FLGARAGE MODERN DENDERMONDE NV

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • FLGARAGE MODERN DENDERMONDE NV
Private companiesHealth Services • FLGARAGE MODERN DENDERMONDE NV

Contactgegevens FLGARAGE MODERN DENDERMONDE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLGARAGE MODERN DENDERMONDE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLGARAGE MODERN DENDERMONDE NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Steenweg Van Grembergen 17 9200 Dendermonde - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-52-21-23-72 32-52-21-23-72

Fax (fax): +32 (64) 784-87-62 +32 (64) 784-87-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLGARAGE MODERN DENDERMONDE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLGARAGE MODERN DENDERMONDE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLGARAGE MODERN DENDERMONDE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLGARAGE MODERN DENDERMONDE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLGARAGE MODERN DENDERMONDE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLGARAGE MODERN DENDERMONDE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLGARAGE MODERN DENDERMONDE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLGARAGE MODERN DENDERMONDE NV
Products information FLGARAGE MODERN DENDERMONDE NV

BTW identificatienummer (tax): BE03576019287
Ondernemingsnummer: 5206115722
Hoofdstad (capital): 393,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 750,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in FLGARAGE MODERN DENDERMONDE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Cars

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLGARAGE MODERN DENDERMONDE NV
(Get full report from official database of BE for FLGARAGE MODERN DENDERMONDE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLGARAGE MODERN DENDERMONDE NV
Addition kinds of activities for FLGARAGE MODERN DENDERMONDE NV

07830100. Planten, snoeien en snoeien | Planting, pruning, and trimming services
24930404. Dakbedekking, houtvezel | Roofing, wood fiber
37430104. Verwarmingstoestellen, voor spoorwegen | Heating units, for railroad cars
48129903. Communicatiediensten voor radio-pager (beeper) | Radio pager (beeper) communication services
67330103. Vakantiefondsen voor werknemers | Vacation funds for employees

Werken bij FLGARAGE MODERN DENDERMONDE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLGARAGE MODERN DENDERMONDE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLGARAGE MODERN DENDERMONDE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLGARAGE MODERN DENDERMONDE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige medische beeldvorming (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt terecht op de afdeling radiologie als technoloog medische beeldvorming in een ziekenhuis regio Aalst. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren en interpreteren van echografieën (meting, protocol, ...). Je werkt in een fulltime dienstverband met daguren van 08:00-16:30. Bedrijfsprofiel: Ben jij een verpleegkundige met een passie voor echocardio? Ben je bovendien op zoek naar een tijdelijke uitdaging op korte termijn? Dan ben jij de persoon die Care Talents zoekt!

  • SUPPLY CHAIN MEDEWERKER (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten, een bedrijf gesitueerd in de autobranche, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde Supply Chain Medewerker. Jouw verantwoordelijkheid bestaat erin om ervoor te zorgen dat alle goederen voor de leveranciers tijdig aanwezig zijn om zo de productie optimaal te garanderen.Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van de verschillende leveranciers, TA rapporten, C-nota's, Transporten, QAD, etc. Je zal werken in dag, maar er wordt verwacht ook buiten het uurrooster stand-by te zijn. Ben je organisatorisch sterk? Heb je een goede talenkennis? Ben je flexibel en ben je gebeten door het logistieke? Dan is deze vacature zeker iets voor jou!

  • Tijdelijk deeltijdse administratief bediende (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Oudenaarde, actief in een bouw gerelateerde sector, zijn wij op zoek naar een deeltijdse administratieve kracht ter vervanging van een zwangerschap (M/V). Jouw takenpakket bestaat uit: Opvolging van facturatie en offertes Mailverkeer Eerste telefonie met klanten, leveranciers,.. Offertes die goedgekeurd zijn inplannen

