Thielemans P

Contactgegevens Thielemans P: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Thielemans P: address, phone, fax, email, website, opening hours

Thielemans P

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kapellelaan 387; 1860; Meise, België

Telefoon (phone): 02 269 10 94 (+32-02 269 10 94) 02 269 10 94 (+32-02 269 10 94)

Fax (fax): 02 269 67 64 (+32-02 269 67 64) 02 269 67 64 (+32-02 269 67 64)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Thielemans P: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Thielemans P"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Thielemans P"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Thielemans P, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Thielemans P. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Thielemans P, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Thielemans P. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Thielemans P
Products information Thielemans P

BTW identificatienummer (tax): BE04850708007
Ondernemingsnummer: 4223114013
Hoofdstad (capital): 575,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 870,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Accountants

Product categorie (product category): Tax-Consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Thielemans P
(Get full report from official database of BE for Thielemans P)

Aanvulling soorten activiteiten voor Thielemans P
Addition kinds of activities for Thielemans P

229801. Kabels en vezelkabels | Ropes and fiber cables
232902. Mannen- en jongensleer, wol en dunne bovenkleding | Men's and boys' leather, wool and down-filled outerwear
26530207. Vellen, solide vezel: gemaakt van aangekochte materialen | Sheets, solid fiber: made from purchased materials
28190409. Natriumsulfaat, glauberzout, zoutcake | Sodium sulfate, glauber's salt, salt cake
50879904. Uitrusting en uitrusting voor uitroeiing en ontsmetting | Extermination and fumigation equipment and supplies
50910101. Duikuitrusting en benodigdheden | Diving equipment and supplies

Werken bij Thielemans P: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Thielemans P: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Thielemans P. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Thielemans P. Looking for open vacancies in other companies

 • Junior service elektricien m/v (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: Actief Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor één van onze klanten in de regio van Wilrijk zijn wij op zoek naar een gemotiveerde junior elektricien m/v: - Je gaat op basis van een dagplanning op pad naar diverse kleine werven - Je voert onderhoud uit aan de machines en vervangt indien nodig stukken - Je staat in contact met bewoners/syndicussen,... - Na elke interventie vul je een kort administratief verslag in - Je zal voornamelijk elektrische en mechanische ingrepen moeten doen.

 • Magazijnier m/v (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf gelegen te Zele, zijn we op zoek naar een deeltijdse magazijnier (M/V). Als magazijnier staat je in voor het opvangen van drukke periodes in het bedrijf. Ben je op zoek naar een extra job, waar je kan bijverdienen dan ben jij de magazijnier die we zoeken. Je staat in voor de orderpicking in het magazijn, helpt waar nodig. Door gebruik te maken van het software pakket WMS registreer je alles duidelijk. Je werkt in dagdienst en bent vrij flexibel inzetbaar. Wanneer er noden zijn in het bedrijf kan je opgeroepen worden, we schatten dat je ongeveer 150 dagen per jaar zou kunnen werken.

 • Automecanicien (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: Flexpoint

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij een ervaren automecanicien die wil werken in een gloednieuwe garage met passie voor auto's? Jouw taak: - Onderhoud en herstellingen personenwagens volgens de procedures - Diagnose en opvolging interventies en campagnes - Klaarmaken nieuwe voertuigen - Onderhoud werkzones en gereedschappen en beheren opslagzones (milieu)

 • Huishoudhulp Hamont-Achel (HAMONT-ACHEL)

  Regio: HAMONT-ACHEL

  Bedrijf: PUUUR NEERPELT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Overpelt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Toegewijde HUISHOUDHULP - Ranst-Broechem (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: VAN CAUTEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Overtuig ons met jouw enthousiasme én goesting om als huishoudhulp aan de slag te gaan en deze job is voor jou! Huishoudhulp Van Cauteren is een familiaal bedrijf, zeer lokaal binnen een kleine regio. Wij kénnen al onze huishoudhulpen, wat maakt dat er een vertrouwde en open sfeer is. Samen met jou bepalen wij zeer zorgvuldig een werkrooster op maat waarbij iedereen zich gelukkig voelt. Verre verplaatsingen worden vermeden zodat een vervanging vlot kan worden ingepland. Wij bieden een vaste job binnen een stabiel bedrijf waarin opleiding, persoonlijke begeleiding en oprechte waardering een vaste waarde zijn. Met een warm onthaal en een vriendelijke lach word je door onze kantoormedewerkers verwelkomd. Kleinschaligheid samen met een uitermate professionele omkadering. Zo maken wij reeds tien jaar het verschil. Goesting om ons enthousiast team te versterken? Aarzel niet en bel 03 294 37 67. Wij maken graag met je kennis.

