Ilic Dragan

Contactgegevens Ilic Dragan: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ilic Dragan: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ilic Dragan

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Maurice Duesberg 108 4821 Dison, België

Telefoon (phone): +32 (68) 118-80-16 +32 (68) 118-80-16

Fax (fax): +32 (11) 801-73-81 +32 (11) 801-73-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ilic Dragan: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ilic Dragan"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ilic Dragan"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ilic Dragan, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ilic Dragan. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ilic Dragan, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ilic Dragan. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ilic Dragan
Products information Ilic Dragan

BTW identificatienummer (tax): BE07568725585
Ondernemingsnummer: 3680389404
Hoofdstad (capital): 505,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 727,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in Ilic Dragan zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ilic Dragan
(Get full report from official database of BE for Ilic Dragan)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ilic Dragan
Addition kinds of activities for Ilic Dragan

286100. Gom- en houtchemicaliën | Gum and wood chemicals
502304. Vloerbedekkingen | Floor coverings
20479900. Honden- en kattenvoer, nec | Dog and cat food, nec
28160302. Bot zwart | Bone black
28650310. chloortolueen | Chlorotoluene
35770301. Disk inspecteurs | Disk pack inspectors

Werken bij Ilic Dragan: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ilic Dragan: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ilic Dragan. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ilic Dragan. Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerker medisch secretariaat centrum psychiatrie-centrum reumatologie (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: AZ GROENINGE

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als medewerker medisch secretariaat wordt het volgende van jou verwacht: - Je onthaalt patiënten op een professionele, vriendelijke manier. - Je staat in voor de interne en externe telefonie van de artsen en zorgt voor een goede opvolging ervan. - Je beheert de agenda en plant afspraken voor de artsen. - Je verwerkt het typwerk. - Je verzorgt de inkomende en uitgaande correspondentie. - Je klasseert de documenten en maakt ze scanklaar. - Je plant onderzoeken. - Je volgt de voorraad op en doet de nodige bestellingen.

 • Gemotiveerde arbeiders (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in de metaalsector in Houthalen zijn we op zoek naar gemotiveerde arbeiders voor verschillende functies (plooier, monteur, schrijnwerker).

 • PREVENTIEADVISEUR NIVEAU 2 (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: [email protected] bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar een preventieadviseur niveau 2. Taakinhoud: Implementeren en verbeteren van procedures en processen inzake preventie en bescherming op het werk en toezien op de uitvoering ervan teneinde de wettelijke normen zoals bepaald in de welzijnswet na te leven. Je werkt samen met het hoofd van de interne preventiedienst bij het uitvoeren van het welzijnsbeleid. Hierbij leg je de nadruk op de technische aspecten van de veiligheid (o.a. indienststellingen, CE-keuringen voorbereiden, keuringen samengestelde lijnen …). Je rapporteert aan het hoofd van de interne preventiedienst Je werkt mee aan het organiseren en geven van opleidingen aan arbeiders en operatoren ( o.a. rond het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen, veiligheidsinstructies, ergonomie …) Je zorgt ervoor dat nieuwe medewerkers vanaf dag 1 de volledige informatie hebben omtrent veiligheids- en preventie gebonden procedures Je adviseert operators en leidinggevenden zodat de geldende veiligheidsregels correct kunnen toegepast worden om het veiligheidsbewustzijn te verhogen Je helpt mee met het opstellen of verbeteren van procedures inzake veiligheid en gezondheid Je werkt actief mee aan het opstellen van risicoanalyses, indienststellingsverslagen en onderzoeken van (bijna)ongevallen Je staat mee in voor de controle op de veiligheidsregels Je geeft advies bij de voorbereiding en uitwerking van het jaarlijks actieplan en globaal preventieplan Je zorgt ervoor dat alle administratieve procedures en rapporteringen tijdig en correct afgewerkt worden

 • Enthousiaste Thuishulp / Huishoudhulp regio Sint-Niklaas / Temse (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Huishoudhulp Keerbergen (KEERBERGEN)

  Regio: KEERBERGEN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor de regio Keerbergen zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp. Word jij vrolijk van een proper huis en wil jij andere personen dit gevoel ook bezorgen? Dan ben jij de geknipte persoon voor deze job.

 • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Meise - Merchtem (MEISE)

  Regio: MEISE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Automechanicien (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant regio Waregem zijn we op zoek naar een automechanicien (m/v): Je staat in voor de uitvoering van periodieke controles, onderhoud, herstellingen en diagnoses van voertuigen Je spoort storingen en defecten op Je noteert de uitgevoerde werken zorgvuldig Je fungeert tevens als technisch raadgever voor de collega’s techniekers Indien nodig sta je de klant te woord met technische uitleg en advies

 • Student krantenwinkel (zaterdagwerk of tijdens de week) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een gekende krantenwinkel in Gent, zijn wij op zoek naar een enthousiaste winkelmedewerker. Je staat in voor het bedienen van klanten en het afrekenen aan de kassa.  Je kan werken op zaterdagnamiddag tot 20u à 21u en/of  op dinsdag tem vrijdag van 15u-19u

 • Jobstudent (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • Technisch assistent groen (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: GEMEENTE LONDERZEEL

  Type: Vaste Job

  De groendienst staat in voor het beheer van de groenvoorzieningen op het openbaar domein en het gemeentelijk privaat domein. Zij is tevens verantwoordelijk voor het onderhoud en de openbare netheid van het gemeentelijk openbaar domein. Instaan voor het onderhoud van het groen in de gemeente De materialen en gereedschappen op een duurzame en oordeelkundige manier gebruiken zodat allerlei onderhoudsopdrachten en functionele andere werken kunnen worden uitgevoerd Verzekeren van een correcte informatie aan de burgers, teneinde het imago van de gemeente Londerzeel op een klantvriendelijke manier maximaal te ondersteunen. Instaan voor een open interne communicatie naar de medewerkers, de hiërarchische oversten, de andere diensten en het beleid, zodat iedereen toegang heeft tot de informatie die belangrijk is om zijn taak optimaal te kunnen realiseren.

