D'HONDT

Contactgegevens D'HONDT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data D'HONDT: address, phone, fax, email, website, opening hours

D'HONDT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOOGSTRAAT 44; 9420; ERPE-MERE, België

Telefoon (phone): 53803382 (+32-53803382) 53803382 (+32-53803382)

Fax (fax): +32 (86) 989-91-86 +32 (86) 989-91-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) D'HONDT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "D'HONDT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "D'HONDT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van D'HONDT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen D'HONDT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of D'HONDT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees D'HONDT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti D'HONDT
Products information D'HONDT

BTW identificatienummer (tax): BE06347869873
Ondernemingsnummer: 8694274902
Hoofdstad (capital): 877,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 263,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in D'HONDT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor D'HONDT
(Get full report from official database of BE for D'HONDT)

Aanvulling soorten activiteiten voor D'HONDT
Addition kinds of activities for D'HONDT

02410000. Zuivelboerderijen | Dairy farms
28330401. Bijnierderivaten | Adrenal derivatives
35479900. Molenmachines | Rolling mill machinery, nec
35679912. Rubberhardende ovens | Rubber curing ovens
36210207. Synchrone condensatoren, elektrisch | Synchronous condensers, electric
38260106. Nephelometers, behalve meteorologische | Nephelometers, except meteorological
38290000. Meet- en regelapparatuur, in ieder geval | Measuring and controlling devices, nec
50649908. Naaimachines, huishoudelijk: elektrisch | Sewing machines, household: electric

Werken bij D'HONDT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in D'HONDT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor D'HONDT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for D'HONDT. Looking for open vacancies in other companies

 • Inhouse HR Consultant te Tessenderlo (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: ASAP HR GROUP - HOOFDKANTOOR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent het ASAP-gezicht bij één van onze grote klanten.  Door intensief samen te werken, regel jij alle interim gerelateerde zaken voor jouw klant èn uitzendklanten. Je denkt daarbij in oplossingen en gaat elke uitdaging aan.  Op deze manier vorm jij het verlengde van hun personeelsdienst! Getriggerd? Klik snel verder!                                                                                                                                                                 Een uitdagende job Onze XL-werking heeft tot doelstelling een optimale service te bieden aan een selectie van large accounts. Concreet is je takenpakket: - Zoeken en screenen van kandidaten voor de klant. - Je staat in voor de rekrutering van arbeiders én bediendeprofielen. - Verzorgen van theoretische testings. - Administratieve ondersteuning bieden. - Het uitbouwen van een intensieve samenwerking en communicatie met klanten en uitzendklanten, gebaseerd op vertrouwen en respect: regelmatige aanwezigheid op de werkvloer, "mee-ademen" met de omgeving. - Het creatief nadenken over oplossingen; het meedenken met de klanten. - De ambitie hebben om te fungeren als HR verlengstuk van de klant. - Je werkt vanuit verschillende uitvalsbasissen; bij de klant(en) en in verschillende kantoren.

 • Customer Service officer (TIJDELIJK!) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ASAP MECHELEN CALL & CUSTOMER SERV.

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Op zoek naar een tijdelijke opdracht in de Customer Service? Dan is deze job iets voor jou! Voor onze klant in Antwerpen zijn we op zoek naar een tijdelijke Customer Service Officer die mee de klantendienst wil ondersteunen. Je staat mensen per telefoon en e-mail te woord met vragen over facturatie, technische issues, klachten,… Dankzij je servicegerichte mentaliteit weet je het probleem te analyseren een oplossing aan te reiken. Je geeft pro-actief mee hoe deze issues in de toekomst te vermijden zijn.

 • Huishoudhulp (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Agilitas Oudenaarde

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

 • Poetshulpen dienstencheques (m/v) (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: Actief Dienstencheques

  Type: Dienstenchequebaan

  Actief nv Diest is op zoek naar extra gemotiveerde huishoudhulp (m/v) Hou je van orde? Hou je van netheid? Dan ben jij de poetshulp die wij zoeken! Tevreden gezinnen, een goede verdienste, dichtbij huis, Ben je helemaal overtuigd? Kom dan vandaag nog langs bij ons op kantoor.

 • Studenten Hoge School/Univ (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: t-interim Geel

  Type: Studentenjob

  Voor een grote winkelketen te Mol zijn wij op zoek naar studenten die Hoge school of Universiteit volgen en een vrije dag door de week hebben Ben je door de week een dag thuis en wil je een centje bijverdienen dan bij jij de geschikte student

 • Student FItness-onthaal (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: BOOM - FIT

  Type: Studentenjob

  Als medewerker in onze club zal je verantwoordelijk zijn voor het ontvangen van de klanten. Daarnaast volg je de afspraken mee op en zorg je ervoor dat de klanten een leuke en aangename fitnesservaring krijgen.

 • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

  Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

  Bedrijf: Run4Medical

  Type: Studentenjob

  Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

 • 4/5de of fulltime HR assistant (jobstudent jan & febr 2019) - Berchem (1291430) (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: Secretary Plus

  Type: Studentenjob

  Ben je op zoek naar een functie als jobstudent en heb je altijd al interesse gehad in HR & rekrutering? Lees dan zeker verder! Samen met een team van 5 enthousiaste en dynamische collega's help je onze kandidaten gedurende twee maanden aan een boeiende job die bij hun wensen en vaardigheden past. Je mensenkennis laat je toe om de juiste match te maken tussen sollicitant en bedrijfscultuur. Jouw concrete taken daarbij zien er als volgt uit: * Je zorgt voor een kwalitatieve instroom van nieuwe kandidaten via verschillende rekruteringskanalen (jobboards, social media, campus recruitment,…); * Je beoordeelt testresultaten; * Je schrijft en plaatst vacatures uit op verschillende social media kanalen; * Je screent ontvangen kandidaturen en voert doorgedreven interviews met kandidaten; * Je onderneemt initiatieven om het aanwezige talent in onze kandidatendatabase efficiënt te beheren; * Je gaat actief op zoek naar de ‘perfect match’, dit betekent een job op maat voor de kandidaat en een ideaal profiel voor de wensen en verwachtingen van onze klant; * Je onderhoudt kwaliteitsvolle relaties met klanten en kandidaten door een professionele service en constante betrokkenheid.

 • Logistieke humoristische medewerker (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: THE STREET FOOD COMPANY

  Type: Vaste Job

  Je bent rammend sterk, fitness heb je niet nodig want hier doe je al het loop en hefwerk. Je bent handiger met een transpallet en het inladen van camionetten dan de meeste van je vrienden – zijn wij tenslotte ook. Je haat slordige mensen en hebt veel gevoel voor humor. Bent een detail fucker. Je bent ontzettend flexibel en staat stevig met twee benen op de grond. Je hoeft niet per se ervaring te hebben in een soortgelijke functie, maar je moet dit heel graag willen. Je bent leergierig en hebt de wil om vooruit te gaan. Je hebt default een glimlach op je gezicht – wij doen ook alles voor een glimlach. We kunnen het goed met elkaar vinden.

 • MEDEWERKER PRODUCTIE BEHEER (ELEKTRONICA) - GENT (GENTBRUGGE) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: DEKIMO

  Type: Vaste Job

  Dekimo produceert elektronica op maat voor de industrie. We zijn tevens één van de grootste designhuizen in Vlaanderen op het vlak van embedded software en elektronica ontwerp. Heb je voeling/ervaring met elektronica en techniek? Kennis van elektronica componenten, printen,...? Een bachelor diploma? We zoeken dringend een medewerker productie beheer om ons bestaand team mee uit te breiden voor de aankoop van componenten, planning, logistiek, communicatie met onze klanten. Zie onze website www.dekimo.com voor meer informatie.

 • Freelance docent 'basis boekhouden' Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

 • zorgkundige maandopdracht (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als thuisverpleegkundige interim langere opdracht zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen de dagdagelijkse taken uitoefenen. Zo zal je een rond toebedeeld krijgen waar je patiënten zal bijstaan met wondzorg, geven van medicatie, stomazorg,.... 

Zoek naar antwoorden van D'HONDT in sociale netwerken
Look for responds of D'HONDT in social networks

Lees alle opmerkingen voor D'HONDT. Laat een reactie achter voor D'HONDT. D'HONDT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for D'HONDT. Leave a respond for D'HONDT. D'HONDT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie D'HONDT op de google maps. Adres en contacten D'HONDT
Location of D'HONDT on the google maps. Address and contacts of D'HONDT

Andere gerelateerde bedrijven als come D'HONDT D'HONDT: ISABELLE | HUIS TRIO-DISC | M. VON KUEGELGEN | Grobet Toon | Charles Guy

Other related companies as D'HONDT: ISABELLE | HUIS TRIO-DISC | M. VON KUEGELGEN | Grobet Toon | Charles Guy

D'HONDT is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is D'HONDT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06347869873. Het bedrijf D'HONDT bevindt zich op het adres: HOOGSTRAAT 44; 9420; ERPE-MERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 877,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 263,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in D'HONDT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van D'HONDT is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van D'HONDT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van D'HONDT, openstaande posities, locatie van D'HONDT op de kaart.

D'HONDT is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is D'HONDT, company assigned to the tax number BE06347869873. The company D'HONDT is located at the address: HOOGSTRAAT 44; 9420; ERPE-MERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 877,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 263,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in D'HONDT were not found.
The main activity of D'HONDT is Pipelines, Except Natural Gas, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of D'HONDT is not available. You also can look at reviews of D'HONDT, open positions, location of D'HONDT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over D'HONDT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf D'HONDT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about D'HONDT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company D'HONDT, employees, financial statistics.