DIERENBESCHERMING IEPER

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • DIERENBESCHERMING IEPER
Private companiesFood Stores • DIERENBESCHERMING IEPER

Contactgegevens DIERENBESCHERMING IEPER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DIERENBESCHERMING IEPER: address, phone, fax, email, website, opening hours

DIERENBESCHERMING IEPER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ELVERDINGSESTRAAT 44; 8900; IEPER, België

Telefoon (phone): 57200897 (+32-57200897) 57200897 (+32-57200897)

Fax (fax): +32 (60) 363-41-32 +32 (60) 363-41-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DIERENBESCHERMING IEPER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DIERENBESCHERMING IEPER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DIERENBESCHERMING IEPER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DIERENBESCHERMING IEPER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DIERENBESCHERMING IEPER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DIERENBESCHERMING IEPER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DIERENBESCHERMING IEPER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DIERENBESCHERMING IEPER
Products information DIERENBESCHERMING IEPER

BTW identificatienummer (tax): BE01430938720
Ondernemingsnummer: 7506103515
Hoofdstad (capital): 696,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 721,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in DIERENBESCHERMING IEPER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diensten voor huisdieren; Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DIERENBESCHERMING IEPER
(Get full report from official database of BE for DIERENBESCHERMING IEPER)

Aanvulling soorten activiteiten voor DIERENBESCHERMING IEPER
Addition kinds of activities for DIERENBESCHERMING IEPER

242103. Speciaalzagerijproducten | Specialty sawmill products
22590102. Verven en afwerken breien handschoenen en mittens | Dyeing and finishing knit gloves and mittens
35540101. Zak- en envelopmachines, papier | Bag and envelope making machinery, paper
36740109. Variabele capacitiedioden | Variable capacitance diodes
49229902. Opslag, aardgas | Storage, natural gas

Werken bij DIERENBESCHERMING IEPER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DIERENBESCHERMING IEPER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DIERENBESCHERMING IEPER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DIERENBESCHERMING IEPER. Looking for open vacancies in other companies

  • Werfleider wegenbouw (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider sta je in eerste instantie in voor de voorbereiding en de opvolging van een of meerdere werven. Na een intensieve inwerkperiode word je, als rechterhand van de projectleider, eveneens medeverantwoordelijk voor de organisatorische opvolging van alle activiteiten op de werf. Je bent doorlopend op het terrein, pakt problemen aan, volgt de vordering van de werken op en informeert jouw verantwoordelijke op regelmatige basis over het verloop ervan. Je verzekert de rentabiliteit van je werf en waakt eveneens over de veiligheid en de kwaliteit van de uitgevoerde werken.

  • Chauffeur C levering bakkerijen PT of FT (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een chauffeur C voor nachtritten te doen. Je beschikt over code 95 + bestuurderskaart Je heb enkele jaren ervaring

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wuustwezel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Verkoper afdeling wonen (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: GAVERZICHT

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een verkoper voor de afdeling wonen. Als enthousiast verkoper ontvang je op professionele wijze onze klanten in de showroom. Je adviseert hen bij de juiste keuze van hun meubelen.

  • Senior aankoper (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een productiefirma te Gullegem, zijn wij op zoek naar een Senior aankoper portefeuille alu profielen en gereedschappen / klein materiaal. We zijn op zoek naar een zelfstandig gedreven medewerker met gedegen MRP-kennis Functie  Samen met 3 collega's sta je in voor de algemene aankoop van alu profielen en gereedschappen/klein materiaal.  Je plaatst bestellingen voor jouw artikelengroep en volgt de afroepen en leveringen op. Daartoe maak je gebruik van een ERP-pakket (Axapta) en sta je in contact met de productieleiders m.b.t de capaciteitsplanning.  Je volgt actief het stockbeheer voor jou artikelengroep op. Je herberekent daartoe de minimumvoorraden i.f.v. productwijzigingen en het jaarverbruik hiervoor met je uitstekend met Exel en meer bepaald met draaitabellen kunnen werken.

  • KRAANVRACHTWAGENCHAUFFEUR C of CE (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DE GELDER BOUWMATERIALEN

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het leveren, laden en lossen met de kraanwagen en/of heftruck. Je werkt hiervoor op het depot, fabrieken en werven. Je springt bij in het magazijn: hiervoor rijd je met de heftruck.