 • Proces Engineer WKK-Zandvliet (ZANDVLIET)

  Regio: ZANDVLIET

  Bedrijf: ENGIE Electrabel

  Type: Vaste Job

  Jouw missie de Proces Technoloog Exploitatie WKK-Zandvliet is verantwoordelijk voor: exploitatie incidenten: opvolgen van incidenten en waar nodig diepgaand analyseren voorstellen ter verbeteringen uitwerken (theorie + praktijk) de realisatie door M van de geselecteerde maatregelen opvolgen incidenten signaleren die zijn gekoppeld aan processen buiten de eigen zone, en de daaruit resulterende ervaring van andere zones integreren (REX) studies: uitgebreide technische studies uitvoeren aangaande potentiële of vastgestelde problemen op eigen initiatief dossiers bestuderen en voorbereiden inzake de wijziging van de installaties mogelijkheden voor verbeteringen (inclusief toename van de flexibiliteit) van de installaties bestuderen, zonder de integriteit van die installaties in het gedrang te brengen, en met voldoende waardecreatie voor de klant en de P&L wijzigingsvoorstellen evalueren vanuit het standpunt van procesveiligheid samenwerken met het departement "Fleet Assets Management", voor alle technisch-economische studies die betrekking hebben op de installaties uitvoeren van eerste technisch-economische evaluatie omtrent mogelijke inzet van nieuwe technologieën en oplossingen bij de klanten (bv. batterijen, no-break, G2P2G,…) exploitatie parameters: bepalen en verstrekken van correcte gegevens met betrekking tot de installaties (plannen, gegevens,...) de technische specificaties inzake de werking van de installaties vastleggen, en zo nodig aanpassen de exploitatieparameters opvolgen het programma voor exploitatietests bepalen (na revisie, wijziging, voor heropstarten,...) en zo nodig aanpassen werkplaats: Vlaanderen

 • IT-Planet - PHP Developer (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  De klant is bezig met de realisatie van een eigen software-platform voor de efficiënte werking van hun kantoren, in de vorm van een Web-applicatie. De functionele analyse en het ontwerp hiervoor werd reeds gemaakt, de implementatie ervan loopt momenteel in samenwerking met een softwarehuis. Om de opgestelde opleverdatum van 2 januari te halen voor de eerste versie van het systeem, hebben ze echter meer ontwikkelaars nodig. Ook in het begin van 2019 kunnen ze nog bijkomende krachten gebruiken om uitbreidingen van het platform te helpen programmeren. We zijn op zoek naar een tijdelijke werkkracht die gedurende de volgende 6 maanden kan helpen de ontwikkelingssnelheid te verhogen. Profiel Ben je een PHP-developer met enige ervaring, bij voorkeur op het Symfony-framework? Iemand die zich snel kan inwerken in de implementatie van een CRM/ERP-platform? Kennis over het CQRS-principe met Event Sourcing is een pluspunt! Streef jij naar CI/CD met behulp van GitLab Pipeline? Maak je ook graag gebruik van onder ander ElasticSearch, Redis, MySql, JavaScript, Behat, Docker...? Afwisselend in Ieper en Harelbeke werken is voor jou geen issue Interesse? Stuur je recente CV via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van Ilic Dragan in sociale netwerken
Look for responds of Ilic Dragan in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ilic Dragan. Laat een reactie achter voor Ilic Dragan. Ilic Dragan bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ilic Dragan. Leave a respond for Ilic Dragan. Ilic Dragan on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ilic Dragan op de google maps. Adres en contacten Ilic Dragan
Location of Ilic Dragan on the google maps. Address and contacts of Ilic Dragan

Andere gerelateerde bedrijven als come Ilic Dragan Ilic Dragan: CHOPIN | D'HONDT | BART SCHEEPENS INTERIEURMAATWERK | B & C | Little Giant NV

Other related companies as Ilic Dragan: CHOPIN | D'HONDT | BART SCHEEPENS INTERIEURMAATWERK | B & C | Little Giant NV

Ilic Dragan is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ilic Dragan, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07568725585. Het bedrijf Ilic Dragan bevindt zich op het adres: Rue Maurice Duesberg 108 4821 Dison. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 505,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 727,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Ilic Dragan zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ilic Dragan is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ilic Dragan is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ilic Dragan, openstaande posities, locatie van Ilic Dragan op de kaart.

Ilic Dragan is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ilic Dragan, company assigned to the tax number BE07568725585. The company Ilic Dragan is located at the address: Rue Maurice Duesberg 108 4821 Dison. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 505,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 727,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Carpenters. Products created in Ilic Dragan were not found.
The main activity of Ilic Dragan is Pipelines, Except Natural Gas, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Ilic Dragan is not available. You also can look at reviews of Ilic Dragan, open positions, location of Ilic Dragan on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ilic Dragan, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ilic Dragan, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ilic Dragan, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ilic Dragan, employees, financial statistics.