Cambré Jos BVBA

Contactgegevens Cambré Jos BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cambré Jos BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cambré Jos BVBA

Regio (region): Herenthout, België

Adres (address): Herenthoutse Steenweg 79 2288 Bouwel (Grobbendonk), België

Telefoon (phone): +32 (4) 872-78-61 +32 (4) 872-78-61

Fax (fax): +32 (63) 123-62-15 +32 (63) 123-62-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cambré Jos BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cambré Jos BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cambré Jos BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cambré Jos BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cambré Jos BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cambré Jos BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cambré Jos BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cambré Jos BVBA
Products information Cambré Jos BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07767578125
Ondernemingsnummer: 7733245849
Hoofdstad (capital): 143,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 503,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in Cambré Jos BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cambré Jos BVBA
(Get full report from official database of BE for Cambré Jos BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cambré Jos BVBA
Addition kinds of activities for Cambré Jos BVBA

594401. Klok- en horlogebuties | Clock and watch stores
953204. Stedelijke en gemeenschapsontwikkeling, bestuursniveau | Urban and community development, level of government
27410201. Atlassen: uitgeverij en drukwerk | Atlases: publishing and printing
28349900. Farmaceutische preparaten, nec | Pharmaceutical preparations, nec
30690207. Traptreden, rubber | Stair treads, rubber
33150101. Chain link fencing | Chain link fencing
34639906. Machinale smeedstukken, nonferrous | Machinery forgings, nonferrous
35480105. Weerstand lasers, elektrisch | Resistance welders, electric
38450201. Arc-lampen, elektrotherapeutische (behalve ir en uv) | Arc lamp units, electrotherapeutic (except ir and uv)
39440306. Boot- en schipmodellen, speelgoed en hobby | Boat and ship models, toy and hobby

Werken bij Cambré Jos BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cambré Jos BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cambré Jos BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cambré Jos BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Mixbereider (LANGEMARK-POELKAPELLE)

  Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

  Bedrijf: t-interim Ieper

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je start in taak 4 van mixbereiding waar je instaat voor het uitwegen en doseren van grondstoffen, het aanvullen van voorraadbunkers volgens een juiste verhouding en strikte timing zodat een correct recept aangemaakt kan worden. Vervolgens evolueer je naar taak 3 waar je instaat voor het beheer van de bulkgrondstoffen voor de mixbereiding en voor de reiniging van de installaties. Je controleert en analyseert de rework. Daarna groei je door naar taak 2 waar je instaat voor het vul -en reinigingsproces van de rijpingstanks. Na het aanleren van de verschillende taken, werk je in een afwisselend takensysteem.  Na enkele jaren ervaring, en indien je over leidinggevende capaciteiten en ambities beschikt, zijn er reële doorgroeimogelijkheden naar een leidinggevende functie binnen deze afdeling.

 • Sprinklermonteur (KORTESSEM)

  Regio: KORTESSEM

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Kortessem (regio Hasselt) zijn we op zoek naar een sprinklermonteur

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Heusden (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • Huishoudhulp/poetshulp regio Tielt-Pittem-Wingene (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Student - 1 dag/week (Master) (BORGERHOUT)

  Regio: BORGERHOUT

  Bedrijf: ETI VANDENVEN

  Type: Studentenjob

  ETI V. Vandenven is een dynamische KMO met zetel te Borgerhout dewelke werkzaam is op het terrein van industriële elektriciteit. Een solide bedrijf met een goede reputatie in de sector. Wij zoeken een 3e of 4e jaarsstudent in een masteropleiding om tijdens het academiejaar 2018 - 2019 op vaste tijdstippen beschikbaar te zijn om onze afdeling te ondersteunen : Algemeen administratief werk Projectadministratie : nazicht / controle / aanvullen databases

 • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding - vrijdag (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: LA GARDE-ROBE

  Type: Studentenjob

  Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

 • Transport Coördinator (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Als Transport Coördinator behoort dit tot jouw takenpakket: Je verzorgt de planning van de interne chauffeurs en de externe transportbedrijven in functie van leveringen en afhalingen  Je communiceert de planning doelgericht aan collega's, afdelingen en klanten  Je bent het aanspreekpunt voor de chauffeurs  Je bent verantwoordelijk voor de bijhorende administratie  Bedrijfsprofiel: Wij zijn op zoek naar een Transport Coördinator voor een firma gespecialiseerd in het verhuren, beheren en installeren van industriële gereedschappen en nutsvoorzieningen.

