NESTOR DERN ONCOURT

Contactgegevens NESTOR DERN ONCOURT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NESTOR DERN ONCOURT: address, phone, fax, email, website, opening hours

NESTOR DERN ONCOURT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHEMIN DE CHI?VRES 8; 7822; ATH, België

Telefoon (phone): 68552901 (+32-68552901) 68552901 (+32-68552901)

Fax (fax): +32 (58) 796-21-29 +32 (58) 796-21-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NESTOR DERN ONCOURT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NESTOR DERN ONCOURT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NESTOR DERN ONCOURT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NESTOR DERN ONCOURT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NESTOR DERN ONCOURT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NESTOR DERN ONCOURT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NESTOR DERN ONCOURT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NESTOR DERN ONCOURT
Products information NESTOR DERN ONCOURT

BTW identificatienummer (tax): BE09277648925
Ondernemingsnummer: 7109771728
Hoofdstad (capital): 917,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 422,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in NESTOR DERN ONCOURT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NESTOR DERN ONCOURT
(Get full report from official database of BE for NESTOR DERN ONCOURT)

Aanvulling soorten activiteiten voor NESTOR DERN ONCOURT
Addition kinds of activities for NESTOR DERN ONCOURT

514100. Levensmiddelen, algemene lijn | Groceries, general line
34969902. Kabel, ongeïsoleerde draad: gemaakt van aangekochte draad | Cable, uninsulated wire: made from purchased wire
34979905. Loodfolie | Lead foil
39490205. Vliegen, vissen: kunstmatig | Flies, fishing: artificial
51139901. Karton en producten | Cardboard and products
79991114. Parachute training, voor plezier | Parachute training, for pleasure

Werken bij NESTOR DERN ONCOURT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NESTOR DERN ONCOURT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NESTOR DERN ONCOURT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NESTOR DERN ONCOURT. Looking for open vacancies in other companies

  • PRODUCTIEMEDEWERKER M/V (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groentenbedrijf zijn wij op zoek naar een gedreven productiemedewerker. Je verricht manueel inpakwerk in een koude productieomgeving. Je bent in staat een vlot tempo te volgen en werkt nauwkeurig mits visuele controle. Je volgt nauwgezet de voorschriften inzake hygiëne en veiligheid. Je zorgt voor een vlot verloop van het inpakproces en werkt nauwkeurig samen met collega-inpakkers.

  • Machine operator - vaste nacht (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je deel uitmaken van dit uniek familiebedrijf? Heb je een eerste ervaring als operator? Lees dan zeker onderstaande vacature. De arbeiders bottelarij zijn verantwoordelijk voor het instellen, bedienen, controleren en ombouwen van een verpakkingsmachine. Ze respecteren daarbij nauwgezet alle kwaliteits- hygiëne- en veiligheidsvoorschriften.

  • MAGAZIJNIER TUINBOUWSECTOR DAGWERK (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een distributeur van plantenvoeding zijn wij op zoek naar een ervaren magazijnier / heftruckchauffeur. Jouw takenpakket: Lossen en laden van vrachtwagens met heftruck Manipulatie losse meststoffen met wiellader en verreiker Vullen van bigbags met afzakmachine Algemene magazijnwerking : o.m. opvolging voorraden en onderhoud magazijn, materieel, buitenterreinen

  • OPERATOR (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de Gent zijn we op zoek naar een operator/ rechterhand van de onderhoudsmechanicien. De mechanicien assisteer je als zijn rechterhand. De bediening van de machines worden aan jou toegewezen. Dit houdt in het opstarten, het wisselen van formaten en het afsluiten met het bedienen van het reinigingssysteem. Het beheer van verschillende etiketsoorten, bakken en flessen voer je uit. Verder zorg je ervoor dat de types overzichtelijk gesorteerd worden. Regelmatig vroeg starten is geen belemmering. De vooropgestelde doelstellingen streef je na om deze te behalen en te rapporteren aan de directe chef. Op andere afdelingen kan het zijn dat je ook meewerkt met laden en lossen van vrachtwagen en het leeggoed sorteren.

  • Huishoudhulp in Oostakker-Gent (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS MALLE (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: GREENHOUSE MALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Malle zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Student (Elektro)Mechanica voor sterke speler in chemie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je student (Elektro)Mechanica? Op zoek naar een extra bijverdienste?  Geboeid door chemie? Jou hebben we nodig! Als student (Elektro)Mechanica zal je administratieve ondersteuning bieden aan de Technische Dienst Onderhoud.  Als student zal je volgende taken opnemen: Hulp bij opvolgen werkopdrachten Input gegevens in systeem Ondersteuning techniekers bij technisch onderhoud Allerlei administratieve taken ...   Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept aan inzake rekrutering & selectie van bedienden en kaderleden. Voor een internationale speler actief in de chemie is VIO HR op zoek naar een enthousiaste student (Elektro)Mechanica. Het gaat hierbij om 2-3 dagen in de week.

