Dujardin J

Contactgegevens Dujardin J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dujardin J: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dujardin J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Neringenstraat 44 8700 Aarsele (Tielt), België

Telefoon (phone): +32 (59) 834-42-90 +32 (59) 834-42-90

Fax (fax): +32 (4) 597-13-74 +32 (4) 597-13-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dujardin J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dujardin J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dujardin J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dujardin J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dujardin J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dujardin J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dujardin J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dujardin J
Products information Dujardin J

BTW identificatienummer (tax): BE04451354980
Ondernemingsnummer: 4810333251
Hoofdstad (capital): 952,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 554,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in Dujardin J zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dujardin J
(Get full report from official database of BE for Dujardin J)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dujardin J
Addition kinds of activities for Dujardin J

8099. Gezondheids- en geallieerde diensten, niet inbegrepen | Health and allied services, nec
286101. Houtdestillatieproducten | Wood distillation products
23859904. Gowns, plastic: gemaakt van gekochte materialen | Gowns, plastic: made from purchased materials
33259901. Legering van legeringen, behalve investeringen | Alloy steel castings, except investment
34129904. Spijkers, verzending: metaal | Pails, shipping: metal

Werken bij Dujardin J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dujardin J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dujardin J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dujardin J. Looking for open vacancies in other companies

 • Contact Centre Agent - Tweetalig Nederlands en Frans (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: Thomas Cook

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Maak vakantiedromen waar! Als onderdeel van het in Destination Management Team (iDM) doe jij dat precies! Je glijdt in de flip-flops van onze gasten om echt te begrijpen wat ze verwachten van hun perfecte vakantie. Trouw aan het motto ,,Customer at our Heart", ligt de focus bij de gast in elk stadium van zijn vakantie. Je assisteert onze gasten 24/7 overal ter wereld. Als lid van de Thomas Cook-familie heb je de kans om de wereld rond te reizen, nieuwe vrienden te maken en onvergetelijke momenten te beleven. Help ons de populairste vakantieprovider ter wereld te worden. Voor ondersteuning van onze Connected Service Centers op Mallorca, Kreta en in Portugal in het zomerseizoen 2019 zijn wij op zoek naar verschillende:                     Contact Center Agent (m/v) – Nederlands- en Franstalig Jouw taken Verwerking van wereldwijde vragen van gasten, suppliers en collega’s via telefoon, e-mail, WhatsApp, livechat en social media Vlotte omgang met verschillende software en andere tools, zodat je snel informatie en antwoorden op vragen kunt bieden Informatie geven aan onze gasten over de verschillende vakantieregio's Het reserveren van excursies en huurauto's Ondersteun onze gasten met vakantie aanpassingen, klachten en noodsituaties

 • Operator thermovormen (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: Keyworks

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wegens de vraag van de klanten en de aankoop van een nieuwe machine zijn wij opnieuw dringend op zoek naar 1 persoon die ons team asap kan versterken en dit voor min. 14 dagen met verlenging indien deze persoon voldoet. We zoeken iemand die de nodige technische en sociale vaardigheden heeft om te starten als operator om na een inwerkperiode op te leiden tot teamleider. Als fabrikant van verpakkingen willen we meegeven dat het een staande job is , waar bij het veranderen van folie, matrijzen en verpakkingen toch wel wat hef-en tilwerk gevraagd wordt. 1. Bedienen van machines gedurende het productie – proces; 2. Instellen, bijstellen en zo nodig - mede - ombouwen van machines conform de planning en werkopdracht(en); 3. Controleren van juiste werking machines én de kwaliteit van de producten; 4. Indien mogelijk, het – mede - verhelpen van kleine storingen. 5. Toezien op tijdige en constante aanvoer van folie, verpakkingsmateriaal etc; 6. Uitvoeren van klein onderhoud aan de machines; 7. Scheiden van productie – uitvallen; 8. Afvoer van productie – uitvallen

 • Chauffeur CE (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor één van onze klant regio Maasmechelen, zijn we op zoek naar frigochauffeurs. 

