V.R. Digital SPRL

Contactgegevens V.R. Digital SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data V.R. Digital SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

V.R. Digital SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place Reine Astrid 24; 5500; Dinant, België

Telefoon (phone): +32 (67) 617-26-34 +32 (67) 617-26-34

Fax (fax): +32 (58) 992-36-94 +32 (58) 992-36-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) V.R. Digital SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "V.R. Digital SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "V.R. Digital SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van V.R. Digital SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen V.R. Digital SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of V.R. Digital SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees V.R. Digital SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti V.R. Digital SPRL
Products information V.R. Digital SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE09489959716
Ondernemingsnummer: 3170349121
Hoofdstad (capital): 243,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 712,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in V.R. Digital SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taverns

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor V.R. Digital SPRL
(Get full report from official database of BE for V.R. Digital SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor V.R. Digital SPRL
Addition kinds of activities for V.R. Digital SPRL

233900. Vrouwen en mouwen 'outerwear, nec | Women's and misses' outerwear, nec
382699. Analytische instrumenten, nec | Analytical instruments, nec
20150906. Worst, pluimvee | Sausage, poultry
22119918. Lange doek, katoen | Long cloth, cotton
35890200. Commerciële schoonmaakapparatuur | Commercial cleaning equipment
51360106. Sjaals, mannen en jongens ' | Scarves, men's and boys'

Werken bij V.R. Digital SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in V.R. Digital SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor V.R. Digital SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for V.R. Digital SPRL. Looking for open vacancies in other companies

 • Onderhoudstechnicus (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van verschillende HVAC installaties (elektriciteit, koeling, verwarming,...) Je spoort defecten aan verwarmings- en koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties, split units, ventilatoren, klimatisatie op en lost ze op Je voert werken uit op sanitaire installaties Je voert kleine installatiewerken uit Je werkt zowel in team als zelfstandig

 • Salesassistant Pandora Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ASAP OOSTENDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als salesassistant werk je in één van de vestigingen van Pandora . Na een grondige opleiding sta je in voor het adviseren van klanten en hen te begeleiden bij hun aankoop. De winkel is ook af en toe open op zondag.

 • Eindejaarsmedewerkers orderpicker/boxer geschenkartikelen opstart 5/11 (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Konvert Interim is op zoek naar mensen die zich op het einde van het jaar vanaf ongeveer begin november tot eind december/ begin januari kunnen vrijmaken voor een tijdelijke opdracht of mensen die in die periode vrij zijn. De firma verzorgt de relatiegeschenken en bloemstukken voor grote en kleine firma`s die deze met het eindejaar wensen op te sturen. Cadeautjes zoals een doos met enkele flessen wijn, een mandje met verzorgingsproducten, bloemen, ... ze verpakken alles naar wens van de klant en daarvoor zoeken ze extra personeel. Ben je student, werkzoekende of zoek je een bijverdienste dan kun je zeker in aanmerking nodig. De firma zoekt verschillende profielen: creatievelingen, floristen, chocolatiers, magazijniers (met heftruckattest), ... Taken: - Orderpicken van goederen - Alles verpakken volgens de vooropgestelde manier - Je zorgt ervoor dat het eindproduct verzorgd bij de klant kan terecht komen

 • Servicetechnieker (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: T-INTERIM HASSELT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als servicetechnieker: Verzorg je de interventies van onze industriële en commerciële koeltechnische systemen (ventilatie, airconditioning,…) Kom je steeds terecht bij onze klanten actief in diverse sectoren (hotels, winkelketens, bedrijven, …) Sta je in voor de opstart van onze nieuw geplaatste installaties. Je meet en regelt deze zodat ze steeds de juiste temperaturen kunnen verzekeren. Voer je herstellingen uit en los je storingen op. Hiervoor kan je ook steeds terugvallen op de kennis van collega’s of de knowhow uit onze eigen database. Doe je onderhoud aan de airco’s en ventilatiesystemen. Licht je de functionaliteiten van de installatie toe aan onze klanten. Bedrijfsprofiel: De klant richt zich op klimatisatie van een eenvoudige airco tot een volledig geïntegreerd klimaatbeheersingssysteem met koeling, verwarming en luchtzuivering. Zij bieden hun klanten een totaaloplossing voor de installatie van een klimaatsysteem in combinatie met elektriciteitswerken, sanitair en verlichting.

 • Magazijnier (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: ASAP KORTRIJK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant te Deerlijk zijn wij opz oek naar een magazijnier. Je kan goed overweg met de computer. Je kan fysiek werk aan.

 • Huishoudhulp dienstencheques Peer (m/v) (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen die de handen uit de mouwen willen steken bij verschillende gezinnen. Jouw takenpakket zal bestaan uit de woning onderhouden en eventueel wassen en strijken. Momenteel zijn we op zoek naar een huishoudhulp regio Peer voor 8u per week bij één gezin, elke maandag. Dit wordt op termijn uitgebreid naar 12u.

 • Student (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Lummen zijn we op zoek naar een dakwerker student

 • Student productiemedewerker - Volvo Trucks (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

  Type: Studentenjob

  Als student binnen de productieomgeving van Volvo Trucks sta je samen met je collega's in voor de assemblage van onderdelen van de vrachtwagen, aan de hand van duidelijke montage-instructies. Na jouw opleidingsperiode ben je in staat om zelfstandig je takenpakket uit te voeren , maar je hebt steeds een meter/peter als aanspreekpunt ter beschikking: Je let daarbij op een goede werkkwaliteit Je houdt rekening met milieu en veiligheid

 • QUALITY OPERATOR (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: PENNE

  Type: Vaste Job

  In deze functie speel je, tijdens het productieproces, een belangrijke rol in het controleren van de afgewerkte producten die moeten voldoen aan de specifieke eisen en toleranties van de technische tekeningen. Je werkt samen en in overleg met de kwaliteitsdienst.