  • Structural Engineer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Als Structural Engineer maak je deel uit van het engineeringteam en sta je in voor de correcte en tijdige berekening van de stabiliteit en sterkte van de ontwerpen, in het bijzonder staalconstructies. Je zoekt met collega’s en externe partners naar technische oplossingen. Je staat in voor : • expertise in bouwkundige normen en voorschriften, in het bijzonder de Eurocode . • het uitwerken van project-specifieke ontwerpen en het uitvoeren van constructieve studies met behulp van gespecialiseerde software (RSTAB,…) . • het ontwikkelen en onderhouden van eigen berekeningsroutines. • het opstellen van ontwerp- en berekeningsnota’s die je bespreekt met klanten en controle-organismen. • het geven van advies over het technische ontwerp van staal- en betonconstructies. • het mee opstellen van interne standaarden voor het ontwerp en de uitvoering van stalen constructies.

  • Bedelers bezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio ASSENEDE (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • Freelance docent 'elektricien' (locatie: Aalst) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een gedreven docent "elektricien" Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur heb je ervaring met het opleiden of coachen van studenten. Vanuit jouw praktijkervaring leid je de nieuwe generatie op. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak.

  • logopedist (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: DIENST LOGOPEDIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Behandelen van logopedische stoornissen bij kinderen. Belang hechten aan dossierkennis, gerichte handelingsplannen kunnen opstellen, doelen plannen, leggen van goede contacten met ouders en scholen. Zelfstandig en in groepsverband kunnen werken.

  • Freelance Payroll Officer (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: HR Talents Kortrijk

    Type: Zelfstandige activiteit

    Mijn klant is actief in de retailsector en heeft enkele winkels. Je werkt vanuit Gent nabij het Sint-Pieters-Station. Om de payrollverwerking op te vangen ben ik op zoek naar een freelance payroll officer voor 2 dagen/week. Je staat in voor de organisatie en uitvoering van de payroll voor 70 FTE's zowel arbeiders als bedienden. Je werkt hiervoor nauw samen met het sociaal secretariaat SD Worx. Bedrijfsprofiel: Mijn klant is actief in de retailsector en heeft enkele winkels. Je werkt vanuit Gent nabij het Sint-Pieters-Station.

Zoek naar antwoorden van DIERENBESCHERMING IEPER in sociale netwerken
Look for responds of DIERENBESCHERMING IEPER in social networks

Lees alle opmerkingen voor DIERENBESCHERMING IEPER. Laat een reactie achter voor DIERENBESCHERMING IEPER. DIERENBESCHERMING IEPER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DIERENBESCHERMING IEPER. Leave a respond for DIERENBESCHERMING IEPER. DIERENBESCHERMING IEPER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DIERENBESCHERMING IEPER op de google maps. Adres en contacten DIERENBESCHERMING IEPER
Location of DIERENBESCHERMING IEPER on the google maps. Address and contacts of DIERENBESCHERMING IEPER

Andere gerelateerde bedrijven als come DIERENBESCHERMING IEPER DIERENBESCHERMING IEPER: Empire (Snooker) | PIZZA HUT | JEAN-PIERRE VAN LELIENDAEL | FRANS KIMPE | Societe de l'Estinale

Other related companies as DIERENBESCHERMING IEPER: Empire (Snooker) | PIZZA HUT | JEAN-PIERRE VAN LELIENDAEL | FRANS KIMPE | Societe de l'Estinale

DIERENBESCHERMING IEPER is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DIERENBESCHERMING IEPER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01430938720. Het bedrijf DIERENBESCHERMING IEPER bevindt zich op het adres: ELVERDINGSESTRAAT 44; 8900; IEPER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 696,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 721,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Diensten voor huisdieren; Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in DIERENBESCHERMING IEPER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DIERENBESCHERMING IEPER is Voedingswinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DIERENBESCHERMING IEPER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DIERENBESCHERMING IEPER, openstaande posities, locatie van DIERENBESCHERMING IEPER op de kaart.

DIERENBESCHERMING IEPER is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is DIERENBESCHERMING IEPER, company assigned to the tax number BE01430938720. The company DIERENBESCHERMING IEPER is located at the address: ELVERDINGSESTRAAT 44; 8900; IEPER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 696,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 721,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Diensten voor huisdieren; Diverse organisaties and verenigingen. Products created in DIERENBESCHERMING IEPER were not found.
The main activity of DIERENBESCHERMING IEPER is Food Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DIERENBESCHERMING IEPER is not available. You also can look at reviews of DIERENBESCHERMING IEPER, open positions, location of DIERENBESCHERMING IEPER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DIERENBESCHERMING IEPER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DIERENBESCHERMING IEPER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DIERENBESCHERMING IEPER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DIERENBESCHERMING IEPER, employees, financial statistics.