H-S Industrial Equipment S.P.R.L.

Contactgegevens H-S Industrial Equipment S.P.R.L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data H-S Industrial Equipment S.P.R.L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

H-S Industrial Equipment S.P.R.L.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Berg,Zum Giesberg 29 4750 Butgenbach, België

Telefoon (phone): 80 (+32-80) 80 (+32-80)

Fax (fax): 80 (+32-80) 80 (+32-80)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) H-S Industrial Equipment S.P.R.L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "H-S Industrial Equipment S.P.R.L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "H-S Industrial Equipment S.P.R.L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van H-S Industrial Equipment S.P.R.L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen H-S Industrial Equipment S.P.R.L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of H-S Industrial Equipment S.P.R.L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees H-S Industrial Equipment S.P.R.L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti H-S Industrial Equipment S.P.R.L.
Products information H-S Industrial Equipment S.P.R.L.

BTW identificatienummer (tax): BE08024108886
Ondernemingsnummer: 4533477783
Hoofdstad (capital): 245,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 653,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 2
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Joinery (supraregional)

Product categorie (product category): Joinery Supraregional

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor H-S Industrial Equipment S.P.R.L.
(Get full report from official database of BE for H-S Industrial Equipment S.P.R.L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor H-S Industrial Equipment S.P.R.L.
Addition kinds of activities for H-S Industrial Equipment S.P.R.L.

01820102. Paddestoel kuit, productie van | Mushroom spawn, production of
25110110. Waterbed frames: hout | Waterbed frames: wood
31990200. Lederen kledingstukken | Leather garments
32729900. Betonproducten, nec, nec | Concrete products, nec, nec
38299914. Pyrheliometers | Pyrheliometers
62319901. Commodity contract uitwisseling | Commodity contract exchanges

Werken bij H-S Industrial Equipment S.P.R.L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in H-S Industrial Equipment S.P.R.L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor H-S Industrial Equipment S.P.R.L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for H-S Industrial Equipment S.P.R.L.. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke opdracht administratief bediende personeelsdienst m/v (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze job draait om een langdurige vervanging! Je werkt als pittige administratief bediende in dit enthousiast team. Je levert punctueel administratief werk, je hebt een vlot werktempo en bent snel van begrip. Je doet heel veel cijfergerelateerde taken zoals loonsverwerking, facturatie rond opleidingen en subsidies, organisatie opleidingen, verwerking verlof in kalenders, ... Je werkt in een bedrijvengroep met ongeveer 100 arbeiders en nog een heleboel bedienden.

  • Medewerker poetsdienst thuiszorg 37u. M/V - Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DAOUST GEEL

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Je staat in voor het onderhoud van de woning en mogelijks strijk.

  • Lijnverantwoordelijke (Productie) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: GO4JOBS MELSELE VG.2050/U.

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als lijnverantwoordelijke, sta je na een intensieve opleidingsperiode, in voor; - Het opvolgen van het productieproces van A tot Z - Het ingeven en controleren van bestellingen - Het bedienen van de machines - Het oplossen van kleine technische storingen - Leidinggeven aan de productiemedewerkers, ... Kortom; je bewaart het overzicht over het hele proces.

  • Isolatiemonteur (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Houthalen zijn we op zoek naar een isolatiemonteur. Vloerisolatie (PUR).

  • Werfleider asfalt/wegenwerken (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider in de asfalt/wegenbouw ben je verantwoordelijk voor de organisatie en de coördinatie van 1 of meerdere werven afhankelijk van de omvang van het project. ?Je bent verantwoordelijk voor de organisatie van een bouwplaats materieel en je leidt de werkkrachten. ?Je houdt rekening met de financiële middelen. ?Je inspecteert de werken rekening houdend met het opgemaakte bestek. ?Je controleert de kwaliteit van het afgeleverde werk met behulp van meetinstrumenten zoals meetlint waterpas. ?Je bent verantwoordelijk voor een gedeelte van de werkzaamheden of voor het geheel. ?Je hou toezicht op de werf ter plaatse en voor de administratieve taken werk je vanuit het kantoor.. ?Je brengt dagelijks de nodige administratie in orde zoals mankracht en materieel berekenen vorderingsstaten of werkstaten opmaken bouwplaats vergaderingen voorbereiden bijhouden van het werfdagboek enz. ?Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder van het bedrijf. ?Je werkuren zijn doorgaans regelmatig met uitzonderingen omwille van technische redenen en deadlines.