 • Flexijob horeca (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Accent

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als Zaalmedewerker/Kelner/Hulpkelner: ? Zet je de zaal klaar: 'mise-en-place' drank bedieningsmateriaal ? en help je bij het schoonmaken van meubelen en materiaal. Je bergt het bedieningsmateriaal op en gerangschikt het en je bewaakt de orde en netheid in de zaal. ? Je verwijdert volle vuilniszakken en plaatst er nieuwe. Je verzamelt en rangschikt het leeggoed. ? Help je bij de bediening ruim je af en hou je de tafels en hun omgeving netjes. ? Zet je de tafel klaar voor de volgende klant. Je werkt in een bar brasserie een (gastronomisch) restaurant een hotel een banket- of receptiezaal een theesalon enz. Je werkt rechtstaand en loopt voor de bediening veel af en aan tussen zaal en keuken. ? Bedien je de klanten vriendelijk en volgens de regels en je hebt een goed visueel geheugen. ? Beweeg je soepel. Je past de nodige hygiënische regels toe. ? Draag je de opgelegde werkkledij of een uniform.

 • Tweetalig commercieel vastgoedtalent regio Brussel (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Dewaele | vastgoed met advies

  Type: Zelfstandige activiteit

  Door de groei van ons Dewaele kantoor in Brussel zijn we op zoek naar een enthousiaste vastgoedmakelaar om het team te vervoegen. Is dit jouw droomjob? Als commercieel talent maak je jou thuis in de regio van Brussel: je legt er contacten en bouwt een portefeuille aan panden te koop en te huur uit. Je bent vaak op de baan om bezoeken te doen, intakegesprekken te voeren, om prospectie te doen... Op kantoor zorg je voor de administratie van je dossiers en plan je jouw agenda door bezoeken vast te leggen etc. De kers op de taart van deze gevarieerde opdracht is het sluiten van een deal, de ultieme voldoening volgt wanneer je een gelukkige koper en verkoper kan laten vertrekken met een picobello verkoopovereenkomst. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega’s en mag rekenen op de ondersteuning van je kantoorverantwoordelijke.

 • medewerker Frituur DE DIKKE BOULET te Meerbeke, Ninove (MEERBEKE)

  Regio: MEERBEKE

  Bedrijf: ILBACO

  Type: Flexijob

  Bent u op zoek naar een leuke deeltijdse job in de week of in het weekend van tot 17u tot ??? Zoek je een flexi-job (voor wie minstens 4/5 werkt) of ben je student? Ben je gemotiveerd en klantvriendelijk? Lees dan snel verder! Taken • Bestelling opnemen • Vlees klaarleggen • Kassa • Eetzaal, keuken en materiaal reinigen en onderhouden • Afwassen • Burgers bereiden • Vlees bakken en inpakken van de bestelling • De toonbank aanvullen • Frieten halen en voorbakken • Bijspringen waar nodig Persoonsgebonden competenties • Plannen (= ordenen) • Creatief denken (Inventiviteit) • Regels en afspraken nakomen • Contactvaardig zijn • Resultaatgerichtheid • Zin voor nauwkeurigheid hebben • Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) • Commercieel zijn • Omgaan met stress • Klantgerichtheid • Zelfstandig werken • Samenwerken als hecht team • Leervermogen hebben

Zoek naar antwoorden van V.R. Digital SPRL in sociale netwerken
Look for responds of V.R. Digital SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor V.R. Digital SPRL. Laat een reactie achter voor V.R. Digital SPRL. V.R. Digital SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for V.R. Digital SPRL. Leave a respond for V.R. Digital SPRL. V.R. Digital SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie V.R. Digital SPRL op de google maps. Adres en contacten V.R. Digital SPRL
Location of V.R. Digital SPRL on the google maps. Address and contacts of V.R. Digital SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come V.R. Digital SPRL V.R. Digital SPRL: Vandaele-Kaas | VTC VAN TUNING CENTER | MAISON BULLE | ASSURANCE DESERT | Elprint NV

Other related companies as V.R. Digital SPRL: Vandaele-Kaas | VTC VAN TUNING CENTER | MAISON BULLE | ASSURANCE DESERT | Elprint NV

V.R. Digital SPRL is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is V.R. Digital SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09489959716. Het bedrijf V.R. Digital SPRL bevindt zich op het adres: Place Reine Astrid 24; 5500; Dinant. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 243,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 712,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Taverns. Producten gemaakt in V.R. Digital SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van V.R. Digital SPRL is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van V.R. Digital SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van V.R. Digital SPRL, openstaande posities, locatie van V.R. Digital SPRL op de kaart.

V.R. Digital SPRL is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is V.R. Digital SPRL, company assigned to the tax number BE09489959716. The company V.R. Digital SPRL is located at the address: Place Reine Astrid 24; 5500; Dinant. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 243,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 712,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Taverns. Products created in V.R. Digital SPRL were not found.
The main activity of V.R. Digital SPRL is Printing, Publishing and Allied Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of V.R. Digital SPRL is not available. You also can look at reviews of V.R. Digital SPRL, open positions, location of V.R. Digital SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over V.R. Digital SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf V.R. Digital SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about V.R. Digital SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company V.R. Digital SPRL, employees, financial statistics.