RESIDENCE CYGNES (LES)

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • RESIDENCE CYGNES (LES)
Private companiesFood Stores • RESIDENCE CYGNES (LES)

Contactgegevens RESIDENCE CYGNES (LES): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RESIDENCE CYGNES (LES): address, phone, fax, email, website, opening hours

RESIDENCE CYGNES (LES)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Général Gracia 24; 5170; Profondeville, België

Telefoon (phone): 081 41 27 10 (+32-081 41 27 10) 081 41 27 10 (+32-081 41 27 10)

Fax (fax): +32 (9) 550-21-82 +32 (9) 550-21-82

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RESIDENCE CYGNES (LES): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RESIDENCE CYGNES (LES)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RESIDENCE CYGNES (LES)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RESIDENCE CYGNES (LES), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RESIDENCE CYGNES (LES). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RESIDENCE CYGNES (LES), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RESIDENCE CYGNES (LES). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RESIDENCE CYGNES (LES)
Products information RESIDENCE CYGNES (LES)

BTW identificatienummer (tax): BE02356262207
Ondernemingsnummer: 4424713134
Hoofdstad (capital): 997,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 263,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in RESIDENCE CYGNES (LES) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rest homes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RESIDENCE CYGNES (LES)
(Get full report from official database of BE for RESIDENCE CYGNES (LES))

Aanvulling soorten activiteiten voor RESIDENCE CYGNES (LES)
Addition kinds of activities for RESIDENCE CYGNES (LES)

511205. Office filing levert | Office filing supplies
20240101. Ijs, bulk | Ice cream, bulk
28330103. Anorganische geneesmiddelen: bulk, niet gecombineerd | Inorganic medicinal chemicals: bulk, uncompounded
38739900. Horloges, horloges, horloges en onderdelen, nec | Watches, clocks, watchcases, and parts, nec
51490503. Minerale of bronwaterbotteling | Mineral or spring water bottling

Werken bij RESIDENCE CYGNES (LES): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RESIDENCE CYGNES (LES): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RESIDENCE CYGNES (LES). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RESIDENCE CYGNES (LES). Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE international (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Nous cherchons un chauffeur ce international pour une entreprise à Ieper. Le dimanche ou lundi vous faites votre départ avec le camion pour toute la semaine (toute la semaine dormir dans le camion). Vous travaillez avec un vrac ou réservoir (sans adr - avec aliments). Vous roulez à Europe (UK, BE, FR, AL, NL, IT,..). Vous parlez français ou néerlandais.

  • Ervaren schilder (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: AGO Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent een schilder in hart en nieren? Afwerken van ruimtes is een ware passie? Handige harry is jouw bijnaam? Samen met onze klant uit Wetteren zijn we op zoek naar een ervaren schilder. Je zal worden ingezet op industriële projecten in de ruime regio. Het betreft vooral afwerkingen van kleinere ruimtes.

  • Onderhouds / Storingstechnieker (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: QJOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor het algemeen en preventief onderhoud van de machines - Je spoort storingen op en zorgt voor een doeltreffende oplossing op lange termijn - Je werkt actief mee aan diverse projecten zoals machineverbetering en de opbouw van nieuwe installaties

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Kessel-Lo, 8 uur per week (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Kessel-Lo. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Tienen en omgeving

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Kessel (KESSEL)

    Regio: KESSEL

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Winkelmedewerker (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Westmalle zoeken we gemotiveerde werknemers die op oproepbasis willen werken. Deze job gaat vooral over het helpen aan de frisdrankafdeling en meehelpen in het magazijn. Na een periode van flexibiliteit, bestaat er een mogelijkheid tot een vast contract bij de klant zelf. taken: klanten verder helpen vrachtwagen mee helpen lossen aanvullen van frisdrank

  • Student koerier M/V (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: ASAP GENT

    Type: Studentenjob

    Onze klant te Zwijnaarde is op zoek naar studenten om stalen en documenten rond te brengen en op te halen. Je krijgt een wagen ter beschikking van het bedrijf om je ronde te doen. Dit in een flexibel uurrooster van maandag tot zaterdag.

  • Monitor om kinderen te leren programmeren met Scratch (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de wondere wereld van programmeren te leren ontdekken? Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De leren programmeren activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend leren programmeren en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Jobstudent McDonald's Mol weekend en doordeweekse dagen (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: McDONALD'S

    Type: Studentenjob

    Ben jij een jobstudent en wil je graag een centje bijverdienen? Aarzel dan niet om ons jouw CV te sturen. Bij McDonald's Mol kan je als jobstudent zowel door de week als in het weekend aan de slag. Hou er rekening mee dat je minstens 10 uren per week zult werken en dat deze uren zowel in de vakantie, door de week als tijdens de weekends gepland kunnen worden. Oftewel word je ingezet in ons keukenteam en help je ons met de bereiding van de sandwiches, het beheer van de voorraden volgens het FIFO principe, .... Oftewel word je ingezet in ons counterteam en kom je rechtstreeks in contact met onze klanten om hun te helpen met hun bestelling, het onderhouden van de lobby, ... Je draagt een grote verantwoordelijkheid inzake kwaliteit en voedselveiligheid en werkt in een jong en dynamisch team.

