Van Nyen E BVBA

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • Van Nyen E BVBA
Private companiesHealth Services • Van Nyen E BVBA

Contactgegevens Van Nyen E BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Nyen E BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Nyen E BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dennenlaan 4 2340 Beerse, België

Telefoon (phone): +32 (87) 556-70-16 +32 (87) 556-70-16

Fax (fax): +32 (82) 869-80-44 +32 (82) 869-80-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Nyen E BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Nyen E BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Nyen E BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Nyen E BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Nyen E BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Nyen E BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Nyen E BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Nyen E BVBA
Products information Van Nyen E BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03694396972
Ondernemingsnummer: 1763824462
Hoofdstad (capital): 609,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 635,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Van Nyen E BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Nyen E BVBA
(Get full report from official database of BE for Van Nyen E BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Nyen E BVBA
Addition kinds of activities for Van Nyen E BVBA

7331. Directe postadvertentieservices | Direct mail advertising services
422200. Koelopslag en opslag | Refrigerated warehousing and storage
26790402. Tags, papier (ongedrukt): gemaakt van gekochte papier | Tags, paper (unprinted): made from purchased paper
28210303. Nitrocellulose kunststoffen, pyroxyline | Nitrocellulose plastics, pyroxylin
28219900. Plastics materialen en harsen, nec | Plastics materials and resins, nec
37699903. Behuizingen, raketten en raketcomponenten: opslag | Casings, missiles and missile components: storage
56419901. Kinderkleding | Children's wear
79991406. Woonbootverhuur | Houseboat rentals

Werken bij Van Nyen E BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Nyen E BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Nyen E BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Nyen E BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Credit Controller (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Start People Hasselt

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als credit collector maak je de uitblijvende betalingen van klanten inzichtelijk. Je onderzoekt de reden van het uitblijven van de betaling en treedt daarvoor in contact met de klanten en met de eigen vestigingen en bekijkt de oorzaken en pakt deze aan. Je rapporteert aan de Financiële manager. Taken en verantwoordelijkheden: • Je maakt overzichten van de openstaande betalingen vanuit het financiële pakket. • Je onderzoekt de herstellingsdossiers in het operationele pakket met betrekking tot oorzaken van niet-betaling. • Je neemt contact op met de dossierbeheerders en de vestigingsmanagers van de eigen organisatie om de oorzaak van niet-betaling helder te krijgen. • Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten bij problemen met betalingen. • Je onderhoudt contacten op regelmatige basis met de verantwoordelijke personen bij de top 10 klanten, en voorziet hen van de overeengekomen periodieke informatie. • Je zorgt ervoor, met goede voorstellen en oplossingen, zowel telefonisch als schriftelijk, dat de klanten vlot overgaan tot betaling. • Je bezorgt je klanten alle benodigde informatie die moet leiden tot betaling. • Je staat continu in overleg met de financiële manager en het financiële team. • Je doet navraag m.b.t. dossiers voor lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon.

 • Polyvalent arbeider (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn op zoek naar een handenarbeider bouw in Moen Jobinhoud: plaatsen van rioleringen grondwerken werken met laser

 • Halfautomaatlasser (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Lassen van machine onderdelen, stukwerk en kleine series - Kunnen lezen van technische tekening is noodzakelijk - Dagploeg - NL of FR talig

 • Polyvalent technisch productiemedewerker (OOSTROZEBEKE)

  Regio: OOSTROZEBEKE

  Bedrijf: MOVE INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor deze toffe - heel gevarieerde job - wordt je ingezet als 'vlieger'. Je wordt ingezet op verschillende locaties in productie: - Inspectie - kwaliteitscontrole - Heftruckwerk - Needlepunch - Thermofixeer - Ondersteunende taken in de technische dienst. Kortom een supertoffe job voor iemand die variatie in zijn job wil. Je werkt hoofdzakelijk in daguren, maar kan ook ingeschakeld worden in ploeg (sporadisch) of nachtwerk.