 • Projectcoördinator drinkwaterprojecten - Domeindiensten (Brugge) (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: FARYS

  Type: Vaste Job

  Als senior projectcoördinator ‘Projecten’ sta je in voor de coördinatie en realisatie van opdrachten en projecten inzake het beheer en aanleg van het drinkwaternetwerk. Je coördineert de verschillende werven, fungeert als contactpersoon van de projecten en stuurt waar nodig bij. Instaan voor de voorbereiding en planning van opdrachten en projecten Analyseren van het probleem en omzetten in een project, inclusief timing Opmaak raming van het materiaal, aantal werkuren,… Organisatie van werfvergaderingen, maken van duidelijke afspraken met (onder-)aannemers en coördinatie met andere nutsmaatschappijen Optreden als contactpersoon voor de klant Instaan voor het opvolgen, bijsturen en afronden van de projecten Bewaken van het project, naar kwaliteit, timing en budget Oplossen van vragen en problemen die ontstaan in het project Toezicht en dagelijkse opvolging van de werf Evaluatie van het geleverde werk aan de hand van de gemaakte afspraken Afronden van de projectadministratie en controle van de facturen Rapporteren aan het diensthoofd om een adequate leiding, ontwikkeling en verbetering van de interne werkmethodes en –procedures te garanderen Rapporteren over geleverde prestaties en gebeurtenissen en instaan voor een vlotte informatiedoorstroming Gebreken detecteren, melden en verhelpen

 • COMMERCIEEL ADVISEUR BANK (REGIO GENT) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Hays Gent

  Type: Vaste Job

  Commercieel Adviseur Bank (regio Gent) Relevante ervaring in de banksector vereist Regio Gent Onze klant is een regionale professionele retailbank. Als duurzame ethische speler schenkt deze autonome bank heel wat aandacht aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Momenteel is Hays Bank & Verzekeringen voor hen op zoek naar een Commercieel Adviseur Bank voor het kantoor regio Gent. Als Relatiebeheerder sta je in voor allround adviesgesprekken over dagelijks bankieren, beleggingen, kredieten en verzekeringen. Je bent in staat om proactief jouw klanten te informeren en hen te begeleiden naar de meest opportune oplossing. Je detecteert commerciële opportuniteiten en werkt actief mee aan commerciële acties. Je biedt hierbij de beste oplossing op maat van jouw klant waarbij het opbouwen van een langetermijnrelatie centraal staat. Verder sta je ook deels in voor het onthaal van de klanten aan het loket.

 • Kick ass Content Editor (NL) (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: EVOTIS