  • HUISHOUDHULP MARIAKERKE (VINDERHOUTE)

    Regio: VINDERHOUTE

    Bedrijf: HOME & CONSULTANCY

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken betrouwbare, gemotiveerde medewerkers die wensen te werken in het kader van dienstencheques in de regio Mariakerke. U voert huishoudelijke taken uit bij particulieren oa poetswerk, strijken, wassen en af en toe boodschappen doen. Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging en een toffe sfeer dan hebben wij de gepaste vacature voor u! Bezoek ook eens onze website: www.HuisHoudHulpHaek.be

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Veurne 12 uren per week (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 u per week voor een gastgezin wonende te Veurne Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die werkt op verschillende dagen aanwezig is in het huishouden. U staat in voor het onderhoud van het huis alsmede voor het poetswerk,de was en het strijkwerk.U bent stipt en discreet, u werkt op een verzorgde manier uw taken af.Ons dynamisch en jong drukbezet gastgezin kijkt uit naar uw komst en verwachten dat u zelf initiatief neemt en werk ziet. Is dit iets voor u? Geef ons dan snel een seintje! De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Ninove – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lochristi – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Zedelgem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • Poetshulp Elewijt (ELEWIJT)

    Regio: ELEWIJT

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Studenten op afroepbasis week en/of weekend | regio Mortsel en omstreken (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    De studentenvacatures beginnen binnen te stromen dus we zijn op zoek naar een aantal studenten: Orderpicken en samenstellen van foodboxen in Hoboken, vast voor enkele dagen per week Op afroepbasis helpen bij het afleveren en monteren van zitkrukjes samen met een collega Voor in de maanden juli/augustus/september zoeken we ook studenten die een aantal weken aan een stuk kunnen werken bij verschillende klanten: administratie, logistieke taken, ...

Zoek naar antwoorden van H-S Industrial Equipment S.P.R.L. in sociale netwerken
Look for responds of H-S Industrial Equipment S.P.R.L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor H-S Industrial Equipment S.P.R.L.. Laat een reactie achter voor H-S Industrial Equipment S.P.R.L.. H-S Industrial Equipment S.P.R.L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for H-S Industrial Equipment S.P.R.L.. Leave a respond for H-S Industrial Equipment S.P.R.L.. H-S Industrial Equipment S.P.R.L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie H-S Industrial Equipment S.P.R.L. op de google maps. Adres en contacten H-S Industrial Equipment S.P.R.L.
Location of H-S Industrial Equipment S.P.R.L. on the google maps. Address and contacts of H-S Industrial Equipment S.P.R.L.

Andere gerelateerde bedrijven als come H-S Industrial Equipment S.P.R.L. H-S Industrial Equipment S.P.R.L.: FLCOUCKE WEVERIJ BVBA | C. VANHEMELRYCK | TVH FORKLIFT PARTS NV | Royal P & B Products C.V.B.A. | CLEENEWERCK NEW

Other related companies as H-S Industrial Equipment S.P.R.L.: FLCOUCKE WEVERIJ BVBA | C. VANHEMELRYCK | TVH FORKLIFT PARTS NV | Royal P & B Products C.V.B.A. | CLEENEWERCK NEW

H-S Industrial Equipment S.P.R.L. is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is H-S Industrial Equipment S.P.R.L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08024108886. Het bedrijf H-S Industrial Equipment S.P.R.L. bevindt zich op het adres: Berg,Zum Giesberg 29 4750 Butgenbach. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 2 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 245,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 653,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Joinery Supraregional. Lijst met producten zijn Joinery (supraregional).
De hoofdactiviteit van H-S Industrial Equipment S.P.R.L. is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van H-S Industrial Equipment S.P.R.L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van H-S Industrial Equipment S.P.R.L., openstaande posities, locatie van H-S Industrial Equipment S.P.R.L. op de kaart.

H-S Industrial Equipment S.P.R.L. is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is H-S Industrial Equipment S.P.R.L., company assigned to the tax number BE08024108886. The company H-S Industrial Equipment S.P.R.L. is located at the address: Berg,Zum Giesberg 29 4750 Butgenbach. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 2 employees work in this company. Capital - 245,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 653,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Joinery Supraregional. List of products are Joinery (supraregional).
The main activity of H-S Industrial Equipment S.P.R.L. is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of H-S Industrial Equipment S.P.R.L. is not available. You also can look at reviews of H-S Industrial Equipment S.P.R.L., open positions, location of H-S Industrial Equipment S.P.R.L. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over H-S Industrial Equipment S.P.R.L., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf H-S Industrial Equipment S.P.R.L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about H-S Industrial Equipment S.P.R.L., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company H-S Industrial Equipment S.P.R.L., employees, financial statistics.