M.V.E. SPRL

Contactgegevens M.V.E. SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M.V.E. SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

M.V.E. SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Commone 26 1325 Dion-Valmont (Chaumont-Gistoux), België

Telefoon (phone): +32 (51) 525-12-88 +32 (51) 525-12-88

Fax (fax): +32 (83) 172-77-55 +32 (83) 172-77-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M.V.E. SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M.V.E. SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M.V.E. SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M.V.E. SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M.V.E. SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M.V.E. SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M.V.E. SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M.V.E. SPRL
Products information M.V.E. SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE08624511718
Ondernemingsnummer: 5408538818
Hoofdstad (capital): 870,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 698,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in M.V.E. SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M.V.E. SPRL
(Get full report from official database of BE for M.V.E. SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor M.V.E. SPRL
Addition kinds of activities for M.V.E. SPRL

353102. Marine gerelateerde apparatuur | Marine related equipment
20260200. Gefermenteerde en gekweekte melkproducten | Fermented and cultured milk products
20460306. Glucose | Glucose
25210000. Houten kantoormeubilair | Wood office furniture
32610205. Lavatoria, glanzend china | Lavatories, vitreous china
33249901. Investeringen gieterij, ferro | Aerospace investment castings, ferrous
50880305. Geleide raketten en ruimtevaartuigen | Guided missiles and space vehicles

Werken bij M.V.E. SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M.V.E. SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M.V.E. SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M.V.E. SPRL. Looking for open vacancies in other companies

 • Schrijnwerk(st)er PVC (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je een eerste ervaring als schrijnwerker ? Heb je bovendien ervaring met de productie van ramen en deuren in PVC ? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken ! Onze klant is een bouwbedrijf gespecialiseerd in de productie van ramen en deuren in PVC . Je wordt tewerkgesteld in het atelier . Je werkt in een team . Je doet de voorbereidende werken in het atelier en de plaatsing op de werven . Je komt terecht in een groeiend bouwbedrijf . Na een succesvolle interimperiode treedt je vast in dienst bij onze klant . Mooie verloning volgens barema's van de bouw .

 • Dakwerker (BOORTMEERBEEK)

  Regio: BOORTMEERBEEK

  Bedrijf: Konvert Construct Leuven

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een bedrijf in onze Leuvense regio zoekt momenteel een dakdekker. Als ervaren dakwerker zal je worden ingezet in diverse opdrachten, zowel platte als schuine daken maar ook restauratie van erkende gebouwen behoort tot de taken. Er wordt verwacht dat je ervaring hebt, in die zin dat je ook echt zelfstandig kan meewerken.

 • Productiearbeider (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Mechanische montage - Algemeen magazijn werk

 • Operator carrousel (KLUISBERGEN)

  Regio: KLUISBERGEN

  Bedrijf: Go4jobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Je staat in voor een correcte bediening van de carrousel. - De carrousel is een ronddraaiend groot apparaat waarbij bepaalde handelingen dienen uitgevoerd te worden om het gewenste eindresultaat te bekomen. - Je werkt graag door. - Je hebt geen problemen met repetitief werk.

 • Marketeer (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jouw takenpakket bestaat uit: Een marketingstrategie ontwikkelen; Marktonderzoek uitvoeren. Op basis hiervan ga je de data analyseren en zet een marketingcampagne op; Je beheert en ontwikkeld de website, maakt logo's, folders,...; Je vertegenwoordigd samen met de accountmanager en de commerciële manager het bedrijf op verschillende sector gerelateerde events.

 • Huishoudhulp Bocholt (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: PUUUR BREE

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Keukenhulp dagopdrachten - ideaal voor studenten (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Tempo-Team

  Type: Studentenjob

  Voor het UZ Gent zijn wij op zoek naar medewerkers voor de cafetaria en/of broodjeszaak. Je bent beschikbaar om regelmatig in te springen. Je helpt mee in de cafetaria (aanvullen, afwassen, afruimen) of in de broodjeszaak (mis-en-place, schoonmaken, aanvullen). Je werkt tussen 7u30 en 20u. Geen mogelijkheid op een vast contract.

 • Student kassa 18+ (m/v) (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

  Type: Studentenjob

  Je taak bestaat er voornamelijk uit om de kassa te bemannen. Je kan je iedere zaterdag of zondag vrijmaken van 9u30 tot 18 uur.