  • Mechanicus onderhoudsafdeling (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor het klein en groot onderhoud (preventief, correctief en curatief) van de mechanische, technische en pneumatische installaties - Je werkt met een opbouwende ingesteldheid mee om de beschikbaarheid van al de installaties en uitrusting te optimaliseren - Je wordt ingeschakeld om storingen snel en nauwgezet te verhelpen - Je zorgt voor periodiek onderhoud van het machinepark - Je zoekt actief mee naar oplossingen om storingen te voorkomen en machines en installaties te optimaliseren - Je controleert zelfstandig de werking, slijtage en smering van onze machines - Je zal sporadisch constructies moeten lassen

  • Winkelmedewerker - Bakkerij Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bakkerij in Zottegem zijn wij op zoek naar een vlotte winkelmedewerker. Als winkelmedewerker ben je verantwoordelijk voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud van de winkel. Je kan vlot de klanten bedienen en je kan werken met een kassasysteem of bent bereid dit aan te leren. De bakkerij is elke dag geopend vanaf 6u en sluit om 18u30. Je werkt 38u/w verdeeld over 6 dagen. dinsdag is de vaste sluitingsdag. De ene week werk je in de voormiddag (6u - middag), de andere week werk je in de namiddag (middag - 18u/18u30).

  • Zaalmedewerker - restaurant Damme (géén weekends!) (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend restaurant in Damme gaat Randstad momenteel op zoek naar een fulltime zaalmedewerker met optie vast. Je staat onder andere in voor het opnemen van de bestellingen, de bediening van de klanten en het afruimen van de tafels. Je werkt in een service coupé, waarbij de uren vaak lopen van 11u30 - 15u en 18u - 22u. Tijdens het weekend is het restaurant gesloten en moet je dus nooit werken.

  • HUISHOUDHULP VOLTIJDS BORNEM (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Bornem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudelijke Hulp (regio Kruishoutem) (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je wordt tewerkgesteld in verschillende gezinnen ter ondersteuning van hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten : schoonmaken, voorbereiden van maaltijden, strijken, kleine boodschappen Voor deze klanten schoonmaken en vooral strijken

  • Kinderverzorgster op ZELFSTANDIGE basis (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: 'T PARKSKE TANIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een gemotiveerde medewerker / medewerker als begeleider in de kinderopvang . U verzorgt en begeleidt kinderen tussen 0 en 3 jaar .U zorgt voor gevarieerde activiteiten en hebt aandacht voor de noden van elk kind ( verzorging, rust, hygiene,geborgenheid, voeding) in een huiselijke omgeving .

  • Osteopaat (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: PRAKTIJK FACET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor het afnemen van de anamnese, het opstellen en uitvoeren van de behandelingsplannen en het opvolgen van patiënten van 0 tot 99 jaar.

  • Business Analist (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1654229-inline.html?cid=Partner_VDAB Eiger North, een jong dynamisch bedrijf binnen de Cronos Groep, gegroeid vanuit een jarenlange ervaring in het implementeren van IT-projecten heeft een sterk competence center opgestart om bedrijven te begeleiden bij het uitvoeren van een grondig analyse van de business noden om dan de vertaalslag te kunnen maken naar de functionele specificities. Bedrijven die een succesvolle IT-implementatie kunnen voorleggen hebben allen één gemeenschappelijke leuze: “Bezint eer je begint”. Wij zijn op zoek naar hongerige en dorstige Analisten en Business Process Experten die de stap naar een IT-omgeving willen zetten.  Echte selfmotivators die de lat voor zichzelf hoog willen leggen, die willen werken in een ondernemende omgeving, die het bedrijf van onze klanten als hun eigen bedrijf beschouwen, die initiatief willen nemen, die kritisch durven zijn en onze klanten ook aan kritische vraagstellingen durven onderwerpen, die  willen groeien en plezier maken, die willen leren en tevens  hun eigen opgedane kennis willen delen, die geen belang hechten aan fancy titels maar hun persoonlijke ontwikkeling des te meer naar waarde schatten.