 • Jobstudent verkoop (SNAASKERKE)

  Regio: SNAASKERKE

  Bedrijf: Konvert Interim Oostende

  Type: Studentenjob

  Voor een klant aan de kanten van Snaaskerke (15min fietsafstand van centrum oostende) zoeken we nog een aantal gemotiveerde jobstudenten/flexi. Je werkt in een kleine maar toffe winkel waar je chocolade producten en pralines verkoopt.

 • VERKOOP SUPERMARKT - STUDENT M/V (AVELGEM)

  Regio: AVELGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt in de regio van Avelgem zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten. Heb je zin om een centje bij te verdienen op woensdagnamiddag, zaterdag en tijdens de schoolvakanties? Solliciteer nu!

 • Job étudiant (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  En tant que étudiant, vous serez responsable de: La réception et l'accueil des visiteurs La gestion des appels entrants, prise des messages et transfert L'encodage et le scanning des dossiers La gestion du courrier, la distribution,… Diverses tâches administratives

 • Lijnverantwoordelijke (2 ploegen) (HAMONT)

  Regio: HAMONT

  Bedrijf: JOBCARE (erkenningsnummer VG.1501/BO)

  Type: Vaste Job

  Leidinggeven / coachen van een groep productiemedewerkers teneinde een veilige en kwalitatieve operationele uitvoering te borgen. Controleren en opvolgen van de voorbereiding van geplande productieorders. Belangrijkste aanspreekpunt toegewezen productielijn. Staat in voor en bewaken van in-line opleidingsbehoeften. Efficiënte en kwalitatief hoogwaardige uitvoering van productieorders volgens de opgelegde quota en timing. Ondersteunt medewerkers bij uitvoeren van verpakkingsactiviteiten. Organiseren en coördineren van wijzigingen in procedures, werkinstructies en documentatie. Ziet toe op de productiviteit en bezetting van de medewerkers. Borgen van een kwalitatief productieproces door sporadische kwaliteitscontroles. Borgen van de orde en netheid van de werkplek, machines, hulpmiddelen en productieruimte(s). Onderzoeken en opvolgen van afwijkingen. Initieert en draagt zorg voor de uitvoer van toegewezen projecten en draagt actief bij aan continue verbetering. Kort opvolgen van de aangegeven prioriteiten. Verantwoordelijk voor de in-proces-controles (IPC). Draagt actief bij aan veiligheid, betrokkenheid, kwaliteitsbewustzijn en werksfeer.

 • Freelance Payroll Officer (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: HR Talents Kortrijk

  Type: Zelfstandige activiteit

  Mijn klant is actief in de retailsector en heeft enkele winkels. Je werkt vanuit Gent nabij het Sint-Pieters-Station. Om de payrollverwerking op te vangen ben ik op zoek naar een freelance payroll officer voor 2 dagen/week. Je staat in voor de organisatie en uitvoering van de payroll voor 70 FTE's zowel arbeiders als bedienden. Je werkt hiervoor nauw samen met het sociaal secretariaat SD Worx. Bedrijfsprofiel: Mijn klant is actief in de retailsector en heeft enkele winkels. Je werkt vanuit Gent nabij het Sint-Pieters-Station.

 • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

  Regio: ZILLEBEKE

  Bedrijf: COREX

  Type: Flexijob

  “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van Thielemans P in sociale netwerken
Look for responds of Thielemans P in social networks

Lees alle opmerkingen voor Thielemans P. Laat een reactie achter voor Thielemans P. Thielemans P bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Thielemans P. Leave a respond for Thielemans P. Thielemans P on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Thielemans P op de google maps. Adres en contacten Thielemans P
Location of Thielemans P on the google maps. Address and contacts of Thielemans P

Andere gerelateerde bedrijven als come Thielemans P Thielemans P: Devroye Electro Design | GOLDEN RIVER | NESTOR DERN ONCOURT | W.C. ERPE SPORTIEF | R?SID. DES PR?S FLEURIS

Other related companies as Thielemans P: Devroye Electro Design | GOLDEN RIVER | NESTOR DERN ONCOURT | W.C. ERPE SPORTIEF | R?SID. DES PR?S FLEURIS

Thielemans P is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Thielemans P, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04850708007. Het bedrijf Thielemans P bevindt zich op het adres: Kapellelaan 387; 1860; Meise. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 575,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 870,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Tax-Consultants. Lijst met producten zijn Accountants.
De hoofdactiviteit van Thielemans P is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Thielemans P is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Thielemans P, openstaande posities, locatie van Thielemans P op de kaart.

Thielemans P is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Thielemans P, company assigned to the tax number BE04850708007. The company Thielemans P is located at the address: Kapellelaan 387; 1860; Meise. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 575,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 870,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Tax-Consultants. List of products are Accountants.
The main activity of Thielemans P is Printing, Publishing and Allied Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Thielemans P is not available. You also can look at reviews of Thielemans P, open positions, location of Thielemans P on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Thielemans P, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Thielemans P, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Thielemans P, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Thielemans P, employees, financial statistics.