichthouders, kerstmannen,.. ) en diverse andere souvenirs. Als zelfstandig persoon opent u 's morgens het kerststal en etaleert de aangeboden producten op een ordentelijke manier. Na het afsluiten van het kerststal rapporteert u dagelijks, met het oog op het continue aanbod van alle artikelen, aan de zaakvoerder inzake de verkochte artikelen. U denkt tevens proactief mee aan de opstelling van de aangeboden artikelen. U komt terecht in een familiaal bedrijf met meerdere tijdelijke- en vaste vestigingen. U wordt dan ook persoonlijk begeleid. Naast bedienden komen ook zelfstandigen, flexijob en jobstudenten komen in aanmerking voor deze vacature.

Zoek naar antwoorden van FLOM PARTNERS NV in sociale netwerken
Look for responds of FLOM PARTNERS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLOM PARTNERS NV. Laat een reactie achter voor FLOM PARTNERS NV. FLOM PARTNERS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLOM PARTNERS NV. Leave a respond for FLOM PARTNERS NV. FLOM PARTNERS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLOM PARTNERS NV op de google maps. Adres en contacten FLOM PARTNERS NV
Location of FLOM PARTNERS NV on the google maps. Address and contacts of FLOM PARTNERS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLOM PARTNERS NV FLOM PARTNERS NV: MEES CONSTANT | Bertinchamps Jacques | RENIER-DEFORCHE | Live Stock | Vilain & Fils SPRL

Other related companies as FLOM PARTNERS NV: MEES CONSTANT | Bertinchamps Jacques | RENIER-DEFORCHE | Live Stock | Vilain & Fils SPRL

FLOM PARTNERS NV is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Wommelgem, België. De volledige naam van het bedrijf is FLOM PARTNERS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05260223388. Het bedrijf FLOM PARTNERS NV bevindt zich op het adres: Koralenhoeve 23 2160 Wommelgem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 992,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 170,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Electronic data processing - software. Producten gemaakt in FLOM PARTNERS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLOM PARTNERS NV is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLOM PARTNERS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLOM PARTNERS NV, openstaande posities, locatie van FLOM PARTNERS NV op de kaart.

FLOM PARTNERS NV is a company, that was registered 1994 in Wommelgem region, Belgium. Full name of company is FLOM PARTNERS NV, company assigned to the tax number BE05260223388. The company FLOM PARTNERS NV is located at the address: Koralenhoeve 23 2160 Wommelgem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 992,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 170,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Electronic data processing - software. Products created in FLOM PARTNERS NV were not found.
The main activity of FLOM PARTNERS NV is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLOM PARTNERS NV is not available. You also can look at reviews of FLOM PARTNERS NV, open positions, location of FLOM PARTNERS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLOM PARTNERS NV, Wommelgem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLOM PARTNERS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLOM PARTNERS NV, Wommelgem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLOM PARTNERS NV, employees, financial statistics.