  • Vastgoedmakelaar als regioverantwoordelijke bij Century 21 Waterinckx. (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

      Wenst u deel uit te maken van het grootste vastgoednetwerk ter wereld? U bent een zelfstandig ingesteld commercieel talent? Is immo uw passie? 3x ja? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Functie Regioverantwoordelijke van een nader te bepalen regio. Taakomschrijving U staat in voor uw eigen afgebakende regio om volgende activiteiten uit te voeren: Prospectie om onze vastgoedportefeuille uit te breiden Zelfstandig verkoopgesprekken voeren met de benaderde prospecten Begeleiden van bezichtigingen van onroerende goederen Onderhandelingen voeren met verkopers en kopers Zorgvuldig de contacten met klanten onderhouden Vereiste competenties Zowel zelfstandig als in team kunnen functioneren Commercieel ingesteld zijn Stipt en punctueel zijn Flexibel zijn wat betreft werkuren en -dagen Bereid zijn om ’s weekend te werken Houder zijn van een rijbewijs type B Houder van een bachelor-diploma (afstudeerrichting 'vastgoed' is geen vereiste) Houder zijn van een B.I.V.-nummer Uw voordelen U bepaalt zelf uw uren en werkt volledig zelfstandig Interessante verloning. Hard werken wordt bij ons beloond! Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen om uw (technische) kennis uit te breiden     Interesse? Lees hier meer over ons kantoor te Dendermonde. Solliciteren kan altijd via de rode sollicitatieknop!

Zoek naar antwoorden van FLGARAGE MODERN DENDERMONDE NV in sociale netwerken
Look for responds of FLGARAGE MODERN DENDERMONDE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLGARAGE MODERN DENDERMONDE NV. Laat een reactie achter voor FLGARAGE MODERN DENDERMONDE NV. FLGARAGE MODERN DENDERMONDE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLGARAGE MODERN DENDERMONDE NV. Leave a respond for FLGARAGE MODERN DENDERMONDE NV. FLGARAGE MODERN DENDERMONDE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLGARAGE MODERN DENDERMONDE NV op de google maps. Adres en contacten FLGARAGE MODERN DENDERMONDE NV
Location of FLGARAGE MODERN DENDERMONDE NV on the google maps. Address and contacts of FLGARAGE MODERN DENDERMONDE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLGARAGE MODERN DENDERMONDE NV FLGARAGE MODERN DENDERMONDE NV: KBC | CHEZ JEAN-NO?L | Simeons Veerle | J. VERCAUTEREN | L'ORNEMANISTE & CADRATURE

Other related companies as FLGARAGE MODERN DENDERMONDE NV: KBC | CHEZ JEAN-NO?L | Simeons Veerle | J. VERCAUTEREN | L'ORNEMANISTE & CADRATURE

FLGARAGE MODERN DENDERMONDE NV is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLGARAGE MODERN DENDERMONDE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03576019287. Het bedrijf FLGARAGE MODERN DENDERMONDE NV bevindt zich op het adres: Steenweg Van Grembergen 17 9200 Dendermonde - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 393,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 750,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Cars. Producten gemaakt in FLGARAGE MODERN DENDERMONDE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLGARAGE MODERN DENDERMONDE NV is Gezondheidszorg, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLGARAGE MODERN DENDERMONDE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLGARAGE MODERN DENDERMONDE NV, openstaande posities, locatie van FLGARAGE MODERN DENDERMONDE NV op de kaart.

FLGARAGE MODERN DENDERMONDE NV is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLGARAGE MODERN DENDERMONDE NV, company assigned to the tax number BE03576019287. The company FLGARAGE MODERN DENDERMONDE NV is located at the address: Steenweg Van Grembergen 17 9200 Dendermonde - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 393,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 750,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Cars. Products created in FLGARAGE MODERN DENDERMONDE NV were not found.
The main activity of FLGARAGE MODERN DENDERMONDE NV is Health Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLGARAGE MODERN DENDERMONDE NV is not available. You also can look at reviews of FLGARAGE MODERN DENDERMONDE NV, open positions, location of FLGARAGE MODERN DENDERMONDE NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLGARAGE MODERN DENDERMONDE NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLGARAGE MODERN DENDERMONDE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLGARAGE MODERN DENDERMONDE NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLGARAGE MODERN DENDERMONDE NV, employees, financial statistics.