 • Marktmededewerker kaas-charcuterie Cru Overijse (OVERIJSE)

  Regio: OVERIJSE

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als allround medewerker heb je een heel gevarieerd takenpakket en ga je aan de slag in alle afdelingen, waaronder dranken, brood, vlees, groenten en fruit. Daarnaast ben je vast aan de slag in de afdeling charcuterie. Je hebt een passie voor verfijnde, authentieke vleeswaren en vertelt de klanten graag alles over de herkomst en de bereidingswijze. Je zorgt voor een warm onthaal en bedient de klanten met de glimlach. Je geeft hen correcte tips mee, waarmee ze thuis gerust aan de slag kunnen. Je zorgt er uiteraard voor dat het aanbod en de winkel er altijd piekfijn uitzien. Je bent sterk geïnteresseerd in alles wat met lekker eten te maken heeft. En je kijkt ernaar uit om zo veel mogelijk bij te leren van collega¿s en leveranciers.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Eksaarde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EKSAARDE)

  Regio: EKSAARDE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Gelrode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GELRODE)

  Regio: GELRODE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp Oud-Turnhout (RAVELS)

  Regio: RAVELS

  Bedrijf: 'T PLANKSKE

  Type: Dienstenchequebaan

  Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Balen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Medewerker bediening (30u/week) (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: TEMPO-TEAM

  Type: Studentenjob

  Voor een brasserie in Mol is Tempo-Team op zoek naar een medewerker voor in de bediening. Dit mag zowel een student / flexijob of vaste medewerker zijn. Je gaat minimum 30 uren per week werken, dit zowel voor in het weekend, als door de week.

 • vakman loodgieter - zinkwerker (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: BEVEREN GEMEENTEBESTUUR

  Type: Vaste Job

  Als vakman ben je tewerkgesteld bij de dienst gebouwen. In het organogram valt deze dienst binnen de afdeling grondgebiedzaken. Algemeen is de dienst gebouwen verantwoordelijk voor het onderhoud, de uitwerking en de realisatie van diverse werkzaamheden in de gemeentelijke gebouwen. In deze functie voer je diverse saneringen en renovaties uit in en rond de gemeentelijke gebouwen vanuit jouw specifieke vakkennis en ervaring. Je zorgt hierbij dat de werkzaamheden op een kwalitatieve manier worden uitgevoerd en nauwgezet worden opgevolgd. Tevens leef je de wettelijke voorschriften inzake kwaliteit, veiligheid en milieu na. Tot slot bied je logistieke en technische ondersteuning bij o.a. interne verhuizingen en gemeentelijke activiteiten.

 • Zelfstandige fietstechniekers (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: BIZ BIKE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken iemand die beschikt over een goede dosis gedrevenheid en zelfstandigheid om ons team bij Bizbike te vervoegen. Je job bestaat er uit de elektrische fietsen van de klanten terug volledig in orde te brengen en zo de tevredenheid opnieuw te garanderen. Je staat in voor herstellingen van onze fietsen bij de klanten en gaat daarvoor de weg op.

 • Consulente voor homeparty's (België)

  Regio: België

  Bedrijf: THE WORKS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn op zoek naar een zelfstandige consulent (m/v) (in bijberoep) voor de verkoop van artikelen van Fun Factory op cataloog en via home party's in eigen regio. Naast onze vrouwvriendelijke boetiek hebben we ook een webshop en kunt u bij ons terecht voor workshops. Neem gerust een kijkje op onze website: www.loveware.be en www.lovewareparty.be

Zoek naar antwoorden van Dujardin J in sociale netwerken
Look for responds of Dujardin J in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dujardin J. Laat een reactie achter voor Dujardin J. Dujardin J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dujardin J. Leave a respond for Dujardin J. Dujardin J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dujardin J op de google maps. Adres en contacten Dujardin J
Location of Dujardin J on the google maps. Address and contacts of Dujardin J

Andere gerelateerde bedrijven als come Dujardin J Dujardin J: Peeters Govers NV | NECKERMANN | T.E.C. CONSTRUCTIONS | D. PAUWELS | LIEVE PEETERS

Other related companies as Dujardin J: Peeters Govers NV | NECKERMANN | T.E.C. CONSTRUCTIONS | D. PAUWELS | LIEVE PEETERS

Dujardin J is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dujardin J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04451354980. Het bedrijf Dujardin J bevindt zich op het adres: Neringenstraat 44 8700 Aarsele (Tielt). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 952,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 554,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Dujardin J zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dujardin J is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dujardin J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dujardin J, openstaande posities, locatie van Dujardin J op de kaart.

Dujardin J is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dujardin J, company assigned to the tax number BE04451354980. The company Dujardin J is located at the address: Neringenstraat 44 8700 Aarsele (Tielt). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 952,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 554,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Carpenters. Products created in Dujardin J were not found.
The main activity of Dujardin J is Primary Metal Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Dujardin J is not available. You also can look at reviews of Dujardin J, open positions, location of Dujardin J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dujardin J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dujardin J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dujardin J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dujardin J, employees, financial statistics.