  • Productie operator 2 ploegen m/v (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO BORNEM

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsbedrijf in Puurs zoeken wij operatoren m/v - optie vast. Ben jij een operator met ervaring en een stabiel cv? Wil en kan je in twee ploegen werken? Dan is deze vacature als operator zeker iets voor jou! Taken als operator Je zal fungeren als lijnoperator: je zorgt ervoor dat een productielijn goed kan blijven lopen: je vult materialen aan, je staat in voor kwaliteitscontroles, je lost kleine storingen op, je zorgt voor orde en netheid van de werkplaats,...

  • WERVINGRESERVE: CUSTOMER SERVICE ADVISOR FT NL/FR - NABIJ ANTWERPEN CENTRAAL ! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TecQuality Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    Als Customer Service Advisor voor een Premium Duits automerk behandel je op professionele wijze een brede waaier aan vragen en problemen met betrekking tot de diensten en producten van de klant. Je fungeert in een adviserende rol en biedt effectieve en efficiente oplossingen aan. -Je staat in contact met de klanten en geeft hen advies op maat. -Je biedt de juiste antwoorden en/of een correcte diagnose bij het oplossen van problemen en vragen met betrekking tot de diverse producten en diensten. -Je streeft voortdurend naar een kwalitatief dossierbeheer met het oog op snelheid, nauwkeurigheid en efficientie. -Je neemt initiatief bij het voorstellen van mogelijke verbeteringen van onze klantenprocessen met als doel een maximale klantentevredenheid na te streven. -Je verzekert het administratieve beheer, de verwerking én de opvolging van de binnenkomende oproepen en mails.

Zoek naar antwoorden van RESIDENCE CYGNES (LES) in sociale netwerken
Look for responds of RESIDENCE CYGNES (LES) in social networks

Lees alle opmerkingen voor RESIDENCE CYGNES (LES). Laat een reactie achter voor RESIDENCE CYGNES (LES). RESIDENCE CYGNES (LES) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RESIDENCE CYGNES (LES). Leave a respond for RESIDENCE CYGNES (LES). RESIDENCE CYGNES (LES) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RESIDENCE CYGNES (LES) op de google maps. Adres en contacten RESIDENCE CYGNES (LES)
Location of RESIDENCE CYGNES (LES) on the google maps. Address and contacts of RESIDENCE CYGNES (LES)

Andere gerelateerde bedrijven als come RESIDENCE CYGNES (LES) RESIDENCE CYGNES (LES): FLALCYON BELUX DISTRIBUTION VETERI SA | COMMUNICATION CENTER CITY 2 | DIERENBESCHERMING IEPER | VANDEWEGHE FLEXO PRINTING | SOLIFLEX

Other related companies as RESIDENCE CYGNES (LES): FLALCYON BELUX DISTRIBUTION VETERI SA | COMMUNICATION CENTER CITY 2 | DIERENBESCHERMING IEPER | VANDEWEGHE FLEXO PRINTING | SOLIFLEX

RESIDENCE CYGNES (LES) is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RESIDENCE CYGNES (LES), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02356262207. Het bedrijf RESIDENCE CYGNES (LES) bevindt zich op het adres: Avenue Général Gracia 24; 5170; Profondeville. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 997,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 263,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rest homes. Producten gemaakt in RESIDENCE CYGNES (LES) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RESIDENCE CYGNES (LES) is Voedingswinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RESIDENCE CYGNES (LES) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RESIDENCE CYGNES (LES), openstaande posities, locatie van RESIDENCE CYGNES (LES) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

RESIDENCE CYGNES (LES) is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is RESIDENCE CYGNES (LES), company assigned to the tax number BE02356262207. The company RESIDENCE CYGNES (LES) is located at the address: Avenue Général Gracia 24; 5170; Profondeville. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 997,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 263,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rest homes. Products created in RESIDENCE CYGNES (LES) were not found.
The main activity of RESIDENCE CYGNES (LES) is Food Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of RESIDENCE CYGNES (LES) is not available. You also can look at reviews of RESIDENCE CYGNES (LES), open positions, location of RESIDENCE CYGNES (LES) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over RESIDENCE CYGNES (LES), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RESIDENCE CYGNES (LES), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RESIDENCE CYGNES (LES), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RESIDENCE CYGNES (LES), employees, financial statistics.