 • huishoudhulp Berlare (BERLARE)

  Regio: BERLARE

  Bedrijf: DANIKA

  Type: Dienstenchequebaan

  Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

 • Medewerker schoonmaak (PITTEM)

  Regio: PITTEM

  Bedrijf: VANDEPITTE

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij particulieren zal je instaan voor het uitvoeren van huishoudelijke taken (vb: poetsen, stof afnemen, bereikbare ramen reinigen, ...). De klanten zijn bij jou in de regio gesitueerd.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Gistel en omstreken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp Puuur Schilde/ 's Gravenwezel (SCHILDE)

  Regio: SCHILDE

  Bedrijf: PUUUR ZOERSEL

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Diksmuide (Regio Diksmuide)

  Regio: Regio Diksmuide

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • Student gezocht! (AVELGEM)

  Regio: AVELGEM

  Bedrijf: ASAP

  Type: Studentenjob

  Een van onze klanten zoekt een gedreven studente voor horeca taken U komt terecht binnen een gekende feestzaal in de regio waar u verantwoordelijk bent voor enkele van onderstaande taken * onthaal clienteel * bediening in de zaal * afwas en opkuis van de zaal * buiten meubilair klaarzetten voor festiviteiten

 • CALCULATOR bouw (Regio Beringen-Tessenderlo)

  Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

  Bedrijf: ANACONDA

  Type: Vaste Job

  Onze opdrachtgever is een groot bouwbedrijf vooral actief in de bouw van appartementen, industriële complexen, kantoorgebouwen en openbare werken Uw functie • Verantwoordelijk voor het uitwerken van offertes en lastenboeken • Opvolging van deze offertes en lastenboeken tijdens de verkoopfase • Opvolging van de verrekeningen en technische besprekingen tijdens de dossiervoorbereiding in overleg met de projectleider

 • DEELTIJDS BEGELEID(ST)ERS KINDEROPVANG PETER PAN (AS)

  Regio: AS

  Bedrijf: BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG

  Type: Werfreserve

  Als begeleid(st)er sta je in voor de opvang van kinderen tussen 2,5 jaar en 12 jaar voor en na de schooluren, schoolvrije dagen en vakanties. Je zorgt samen met je collega’s voor een gevarieerd spelprogramma en spelmogelijkheden en zorgt voor de praktische organisatie van dagelijkse opvang (zoals afnemen aanwezigheden, boodschappen, …)

Zoek naar antwoorden van Van Nyen E BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Van Nyen E BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Nyen E BVBA. Laat een reactie achter voor Van Nyen E BVBA. Van Nyen E BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Nyen E BVBA. Leave a respond for Van Nyen E BVBA. Van Nyen E BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Nyen E BVBA op de google maps. Adres en contacten Van Nyen E BVBA
Location of Van Nyen E BVBA on the google maps. Address and contacts of Van Nyen E BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Nyen E BVBA Van Nyen E BVBA: FLGARAGE MODERN DENDERMONDE NV | CLAUDE MICHEL | CHAMBRE OFFICIEL DE COMMERCE D'ESPAGNE EN BELGIQUE ET EN LUXEMBOURG ASBL | Chris | Cours de Promotion Sociale De Hesbaye

Other related companies as Van Nyen E BVBA: FLGARAGE MODERN DENDERMONDE NV | CLAUDE MICHEL | CHAMBRE OFFICIEL DE COMMERCE D'ESPAGNE EN BELGIQUE ET EN LUXEMBOURG ASBL | Chris | Cours de Promotion Sociale De Hesbaye

Van Nyen E BVBA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Nyen E BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03694396972. Het bedrijf Van Nyen E BVBA bevindt zich op het adres: Dennenlaan 4 2340 Beerse. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 609,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 635,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Van Nyen E BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Nyen E BVBA is Gezondheidszorg, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Nyen E BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Nyen E BVBA, openstaande posities, locatie van Van Nyen E BVBA op de kaart.

Van Nyen E BVBA is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Nyen E BVBA, company assigned to the tax number BE03694396972. The company Van Nyen E BVBA is located at the address: Dennenlaan 4 2340 Beerse. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 609,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 635,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Carpenters. Products created in Van Nyen E BVBA were not found.
The main activity of Van Nyen E BVBA is Health Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Nyen E BVBA is not available. You also can look at reviews of Van Nyen E BVBA, open positions, location of Van Nyen E BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Nyen E BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Nyen E BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Nyen E BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Nyen E BVBA, employees, financial statistics.