  Type: Vaste Job

  Ben jij de Nostradamus onder de copywriters die voorspelt wat onze lezers willen weten? Kom je net van de schoolbanken en wil je mee aan de wieg staan van Belgiës meest veelbelovende start-up? Schrijf dan sneller als je schaduw je meest originele sollicitatiebrief en wordt onze nieuwe Buldit-buddy. Buldit is een jonge en dynamische start-up met vernieuwende ideeën in de bouwsector. Wij reiken particulieren met (ver)bouwplannen inspiratie, informatie en tips aan. Aangenaam en ontspannen verbouwen, dat is onze missie. Je maakt deel uit van het redactieteam en zorgt dagelijks voor nieuwe content op onze verschillende kanalen. Onze unieke bedrijfscultuur maakt ons anders dan eender welk bedrijf. Join us and become famous!- Hoe vul je je dag? Je schrijft artikels en blogposts voor onze websites en social media Je herschrijft oude artikels en maakt ze beter op vlak van structuur en SEO Je vertaalt artikels van je Franstalige collega naar het Nederlands Je zoekt passende foto’s die je tekst helemaal af maken Je creëert inspirerende infographics die de aandacht trekken van onze lezers Je doet aan keywordanalyse en denkt mee over nieuwe onderwerpen Je helpt mee onze merkidentiteit en -persoonlijkheid uitbouwen Wat wij belangrijk vinden Vlotte pen Brede interesse in diverse onderwerpen Kritische houding ten opzichte van informatiebronnen Perfect Nederlands, goede kennis Frans is een pluspunt Creatief / Out-of-the-box-denken Open en leergierige houding Positieve vibe: zelfs de grootste azijnpisser wordt blij als jij er bent Kennis van de bouwwereld is een pluspunt maar geen vereiste Trakteren op lekkers als het jouw verjaardag is Kersvers Bachelor-diploma waar je (terecht!) supertrots op bent

 • MEDEWERKER KINDERVERZORGING (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: MINI-CRECHE "KWAAKKWAAK"

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze crèche zijn wij op zoek naar een enthousiaste kinderverzorg(st)er. Je verzorgt kindjes van 3 maanden tot 3 jaar. Je verschoont de pampers en helpt de kindjes bij het eten. Verder ben je creatief bezig en knutsel je met hen. Je onderhoudt goede contacten met de ouders en zorgt ervoor dat de lokalen opgeruimd en gepoetst worden.

 • Vertegenwoordiger (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: WONEN EN LEVEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  FORSELL - Voor marketingconcept betreffende verkoop van woningen zoeken we freelance medewerkers in West-Vlaanderen. Verdienste afhankelijk tussen de 750-1000 EUR per realisatie. Je werkt van thuis uit en wanneer je kan. Stuur je CV incl FB pagina naar [email protected]

Zoek naar antwoorden van Cambré Jos BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Cambré Jos BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cambré Jos BVBA. Laat een reactie achter voor Cambré Jos BVBA. Cambré Jos BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cambré Jos BVBA. Leave a respond for Cambré Jos BVBA. Cambré Jos BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cambré Jos BVBA op de google maps. Adres en contacten Cambré Jos BVBA
Location of Cambré Jos BVBA on the google maps. Address and contacts of Cambré Jos BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Cambré Jos BVBA Cambré Jos BVBA: RIGOLETTO | IMPOROPTIC | V.R. Digital SPRL | Thielemans P | SWINNEN PRINTING

Other related companies as Cambré Jos BVBA: RIGOLETTO | IMPOROPTIC | V.R. Digital SPRL | Thielemans P | SWINNEN PRINTING

Cambré Jos BVBA is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Herenthout, België. De volledige naam van het bedrijf is Cambré Jos BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07767578125. Het bedrijf Cambré Jos BVBA bevindt zich op het adres: Herenthoutse Steenweg 79 2288 Bouwel (Grobbendonk). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 143,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 503,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Cambré Jos BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cambré Jos BVBA is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cambré Jos BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cambré Jos BVBA, openstaande posities, locatie van Cambré Jos BVBA op de kaart.

Cambré Jos BVBA is a company, that was registered 1995 in Herenthout region, Belgium. Full name of company is Cambré Jos BVBA, company assigned to the tax number BE07767578125. The company Cambré Jos BVBA is located at the address: Herenthoutse Steenweg 79 2288 Bouwel (Grobbendonk). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 143,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 503,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Carpenters. Products created in Cambré Jos BVBA were not found.
The main activity of Cambré Jos BVBA is Printing, Publishing and Allied Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Cambré Jos BVBA is not available. You also can look at reviews of Cambré Jos BVBA, open positions, location of Cambré Jos BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cambré Jos BVBA, Herenthout: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cambré Jos BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cambré Jos BVBA, Herenthout: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cambré Jos BVBA, employees, financial statistics.