 • Koeltechnieker (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FIEUW KOELTECHNIEK

  Type: Vaste Job

  We zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde koeltechnieker. Als koeltechnieker kom je ter plaatse om de aansluiting te doen. Voor meer informatie, http://www.fieuw.be/

 • Account Manager regio Limburg (SINT-STEVENS-WOLUWE)

  Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

  Bedrijf: Talentus Tienen

  Type: Vaste Job

  We zoeken een gedreven account manager voor de regio Vlaams-Brabant. Na een gedegenproduct- en salesvorming word je verantwoordelijk voor de opbouw en groei vande klantenportefeuille in regio Vlaams-Brabant. Je analyseert specifieke behoeftes, verleent ruim advies en stelteen gepersonaliseerde oplossing voor. Je ontdekt en creëert behoeftes bij prospecten & klanten enwerkt voor hen een voorstel uit op basis van de huidige markt en de expertisevan de groep. Je kunt terugvallen op een team van gemotiveerde collega’s en hetmeest performante product in je marktsegment. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een bekende speler die oplossingen op maat biedt voor horeca zaken om hen te helpen hun omzet te verhogen.

 • PSYCHOLOOG / PSYCHOTHERAPEUT (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: PSYTEAM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Om aan de toegenomen vraag uit de regio en omstreken tegemoet te komen zoeken wij voor verdere uitbouw van onze groepspraktijk een psychotherapeut (psycholoog) (m/v) die als zelfstandige (in hoofd- of bijberoep) wil helpen praktijk en zorg in de streek verder uit te bouwen. Als aanvulling op het bestaande therapeutisch aanbod zoeken wij verder nog naar bijkomende gemotiveerde psycholoog/psychotherapeut (M/V) met specialisatie in de gedragstherapie.

 • Bijverdienste/FLEXI HOTELRECEPTIONIST (E) (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: HOTEL KOFFIEBOONTJE

  Type: Flexijob

  Wij zijn op zoek naar een hotelreceptionist/e die ons team kan aanvullen op een aantal uren/dagen per week. Ervaring in de hotelreceptie is een voordeel. In deze functie is het noodzakelijk om minimum 4 talen te kunnen begrijpen en zich kunnen uitdrukken. Vanuit uw persoonlijkheid gaat u graag vriendelijk om met gasten. Ook comerciële inzicht en vlotte computerkennis zijn voor deze taak vereist. Ook werk je al als receptionist/e kom je in aanmerking.

Zoek naar antwoorden van M.V.E. SPRL in sociale netwerken
Look for responds of M.V.E. SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor M.V.E. SPRL. Laat een reactie achter voor M.V.E. SPRL. M.V.E. SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M.V.E. SPRL. Leave a respond for M.V.E. SPRL. M.V.E. SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M.V.E. SPRL op de google maps. Adres en contacten M.V.E. SPRL
Location of M.V.E. SPRL on the google maps. Address and contacts of M.V.E. SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come M.V.E. SPRL M.V.E. SPRL: ARNOLD HERMANN | H-S Industrial Equipment S.P.R.L. | COIFFURE THOME | Alliance Nationale des Mutualit茅s Chr茅tiennes | De Mets Machineconstructie NV

Other related companies as M.V.E. SPRL: ARNOLD HERMANN | H-S Industrial Equipment S.P.R.L. | COIFFURE THOME | Alliance Nationale des Mutualit茅s Chr茅tiennes | De Mets Machineconstructie NV

M.V.E. SPRL is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is M.V.E. SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08624511718. Het bedrijf M.V.E. SPRL bevindt zich op het adres: Rue de la Commone 26 1325 Dion-Valmont (Chaumont-Gistoux). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 870,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 698,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in M.V.E. SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van M.V.E. SPRL is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M.V.E. SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M.V.E. SPRL, openstaande posities, locatie van M.V.E. SPRL op de kaart.

M.V.E. SPRL is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is M.V.E. SPRL, company assigned to the tax number BE08624511718. The company M.V.E. SPRL is located at the address: Rue de la Commone 26 1325 Dion-Valmont (Chaumont-Gistoux). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 870,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 698,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Carpenters. Products created in M.V.E. SPRL were not found.
The main activity of M.V.E. SPRL is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of M.V.E. SPRL is not available. You also can look at reviews of M.V.E. SPRL, open positions, location of M.V.E. SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over M.V.E. SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M.V.E. SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M.V.E. SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M.V.E. SPRL, employees, financial statistics.