  • Regiocoördinator Recyclageparken (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: IGEAN

    Type: Vaste Job

    Het team recyclageparken bestaat uit een 70-tal recyclageparkwachters, 4 regiocoördinatoren en een centraal team. Elke werkdag helpen ze samen de bezoekers van de 24 recyclageparken op een vlotte en klantvriendelijke manier met het lossen en sorteren van hun afval. Elke regiocoördinator neemt een aantal parken en parkwachters onder zijn of haar hoede. Regiocoördinatoren en teamleider overleggen wekelijks. Wat doe je? · Samen met je collega’s zorg je voor een vlotte uitbating van de recyclageparken. Je helpt op het park waar nodig en zorgt voor de noodzakelijke bevoorrading van klein materiaal. · Je ondersteunt en coacht de parkwachters en stuurt bij waar nodig. · In geval van aanrijdingen, pannes van het diftarsysteem en ongevallen verleen je bijstand en zorg je voor een vlotte opvolging. · Je leidt nieuwe parkwachters op en begeleidt hen zodat ze zo snel mogelijk als volwaardige collega’s kunnen meewerken. · Je regelt je eigen werk en geeft input voor het opmaken van de wekelijkse werkplanning. · Je werkt ook op zaterdag. Meer over IGEAN: IGEAN is een boeiende intergemeentelijke vereniging die een verrassend veelzijdig pakket aan diensten verzorgt voor 30 aangesloten gemeenten rond Antwerpen op vlak van afval, milieu- en woonbeleid, arbeidsveiligheid en streekontwikkeling. Ons motto: wat we samen doen, doen we beter! Samen zijn we met een 225-tal IGEAN-collega’s. IGEAN werkt vanuit maar liefst 29 locaties in de regio die zich uitstrekt van Essen tot Boom en van Malle tot Zwijndrecht: een hoofdkantoor in Wommelgem vlakbij de E313, twee overslag- en verwerkingseenheden voor gft+ en groenafval in Brecht en Edegem, een zwembad in Pulderbos, een ophaaldienst in Brasschaat en 24 recyclageparken. Nog meer ontdekken over IGEAN? Kijk snel op www.igean.be. Solliciteer voor 23 september via de link.

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Lier Heist o/d Berg (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Kinderpsycholoog (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek en verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op kinderen en jongeren • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen • een zelfstandige activiteit in hoofdof bijberoep waarbij wekelijks minimum drie blokken van 4 uur worden gepresteerd.

  • Verkoopsmedewerker flexi-statuut (m/v) (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Flexijob

    Voor een klant die actief is in de verkoop van fietsen, vrijetijdsartikelen en tuinmeubelen zoeken wij flexi-jobbers voor de verkoop (m/v). Jouw taak bestaat eruit om klanten verder te helpen, de winkel op orde te houden, de kassa te bedienen,...

Zoek naar antwoorden van NESTOR DERN ONCOURT in sociale netwerken
Look for responds of NESTOR DERN ONCOURT in social networks

Lees alle opmerkingen voor NESTOR DERN ONCOURT. Laat een reactie achter voor NESTOR DERN ONCOURT. NESTOR DERN ONCOURT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NESTOR DERN ONCOURT. Leave a respond for NESTOR DERN ONCOURT. NESTOR DERN ONCOURT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NESTOR DERN ONCOURT op de google maps. Adres en contacten NESTOR DERN ONCOURT
Location of NESTOR DERN ONCOURT on the google maps. Address and contacts of NESTOR DERN ONCOURT

Andere gerelateerde bedrijven als come NESTOR DERN ONCOURT NESTOR DERN ONCOURT: FLAPOLLON ENTREPRISES SA | BEGR. DE MEYER R. & ZN | DRUKKERIJ LINOPLAST | DISTRIGAS | TILMAN ET CIE

Other related companies as NESTOR DERN ONCOURT: FLAPOLLON ENTREPRISES SA | BEGR. DE MEYER R. & ZN | DRUKKERIJ LINOPLAST | DISTRIGAS | TILMAN ET CIE

NESTOR DERN ONCOURT is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NESTOR DERN ONCOURT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09277648925. Het bedrijf NESTOR DERN ONCOURT bevindt zich op het adres: CHEMIN DE CHI?VRES 8; 7822; ATH. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 917,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 422,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in NESTOR DERN ONCOURT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NESTOR DERN ONCOURT is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NESTOR DERN ONCOURT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NESTOR DERN ONCOURT, openstaande posities, locatie van NESTOR DERN ONCOURT op de kaart.

NESTOR DERN ONCOURT is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is NESTOR DERN ONCOURT, company assigned to the tax number BE09277648925. The company NESTOR DERN ONCOURT is located at the address: CHEMIN DE CHI?VRES 8; 7822; ATH. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 917,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 422,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Rundveehouders. Products created in NESTOR DERN ONCOURT were not found.
The main activity of NESTOR DERN ONCOURT is Printing, Publishing and Allied Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of NESTOR DERN ONCOURT is not available. You also can look at reviews of NESTOR DERN ONCOURT, open positions, location of NESTOR DERN ONCOURT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NESTOR DERN ONCOURT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NESTOR DERN ONCOURT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NESTOR DERN ONCOURT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NESTOR DERN ONCOURT, employees, financial statistics.